PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای خرید سرور از هتزنر به صورت مستقیم

rezaah
December 6th, 2016, 16:16
سلام

من یک سرور از هتزنر سفارش دادم به صورت مستقیم . ایمیل تایید هویت اومد و پاسپورت فرستادم سریع تایید شد .
الان من تو پنلم سفارشی که ثبت کرده بودم تحویل شده ولی من که هنوز پرداخت نکرده ام !

از دوستان راهنمایی می خواستم که جریان چیست ؟

ViraHost.com
December 6th, 2016, 17:16
سلام

من یک سرور از هتزنر سفارش دادم به صورت مستقیم . ایمیل تایید هویت اومد و پاسپورت فرستادم سریع تایید شد .
الان من تو پنلم سفارشی که ثبت کرده بودم تحویل شده ولی من که هنوز پرداخت نکرده ام !

از دوستان راهنمایی می خواستم که جریان چیست ؟

سلام ،

سروری که سفارش دادید ، تا 14 مهلت دارید که اقدام به Cancel کردن سفارش کنید
درصورتی که از 14 روز ( داخل پنل تاریخ دقیق نوشته شده ) بگذرد؛ امکان لغو سفارش نیست و باید صورت حساب رو پرداخت کنید.
دیتاسنتر هتزنر به خوش حساب بودن کمی حساس هست ؛ در موعد های پرداختتون دقت لازم رو داشته باشید.

ارادتمند :53:

rezaah
December 6th, 2016, 17:21
سلام ،

سروری که سفارش دادید ، تا 14 مهلت دارید که اقدام به Cancel کردن سفارش کنید
درصورتی که از 14 روز ( داخل پنل تاریخ دقیق نوشته شده ) بگذرد؛ امکان لغو سفارش نیست و باید صورت حساب رو پرداخت کنید.
دیتاسنتر هتزنر به خوش حساب بودن کمی حساس هست ؛ در موعد های پرداختتون دقت لازم رو داشته باشید.

ارادتمند :53:

ممنون از راهنمایی شما
این زمان در کدام قسمت نوشته شده است ؟

ViraHost.com
December 6th, 2016, 17:23
ممنون از راهنمایی شما
این زمان در کدام قسمت نوشته شده است ؟

خواهش می کنم جناب، انجام وظیفست :53:
وارد پنل بشید » قسمت Servers » سرور مورد نظر کلیک کنید » Cancel Order یا Cancel Server همچین چیزی هست
روی Cancel بزنید ؛ بالای صفحه توضیحات لازم + آخرین تاریخی که می تونید لغو سفارش کنید رو به میلادی برای شما نمایش می دهد.

سوالی داشتید در خدمتتون هستم.

ارادتمند

rezaah
December 6th, 2016, 17:30
خواهش می کنم جناب، انجام وظیفست :53:
وارد پنل بشید » قسمت Servers » سرور مورد نظر کلیک کنید » Cancel Order یا Cancel Server همچین چیزی هست
روی Cancel بزنید ؛ بالای صفحه توضیحات لازم + آخرین تاریخی که می تونید لغو سفارش کنید رو به میلادی برای شما نمایش می دهد.

سوالی داشتید در خدمتتون هستم.

ارادتمند

ممنون بابت پاسخ مجدد شما

یک گزینه بود Cancelation که دو تا تب داشت :

تب اول که Cancel Order هست اینو نوشته :
As you have had your server for less than 14 days, you can cancel it with immediate effect as per our Terms and Conditions.

تب دوم Cancel Server هست اینو نوشته :

The earliest possible cancellation date is 06/01/2017.

ViraHost.com
December 6th, 2016, 17:33
ممنون بابت پاسخ مجدد شما

یک گزینه بود Cancelation که دو تا تب داشت :

تب اول که Cancel Order هست اینو نوشته :
As you have had your server for less than 14 days, you can cancel it with immediate effect as per our Terms and Conditions.

تب دوم Cancel Server هست اینو نوشته :

The earliest possible cancellation date is 06/01/2017.

بله تب Cancellation هست؛
Cancel order زمانی که شما سرور رو به تازگی تهیه می کنید نمایش داده می شود که طبق قوانین درج شده لغو سفارش انجام میشه
و Cancel Server به این صورت هست که به فرض اگر 2 ماه تمدید کردید؛ و ماه سوم تمایل لغو کردن سرور رو داشتید، قبل از تاریخ درج شده می تونید
سرور رو لغو کنید.

با احترام :53:

rezaah
December 6th, 2016, 17:45
بله تب Cancellation هست؛
Cancel order زمانی که شما سرور رو به تازگی تهیه می کنید نمایش داده می شود که طبق قوانین درج شده لغو سفارش انجام میشه
و Cancel Server به این صورت هست که به فرض اگر 2 ماه تمدید کردید؛ و ماه سوم تمایل لغو کردن سرور رو داشتید، قبل از تاریخ درج شده می تونید
سرور رو لغو کنید.

