PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ازبین بردن اسم طراح قالب

farshid17
April 18th, 2016, 20:28
مرسی از دوستان تونستم حل کنم خودم

jamal
April 18th, 2016, 20:47
ابتدا ذکر نکردید که این قالب چه سیستمی است؟

در ثانی اگر قالب رو خریداری یا حتی رایگان دانلود کرده باشید، طوری که طراح به شما اجازۀ حذف کپی رایت رو نداده باشه، این یه خورده ای نامردیه!

اگر پروندۀ theme.js رو حذف می کنید مشکل برطرف میشه، پس با جاوا اسکریپت توی صفحات مختلف شما آورده شده که باید توی همین فایل بگردید و فراخوانیش رو پیدا کنید و ویرایشش کنید.

soheil869
April 18th, 2016, 21:04
قالب whmcs داری و میخوای زیرشو پاک کنی؟

farshid17
April 18th, 2016, 21:06
يك قالب دارم روي whmsc نصب ميشه مي خوام اسم طراح حذف كنم

soheil869
April 18th, 2016, 21:09
يك قالب دارم روي whmsc نصب ميشه مي خوام اسم طراح حذف كنم
ببین هربار قالبو دست میزنی باید یبار پوشه کچ رو پاک کنی
باید بگردی تو js ها ببینی کجاش نوشته

bandarit
April 18th, 2016, 21:09
باسلام من یک قالب خریدم برای سایتم می خواستم طراح از بین ببرم داخل templates برم می رم داخل فایل tpl می گردم اما هیچ اسم از نبرده میرم در فایل footer.tpl همش جیکوری هست یک فایل هست به نام theme.js اونو که از بین میبرم اسم پاک میشه اما جایی مختلف سایت بهم می خوره لطفا راهنمایی کنید

درود

در تماس باشید تا حذف بشه یا از طریق تلگرام یا یاهو
موفق باشید

avatco
April 19th, 2016, 01:17
سلام

بعد از ویرایش قالب حتما کش قالب رو پاک کنید تا تغییرات اعمال شده رو ببینید و اینکه اگر نیاز بود 3 فایل footer ، theme.js ، header رو برام ایمیل کنید بررسی کنم و ویرایش کنم براتون
info@avatco.com

persiancoder
April 19th, 2016, 01:19
کار درستی نیست حذف نام کسی که برای قالب زخمت کشیده. مگر اینکه کپی رایت قالب رو از طراح خریداری کنید.

farshid17
April 19th, 2016, 01:20
مرسی از دوستان تونستم یک کار های بکنم ممنون

تاپیک حذف شود

thenet
April 19th, 2016, 01:31
خب که چی . اون طرف زحمت کشیده اونوقت تاپیک می زنید که چطوری اسمشو حذف کنم و دوستان هم نظر می دند. جالبه !!!

slashflash
April 19th, 2016, 01:37
خب که چی . اون طرف زحمت کشیده اونوقت تاپیک می زنید که چطوری اسمشو حذف کنم و دوستان هم نظر می دند. جالبه !!!

آخه دوستان طراحی یا کدنویسی اون قالب رو نکردند که ! فقط کافیه خودشون یه خط کد بنویسن تا اگر 1% مشتری اونا خواست اینکار رو بکنه ، فتا فتا بکنند ...