PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی انتخاب سرور

Hiva92
July 14th, 2016, 12:51
دوستان من می خوام یه سرور بگیرم برا سایت فیلم. می خواستم راهنمایی کنین برا سرور دانلود سایت فیلم از چه سیستم عاملی استفاده کنم و از چه کنترل پنلی ؟
ممنون

negarnovin
July 14th, 2016, 12:55
سلام شما یه سرور ویندوز با هارد بالا سفارش باید بدهید که فایل هاتون رو تو این سرور قرار بدهید و لینک دانلودش رو بزارید رو سایتتون

sadecohost
July 14th, 2016, 12:59
درود

سرور ویندوز بگیرید راحت تر هستید.

farssub
July 14th, 2016, 13:00
درود خدمت شما سرور خرید کنید ویندوز سرور یا دایرکت ادمین نصب کنید

3arvar
July 14th, 2016, 13:07
چنانچه از سرور خود برای v p * N استفاده میکنید و یا برای دانلود / اپلود از وی پی اس استفاده میکنید سرور های ویندوز برای شما مناسبتر است
اما برای بارگذاری خود سایت احتیاج به سرور لینوکس دارید که می تونید با بررسی ها و نظر خودتون سیستم عامل دایرکت آدمین و یا سی پنل نصب کنید.

در اینصورت هزینه ی زیادتری برای شما در قبال 2 سرور و لاینیس ها خواهد داشت.

اما برای خرید یک سرور پیشنهاد میشه سرور لینوکس تهیه کنید.

Hiva92
July 14th, 2016, 13:49
حالا دوستان بنظرتون از iis استفاده کنم یا wamp server ?
چون فقط می خوام فیلم هام نگهداری کنم و لینک دانلود رو بزارم تو سایت. بنظرتون کدومش بهتره ؟ پیشنهادتون

peym@n
July 14th, 2016, 13:56
درود
برای راهنمایی بیشتر با یکی از ای دی های زیر در تماس باشید
id telgaram:@parswebhost
id yahoo:parswebhostnet
id skype:parswebhost.net
phone office:04533452748
phone mobile:0901451474
روزتون بخیر

shetabanhost
July 14th, 2016, 14:01
حالا دوستان بنظرتون از iis استفاده کنم یا wamp server ?
چون فقط می خوام فیلم هام نگهداری کنم و لینک دانلود رو بزارم تو سایت. بنظرتون کدومش بهتره ؟ پیشنهادتون
سلام

برای نگهداری فیلم و ایجاد لینک دانلود، iis پیشنهاد می شود

Farid Saadat
July 14th, 2016, 14:08
درود
پيشنهاد بنده به شما ويندوز سرور + iis هست
اما چون اكثرا كار با ويندوز رو كامل ياد ندارن يوزر ها ( اگر ياد دارين كه همون ويندوز) پيشنهاد بعديم بهتون دايركت ادمين + انجين ايكس هست.
موفق باشيد

kool
July 14th, 2016, 14:32
سلام
ویندوز سرور + iis پیشنهاد میشه. (هم فایل های مورد نیازتون رو از داخل سرور دانلود میکنید و در همان سرور نیز برای دانلود میتونید قرار دهید)

aligoli
July 15th, 2016, 09:20
دوستان من می خوام یه سرور بگیرم برا سایت فیلم. می خواستم راهنمایی کنین برا سرور دانلود سایت فیلم از چه سیستم عاملی استفاده کنم و از چه کنترل پنلی ؟
ممنون

کلا دو نوع نگرش وجود داره، هاست دانلود، سرور مجازی
کاری به خوب یا بد بود اون یکی ندارم اما صرفا نظم به شما سرور مجازی هست.

حالا خود سرور مجازی ویندوزی میشه ، لینوکسی هم میشه.
که من پیشنهادم به شما لینوکسی هست.

یعنی دایرکت ادمین با وب سرور دیگه ای که جایگزین آپاچی میشه.
البته خیلی ها هم به دلیل سهولت و عدم هزینه کردن بیشتر ویندوز رو پیشنهاد میدن که طبیعی هم هست اما به عقیده من لینوکس برای این کار کیفیت بیشتری به شما میده.

royalatr
January 11th, 2017, 05:34
سلام وقت بخیر . بنده یک سایت در زمینه عطر (http://www.royalatr.com/) دارم . از سرور اشتراکی استفاده کردم ولی جالب نبوده . برای اینکه حداقل 50 کاربر به صورت همزمان بتونند وارد سایت بشند چند گیگ رم باید بردارم برای سرور مجازی ؟