با احترام :53:

اگر کنسل نکنم فاکتور بعد از اینکه صادر میشه باید پرداخت کنم ؟
چون الان فاکتوری در Invoice ندیدم !

ViraHost.com
December 6th, 2016, 17:54

عموما باید داخل تب Invoice الان فاکتورتون رو قرار می دادن ! اگر ندادن احتمالا طبق فرمایش شما بعد از 14 روز ارسال می کنند.
اگر Cancel خواستید بکنید؛ قبل از لغو ، تیکت به بخش مالی بدید و حتما سوال کنید که از کدوم گزینه استفاده کنید که به مشکلی برنخورید.

:53:

kool
December 6th, 2016, 17:56

اگر امروز سرور آنلاین شده و تحویل دادن احتمالا فردا (حدود ساعت 3 بامداد) فاکتورش ایجاد میشه

rezaah
December 6th, 2016, 17:59
اگر امروز سرور آنلاین شده و تحویل دادن احتمالا فردا (حدود ساعت 3 بامداد) فاکتورش ایجاد میشه

پس مطمئن هستید که بعد از اینکه فاکتورش ایجاد شد میشه سرور رو کنسل کرد ؟
من میترسم فاکتور بزنن و بگن باید پرداخت کنی !

kool
December 6th, 2016, 18:06

شدنش که میشه کنسل کنید و هزینه به حساب پی پلی که واریز رو انجام داده برگشت داده میشه!
ولی اگر می خواهید اعتبار پنل رو خراب نکنید از این کارها نکنید و با گزینه کنسل بازی نکنید.

rezaah
December 6th, 2016, 18:09
شدنش که میشه کنسل کنید و هزینه به حساب پی پلی که واریز رو انجام داده برگشت داده میشه!
ولی اگر می خواهید اعتبار پنل رو خراب نکنید از این کارها نکنید و با گزینه کنسل بازی نکنید.

نه من فعلا پولی پرداخت نکردم و نخواهم کرد .
من هدفم اینه که چند روزی بمونه تست کنم ببینم می تونم vmware اینا براش نصب کنم یا خیر . بعد کنسل کنم و بعدا خرید خواهم کرد .

mhiizadi
December 6th, 2016, 18:19
خیر نمیشه کنسل کرد .
یک مورد در رابطه با کنسل کردن های اینچنینی؛ هتزنر اکانت شما رو high risk میکنه و پنل رو به راحتی میبنده .

- - - Updated - - -

من هدفم اینه که چند روزی بمونه تست کنم ببینم می تونم vmware اینا براش نصب کنم یا خیر . بعد کنسل کنم و بعدا خرید خواهم کرد .
نخواهم کرد !؟
چند روز فرصت میدن پرداخت کنید؛ نه 14 روز !
فاکتور در هر صورت باید پرداخت بشه برای باره اول .

- - - Updated - - -

با اسم ایرانی ها بازی نکنید لطفا ؛ اگر قصد پرداخت و کنسل کردن سرور رو دارید اعلام کنید یکی پنل رو با سرور برداره .
نه اینکه هم اسم ایرانی جماعت و هم پاسپورت خودتون رو خراب کنید ...

rezaah
December 6th, 2016, 18:22
والا یکی گفت میشه کنسل کرد یکی گفت نمیشه . ما موندیم این وسط .
دوستان با تجربه لطفا ما رو روشن کنن .

kool
December 6th, 2016, 18:23

طبق قوانین هتزنر (اگر جدیدا تغییر نداده باشن) فاکتورهای پی پل تا 7 روز پس از صدور زمان برای پرداخت دارید. البته در مورد سرویس و صورتحساب اول نمیدونم صدق میکنه یا نه!
و اینکه شما سروری که نیاز دارید رو انتخاب کنید و پرداختش رو هم انجام بدید و بعد استفاده کنید. نیاز به تست نیست معمولا و مشکلی هم داشته باشه درخواست بدید بررسی میکنن.
در مورد انتخاب سرور مناسب نیز منابع مورد نیاز رو اعلام کنید راهنمایی میکنیم. (معمولا سرور خوب و هزینه مناسب به نسبت منابع بخواهید: با رم 32 گیگ و پردازنده e3-1245v2 و یا قدرتمندتر و با هارد اینترپرایز انتخاب کنید. سرورهای دارای ستاپ هم که اکثرا خوب هستن)
فقط خواهشا اعتبار ایرانی ها رو نزد دیتاسنتر خراب نکنید

