ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند کد نویس و یا طراح مسلط به Freer و پلاگین IBSng

mandana32
April 2nd, 2016, 12:13
با سلام نیازمند فردی هستیم که مسلط به Freer باشد یک قالب داریم که در آن یکسری سورس و لاینسس های پلاگین به کار رفته است نیاز به پلاگین ها نداریم و میخواهیم آن ها از قالب جدا شوند و بتوانیم از قالب استفاده دیگری کنیم پلاگین ها بصورتی با قالب هماهنگ شده اند که در صورت از کار افتادن لاینسس در سایت اخطار دهند که باعث می شود قالب نیز بلا استفاده باشد میخواهیم از پلاگین های قبلی جدا و با پلاگین IBSng نسخه رایگان هماهنگ شود.

persiancoder
April 2nd, 2016, 12:23
درود ، در صورت تمایل از طریق پ،خ در ارتباط باشید.

sazsaz
April 2nd, 2016, 12:53
درصورت تمایل پ خ کنید

saman_cs
April 2nd, 2016, 14:37
با سلام نیازمند فردی هستیم که مسلط به Freer باشد یک قالب داریم که در آن یکسری سورس و لاینسس های پلاگین به کار رفته است نیاز به پلاگین ها نداریم و میخواهیم آن ها از قالب جدا شوند و بتوانیم از قالب استفاده دیگری کنیم پلاگین ها بصورتی با قالب هماهنگ شده اند که در صورت از کار افتادن لاینسس در سایت اخطار دهند که باعث می شود قالب نیز بلا استفاده باشد میخواهیم از پلاگین های قبلی جدا و با پلاگین IBSng نسخه رایگان هماهنگ شود.

سلام در صورت تمایل با یاهو بنده در ارتباط باشید تا به صورت رایگان براتون انجام بدم samx2015 موفق پیروز باشید (www.saman-rahmani.ir)

MOJTABA005
April 3rd, 2016, 01:13

سلام
با بنده در تماس باشید
راه های ارتباطی داخل امضاء موجوده

saman_cs
April 16th, 2016, 01:33
سلام در صورت تمایل با یاهو بنده در ارتباط باشید تا به صورت رایگان براتون انجام بدم samx2015 موفق پیروز باشید (www.saman-rahmani.ir (http://www.saman-rahmani.ir))

مشکل ایشون حل گردید

mandana32
April 18th, 2016, 21:18
مشکل ایشون حل گردید

بله حل کردید اما به قیمت اینکه قالبم رو ....

همانطور که در یاهو مسنجر عرض کردم بنده به هیچ عنوان رضایت ندارم و واگذارتون میکنم به خدا

چون من به شما اعتماد کردم و همه میدونن اسم کار شما رو چی میشه گذاشت

- - - Updated - - -

سلام در صورت تمایل با یاهو بنده در ارتباط باشید تا به صورت رایگان براتون انجام بدم samx2015 موفق پیروز باشید (www.saman-rahmani.ir (http://www.saman-rahmani.ir))

شما در اینجا گفتید رایگان انجام میدین

اما پس از پایان کار نه تنها پول آن را گرفتید بلکه قالب رو هم برای خودتون برداشتید و برای سایت فــــــــلترشکنتان دارید استفاده میکنید

من اصلا رضایت ندارم و واگذار میکنم به خدا

خواستم اینجا بگم تا همکاران شما را بهتر بشناسن و سر دیگری این بازی هارو در نیارین

من برای این قالب 100 تومن پول دادم اما ایشون میاد به من میگه این قالب رایگان بوده اگر رایگان بوده لطفا لینک آن را بدهید !

میفرمایند من از نو این قالب را طراحی کردم !!! اولا فقط 2 فایل را ادیت کردید نه کد نویسی و طراحی در ثانی بگیریم کد نویسی کرده باشید PSD که از شما نبوده شما طراح این قالب که نیستید !!!

saman_cs
April 18th, 2016, 21:47
بله حل گردید اما به قیمت اینکه قالبم رو ....

همانطور که در یاهو مسنجر عرض کردم بنده به هیچ عنوان رضایت ندارم و واگذارتون میکنم به خدا

چون من به شما اعتماد کردم و همه میدونن اسم کار شما رو چی میشه گذاشت

- - - Updated - - -

شما در اینجا گفتید رایگان انجام میدین

اما پس از پایان کار نه تنها پول آن را گرفتید بلکه قالب رو هم برای خودتون برداشتید و برای سایت فــــــــلترشکنتان دارید استفاده میکنید

من اصلا رضایت ندارم و واگذار میکنم به خدا

خواستم اینجا بگم تا همکاران شما را بهتر بشناسن و سر دیگری این بازی هارو در نیارین

من برای این قالب 100 تومن ول دادم اما ایشون میاد به من میگه این قالب رایگان بوده اگر رایگان بوده لطفا لینک آن را بدهید !

