توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اموزش لایسن سی پنل قابل برای استفاده شخصی
salar123-user8
March 7th, 2016, 21:43
در این روش شما کاری با لایسنس میکنید که با بر گردوندن تاریخ سرور سی پنل متوجه اکسپایر شدن لابسنس سرور نشه و فقد بدرد استفاده شخصی میخوره.
پس از اتمام هر دوره تاریخ سرور و نمایش پیغام اکسپایر تاریخ رو با دستور زیر به تارخی برگردونید که لایسنس تریال شما ثبت شده.
date -s mon/day/year
مثال : date -s 02/11/2016
که تاریخ ثبت لایسنس رو میتونید با وارد کردن ای پی در ادرس زیر مشاهده کنید.
https://verify.cpanel.net/
نمونه:
https://verify.cpanel.net/index.cgi?ip=144.76.253.173
این روش روی اخرین نسخه سی پنل ازمایش شده.
Abolijoon
March 7th, 2016, 22:15
سلام و درود
این مورد برای تست به درد میخوره و تغییر در تاریخ سرور مشکلاتی بوجود خواهد آورد
salar123-user8
March 7th, 2016, 22:54
سلام و درود
این مورد برای تست به درد میخوره و تغییر در تاریخ سرور مشکلاتی بوجود خواهد آورد
بله و بیش از 2-4 ماه کارمیکنه. چون تاریخ رو بر میگردونید عقب بدرد مصارف دیگه نمیخوره.
shayakx
March 11th, 2016, 14:26
سلام مشكل قانوني از طرف سي پنل پيش نمياد؟
salar123-user8
March 12th, 2016, 00:27
سلام مشكل قانوني از طرف سي پنل پيش نمياد؟
خب این فقد جهت ازمایش 2 الی 3 ماهه هست. و سعی کنید سرور رو هم ری استار نکنید تو 60 درصد به مشکل میخوره. طبق اخرین تست ما.
InterServer.ir
March 13th, 2016, 08:09
قبلا این روش رو تست کردم جالب بود سایت هایی که روی اون سرور بودند تعداد آنلاینشون در آمار سایت ها 2-3 برابر شده بود چون آخرین بازدید کاربر یک ماه بعد بود تا اون زمانی که آخرین بازدیدش بوده رو سایت آنلاین نمایش داده میشد.
بعضی از مشتریانی که روی اون سرور بودند خوشحال شده بودند وقتی جریان رو گفتم که برای تست اینکار رو کردم اصرار داشتند همینطوری بمونه
sazsaz
March 13th, 2016, 10:41
این مشکل معایبی دارد
1- اول باید کلیه آپدیت ها غیر فعال بشه
2- دوما باید هر بار یک لایسنس یک روزه بخوره و هر 14 روز یک بار این باید دوباره سازی بشه
3- با هر بار خاموش و روشن شدن سرور لایسنس شما به باد می ره
به نظر من ارزش تست هم نداره چون چند ماه تست کردم فقط اعصاب خرابی بود
redpaknik
March 13th, 2016, 11:38
دوستتان عزیز هیچ چیزی رایگانش بدید نمیخوره ، بهترین گزینه تهیه لایسنس معتبر هست