PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای 404 در حین نصب whmcs

Reza G
December 19th, 2015, 22:27
سلام

وقت شما بخیر باشه اساتید

من وقتی میخوام آخرین نسخه از whmcs رو نصب کنم (ورژن 6.2)، با خطای زیر روبرو میشم.

لازمه که توضیح بدم فرآیند نصب بنده از ابتدا بوده و دیتابیس رو از جای دیگه نیاوردم. یه بار خودم فایل ها رو آپلود کردم و دیتابیس ساختم و یه بار هم با استفاده از نصب کننده خودکار سی پنل انجام دادم.

کلیه مراحل نصب انجام میشه، اما به استپ 5 که میرسه (بعد از ورود اطلاعات ادمین) کلا نمیتونه جلو بره و خطای 404 میده در حین نصب.

بعد که میرم سایت رو باز کنم، خطای err2 رو میده

http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/7eca-Capture.png

راه حلی هست؟ قبلا همین نسخه از اسکریپت رو روی یه هاست دیگه داشتم. چند روزی هست به هاست جدید مهاجرت کردم و خطا میده.

vahab00
December 19th, 2015, 23:06
احتمالا نسخه whmcs شما ناقصه

Reza G
December 19th, 2015, 23:09
جناب سید چورته، عرض کردم که قبلا دقیقا همین نسخه از whmcs رو روی یه هاست دیگه داشتم. در ضمن یه بار با whmcs خودم که از سایت فراسو دانلود کردم و یه بار هم با whmcs روی سی پنل تست کردم.

vahab00
December 19th, 2015, 23:17
تست کنید پیش نیازهای مورد نیاز رو هاستتون داره ؟
مخصوصا نسخه php حتما باید 5.6 به بالا باشه
و سایر پیش نیازها

Reza G
December 19th, 2015, 23:22
تست کنید پیش نیازهای مورد نیاز رو هاستتون داره ؟
مخصوصا نسخه php حتما باید 5.6 به بالا باشه
و سایر پیش نیازها

در مرحله دوم که پیش نیازهای سیستم رو بررسی میکنه، همه گزینه ها تیک میخوره و مشکلی نیست. ایراد دقیقا روی مرحله 5 هست که خطای 404 میده این صفحه وجود نداره. دقیقا الان php ورژن 5.6 هست.

vahab00
December 20th, 2015, 09:13
هاستتون یک پیش نیاز کم داره
پیشنهاد میدم دیتابیس رو ببرید روی یک هاست دیگه که مشکلی نداره آپدیت کنید دوباره بیارید رو همین هاست خودتون

absoonoo
January 5th, 2016, 14:45
هاستتون یک پیش نیاز کم داره
پیشنهاد میدم دیتابیس رو ببرید روی یک هاست دیگه که مشکلی نداره آپدیت کنید دوباره بیارید رو همین هاست خودتون

من هم همین مشکل را در نصب دارم . حتی بک آپ قبلی را هم که روی سرو جدید با ورژن جدید php و mysql ری استور میکنم سایت را نشون نمیده . اما جالبه در بعضی از ساعات سایت نشون داده میشه .
قطعا مشکل در نسخه php یا دیتا بیسه اما راه حلی هیچ جا پیدا نکردم

vahab00
January 5th, 2016, 15:11
شما display error رو که فعال کنید همه مشکلات رو نمایش میده

GREAT
January 5th, 2016, 16:08
سلام

وقت شما بخیر باشه اساتید

من وقتی میخوام آخرین نسخه از whmcs رو نصب کنم (ورژن 6.2)، با خطای زیر روبرو میشم.

لازمه که توضیح بدم فرآیند نصب بنده از ابتدا بوده و دیتابیس رو از جای دیگه نیاوردم. یه بار خودم فایل ها رو آپلود کردم و دیتابیس ساختم و یه بار هم با استفاده از نصب کننده خودکار سی پنل انجام دادم.

کلیه مراحل نصب انجام میشه، اما به استپ 5 که میرسه (بعد از ورود اطلاعات ادمین) کلا نمیتونه جلو بره و خطای 404 میده در حین نصب.