میفرمایند من از نو این قالب را طراحی کردم کردم!!!! اولا فقط 2 فایل را ادیت کردید نه کد نویسی و طراحی در ثانی بگیریم کد نویسی کرده باشید PSD که از شما نبوده شما طراح این قالب که نیستید !!!

==================================================
با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقا یا خانم محترم

همنطور که عرض کردم و گفتم اینجا توضیحاتی را هم می دم هر چند که برام فرقی نداره .

1- قالب شما همونطور که خواسته بودین اختصاصی برای خودتون ماند ، و این قالب کاملا نوشته شده توسط بندست، و حتی همین قالب جدید

که از نوع نوشته شده (توسط بنده) شما دارید ازش استفاده می کنید همه دوستان که وارد طراحی سایت هستن می دونند که کم کم طراحی

از 50 شروع می شود تا به بالا اما من چقدر از شما گرفتم ؟ من می گم 15 هزار تومان

شما می گید دوتا صفحه کد بوده اما الان من خدمتتون عرض می کنم همون دو کد را

1- فایل index.php شما به صورت کاملا" حرفه ای رمز گذاری شده بود که کلا از نوع فایلش ساخته شد

2- پوشه include کاملا " دستکاری شده بود طوری که کلاسهای اضافه در پوشه include قرار گذاشته شده بود

مثل class_ibsng &csrf-secret&funks که همشون به صورت کد گذاری MD5 بودن مجدد از نوع این پوشها و فایلها
در سر جای خودشون برنامه نویسی شد . فایل کانفیکت این پوشه که مربوط به بانک اطلاعاتی هست کاملا دست کاری شده بود و
کسی که این کار را کرده بود داشت همه اطلاعات و بانکتون را مشاهده می کرد اینو اصلا می دونستید !!!

3- فایل main.js شما کاملا از نوع باسازی شد چون ارجاع به کدهای نا نشاخته بیرون سایت شما داشت

4- پوشه تم شما فایل fooder کاملا با جاوا اسکریپت نوشته شده بود و برای اینکه باگی به وجود نیاد بنده نشستم همه را php کردم

تا حالا این چند تا فایل میشه ؟

5- فایل index.plt شما کد پرداختش و کلاسهاش با هم جور در نمی آمد و هر جاشو که حذف می کردم ارور لایسنس را می داد.

که مجدد از نوع با ساختار قالبتون برنامه نویسی کردم

ببخشید پس چه چیزی از قبل موند که من دستش نزدم !!!!!! اونم با 15 هزار تومان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما فقط قالب را گرفتید و کیف کردید که آرزوتون به حقیقت رسید /. و نه چیزهای فنیش
================================================== =========
بله درسته گفتم رایگان چون فکر می کردم یک فایل include شده و حذفش می کنم مشکلتون بر طرف میشه و نه این همه کار اونم 15 تومان !!!!

قالب کاملا تست و تضمین شده هر کی دوست داره می تونی هکش کنه ، الی خود فریر هک بشه که همه می دونن فریر باگ داره !!
================================================== ========
می گن قالب را 100 هزار تومان خریداری کردن

همه دوستان فریر هرکی که می گه قالب از روی سورس نمی تونه بازسازی بشه آدرس بده تا براش قالب را کدهاشو همه رو بدم حتی فایل
index.php

می گم خانم یا آقای محترم سر شما را کلا گذاشتن که 100 تومان ازتون گرفتم اونم برای این قالب که اصلش مال اوکی وی پی ان هست .

یعنی اون آقا آماده قالب را از سورسش کپی گرفته فروخته به این خانم 100 تومان من اینجا تقصیر کارم وقتی شما گول خوردید !!!!

تمامی فایلهای js &تم فریر قابل کپی هست پس چی می گین که 100 تومان خریداری کردید حرف دروغ می زنم بگید دروغه (آدرس قالب بدید تا بگم )

============================================
بله حرفی نیست قایلهای img یا همان به قول خودتون PSD رو از قالب قبل برداشتم اما کل برنامه نویسیش بنده کردم ولاغیر
================================================== ===================
الانم آمادم این صحبتها را کردم نه اینکه بگم آبروم رفت یا چیز دیگه نه چون می دونم چه کار کردم و پول الکی اونم 15 تومان نگرفتم.

