PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از whmcs به عنوان سیستم پشتیبانی

sherzad
October 13th, 2016, 02:24
سلام من میخواستم یه سیستم تیکت و پشتیبانی میخواستم بسازم برای یه شرکت که اصلا بخش های فروش و خرید محصولات و اتصال به سرور و... رو لازم ندارم چیزی که لازم دارم اینا هستن
1- سیستم تیکت
2- ادمین ها بتونن برای کاربرا شون یه فایل ارسال کنن که شامل اپدیت یه برنامه باشه و حتمااا وقتی که این پیام باز توسط کاربر باز بشه ادمین ها بتونن ببینن که کاربر اون رو خونده
3- یه جدول داشته باشه که میزان بدهی و پول پرداختی و تاریخ اتمام لایسنس رو ... رو نوشته باشه و اطلاع رسانی مثل الارم یا ایمیل یا اس ام اس

دوستان این whmcs رو پیش نهاد کردن کردن منم تا به حال با این کار نکردم این اولی رو که داره ولی دومی و سومی رو نمیدونم داره یا نه ؟
whmcs پاسخ گو نیاز های من هست؟
یا اگه نیست چی پیشنهاد میدین؟
لطفا یه کم منو راهنمایی کنین بفهمم چی به چیه :d
پست های آموزشی توی انجمن رو تا حدودی خوندم

OmizbanCo
October 13th, 2016, 02:50
سلام من میخواستم یه سیستم تیکت و پشتیبانی میخواستم بسازم برای یه شرکت که اصلا بخش های فروش و خرید محصولات و اتصال به سرور و... رو لازم ندارم چیزی که لازم دارم اینا هستن
1- سیستم تیکت
2- ادمین ها بتونن برای کاربرا شون یه فایل ارسال کنن که شامل اپدیت یه برنامه باشه و حتمااا وقتی که این پیام باز توسط کاربر باز بشه ادمین ها بتونن ببینن که کاربر اون رو خونده
3- یه جدول داشته باشه که میزان بدهی و پول پرداختی و تاریخ اتمام لایسنس رو ... رو نوشته باشه و اطلاع رسانی مثل الارم یا ایمیل یا اس ام اس

دوستان این whmcs رو پیش نهاد کردن کردن منم تا به حال با این کار نکردم این اولی رو که داره ولی دومی و سومی رو نمیدونم داره یا نه ؟
whmcs پاسخ گو نیاز های من هست؟
یا اگه نیست چی پیشنهاد میدین؟
لطفا یه کم منو راهنمایی کنین بفهمم چی به چیه :d
پست های آموزشی توی انجمن رو تا حدودی خوندم

سلام و عرض ادب

در تماس باشید چندتا دمو بدم و مشاوره

موفق باشید

Farid Saadat
October 13th, 2016, 03:16
درود. نياز هاي شما را مرتفع خواهد كرد به جز موردي كه ميخواييد وقتي ايميل يا تيكت خوانده شد به شما اطلاع بده ( اگر پلاگيني ساخته شده باشه براي اين مورد اطلاعي ندارم ) ولي در كل مناسب هست
با آرزوي پيروزمندي

amir1000000_1
October 13th, 2016, 03:35
Whmcs کاملا مناسبه. یک پنل پیامک هم متصل کنید فاکتور ها رو اس ام اس میکنه تیکت ها هم اس ام اس میکنه کلا مناسب کارتون هست

sherzad
October 13th, 2016, 15:08
Whmcs کاملا مناسبه. یک پنل پیامک هم متصل کنید فاکتور ها رو اس ام اس میکنه تیکت ها هم اس ام اس میکنه کلا مناسب کارتون هست

میشه بیشتر توضیح بدید
مثلا این مورد دومی و سومی رو چطوری درستش کنم

درود. نياز هاي شما را مرتفع خواهد كرد به جز موردي كه ميخواييد وقتي ايميل يا تيكت خوانده شد به شما اطلاع بده ( اگر پلاگيني ساخته شده باشه براي اين مورد اطلاعي ندارم ) ولي در كل مناسب هست
با آرزوي پيروزمندي

اگه اطلاع هم نده موردی نیست ولی حداقل اگه طرف بخونه توی پنل مدیر تیک بخوره

پلاگینی هست برای این کار ها؟ راهنمایی کنید چی کار کنم /:

Farid Saadat
October 13th, 2016, 15:18
میشه بیشتر توضیح بدید
مثلا این مورد دومی و سومی رو چطوری درستش کنم

اگه اطلاع هم نده موردی نیست ولی حداقل اگه طرف بخونه توی پنل مدیر تیک بخوره

پلاگینی هست برای این کار ها؟ راهنمایی کنید چی کار کنم /:

متاسفانه ( تا جايي كه بنده اطلاع دارم ) نميشه متوجه شد كه كاربر پيام شما رو خوانده يا خير يا فايل اتچ شده باز شده است يا خير ( اگر افزونه اي ساخته شده باشه اطلاع ندارم )
٢- ميتونن اتچ كنن فايل رو ولي نميشه متوجه شد كه كاربر باز كرده يا خير ( بازم عرض كنم اگر پلاگيني ساخته شده اطلاع ندارم )
٣- اين موضوع كاملا ساپورت ميشه و مشكلي از اين بابت وجود نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

mhiizadi
October 13th, 2016, 15:26
متاسفانه ( تا جايي كه بنده اطلاع دارم ) نميشه متوجه شد كه كاربر پيام شما رو خوانده يا خير يا فايل اتچ شده باز شده است يا خير ( اگر افزونه اي ساخته شده باشه اطلاع ندارم )
٢- ميتونن اتچ كنن فايل رو ولي نميشه متوجه شد كه كاربر باز كرده يا خير ( بازم عرض كنم اگر پلاگيني ساخته شده اطلاع ندارم )
٣- اين موضوع كاملا ساپورت ميشه و مشكلي از اين بابت وجود نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk
میشه فهمید کاربر تیکت رو باز کرده یا خیر .