PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول Vmware

iran20host
April 22nd, 2016, 02:57
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
دوستان بنده یک ماژول Vmware می خوام که کاربرام داخل سایت بتوانند بر روی سرور های خودشون مدیریت داشته باشند.(تعویض ویندوز ,خاموش و روشن کردن سرور )
لطفا اگر همچین ماژولی دارید که کاربر بتوانند مدیریت کامل داشته باشد معرفی یا آپلود یا آموزشش رو بزارید ممنون میشم.
و یک سوال هم که در آخر دارم بنده یک ماژول معمولی دانلود کردم که فقط برای خاموش روشن کردنه سروره .
بنده تمامی تنظیمات رو به درستی انجام دادم و یک سرور هم با دسترسی روت ایجاد کردم اما در قسمت Select vps می نویسه NO SELECTEDیعنی هیچ سروری در لیست وجود نداره .
سوال بنده اینه که آیا برای نمایش سرور ها پورت خاصی باید رو سرور باشه یا تنظیم خاصی داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان

company_hosting
April 22nd, 2016, 03:02
سلام
در حال نوشتن این ماژول هستیم
بزودی به اتمام میرسد

باید منتظر باشید

با تشکر

iran20host
April 22nd, 2016, 03:06
سلام
در حال نوشتن این ماژول هستیم
بزودی به اتمام میرسد

باید منتظر باشید

با تشکر

برای نمایش سرور ها پورت خاصی باید رو سرور باشه یا تنظیم خاصی داره ؟

company_hosting
April 22nd, 2016, 03:17
تنظمیات را باید انجام بدهید

اما خب فعلا باید منتظر باشید تا تکمیل بوشد
با تشکر

iran20host
April 22nd, 2016, 03:36

با تشکر
دوست عزیز بنده پلاگین دانلود شده از این سایت ............. (http://nuller.ir/1298-whmcs-vmware-module.html) رو عرض کردم.
ورت خاصی رو باید باز کنم براش تا سرور هامو نشون بده؟

iran20host
April 22nd, 2016, 18:06
دوستان کسی نبود کمک کنه؟

TheEnnd
April 22nd, 2016, 19:32
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
دوستان بنده یک ماژول Vmware می خوام که کاربرام داخل سایت بتوانند بر روی سرور های خودشون مدیریت داشته باشند.(تعویض ویندوز ,خاموش و روشن کردن سرور )
لطفا اگر همچین ماژولی دارید که کاربر بتوانند مدیریت کامل داشته باشد معرفی یا آپلود یا آموزشش رو بزارید ممنون میشم.
و یک سوال هم که در آخر دارم بنده یک ماژول معمولی دانلود کردم که فقط برای خاموش روشن کردنه سروره .
بنده تمامی تنظیمات رو به درستی انجام دادم و یک سرور هم با دسترسی روت ایجاد کردم اما در قسمت Select vps می نویسه NO SELECTEDیعنی هیچ سروری در لیست وجود نداره .
سوال بنده اینه که آیا برای نمایش سرور ها پورت خاصی باید رو سرور باشه یا تنظیم خاصی داره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر فراوان

سلام از ایشون تهیه کنید بنده و سایر همکاران از این ماژول استفاده میکنن راضی هستند
http://isfahanvps.ir

SarirHost
April 22nd, 2016, 19:46

با تشکر

دوست عزیز چنان به ایشان وعده انتظار می دهید گویی به غیر از شخص شخیص شما احدی توانایی حل این مشکل و تولید افزونه را ندارد. آنچه شما در حال تولیدش می باشید ایشان از آن اطلاعی ندارند، چه بسا بهتر آن باشد که به جای تبلیغ افزونه نانوشته خودتان فکری به حال مشکل حل نشده ایشان بنمایید و ایشان را از معلوماتات مستفیض فرمایید نه از محصول تولید نشده تان.
با احترامات فایقه.

vmpanel.ir
May 14th, 2016, 16:42
ماژول در خدمت هستيم ، همچنين پنل هم داريم با امكانات بسيار عالي
www.isfahanvps.ir

yasserhost
May 14th, 2016, 19:13
دوست عزیز ما هم از این استفاده میکنیم
www.isfahanvps.ir (http://www.isfahanvps.ir)
پشتیبانی خوبی هم داره نصب هم میکنه واستون ...