سلام
بعد از انتقال سرور و همچنین آپگرید whmcs به 6.1 با هر تنظیماتی که تست کردم به سرور متل نشد . اروری هم دریافت نمیکنم . Test Connection هم که میزنم فقط Testing Connection... میاد و اتفاق دیگه ای نمی افته .
کاربر جدید ثبت نام رو انجام میده و تو مرحله بعد مستقیما به صفحه لاگین هدایت میشه . ولی کاربر موفق به ورود نمیشه و با پیغام ؛اطلاعات وارد شده اشتباه هست؛ روبرو میشه .
+
توی Activity log whmcs :
Created Client test hyb - User ID: 0
سرور کلادلینوکس هست با وبسرور لایت اسپید و php5.6
bandarit
June 23rd, 2016, 14:01
سلام
بعد از انتقال سرور و همچنین آپگرید whmcs به 6.1 با هر تنظیماتی که تست کردم به سرور متل نشد . اروری هم دریافت نمیکنم . Test Connection هم که میزنم فقط Testing Connection... میاد و اتفاق دیگه ای نمی افته .
کاربر جدید ثبت نام رو انجام میده و تو مرحله بعد مستقیما به صفحه لاگین هدایت میشه . ولی کاربر موفق به ورود نمیشه و با پیغام ؛اطلاعات وارد شده اشتباه هست؛ روبرو میشه .
+
توی Activity log whmcs :
Created Client test hyb - User ID: 0
سرور کلادلینوکس هست با وبسرور لایت اسپید و php5.6
سلام و درود اگر مایل بودید در یاهو یا تلگرام در ارتباط باشید تا بررسی بشه
موفق باشید
faraso
June 23rd, 2016, 14:08
سلام
پیشنهاد میکنم بک آپ برگردونید و مجدد آپدیت رو انجام بدید احتمالا دیتابیس نسخه جدید درست وارد نشده
در مورد ارتباط با سرور چه سروری میخواید متصل کنید ؟ پلاگین سرور های رسمی خود whmcs هست یا کاستوم
1online.ir
June 23rd, 2016, 14:33
سلام
پیشنهاد میکنم بک آپ برگردونید و مجدد آپدیت رو انجام بدید احتمالا دیتابیس نسخه جدید درست وارد نشده
در مورد ارتباط با سرور چه سروری میخواید متصل کنید ؟ پلاگین سرور های رسمی خود whmcs هست یا کاستوم
whmcs و به سرور وصل کنم تا کارهای اتوماسیون انجام بشه . قبلا متصل بود و بدون مشکل کار میکرد
iran20host
June 23rd, 2016, 14:46
با سلام و عرض ادب
شما باید sql script mode رو در خاموش کنید .
برای غیرفعال سازی Strict SQL Mode وارد WHM شوید سپس به PHPMyadmin بروید و از منوی بالا بر روی VARIABLES کلیک کنید . سپس در بین گزینه ها با استفاده از ctrl+f ابزار find مروگر اقدام به پیدا کردن گزینه sql mode کرده و edit را بزنید و کادر را خالی کنید.
با سلام و عرض ادب
شما باید sql script mode رو در خاموش کنید .
برای غیرفعال سازی Strict SQL Mode وارد WHM شوید سپس به PHPMyadmin بروید و از منوی بالا بر روی VARIABLES کلیک کنید . سپس در بین گزینه ها با استفاده از ctrl+f ابزار find مروگر اقدام به پیدا کردن گزینه sql mode کرده و edit را بزنید و کادر را خالی کنید.
whmcs جدیدی رو داشتم نصب میکردم بصورت تستی
با ارور زیر مواجه شدم :
Oops! There's a problem
Strict SQL Mode Detected
Please disable strict SQL mode before continuing.
See our database setup documentation (http://docs.whmcs.com/Database_Setup#Strict_SQL_Mode) for more information.
اما با این روشی که شما عرض کردید بعد از ریستارت mysql به حالت قبل برمیگرده
faraso
June 23rd, 2016, 15:59
whmcs جدیدی رو داشتم نصب میکردم بصورت تستی
با ارور زیر مواجه شدم :
Oops! There's a problem
Strict SQL Mode Detected
Please disable strict SQL mode before continuing.
See our database setup documentation (http://docs.whmcs.com/Database_Setup#Strict_SQL_Mode) for more information.
اما با این روشی که شما عرض کردید بعد از ریستارت mysql به حالت قبل برمیگرده
داخل فایل my.cnf خط زیر رو اضافه کنید و mysqld رو ریست کنید
sql-mode=""
1online.ir
June 23rd, 2016, 16:11
داخل فایل my.cnf خط زیر رو اضافه کنید و mysqld رو ریست کنید
sql-mode=""
sql_mode or sql-mode ?