PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ssl و آیپی اختصاصی

فال
May 17th, 2016, 16:30
سلام

برای نصب ssl روی سرور مجازی که یک سایت خودم فقط روشه و شخصیه باید آیپی اختصاصی بگیرم ؟

این پیامو توو سی پنل داده می پرسم :

Install an SSL WebsiteNote: You do not have a dedicated IP address. As a result, web browsers that do not support SNI will probably give false security warnings to your users when they access any of your SSL websites. Microsoft® Internet Explorer™ on Windows XP™ is the most widely used web browser that does not support SNI.

ممنونم

iHSG
May 17th, 2016, 16:54
سلام
من دقیق نمی دونم اما در دایرکت ادمین که با آی پی سرور نتونستم ssl نصب کنم خود دایرکت ادمین میگفت با موفقیت نصب شد اما مرورگر قبولش نداشت تا اینکه یه آی پی اختصاصی جدا از آی پی سرور گرفتم و مرورگر هم قبولش کرد.

hadi2002
May 17th, 2016, 17:32
می تونید از طریق sni نصب کنید بدون آیپی اختصاصی

chaleshtor
May 17th, 2016, 17:43
سلام

برای نصب ssl روی سرور مجازی که یک سایت خودم فقط روشه و شخصیه باید آیپی اختصاصی بگیرم ؟

install an ssl website

note: You do not have a dedicated ip address. As a result, web browsers that do not support sni will probably give false security warnings to your users when they access any of your ssl websites. Microsoft® internet explorer™ on windows xp™ is the most widely used web browser that does not support sni.

ممنونم

سلام
ssl معمولا نیاز به آی پی اختصاصی داره

OmidX
May 17th, 2016, 19:38
سلام

Install an SSL Website

Note: You do not have a dedicated IP address. As a result, web browsers that do not support SNI will probably give false security warnings to your users when they access any of your SSL websites. Microsoft® Internet Explorer™ on Windows XP™ is the most widely used web browser that does not support SNI.

ممنونم

کنترل پنل داره ؟ یا نداره ؟

فال
May 17th, 2016, 19:56
کنترل پنل داره ؟ یا نداره ؟

چی کنترل پنل داره ؟
ssl ها ؟
نمی دونم ولی فکر نکنم

salar123-user8
May 17th, 2016, 20:51
تو تنظیمات سی پنل - whm - Tweak Settings گزینه هایی برای ssl داره. که یکیش مزبوط به ip هست.

Alireza_H
May 17th, 2016, 21:57
سلام

اگر سرور مجازی داشته باشید، احتمالا آی پی اختصاصی هم دارید.
با استفاده از ویژگی sni شما می تونید روی یک آی پی چند ssl داشته باشید.

فال
May 17th, 2016, 22:53
تو تنظیمات سی پنل - whm - Tweak Settings گزینه هایی برای ssl داره. که یکیش مزبوط به ip هست.

سلام

اگر سرور مجازی داشته باشید، احتمالا آی پی اختصاصی هم دارید.
با استفاده از ویژگی sni شما می تونید روی یک آی پی چند ssl داشته باشید.

بله آیپی که داره، سرورم هم آیپی داره خب
ولی اینطور که نوشته فکر کنم منظورش اینه که آیپی سایت با آیپی سرور مشترک نباشه

یه مشکل دیگه هم دارم، من اولین باره SSL میگیرم، یه فایل بهم دادن برای 3 تا دامنه خودم ( همشون پارکن رو سرورم ) و یکی دیگه هم که اصلیه بنام سایتمه گفتن اصلی هست
نمیدونم با این فایل ها چیکار کنم الان
توو تنطیمات SSL سی پنل یا whm که میرم بنام دامنه سرور ssl زده که توو بخش SSL ها نیومده خودشم گفته معتبر نیست ( در واقع الکیه چون سرور هم SSL نداره )
خیلی گشتم ولی یه راهنمای درست و درمون پیدا نکردم

- - - Updated - - -

این ssl هست

31393

31392

yasserhost
May 18th, 2016, 00:20
برای گواهینامه ssl
ای پی اختصاصی لازم است

سلام از جایی که خرید کردی سرویست رو درخواست بده! برات ای پی خریداری کنن

فال
May 18th, 2016, 07:07