توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری دومینم رو انتقال بدم ؟
tmfar
September 30th, 2010, 02:43
سلام دوستان من هر دو پنلم دایرکت آی هست حالا یکی name هم دارم و onlinenic هم دارم میخوام همشون رو بیارم رو پنل دایرکت آی ام دایرکتی ها یه پنل دارند که همه باهاش آشنان Myorderbox رو که همه باهاش کار کردید اون پنل رو منم در اختیار دارم چطوری می تونم با استفاده از همین پنل دامنه هام رو انتقال بدم ؟
SADAF HOST
September 30th, 2010, 06:59
شما اول باید تو پنل قبلیتان name یا onlinenic ابتدا دامنه یا دامنه هایی که قصد انتقال به دایرکتی رو دارید از حالت lock خارج کنید ، سپس برای انتقال به رمز
انتقال نیاز است که در آنلاین نیک از مسیر Manage Domain > Get Auth-Code می تونین رمز انتقال دامنه هاتون را بدست بیارید ، حالا تو پنل دایرکتی بر روی
Transfer Domain کلیک کنید در صفحه اول نام دامنه و کد انتقال آن وارد کنید و مراحل را ادامه دهید نهایتا ظرف 5 روز دامنه به پنل دایرکتی منتقل میشه
tmfar
September 30th, 2010, 10:19
سوال اینجاست که این دامنه وقتی انتقال پیدا کرد در زمان انتقال که سایت داون نمی شه ؟
SADAF HOST
September 30th, 2010, 10:23
سوال اینجاست که این دامنه وقتی انتقال پیدا کرد در زمان انتقال که سایت داون نمی شه ؟
نه به هیچ وجه سایت داون نمیشه ، در ضمن همراه با انتقال دامنه یک سال هم تمدید خواهد شد
Online24
September 30th, 2010, 13:40
اینجا قبلا با هم بحث کرده بودیم : http://www.webhostingtalk.ir/f22/13194/
نکته ای که هست اینه که epp کد رو دریافت کنید ( هر جایی که دامین ثبت شده ) ، در آخر هم از قسمت transfer پنل های دایرکت ای انتقال رو انجام بدید .
tmfar
September 30th, 2010, 17:07
و اینکه من یه دوتا دامنه دارم توی دایرکت آی و رسیلر کلوب هستند اینها رو انتقال بدم رایگان هست ؟
SADAF HOST
September 30th, 2010, 17:11
و اینکه من یه دوتا دامنه دارم توی دایرکت آی و رسیلر کلوب هستند اینها رو انتقال بدم رایگان هست ؟
انتقال از دایرکتی به دایرکتی رایگان است با استفاده از سرویس Move Domain
tmfar
September 30th, 2010, 17:58
من اینکار رو کردم ولی باز هزینه انداخت میشه دقیقاً بگید از کجا انجام بدم ؟ من از منوی دامین روی ترنسفر دومین کلیک کردم و مراحل رو رفتم جلو توی سبد خریدم ننوشت free پول یکسال دومین رو انداخت و گفت که باید پرداخت کنی منم مجبور به حذف خرید شدم .
SADAF HOST
September 30th, 2010, 18:34
من اینکار رو کردم ولی باز هزینه انداخت میشه دقیقاً بگید از کجا انجام بدم ؟ من از منوی دامین روی ترنسفر دومین کلیک کردم و مراحل رو رفتم جلو توی سبد خریدم ننوشت free پول یکسال دومین رو انداخت و گفت که باید پرداخت کنی منم مجبور به حذف خرید شدم .
برای ترانسفر بله هزینه تمدید یک سال را از پنلتون کم می کنه
اما برای انتقال از دایرکتی به دایرکتی رایگانه
tmfar
September 30th, 2010, 19:48
خوب دیگه من میگم از دایرکتی به دایرکتی خواستم انتقال بدم دیدم می خواد پول کسر کنه انتقال ندادم .
