توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام حساب پولی مجازی معتبرتر وراحت تر است؟
jpmo02
September 22nd, 2015, 18:59
سلام
من میخوام از جایی یه مقدار پول که دلار هست بگیرم
ادرس حساب از چند گزینه زیر رو فقط قبول میکنه
WiredPay
Payeer
BitCoin
OKPay
PayPal
Payza
Skrill
1.کدوم یکی از این موارد امن تر هستند؟
2. کدام یک با ایران مشکلی ندارند ومیشه راحت درش حساب باز کرد؟
3.کدام یک همه گیرتر هست؟
4.در کدام حساب میتوان پول را به حسابهای دیگر همان سایت یا جای دیگر انتقال داد؟
5.درصورتی که مقداری در این حسابها داشته باشم با کدام یک میتوان از صرافی های انلاین یا حضوری به ریال تبدیل کرد؟
6.اگر حسابی به یک نام غیرمعتبر ولی شماره تماس وادرس صحیح ایجاد شود ایا میتوان انرا در صرافی ها نقد کرد؟
یا مشکلی ایجاد نمیشود؟
7.ایا میتوان در این سایتها با هر اکانت (یا نام ومشخصات یک فرد)چندین حساب باز کرد؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
سپاس
shadmehr792
September 22nd, 2015, 19:11
وبمانی رو هم اگر ازاد میزاشت گزینه خوبی بود ول توی اون لیست پی پال از همه بهتره
jpmo02
September 22nd, 2015, 19:19
اگر بتونید تحریمارو دور بزنید paypal گزینه ی خوبیه ...
منظورتون از دور زدن چیه؟
فقط ip یا مورد دیگه ای هم هست؟
Pars98
September 22nd, 2015, 19:31
بین گزینه های لیست Paypal معتبر تر از بقیه هست.
بعد از Paypal گزینه OKPay رو پیشنهاد میکنم ، چندین بار برای حواله از/به اتریش استفاده کردیم و مطمئن هست.
delta
September 22nd, 2015, 19:32
منظورتون از دور زدن چیه؟
فقط ip یا مورد دیگه ای هم هست؟
حساب وریفی معتبر از امریکا که یک نفرم ساکن انجا باشه که اگر مشکلی خوردید رفعش کنه + یک وی پی اس خوب با ای پی امریکایی برای استفاده از حساب
jpmo02
September 25th, 2015, 19:20
راستش الآن نمیتونم با paypal حساب بزنم چون فعلا شرایطش نیست!! وباید سر فرصت انجام بشه
بین گزینه های لیست Paypal معتبر تر از بقیه هست.
بعد از Paypal گزینه OKPay رو پیشنهاد میکنم ، چندین بار برای حواله از/به اتریش استفاده کردیم و مطمئن هست.
okpay برای صرافی ها واین موارد مناسبه؟ یعنی میتونم راحت دلار رو به ریال بگیرم یا نه؟
دوستان بیت کوین چطور هست؟
اونطور که دیدم توی صرافی ها بعضا قبول میکنند ازش..؟
- - - Updated - - -
up! 8-|
- - - Updated - - -
دوستا ممکنه بیشتر راهنمایی کنید؟
بیت کوین چطوره برای این کار؟!!
- - - Updated - - -
باعرض پوزش ولی من هنوز متاسفانه به جوابم نرسیدم!!
martoor
September 26th, 2015, 00:26
به نظر من هم با وجود گیرهایی که هست همون paypal بهترین گزینه هست، چون تقریباً همه سایت ها ازش پشتیبانی می کنن.
hostfire
September 26th, 2015, 00:38
پی پل با ایران شدیدا مشکل داره
تو اون لیست بیت کوین تقریبا از همه بهتره و با ایرانم مشکل نداره میتونید خیلی ساده حسابش رو بسازید
مشتریشم زیاده برا چنج کردن به ریال
fadak
September 26th, 2015, 09:22
قطعا پیپال از بابت امنیت و فراگیری نسبت به بقیه یه سر و گردن بیشتر داره اما تحریم کردن ایران را هم نباید فراموش کرد
سوال شما رو از چند جانب باید بررسی کرد
اگر میخواید همانند دوستان برای دیگران پررداخت ارز انجام بدید بهتره پی پال و مشکلاتش را قبول و انتخاب کنید
ولی اگر بخواید برای خودتون جهت خرید از یک سایت بخصوص از این استفاده کنید بهتره جایگزینی برای پیپال پیدا کنید
در کلبنظرم توی این لیست پی پال حرف اول رو میزنه و بیت کوین با اختلاف زیاد در مرتبه دوم
(کاش وبمانی رو مینوشتید که بنظرم با اختلاف ناچیز بعد پیپال هست)