فقط آمادم کلا توضیح دادم تا مسعله روشن بشه وسلام و دیگه هم این تاپتیک را ادامه نمی دم چون صحبت با شما بی فایدست

شما می گید سپردم دست خدا ، منم می گم منم شما را سپردم دست خدا اینشالا به راه راست کشیده بشید
================================================== ===
اگر من می خواستم کاری کنم

- سی پنلتون کاملا در اختیار من بود هک شدین ؟ نه نشدین

- اطلاعاتتون حذف شد ؟ نه نشد

- بانک اطلاعاتتون خراب شد ؟ نه نشد

-شما لینک غیر قانونی به یک سایت داشتید یعنی کسی داشت اطلاعات سایت شما را رصد می کرد خبر داشتین ؟ نه نداشتین که برایتون رفعش کرد بنده

پس خانم یا آقای محترم اگر می خواستم خراب کاری کنم از این طریق می تونستم این کار را انجام بدم

یا علی موفق و پیروز باشید (انقدر هم نگید قالب من ) شما خودتون قالب اوکی وی پی ان را برای خودتون کپی کردید نه من وسلام

دیگه هم این بحث رو ادامه نمی دم توضیحات فنی دادم وسلام ، حالا هر کی می خواد بگه بد کاری کرده باشه کسیم که حق به بنده میده اونم باشه وسلام

mandana32
April 18th, 2016, 21:58
==================================================
با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقا یا خانم محترم

همنطور که عرض کردم و گفتم اینجا توضیحاتی را هم می دم هر چند که برام فرقی نداره .

1- قالب شما همونطور که خواسته بودین اختصاصی برای خودتون ماند ، و این قالب کاملا نوشته شده توسط بندست، و حتی همین قالب جدید

که از نوع نوشته شده (توسط بنده) شما دارید ازش استفاده می کنید همه دوستان که وارد طراحی سایت هستن می دونند که کم کم طراحی

از 50 شروع می شود تا به بالا اما من چقدر از شما گرفتم ؟ من می گم 15 هزار تومان

شما می گید دوتا صفحه کد بوده اما الان من خدمتتون عرض می کنم همون دو کد را

1- فایل index.php شما به صورت کاملا" حرفه ای رمز گذاری شده بود که کلا از نوع فایلش ساخته شد

2- پوشه include کاملا " دستکاری شده بود طوری که کلاسهای اضافه در پوشه include قرار گذاشته شده بود

مثل class_ibsng &csrf-secret&funks که همشون به صورت کد گذاری MD5 بودن مجدد از نوع این پوشها و فایلها
در سر جای خودشون برنامه نویسی شد .

3- فایل main.js شما کاملا از نوع باسازی شد چون ارجاع به کدهای نا نشاخته بیرون سایت شما داشت

4- پوشه تم شما فایل fooder کاملا با جاوا اسکریپت نوشته شده بود و برای اینکه باگی به وجود نیاد بنده نشستم همه را php کردم

تا حالا این چند تا فایل میشه ؟

5- فایل index.plt شما کد پرداختش و کلاسهاش با هم جور در نمی آمد و هر جاشو که حذف می کردم ارور لایسنس را می داد.

که مجدد از نوع با ساختار قالبتون برنامه نویسی کردم

ببخشید پس چه چیزی از قبل موند که من دستش نزدم !!!!!! اونم با 15 هزار تومان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما فقط قالب را گرفتید و کیف کردید که آرزوتون به حقیقت رسید /. و نه چیزهای فنیش
================================================== =========
بله درسته گفتم رایگان چون فکر می کردم یک فایل include شده و حذفش می کنم مشکلتون بر طرف میشه و نه این همه کار اونم 15 تومان !!!!

قالب کاملا تست و تضمین شده هر کی دوست داره می تونی هکش کنه ، الی خود فریر هک بشه که همه می دونن فریر باگ داره !!
================================================== ========
می گن قالب را 100 هزار تومان خریداری کردن

همه دوستان فریر هرکی که می گه قالب از روی سورس نمی تونه بازسازی بشه آدرس بده تا براش قالب را کدهاشو همه رو بدم حتی فایل
index.php

می گم خانم یا آقای محترم سر شما را کلا گذاشتن که 100 تومان ازتون گرفتم اونم برای این قالب که اصلش مال اوکی وی پی ان هست .

یعنی اون آقا آماده قالب را از سورسش کپی گرفته فروخته به این خانم 100 تومان من اینجا تقصیر کارم وقتی شما گول خوردید !!!!

تمامی فایلهای js &تم فریر قابل کپی هست پس چی می گین که 100 تومان خریداری کردید حرف دروغ می زنم بگید دروغه (آدرس قالب بدید تا بگم )

============================================
بله حرفی نیست قایلهای img یا همان به قول خودتون PSD رو از قالب قبل برداشتم اما کل برنامه نویسیش بنده کردم ولاغیر
================================================== ===================
الانم آمادم این صحبتها را کردم نه اینکه بگم آبروم رفت یا چیز دیگه نه چون می دونم چه کار کردم و پول الکی اونم 15 تومان نگرفتم.

