توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قابلیت whois privacy
haj_ali
November 30th, 2015, 22:16
سلام،
از ارایه کنندگان دامین تو ایران کجاها whois رایگان میده؟
ممنون.
Saati
November 30th, 2015, 23:26
نمایندگان ایرانی اکثرا با ریسلو کار میکنن که این شرکت قابلیت مخفی کردن اطلاعات هوایز رو ارائه نمیده ولی افرادی هم هستن که همچنان با ریسلرکلاب هم کار میکنن که بعیده رایگان ارائه بدن. مثلا ****** همینجوریش تعرفه های ثبتش گرونه حالا هوایز هم هم بخواد بیاد روش... و 3 دلاری قیمت داره سالیانه هوایز پروتکشن.
iHSG
December 1st, 2015, 11:12
سلام
ریسلرکلاب نیاز نیست شرکت کانادایی Tucows این امکان رو میده و ما رو هم تحریم نکرده.
بهترین مرکز ثبت دامنه در رجیسترار Tucows هم شرکت http://radcom.ir است.
خود radcom.ir من تیکت دادم تایید کرد که آره Whois Privacy داره.
حالا باز شما می خوای خودت تیکت بده بپرس.
Saati
December 1st, 2015, 11:26
سلام
ریسلرکلاب نیاز نیست شرکت کانادایی Tucows این امکان رو میده و ما رو هم تحریم نکرده.
بهترین مرکز ثبت دامنه در رجیسترار Tucows هم شرکت http://radcom.ir است.
خود radcom.ir من تیکت دادم تایید کرد که آره Whois Privacy داره.
حالا باز شما می خوای خودت تیکت بده بپرس.
برای شرایط خاص گزینه بدی نیست
ولی به تعداد بالا صرف نمیکنه. بدون پروتکشن .com رو 44 تومان میده و قیمت پروتکشن 12 تومانه. و 5 تومان هم مالیات و جمعا یک دامنه دات کام با پروتکشن میشه 61 هزار تومان!
data20
December 1st, 2015, 12:07
برای شرایط خاص گزینه بدی نیست
ولی به تعداد بالا صرف نمیکنه. بدون پروتکشن .com رو 44 تومان میده و قیمت پروتکشن 12 تومانه. و 5 تومان هم مالیات و جمعا یک دامنه دات کام با پروتکشن میشه 61 هزار تومان!
قیمت واقعی در حدود 11$ ولی اگر بخواید به صورت فردی خرید بکنید بیشتر اوقات 4$ میگیرن تا جای که یه کم حسابتون فعال بشه
کلا این مورد دلخواه اون مجموعه هست مثلا من که 12 دامنه دارم اون 4$ کسر شده و نمیدم ولی
radcom از این موضوع داره درامد بیشتر کسب میکنه
Sa1
December 1st, 2015, 23:34
بنده tucows رو تایید میکنم کلاس کاریش بالا هست ، من چند دامین رو ثبت کردم قبل 2014 که هویز پرایوسی رایگان میداد و الان هم روی دامنه ها رایگان هست.
ولی از 2014 به بعد که برای این امکان 3 دلار هزینه قرار داده از tucows دامین ثبت نکردم.
چند روزی هم هست که به پیشنهاد دوستان در سایت internet.bs عضو شدم و با 9 دلار دامین با هویز پرایوسی رایگان ثبت کردم. خوشبختانه با ایران هنوز مشکل نداره و از نظر اعتبار شاید به tucows نرسه ولی 700 هزار دامین ثبت شده دارن و خیلی راحت با وب مانی حسابم رو شارژ کردم.