sadecohost
December 6th, 2016, 18:24
والا یکی گفت میشه کنسل کرد یکی گفت نمیشه . ما موندیم این وسط .
دوستان با تجربه لطفا ما رو روشن کنن .
بزرگوار
میتونید کنسل کنید, اما با این کار به اعتبار خودتون و بلطبع به اعتبار ایرانی ها ضربه میزنید!
با احترام

rezaah
December 6th, 2016, 18:28
طبق قوانین هتزنر (اگر جدیدا تغییر نداده باشن) فاکتورهای پی پل تا 7 روز پس از صدور زمان برای پرداخت دارید. البته در مورد سرویس و صورتحساب اول نمیدونم صدق میکنه یا نه!
و اینکه شما سروری که نیاز دارید رو انتخاب کنید و پرداختش رو هم انجام بدید و بعد استفاده کنید. نیاز به تست نیست معمولا و مشکلی هم داشته باشه درخواست بدید بررسی میکنن.
در مورد انتخاب سرور مناسب نیز منابع مورد نیاز رو اعلام کنید راهنمایی میکنیم. (معمولا سرور خوب و هزینه مناسب به نسبت منابع بخواهید: با رم 32 گیگ و پردازنده e3-1245v2 و یا قدرتمندتر و با هارد اینترپرایز انتخاب کنید. سرورهای دارای ستاپ هم که اکثرا خوب هستن)
فقط خواهشا اعتبار ایرانی ها رو نزد دیتاسنتر خراب نکنید

خوب من میخواستم پنل ایجاد کنم فعلا . هتزنر خودش این امکان رو نداره که بیای پنل ایجاد کنی و هر موقع دلت خواست سرور سفارش بدی .
من الان نیاز ندارم سرور ولی به خاطر اهراز هویت و ... باید یک سفارش اولش میزدم یا نه ؟

اینقدر هم نگید اعتبار ایرانی
اگر کنسل کردن بده چرا هتزنر خودش این امکان رو گذاشته ؟
روزانه هزاران سرور و سفارش از سایر کشور ها کنسل میشن فقط برای ما بد شد ؟

kool
December 6th, 2016, 18:35
خوب من میخواستم پنل ایجاد کنم فعلا . هتزنر خودش این امکان رو نداره که بیای پنل ایجاد کنی و هر موقع دلت خواست سرور سفارش بدی .
من الان نیاز ندارم سرور ولی به خاطر اهراز هویت و ... باید یک سفارش اولش میزدم یا نه ؟

اینقدر هم نگید اعتبار ایرانی
اگر کنسل کردن بده چرا هتزنر خودش این امکان رو گذاشته ؟
روزانه هزاران سرور و سفارش از سایر کشور ها کنسل میشن فقط برای ما بد شد ؟

خوب عزیز همان موقع که نیاز داشتید اقدام به ایجاد پنل می کردید تفاوتی در روند وریفای و... نداشت.
در هتزنر اگر هیچ سرویسی نداشته باشید نیز فکر کنم بعد از یکماه پنل رو غیرفعال میکنن!

البته نمیدونم با مشخصات ایران یا کشور دیگه ای اقدام به ایجاد حساب کرده اید ولی به هر حال اگر ایران باشه اعتبار ایرانیان هست و شما باید همه رو در نظر بگیرید این درخواست بزرگی نیست. هر چند اعتبار هر پنل از هم جدا هست!

بعد کنسل کردن رو برای این منظور قرار ندادن که سرور رو هر 10 روز سفارش و کنسل کرده و رایگان استفاده کنید! بعد از چند تکرار کلا پنل رو مسدود میکنن و دیگه هیچ پاسخی نمیدن و تمام/

rezaah
December 6th, 2016, 18:38
خوب عزیز همان موقع که نیاز داشتید اقدام به ایجاد پنل می کردید تفاوتی در روند وریفای و... نداشت.
در هتزنر اگر هیچ سرویسی نداشته باشید نیز فکر کنم بعد از یکماه پنل رو غیرفعال میکنن!

البته نمیدونم با مشخصات ایران یا کشور دیگه ای اقدام به ایجاد حساب کرده اید ولی به هر حال اگر ایران باشه اعتبار ایرانیان هست و شما باید همه رو در نظر بگیرید این درخواست بزرگی نیست. هر چند اعتبار هر پنل از هم جدا هست!

بعد کنسل کردن رو برای این منظور قرار ندادن که سرور رو هر 10 روز سفارش و کنسل کرده و رایگان استفاده کنید! بعد از چند تکرار کلا پنل رو مسدود میکنن و دیگه هیچ پاسخی نمیدن و تمام/

محض اطلاع من چند ماهه در تلاشم پنل ثبت کنم هر بار یه ایرادی میگرفتن . بلاخره موفق شدم .
ولی اینبار کنسل کنم در دفعه بعد قطعا خرید را کامل خواهم کرد .