فقط آمادم کلا توضیح دادم تا مسعله روشن بشه وسلام و دیگه هم این تاپتیک را ادامه نمی دم چون صحبت با شما بی فایدست

شما می گید سپردم دست خدا ، منم می گم منم شما را سپردم دست خدا اینشالا به راه راست کشیده بشید
================================================== ===
اگر من می خواستم کاری کنم

- سی پنلتون کاملا در اختیار من بود هک شدین ؟ نه نشدین

- اطلاعاتتون حذف شد ؟ نه نشد

- بانک اطلاعاتتون خراب شد ؟ نه نشد

-شما لینک غیر قانونی به یک سایت داشتید یعنی کسی داشت اطلاعات سایت شما را رصد می کرد خبر داشتین ؟ نه نداشتین که برایتون رفعش کرد بنده

پس خانم یا آقای محترم اگر می خواستم خراب کاری کنم از این طریق می تونستم این کار را انجام بدم

یا علی موفق و پیروز باشید (انقدر هم نگید قالب من ) شما خودتون قالب اوکی وی پی ان را برای خودتون کپی کردید نه من وسلام

دوست عریز فایل index.php من رو حذف کردید و فایل index.php اصلی فریر رو بدون یک نقطه تغییر گذاشتید (فریر نسخه هماهنگ شده با IBSng که همه جا رایگانش هست)

من فایل رو قبلا داشتم جایگزین کردم در سی پنل و ذخیره زدم اصلا ذخیره نکرد چرا ؟ چون 1 نقطه هم تفاوت نداشت پس لطفا دروغ نگویید !

پوشه include دقیقا به همین صورت بود و برای اینکه بدانید من اصلا از پوشه include که شما دادین استفاده نکردم و از نسخه خود freer استفاده کردم پس کوچکترین فرقی نداشته و شما هم دقیقا از همان استفاده کردید

شما اولا گفتید رایگان بعد که کار رو دیدین مبلغ تعیین میکردید نه اینکه انجام بدین و قالب رو هم برای خودتون بردارید به بهانه چی ؟ به بهانه اینکه من 15 تومن گرفتم و کم گرفتم ؟

شما تحت چه اصول اخلاقی و چه قانونی به خودتون چنین اجازه ای میدی ؟؟؟؟

الان یعنی هر کی اینجا مشکل قالب داشت کسی اومد براش قالب رو درست کرد باید قالب طرف رو هم برداره بره ؟؟؟؟

این حرف شما اصلا حرفه ای و اخلاقی نیست و من به هیچ عنوان رضایت ندارم

و مطمئنم خدا پاسخ کار شما را خواهد داد

لطف کردید زحمت کشیدین قالب رو اصلا از اول و پایه برنامه نویسی کردی باید میگفتید هزینش فلان میشه نه اینکه هم پول رو بگیری هم قالب رو برداری بگی من کم پول گرفتم و ...

جالبه توی یاهو مسنجر میگین من بچه مسجدی ام و ...

تورو خدا دیگه جایی نگو بچه مسجدی هستم بذار این چیز ها حرمت خودشون را داشته باشن و امثالی مثل شما زیر سوال نبرن این مسائل رو

saman_cs
April 18th, 2016, 22:14
دوست عریز فایل index.php من رو حذف کردید و فایل index.php اصلی فریر رو بدون یک نقطه تغییر گذاشتید (فریر نسخه هماهنگ شده با IBSng که همه جا رایگانش هست)

من فایل رو قبلا داشتم جایگزین کردم در سی پنل و ذخیره زدم اصلا ذخیره نکرد چرا ؟ چون 1 نقطه هم تفاوت نداشت پس لطفا دروغ نگویید !

پوشه include دقیقا به همین صورت بود و برای اینکه بدانید من اصلا از پوشه include که شما دادین استفاده نکردم و از نسخه خود freer استفاده کردم پس کوچکترین فرقی نداشته و شما هم دقیقا از همان استفاده کردید

شما اولا گفتید رایگان بعد که کار رو دیدین مبلغ تعیین میکردید نه اینکه انجام بدین و قالب رو هم برای خودتون بردارید به بهانه چی ؟ به بهانه اینکه من 15 تومن گرفتم و کم گرفتم ؟

شما تحت چه اصول اخلاقی و چه قانونی به خودتون چنین اجازه ای میدی ؟؟؟؟

الان یعنی هر کی اینجا مشکل قالب داشت کسی اومد براش قالب رو درست کرد باید قالب طرف رو هم برداره بره ؟؟؟؟

این حرف شما اصلا حرفه ای و اخلاقی نیست و من به هیچ عنوان رضایت ندارم

و مطمئنم خدا پاسخ کار شما را خواهد داد

لطف کردید زحمت کشیدین قالب رو اصلا از اول و پایه برنامه نویسی کردی باید میگفتید هزینش فلان میشه نه اینکه هم پول رو بگیری هم قالب رو برداری بگی من کم پول گرفتم و ...

