توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام کشور بهترین پینگ رو به ایران دارد؟
repenter
November 1st, 2015, 22:00
سلام دوستان. من یک هاست اشتراکی از یک هاست خارجی می خواستم تهیه کنم. در ۳ نقطه مختلف جهان قرار داره.
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
حالا می خوام ببینم برای من که اکثر بازدید کنندگان از ایران هستند کدوم یکی از این کشورها بهتره؟
ممنون از همتون :)
pardazit.net
November 1st, 2015, 22:07
سلام و عرض ارادت
فرانسه از همه این ها بهتر هست
اما اگر فقط از بین این ها میخواهید هلند بهترین هست و آمریکا هم بدترین پینگ رو به سمت ایران داره
aligoli
November 1st, 2015, 22:11
سلام دوستان. من یک هاست اشتراکی از یک هاست خارجی می خواستم تهیه کنم. در ۳ نقطه مختلف جهان قرار داره.
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
حالا می خوام ببینم برای من که اکثر بازدید کنندگان از ایران هستند کدوم یکی از این کشورها بهتره؟
1. هلند
2. سنگاپور
3. آمریکا
را پیشنهاد می نمایم. ( به ترتیب )
kool
November 1st, 2015, 23:17
در بین موارد پیشنهای خودتان هلند بهتر است
hostorder
November 1st, 2015, 23:33
هلند رو با سنگاپور مقایسه میکنید؟؟؟؟
repenter
November 1st, 2015, 23:36
من اصلا سوادی در این زمینه ندارم :) برای همین پرسیدم. یک جای دیگه هم یک نفر از پاکستان همین سوالو پرسیده بود، اکثرا بهش سنگاپور رو پیشنهاد داده بودن، چون می گفتن اینترنت پاکستان ظاهرا از سنگاپور می گذره خطوطش یا یک همچین چیزایی. منم گفتم بپرسم مطمئن شم.
pardazit.net
November 2nd, 2015, 00:10
من اصلا سوادی در این زمینه ندارم :) برای همین پرسیدم. یک جای دیگه هم یک نفر از پاکستان همین سوالو پرسیده بود، اکثرا بهش سنگاپور رو پیشنهاد داده بودن، چون می گفتن اینترنت پاکستان ظاهرا از سنگاپور می گذره خطوطش یا یک همچین چیزایی. منم گفتم بپرسم مطمئن شم.
در انتخاب هلند شک نکنید نه تنها به خاطر کیفیت ، پینگ مناسب به ایران و ... بلکه وارز نیز هست و بدون نگرانی از قوانین کپی رایت میتوانید هر اسکریپتی در آن نصب کنید و یا اگر ارسال ایمیل تبلیغاتی کنید و ... هیچ مشکلی پیش نمیاد.
fireserver
November 2nd, 2015, 00:35
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
اگر حتماْ باید از کشور های ذکر شده باشد هلند رو پیشنهاد می کنم مخصوصاْ لیزوب هلند
p30nama
November 2nd, 2015, 00:42
فرانسه و هلند عالین
آلمان هم خوبه
m2n
November 2nd, 2015, 01:18
فرانسه / هلند / المان / انگلستان
iwpanel
November 2nd, 2015, 06:58
۱- آمریکا
۲- هلند
۳- سنگاپور
فرانسه / هلند / المان / انگلستان / روسیه / ترکیه
- - - Updated - - -
الان آمریکا و انگلیس و سایت هم داریم اگه خواستید pm بدید تا سایت بهتون بدم چک کنید سرعت لودشم ببینید
مینا-صیفی
November 2nd, 2015, 07:59
اکثر کشورهای اروپایی پینگ به ایران پایین دارند همانطور که خیلی ها اشاره کردن اما یک مورد اضافه کنم سوئیس هم پینگ فوق پایینی به ایران داره با تشکر.
Dictator_
November 2nd, 2015, 08:27
پینگ به مسائل مختلفی مرتبط هست. شما میتونید از سرویس دهنده ها نمونه آی پی و نمونه وب سایت روی سرورشون رو بخواید که بتونید تست واقعی بگیرید. مسیر اینترنت به سمت دیتاسنتر نقش مهمی در پینگ شما دارد. همینطور هر isp در ایران میتونه نتیجه متفاوتی بهتون بده. ولی در مجموع به ترتیب پینگ هلند سپس سنگاپور و بعد از آن امریکا با توجه به مسافت ایران به سمت این کشورها توصیه میگردد.
Mra2
November 2nd, 2015, 09:42
سعی کنید اگه پینگ تایم براتون مهمه سرور داخلی بگیرین، در غیر این صورت پینگ کشورهای اروپایی خصوصاً هلند به ایران از همه جا بهتره.
smhnw
November 2nd, 2015, 10:40
بین اینا هلند بهترینه
shirazshop
November 2nd, 2015, 21:27
سلام
بستکی به isp کاربران هم داره من بهترین پینگی که به خارج داشتم لهستان بوده (صبانت)
لیستی از پینگ ها به کشور های مختلف
28671
Aqua141
November 2nd, 2015, 22:20
من مخابرات دارم فرانسه آلمان و هلند خیلی خوبن
sami-00
November 2nd, 2015, 22:44
در انتخاب هلند شک نکنید نه تنها به خاطر کیفیت ، پینگ مناسب به ایران و ... بلکه وارز نیز هست و بدون نگرانی از قوانین کپی رایت میتوانید هر اسکریپتی در آن نصب کنید و یا اگر ارسال ایمیل تبلیغاتی کنید و ... هیچ مشکلی پیش نمیاد.
abolfazlll
November 3rd, 2015, 12:05
این جور که معلومه به غیر از سرور های داخلی اگر بخایم سرور خارجی بگیریم، طبق نظر دوستان هلند از همه بهتره...
خیلی ممنون