PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسدود کردن سرور بخاطر اتک چیه دیگه ؟؟!

pooryadevil
October 2nd, 2015, 14:25
سلام

دوستان من سروری دارم که به گفته ی دیتاسنتر بخاطر حملات بالا به سرور از طرف مخابرات سرور من مسدود شده و به عبارتی اینترانتی شده میخواستم ببینم این موضوع صحت داره ؟ یا این کار از سمته دیتاسنتر هست ؟

این تیکت دیتاسنتر به من هست

IP سرور های شما توسط مخابرات مسدود گردیده و ارتباطی به دیتاسنتر ندارد و با توجه به سیاست های خود اقدام به آزادی سازی IP مورد نظر می نمايد. با توجه به قوانین خرید در بند های ۳و ۲۰ سرویس ‌گیرنده مسئول تمامی اطلاعات مبادله شده در IP های تخصیص ‌یافته و اطلاعات موجود بر سرور(های) مورد اجاره بوده و سرویس‌دهنده هیچ‌گونه مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت. میزبانی سرویس هایی که با حملات ddos روبرو هستند بر روی پهنای باند اینترنت میسر نمی باشد و سرویس گیرنده موظف به استفاده از شبکه اینترانت برای سرویس خود می باشد. کلیه هزینه ها و خسارات ناشی از حملات dos ( اعم از اقدام به حمله و یا دریافت حمله ) شامل هزینه های ترافیک مصرفی و هزینه های نیروی انسانی درگیر در مسئله بر عهده سرویس گیرنده می باشد. لازم به توضیح است که در صورت نیاز با تشخیص سرویس دهنده و پس از وقوع چنین حملاتی سرویس مسدود می گردد و سرویس گیرنده دیگر امکان استفاده از سرویس را دارا نخواهد بود.

tombstone
October 2nd, 2015, 14:31
سلام
ازشون بخواید که برای اثابت موضوع مدارک ارائه بدن بهتون
حمله دیداس بشه هر جا باشه میبنده

pooryadevil
October 2nd, 2015, 14:34
طبق تریسی که انجام دادم این آیپی جلوی سرور منو گرفته 194.225.151.41 و این آدرس سایتشون هست فکر میکنم http://www.ipm.ac.ir/fa/

کسی همچین تجربه ایی داشته ؟ راهی هست بشه کاری کرد بیخیال شن یا راهکاری برای ما بزارن ؟

yastheme
October 2nd, 2015, 14:44
خوب ببینید وقتی آی پی از سمت مخابرات بسته شده یعنی حمله تقریبا بزرگی رخ داده که حتی مسدود سازی آی پی به دیتا سنتر هم نرسیده؛
من بدون داشتن هیچ گونی اطلاعاتی از نوع حمله شما به راحتی با اطمینان می گم باید سرور را از ایران به جایی مثل ovh منتقل کنید.
به دنبال راهکار برای موندن در ایران با این شرایط نداشته باشید

pooryadevil
October 2nd, 2015, 14:57
خوب ببینید وقتی آی پی از سمت مخابرات بسته شده یعنی حمله تقریبا بزرگی رخ داده که حتی مسدود سازی آی پی به دیتا سنتر هم نرسیده؛
من بدون داشتن هیچ گونی اطلاعاتی از نوع حمله شما به راحتی با اطمینان می گم باید سرور را از ایران به جایی مثل ovh منتقل کنید.
به دنبال راهکار برای موندن در ایران با این شرایط نداشته باشید
نمیشه عزیز سرور باید داخل کشور باشه ...

یعنی هیچ راهکاری نداره ؟
اخه یعنی چی این همه سرور داخل کشور هست الان مثلا سرور مثلا زیر ساخت رو اتک بدن زیرساخت میاد سروهاشو قطع میکنه اخه این چه راهکاریه ....

yastheme
October 2nd, 2015, 15:10

یعنی هیچ راهکاری نداره ؟
اخه یعنی چی این همه سرور داخل کشور هست الان مثلا سرور مثلا زیر ساخت رو اتک بدن زیرساخت میاد سروهاشو قطع میکنه اخه این چه راهکاریه ....

قبلا در این خصوص بحث شده است:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=151262

اگر همین الان به خاطر باز کردن آی پی از شما خسارت نخواهند هم باید خدا را شکر کنید!

مینا-صیفی
October 2nd, 2015, 15:13

یعنی هیچ راهکاری نداره ؟
کل دنیا هم همین طور هست وقتی حمله میشه به شبکه ( سرور ) و انتی دیداس نداره و یا داره حملات انقدر سنگین هست که ان سخت افزار و یا ان مدیر توانایی مقابله با ان حمله را نداره و داره خسارات وارد سرور ها و شبکه کل و دیتاسنتر میکنه باید سرور مسدود بشه این قانون کل دنیا هست . شما باید سرور در دیتاسنتر خارجی بگیرید دیتا سنتری که انتی دیداس فایروال سخت افزاری داشته باشه و سرور شما هم نرم افزاری که بتوانید تا حد زیادی جلوگیری کنید که کلی هزینه داره اگر از دیتاسنتر خوب و چیز خوب بخواین . اما اگر در حد متوسط چیزی حدود تا 4 گیگ بخواد انتی دیداس مقاوم باشه که جلوی حملات را بگیره بهترین گزینه از دیتاسنتر فرانسه OVH.fr هست ( به صورت کاملا ابتدایی توضیح دادم که استارتر متوجه موضوع بشه )با تشکر

AbtinServer
October 3rd, 2015, 00:56

یعنی هیچ راهکاری نداره ؟

بله دوست عزیز
زیر ساخت حتی گاها بدون اطلاع اقدام به مسدود سازی اینترنت می نماید

RoobinaServer
October 3rd, 2015, 01:03
طبق تریسی که انجام دادم این آیپی جلوی سرور منو گرفته 194.225.151.41 و این آدرس سایتشون هست فکر میکنم http://www.ipm.ac.ir/fa/

کسی همچین تجربه ایی داشته ؟ راهی هست بشه کاری کرد بیخیال شن یا راهکاری برای ما بزارن ؟

سرویسی که شما دارید دارای لینک گرانقیمتی هست با کوچکترین اتکی که باعث ترافیک بالا شود شبکتون به خارج مسدود میشود و اصلا دیتاسنتر چنین چیزی را قبول نمیکند حتی ممکن هست خود مرکز درخواست مسدود سازی به بالاتر را داده باشد.

یعنی هیچ راهکاری نداره ؟

خیر زیرساخت حساسیت کمتر هست و اکثرا دست میزبانان زیرساختی شبکه هست.

به هر حال روال مسدود سازی در مقابل اتک در شرایط زیان بار روال همیشگی چه ایران چه خارج کشور میباشد و فرقی ندارد حال تحمل خارج بیشتر هست و کمتر اتفاق می افتد.

موفق باشید

javadezati
October 3rd, 2015, 02:02
سلام
توضیح خاصی نیست
از ovh تهیه کنید که مجهزتر هست
در خارج سرور دان میکنند اما بعد کمی صحبت میتوانید سرور رو روشن کنید با روشهای مختلف
اما تو ایران با سرورهای بی کیفیتی که داره همه مدل داستان پیش میاد
باتشکر