جالبه توی یاهو مسنجر میگین من بچه مسجدی ام و ...

تورو خدا دیگه جایی نگو بچه مسجدی هستم بذار این چیز ها حرمت خودشون را داشته باشن و امثالی مثل شما زیر سوال نبرن این مسائل رو

================================================

ایشون یعنی فایل قابلش اون فایلهایی هم که تو عکس کادر قرمز زده همه رمز گذاری شده md5 بودند.
که قالب رو دست می زدی همه چی می پرید .

الان یعنی فایلی که بهشون تحویل داده شد

30973

همه هم می دونن وقتی قبلا این فایلها ایپورت شده و تقسیم شد در صحفات پیچیده حتی WORDPRESS

تقسیم شده پس راهی نمی مونه که قالب را از نوع نوشت

به قول خودتون فایلهای فریر را جای گذین کردید پس چرا قبل این کار را نکردید ؟ من می گم چون قبلا این کار را می کردید

لایسنستون ارور میداد ، پس حتمان از نوع نوشته شده ، بعله سر کار خانم شما چیزی از برنامه نویسی نمی دونید الکی قضاوت نکنید

شانس آوردید به من خوردید و الا بد بخت می شدید اینو مطمعنم 15 سال تو اینترنت هستم چیزهای دیدم که شما ندیدی

آی بی سانگ باید در پوشه پلاگینها باشه نه اینکه با بانک اطلاعات شما مچ شده باشه و لینک داشته باشه به یک سایت خارجی که هک بشه هم بانک اطلاعاتتون و هم سرورتون بعله سر کار خانم یا آقا
،
اینم که جواب دادم نکته بود که یاد آوردی کردید و گفتم یا حق آقا پسر که اسم دختر گذاشتی رو خودت ، بی خیالش موفق و پیروز باشید

mandana32
April 18th, 2016, 22:36
================================================

ایشون یعنی فایل قابلش اون فایلهایی هم که تو عکس کادر قرمز زده همه رمز گذاری شده md5 بودند.
که قالب رو دست می زدی همه چی می پرید .

الان یعنی فایلی که بهشون تحویل داده شد

30973

همه هم می دونن وقتی قبلا این فایلها ایپورت شده و تقسیم شد در صحفات پیچیده حتی WORDPRESS

تقسیم شده پس راهی نمی مونه که قالب را از نوع نوشت

به قول خودتون فایلهای فریر را جای گذین کردید پس چرا قبل این کار را نکردید ؟ من می گم چون قبلا این کار را می کردید

لایسنستون ارور میداد ، پس حتمان از نوع نوشته شده ، بعله سر کار خانم شما چیزی از برنامه نویسی نمی دونید الکی قضاوت نکنید

شانس آوردید به من خوردید و الا بد بخت می شدید اینو مطمعنم 15 سال تو اینترنت هستم چیزهای دیدم که شما ندیدی

آی بی سانگ باید در پوشه پلاگینها باشه نه اینکه با بانک اطلاعات شما مچ شده باشه و لینک داشته باشه به یک سایت خارجی که هک بشه هم بانک اطلاعاتتون و هم سرورتون بعله سر کار خانم یا آقا
،
اینم که جواب دادم نکته بود که یاد آوردی کردید و گفتم یا حق آقا پسر که اسم دختر گذاشتی رو خودت ، بی خیالش موفق و پیروز باشید

لطفا بحث رو به حاشیه نکشید جنسیت من به شما هیچ ربطی نداره !

دوما من کاری به 15 تومن ندارم اون حقتون بوده اما شما حق نداری از قالب من برای سایت خودت استفاده کنی !!!

شما الان قالب من رو گذاشتی رو سایت خودت و داری وی بی ان میفروشی !!!

من مشکلم اینه

شما هر کاری هم کرده باشی باید پولشو میگرفتی نه اینکه قالبو برداری برای خودت

مشکل قالب فقط و فقط در فایل index.tpl و main بوده بقیه هیچ فرقی با فریری اصلی ندارند

من مشکلم پولی که گرفتید نیست قالب رو چرا برداشتید برای خودتون و استفاده میکنید ؟

saman_cs
April 18th, 2016, 22:44
[QUOTE=mandana32;1505262]لطفا بحث رو به حاشیه نکشید جنسیت من به شما هیچ ربطی نداره !