بعد که میرم سایت رو باز کنم، خطای err2 رو میده

http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/7eca-Capture.png

راه حلی هست؟ قبلا همین نسخه از اسکریپت رو روی یه هاست دیگه داشتم. چند روزی هست به هاست جدید مهاجرت کردم و خطا میده.

مدت زمان نصب شدن؟
نسخه اصلی یا نال؟

chatsaz
January 5th, 2016, 16:15
دیتابس شما همخونی نداره

شما ابتدا یک دیتابس جدید ایجاد کنید سپس اقدام به نصب کنید بعد که تکمیل شد سپس دیتابس قبلی رو اپیورت کنید روی دیتابس جدید مشکلتون رفع میشه

absoonoo
January 5th, 2016, 17:49
دیتابس شما همخونی نداره

شما ابتدا یک دیتابس جدید ایجاد کنید سپس اقدام به نصب کنید بعد که تکمیل شد سپس دیتابس قبلی رو اپیورت کنید روی دیتابس جدید مشکلتون رفع میشه

زمان اتصال به دیتا بیس جدید میگه دیتا بیس موجود است . اما جالبه که وقتی میری تو phpmyadmin دیتا بیس ایجاد شده .
من از نسخه اصلی استفاده میکنم نسخه نال را هم نصب کردم همین مشکل بود . حضرات پشتیبانی هم گفتند php سرور را داون گرید کنید ! آخه مگه میشه که مشکل را نشه حل کرد و صورت مساله را پاک کنیم؟
زمان نصب تمام سرویس ها را سازگار نشون میده اما وقت نصب بازی در میاره . حتی گفتم نسخه ی اصلی که رو سرور قدیمی با php 4.5 بود داشت راحت کار میکرد . وقتی سرور به روز شد به نسخه5.2 داستان شروع شد. و اصلا سایت بالا نماید و صفحه سفید یا گاهی با ارور404 دیده میشه

vahab00
January 5th, 2016, 23:14
زمان اتصال به دیتا بیس جدید میگه دیتا بیس موجود است . اما جالبه که وقتی میری تو phpmyadmin دیتا بیس ایجاد شده .
من از نسخه اصلی استفاده میکنم نسخه نال را هم نصب کردم همین مشکل بود . حضرات پشتیبانی هم گفتند php سرور را داون گرید کنید ! آخه مگه میشه که مشکل را نشه حل کرد و صورت مساله را پاک کنیم؟
زمان نصب تمام سرویس ها را سازگار نشون میده اما وقت نصب بازی در میاره . حتی گفتم نسخه ی اصلی که رو سرور قدیمی با php 4.5 بود داشت راحت کار میکرد . وقتی سرور به روز شد به نسخه5.2 داستان شروع شد. و اصلا سایت بالا نماید و صفحه سفید یا گاهی با ارور404 دیده میشه
استاد نسخه پی اچ پی باید 5.3 باشه

absoonoo
January 6th, 2016, 10:44
استاد نسخه پی اچ پی باید 5.3 باشه

نسخه 5.5.30 الان نصبه ! باید داون گرید کنم؟
یک مورد جالب هم متوجه شدم که در روز طی یک تا دو ساعت مشخص سایت بالا میاد و مشکلی نیست . اما بعد اون انگار هیچ دامنه ای به این نام وجود نداره!!

farhadhelix
January 6th, 2016, 12:34
پلاگین های php رو که برای این نسخه نیاز هست چک کنید ببینید فعاله یا نه
پلاگین های مربوط به mysql

vahab00
January 6th, 2016, 16:10
نسخه 5.5.30 الان نصبه ! باید داون گرید کنم؟
یک مورد جالب هم متوجه شدم که در روز طی یک تا دو ساعت مشخص سایت بالا میاد و مشکلی نیست . اما بعد اون انگار هیچ دامنه ای به این نام وجود نداره!!

این بخاطر فشار بالا رو پی اچ پی سرور شماست
این مشکل بیشتر رو آپاچی رخ میده