SADAF HOST
September 30th, 2010, 20:30
خوب دیگه من میگم از دایرکتی به دایرکتی خواستم انتقال بدم دیدم می خواد پول کسر کنه انتقال ندادم .
اشتباه نمی کنید ؟
از دایرکتی به دایرکتی اصلا نمیشه ترانسفر کرد فقط میشه Move کرد که آن هم رایگانه !!!
بر روی دامنه ای که قصد انتقال ان به پنل دایرکتی دیگر را دارید کلیک کنید در صفحه باز شده از طریق قسمت Move Services می توانید با وارد کردن
Customer ID و ایمیل دایرکتی مقصد دامنه را به آن انتقال دهید
tmfar
September 30th, 2010, 21:50
از گزینه domain forwarding service استفاده کردم که این ارور رو داد :
[r1] Error
* An unexpected error has occurred - please re-try the action.
If you repeatedly encounter this error message, please contact our Support team with the URL in the address bar and the steps performed when you encountered the error message.
ار مرورگرهای مختلف و چندین بار هم چک کردم می تونه از این باشه که رجیستر کننده دامنه بسته باشه انتقال رو ؟
tmfar
October 1st, 2010, 11:16
up
SADAF HOST
October 1st, 2010, 11:22
از گزینه domain forwarding service استفاده کرده اید ؟؟ !!
شما می خواهید دامنه انتقال بدید یا ایمیل ها را فوروارد کنید ؟!
tmfar
October 1st, 2010, 13:55
من میخوام دامنه رو انتقال بدم از دایرکتی به دایرکتی بصورت رایگان یه گزینه این بود : domain forwarding service که گفتم چی شد وقتی زدم .
یه گزینه هم Transfer Domain بود که زدم پول خواست .
دیگه اگه راهی هست نشون بدید .
Online24
October 1st, 2010, 13:59
انتقال از Direct i به direct i :
وارد کنترل پنل دامنه مورد نظر شوید .
از قسمت راست و بالای پنل ، گزینه Move services رو انتخاب کنید .
tmfar
October 1st, 2010, 16:38
ممنون فقط زدم این ارور رو داد :
[r5] Error Message: The Customer account you are trying to move the domain name to is under Registrar Answerable.com (I) Pvt. Ltd.. You will need to initiate a Domain Transfer Request from Answerable.com (I) Pvt. Ltd. to accomplish this
الان باید توی پنل جدید از کجا درخواست بدم ؟
SADAF HOST
October 1st, 2010, 16:44
شما می خواهید دامنه تان را از دایرکتی به رجیسترار Answerable.com انتقال دهید ؟
در این صورت از گزینه Move Domain نمی تونید استفاده کنید و می بایست دامنه را ترانسفر کنید
Online24
October 1st, 2010, 17:01
شما می خواهید دامنه تان را از دایرکتی به رجیسترار Answerable.com انتقال دهید ؟
در این صورت از گزینه Move Domain نمی تونید استفاده کنید و می بایست دامنه را ترانسفر کنید
دقیقا ! همینطوره ...
باید transfer کنید . ( هزینه هم داره ) .
tmfar
October 1st, 2010, 17:07
خوب چرا مگه هر دو پنل از دایرکتی نیستند ؟
SADAF HOST
October 1st, 2010, 17:59
ممکنه پنل آنها یکی باشه اما در هر صورت Answerable.com یک رجیسترار مستقل است
tmfar
October 1st, 2010, 18:01
ولی Answerable.com کاملاً زیر نظر دایرکتی هست و اون جایی هم که دامنه من هست اونم از رسیلر کلوب گرفته که هر دو زیر نظر دایرکتی هست الان با این شرایط بازم باید از ترنسفر استفاده کنم ؟
SADAF HOST
October 1st, 2010, 18:08
بله ، چون در هر صورت یک رجیسترار مستقل می شوند برای انتقال به آن باید ترانسفر کنید که هزینه هم دارد