دوما من کاری به 15 تومن ندارم اون حقتون بوده اما شما حق نداری از قالب من برای سایت خودت استفاده کنی !!!

من مشکلم اینه

مشکل قالب فقط و فقط در فایل index.tpl و main بوده بقیه هیچ فرقی با فریری اصلی ندارند

من مشکلم پولی که گرفتید نیست قالب رو چرا برداشتید برای خودتون و استفاده میکنید ؟[QUOTE=mandana32;1505262]
================================================== ===========================
================================================== ==========================

باشه شما بگو مشکل فایل index.php بوده منم می گم باشه شما درست می گید خوبه عکس گذاشتم سند

بعد می گه مشکل index.php بوده !!!!!!

شما این همه چیز گفتی حالا فقط گیر دادی به قالب وقتی حرفی برا گفتن نداشتی و من با سند همه چی رو ثابت کردم ؟

بی خیالش

قالب را خودم نشوتم مجدد و حق اینو دارم خودم استفاده کنم دو راه وجود داره برای حل این مشکل

-یا پول کامل را پرداخت کنید چون پول کاملش 15 تومان نیست همه اینو می دونن واختصاصی میشه برا خودتون (قالب دهن سوزی که نیست )

-یا همان 15 تومان را که پرداخت کردید استفاده کنید و منم خودم به شخصه استفاده می کنم و در اینترنت به هیچ عنوانی پخش نمیشه اونم برای امنیت هر دو سایت .

دو حرف منطق پیش روتون قرار دادم بدم می گم ! یا زور می گم !؟

من حق خودمو از قالبی که خودم نوشتم برداشتم ولاغیر نه چیزی ازتون کش رفتم و نه بانک اطلاعاتیتون را . همین

T.Toosi
April 18th, 2016, 22:52
یک عکس از قالب هر 2 سایت قرار دهید معلوم میشود.

mandana32
April 18th, 2016, 23:00
[QUOTE=mandana32;1505262]لطفا بحث رو به حاشیه نکشید جنسیت من به شما هیچ ربطی نداره !

من مشکلم اینه

من مشکلم پولی که گرفتید نیست قالب رو چرا برداشتید برای خودتون و استفاده میکنید ؟[QUOTE=mandana32;1505262]
================================================== ===========================
================================================== ==========================

باشه شما بگو مشکل فایل index.php بوده منم می گم باشه شما درست می گید خوبه عکس گذاشتم سند

بعد می گه مشکل index.php بوده !!!!!!

شما این همه چیز گفتی حالا فقط گیر دادی به قالب وقتی حرفی برا گفتن نداشتی و من با سند همه چی رو ثابت کردم ؟

بی خیالش

قالب را خودم نشوتم مجدد و حق اینو دارم خودم استفاده کنم دو راه وجود داره برای حل این مشکل

-یا پول کامل را پرداخت کنید چون پول کاملش 15 تومان نیست همه اینو می دونن واختصاصی میشه برا خودتون (قالب دهن سوزی که نیست )

-یا همان 15 تومان را که پرداخت کردید استفاده کنید و منم خودم به شخصه استفاده می کنم و در اینترنت به هیچ عنوانی پخش نمیشه اونم برای امنیت هر دو سایت .

دو حرف منطق پیش روتون قرار دادم بدم می گم ! یا زور می گم !؟

من حق خودمو از قالبی که خودم نوشتم برداشتم ولاغیر نه چیزی ازتون کش رفتم و نه بانک اطلاعاتیتون را . همین

دوست عزیز فایل index.php کد گذاری شده بود درست وقتی با فایل اصلی فریر جایگزین شد که دیگه نیاز به فایل های لاینسس و ... نداشت !

شما این رو میگی دکد کردن ؟/

شما در اصل دکد نکردین فقط فایل قالب را با index.php اصلی فریر هماهنگ کردید همیییین !

این رو میگین قالب و طراحی ؟

PSD مهمه این از شما بوده ؟ البته PSD که نه این قالب کاملا فریر بوده و فقط مشکل برای یکسری کد داشته

چی رو شما نوشتی آخه که شدی طراح این قالب !

- - - Updated - - -

سلام
ممنون از شما پ.خ شد

saman_cs
April 18th, 2016, 23:03

قالب هر دو سایت الان که خودم نوشتم و حتی اون خانم به دلایلی که من گفتم اصلا قالب اورجینالشو استفاده نمی کنه

30975

اون قالب اورجینال خودشون پیش خرید اشتراک یک تب جداگانه داشت تمدید اکانت اما الان دیگه نداره!