ممنون از همه دوستان که کمک کردن

- - - Updated - - -

یک مورد دیگه که من تیکت زدم به دی سی گفت چرا نمی تونید . کنسل کنید و هر موقع خواستید سفارش بدید .
در مورد تحریم اینا هم پرسیدم گفت ما مشتریان بسیار قابل احترامی از ایران داریم و هیچ وقت اینکار را نخواهیم کرد .

اینقدر که شما بهم گیر دادید DC گیر نداد !!

AvalinHost
December 6th, 2016, 23:44
چرا باید همیشه از امتیازاتی که دیتاسنتر در اختیار گذاشته سوءاستفاده بشه؟ اسباب بازی نیست که شما الان سفارش میدی چند روز بعد کنسل می کنی و در خیال خودتون میگین بعدا دوباره سفارش میدم!
لطفا نکنید اینکارها رو، فرهنگ استفاده رو لطفا یاد بگیرید!
نکته بعدی اینکه اگه شما روی سفارش اول کنسلی بزنید sales دیتاسنتر سفارشات بعدی شما رو دیگه تایید نمیکنه و شاید هم اکانتتون بسته بشه.

mizban97
December 6th, 2016, 23:52
چرا باید همیشه از امتیازاتی که دیتاسنتر در اختیار گذاشته سوءاستفاده بشه؟ اسباب بازی نیست که شما الان سفارش میدی چند روز بعد کنسل می کنی و در خیال خودتون میگین بعدا دوباره سفارش میدم!
نکته بعدی اینکه اگه شما روی سفارش اول کنسلی بزنید sales دیتاسنتر سفارشات بعدی شما رو دیگه تایید نمیکنه و شاید هم اکانتتون بسته بشه.

حرف ایشون کاملا تایید میشه
دیتاسنتر پرداخت اول شما رو زیر نظر دارد در صورتی که پرداخت انجام ندید در دفعات آتی سفارش سرور فعال نخواهند کرد.
موفق باشید.

rezaah
December 6th, 2016, 23:52

دوستان یک جوری حرف می زنید انگار هیچ کدوم شما تا حالا سرور کنسل نکردید !
مخصوصا وقتی تازه کار بودید !

AvalinHost
December 6th, 2016, 23:59
دوستان یک جوری حرف می زنید انگار هیچ کدوم شما تا حالا سرور کنسل نکردید !
مخصوصا وقتی تازه کار بودید !

اون زمانی که ما اولین سرورمون رو سفارش دادیم این قابلیت رو هتزنر نداشت، شما یادتون نمیاد دوران سرورهای eq بود!
ضمنا با اینکه ما الان این همه سرور در پنلمون داریم شاید هر چند ماه یکبار اتفاق بیوفتد که سروری رو بعد از سفارش کنسل کنیم!

rezaah
December 7th, 2016, 00:05
اون زمانی که ما اولین سرورمون رو سفارش دادیم این قابلیت رو هتزنر نداشت، شما یادتون نمیاد دوران سرورهای eq بود!
ضمنا با اینکه ما الان این همه سرور در پنلمون داریم شاید هر چند ماه یکبار اتفاق بیوفتد که سروری رو بعد از سفارش کنسل کنیم!

پس خدا رو شکر که اون زمان این قابلیت رو نداشته !!

AvalinHost
December 7th, 2016, 00:12
پس خدا رو شکر که اون زمان این قابلیت رو نداشته !!

اگرم میداشت ما استفاده نمی کردیم! شما هم مثل اینکه دنبال حاشیه هستی، هرکاری که دوست دارین برین انجام بدین! لطفا بعدا نیاین توی انجمن مثل یعضی ها تاپیک باز کنید که چرا دیتاسنتر بخاطر high risk پنلمون رو بسته!!!

webhostfa
December 7th, 2016, 00:16
اگر نیاز به سرور ندارید، سفارش انجام ندید تا بعدا مجبور به کنسل کردن نشوید.

rezaah
December 7th, 2016, 00:19
اگرم میداشت ما استفاده نمی کردیم! شما هم مثل اینکه دنبال حاشیه هستی، هرکاری که دوست دارین برین انجام بدین! لطفا بعدا نیاین توی انجمن مثل یعضی ها تاپیک باز کنید که چرا دیتاسنتر بخاطر high risk پنلمون رو بسته!!!

نه مزاح بود .
شما استاد ما هستید و مابقی دوستان هم به هر حال خیلی کمک کردن .
من هم پشیمون شدم از کنسل کردن و میخوام پرداخت کنم . فوقش 300 ضرر میشه چون این ماه نیازم نبود ولی در عوض پنلم از ابتدا حساسیت روش ایجاد نمیشه .
ممنون از همه دوستان