بهترین پلاگین سئو برای وردپرس مولتی سایت کدومه؟ طوری که پلاگین یکبار توسط مدیر سایت تنظیم بشه و برای کلیه بلاگ ها همون تنظیمات اعمال بشه. یعنی هر بلاگر برای بلاگش تنظیمات سئو انجام نده و اصلا پلاگین برای بلاگرها قابل مشاهده نباشه.
با تشکر
m2n
October 30th, 2016, 16:05
بهترین yoast هست
seokaran.org
October 30th, 2016, 16:53
بهترینش یواست هست البته اگه تنظیماتش اختصاصی انجام بشه
البته نسخه رایگانش بدردنمیخوره نسخه پولیش بهتره ):
مایل بودین بگین نسخه پولیشونو بهتون بدم دارمش ایدی تلگرام ::::: رایگان
Tarah_javan@
AMIB
October 30th, 2016, 18:37
کارهایی که شما میخواهید انجام بدید باید براش افزونه سفارشی نوشته بشه
با ایجاد هر وبلاگ جدید در وردپرس شبکه، اگر افزونه را رویش فعال کنید، تنظیماتش به حالت پیشفرض در میاد
باید یک افزونه خاص داشته باشید که تنظیمات مورد نیاز شما رو روی هر سایت انجام بده یا اینکه این کار رو دستی انجام بدید
و گزینه آخر هم اینکه از یک وبلاگ ایجاد شده با یک افزونه خاص پشتیبان تهیه کنید و روی هر وبلاگ جدید که ایجاد میکنید پشتیبان رو برگردونید تا تمام تنظیمات افزونهها هم با اون برگرده
در صورت تمایل به نوشتن افزونه خاص در خدمت هستیم
افزونه سئو هم به نظر من خیلی تفاوت نمیکنه بخش مهمی از کار به طراح قالب مربوط میشه و افزونه میتونه موارد خاص رو بهش اضافه کنه
افزونه All-in-One Seo یا Yoast اگر توسط طراح حرفهای قالب و متخصص سئو استفاده بشن، هر دو یک نتیجه رو به شما خواهند داد
MoBinBeta
November 25th, 2016, 02:00
بهترینش پلاگین yoast هست
البته پلاگین SEO by SQUIRRLY هم پلاگین قوی هست و قابلیت های بررسی خیلیی خوبی داره و در مدت کوتاهی تونس میلیون ها دانلود بخوره در وردپرس.
حالا بسته به نظر خودتون میتونید انتخاب کنید . ولی خود من از yoast استفاده میکنم . موفق باشید
lohemandegar
November 26th, 2016, 14:04
قطعا بهترین و قوی ترین پلاگین
yoast SEO هست دوست عزیز فقط باید تنظیمات را به درستی انجام بدی تا تمام آپشن ها سبز شوند.
Amy
November 26th, 2016, 18:48
اگر مبتدی هستید all in one مناسب است
اگر نه این افزونه
yoast بسیار حرفه ای تر و کارآمد تر است