اون قالب لایسنس داشت ، این اوپن سورسه و دیگه لایسنس نداره

اون قالب کدهای آلوده داشت (باگ امنیتی ) اما این الان نداره

اون قالب نمی تونستی یک خط کدشو جذف کنی چه در فایل js چه در فایل include که عکس گذاشتم در مطلب قبل

فایل main.js کد گزاری شده بود این اصلا دیگه کد گذاری نشده و کاملا اوپن سورسه . و محدودیت نداره

اون قالب را هیچیشو نمی تونستی دست بزن تا دست می زدی بخاطره کد گذاری همه چی می پرید که رو حذف می کرده سایت می پرید .
ووووو

- - - Updated - - -

[QUOTE=saman_cs;1505267][QUOTE=mandana32;1505262]لطفا بحث رو به حاشیه نکشید جنسیت من به شما هیچ ربطی نداره !

من مشکلم اینه

من مشکلم پولی که گرفتید نیست قالب رو چرا برداشتید برای خودتون و استفاده میکنید ؟

دوست عزیز فایل index.php کد گذاری شده بود درست وقتی با فایل اصلی فریر جایگزین شد که دیگه نیاز به فایل های لاینسس و ... نداشت !

شما این رو میگی دکد کردن ؟/

شما در اصل دکد نکردین فقط فایل قالب را با index.php اصلی فریر هماهنگ کردید همیییین !

این رو میگین قالب و طراحی ؟

PSD مهمه این از شما بوده ؟ البته PSD که نه این قالب کاملا فریر بوده و فقط مشکل برای یکسری کد داشته

چی رو شما نوشتی آخه که شدی طراح این قالب !

- - - Updated - - -

سلام
ممنون از شما پ.خ شد

باشه خانم شما درست می گید بی خیالش حوصله بحث با شما را ندارم

تا حالا می گفتی index.plt و main حالا شد index.php بی خیالش من می دونم چه کار کردم و نه شما

بحث کردن در مورد این تاپتیک هم از نظر من تمام شدست من مدارک دادم صحبتامم کردم ، حالا هر کی می تونه یک برداشت کنه برام مهم نیست همین که خودم می دونم چه کار کردم برام کافیه یا علی موفق وپیروز باشید همه دوستان .

دو راه حل گذاشتم وسلام

T.Toosi
April 18th, 2016, 23:19
اون قالب اورجینال خودشون پیش خرید اشتراک یک تب جداگانه داشت تمدید اکانت اما الان دیگه نداره!

اون قالب لایسنس داشت ، این اوپن سورسه و دیگه لایسنس نداره

اون قالب کدهای آلوده داشت (باگ امنیتی ) اما این الان نداره

اون قالب نمی تونستی یک خط کدشو جذف کنی چه در فایل js چه در فایل include که عکس گذاشتم در مطلب قبل

فایل main.js کد گزاری شده بود این اصلا دیگه کد گذاری نشده و کاملا اوپن سورسه . و محدودیت نداره

اون قالب را هیچیشو نمی تونستی دست بزن تا دست می زدی بخاطره کد گذاری همه چی می پرید که رو حذف می کرده سایت می پرید .
ووووو

به معنای دیگر شما قالب ایشون را ریپ زدید.

saman_cs
April 18th, 2016, 23:23
به معنای دیگر شما قالب ایشون را ریپ زدید.

دوست عزیز ریپ به معنی اینه که من قالبشو کدهاشو کپی کردم نه اینکه کدهاشو خودم نوشتم

شما دو قالبی رو که با هم مقایسه کردید خودم نوشته ایشون قالب اورجینال رو نذاشته چون مشکل داره الان گرفتین ؟!

قالب اورجینالشو بزاره اگر دوست داره اون موقعه با خط کدهای بنده مقایسه کنید تا ببنید ریپه یا ریپ نیست وسلام

فایلهای js با پوشه include یا پوشه تم اورجینالشو با تم الان سایتش مقایسه کنید توی اورجینالش چند تا فایل وجود داره که الان نیست

بی خیال مهم دیگه نیست بحث الکیه یا حق

الانم دو راه گذاشتم می خواست یکیشو انتخاب کنه ، وسلام چرا الکی بحث می کنم والا

persiancoder
April 18th, 2016, 23:45
بحث رو کامل دنبال نکردم اما اگر قالبی از هاست ایشون برداشتید ( حالا چ این قالب اختصاصی باشه یا نباشه ) حق با ایشون هست و نباید استفاده کنید.
( اگر اینقدر مطمئنید که قالب ریپ هست از منبع دیگری قالب رو تهیه کنید و تغییرات مدنظرتون اعمال کنید )

saman_cs
April 18th, 2016, 23:51
بحث رو کامل دنبال نکردم اما اگر قالبی از هاست ایشون برداشتید ( حالا چ این قالب اختصاصی باشه یا نباشه ) حق با ایشون هست و نباید استفاده کنید.
( اگر اینقدر مطمئنید که قالب ریپ هست از منبع دیگری قالب رو تهیه کنید و تغییرات مدنظرتون اعمال کنید )

نه دوست عزیز اینطور نیست ، بنده قالب را مجدد برای ایشون برنامه نویسی کردم اوپن سورس بدون لایسنس +بدون کدهای آلوده با امنیت بالاتر

الانم بهش می گم اگر می خواید استفاده نکنم پول قالب را کامل پرداخت کنید که اختصاصی برا خودت بشه و

اگرم نمی خواید پرداخت کنید هم من و هم شما استفاده کنید با اون مبلغ اندکی که دادید موضوع همینه . وسلام

دیگه هم بحثی با اون خانم ندارم دو شرط منطقی گذاشتم می تونی یکیشو قبول کنه وسلام

می سپارمش دست خدا ، خدا خودش همه چیو می دونه و پرونده کسانی که برا کسی درست می کنند رو نمی خونه (اکبر عبدی رسوایی 1 ) یا حق

یکی از دو راه را مشخص کنه وسلام

T.Toosi
April 19th, 2016, 00:02
دوست عزیز شما میگی طرح اصلی برای orgiov هست بعد الان سایت شما را میبینم دقیقا همین طرح را دارم میبینم حالا چه نشستید تک تک لاین استایل هارو دستی نوشتید چه کپی کردید به این میگن ریپ، من دارم در مورد طرح و استایل حرف میزنم کاری ندارم کد بوده شما دیکد یا .. کردید، بنده با استارتر هم کاری ندارم چون خبر ندارم طرح قالب برای چه کسی بوده و مثل اینکه به استارتر هم قالب ریپ شده فروخته اند و الان دار قالب ریپ شده استفاده میکند اما جالب اینجا است میگید من این حق را دارم چون ادیت، دیکد یا 2 3 تا input اضافه کردم طرح من دیگه ریپ نیست اختصاصی برای خودم هست!!!

الانم بهش می گم اگر می خواید استفاده نکنم پول قالب را کامل پرداخت کنید که اختصاصی برا خودت بشه

واقعا خنده داره!!

mandana32
April 19th, 2016, 00:09
نه دوست عزیز اینطور نیست ، بنده قالب را مجدد برای ایشون برنامه نویسی کردم اوپن سورس بدون لایسنس +بدون کدهای آلوده با امنیت بالاتر

الانم بهش می گم اگر می خواید استفاده نکنم پول قالب را کامل پرداخت کنید که اختصاصی برا خودت بشه و

اگرم نمی خواید پرداخت کنید هم من و هم شما استفاده کنید با اون مبلغ اندکی که دادید موضوع همینه . وسلام

دیگه هم بحثی با اون خانم ندارم دو شرط منطقی گذاشتم می تونی یکیشو قبول کنه وسلام

می سپارمش دست خدا ، خدا خودش همه چیو می دونه و پرونده کسانی که برا کسی درست می کنند رو نمی خونه (اکبر عبدی رسوایی 1 ) یا حق

یکی از دو راه را مشخص کنه وسلام

شما که ادعاتون میشه طراح و برنامه نویس هستید

و پیش تر هم گفتید این قالب همچین آش دهن سوزی هم نیست

پس چرا گیر دادین به همین قالب من !

آقای طراح یه قالب برای خودت طراحی کن قالب مردم رو برندار برای خودت

من از اول گفتم مشکلم چیه شما هم اومدی گفتی رایگان درست میکنم توی یاهو پرسیدم چرا رایگان گفتی یه دعای خیر برام کافیه (هه)

بعد که قالب رو گرفتی و برا خودتم کی کردی گفتی 15 تومن بده تا بهت دادم

منم دادم چون مهم نبود برام حاضر بودم 100 تومن هم بدم و از قالبم استفاده نکنی

ولی حالا چون میدونم چجور آدمی هستی دیگه بهت اعتماد نمیکنم که بیام باز بهت پول بدم که یعنییییییییییی از قالب من استفاده نکنی چون میدونم هر چی بهت پول بدم بازم این کارو میکنی چون اون چیزهایی که باید درست باشه درست نیست ...

ولی حرفی نیست همون خدایی که هی اسمشو میاری و همه جا جار میزنی من بنده مومن خدام جوابت رو میده جوابت با همون یا حق