توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دیتاسنترهای که به کپی رایت گیر نده
Mrbean
August 7th, 2015, 14:22
سلام دوستان٬ من میخوام یه آپلود سنتر بزنم و دنبال یه دیتا سنتر هستم که به کپی رایت گیر نده و همچنین چه پسوند دومینی بگیرم که اف بی آی اینها نتونن بستش کنن؟؟
HighHost
August 7th, 2015, 14:28
با من در تماس باشید تا یه مشاوره عالی بتون بدم عزیز 09396558300
mhiizadi
August 7th, 2015, 14:28
سلام دوستان٬ من میخوام یه آپلود سنتر بزنم و دنبال یه دیتا سنتر هستم که به کپی رایت گیر نده و همچنین چه پسوند دومینی بگیرم که اف بی آی اینها نتونن بستش کنن؟؟
دیتا سنتر های هلندی و بریتانیایی مناسب این کار هستند .
دامنه IR خوبه؛ ولی فکر نمیکنم تا اون حد برسه این موضوع که نمیتونم fbi و اینا کاری بهش داشته باشن!
Mrbean
August 7th, 2015, 14:34
با من در تماس باشید تا یه مشاوره عالی بتون بدم عزیز 09396558300
پی ام خصوصی دادم
- - - Updated - - -
دیتا سنتر های هلندی و بریتانیایی مناسب این کار هستند .
دامنه IR خوبه؛ ولی فکر نمیکنم تا اون حد برسه این موضوع که نمیتونم fbi و اینا کاری بهش داشته باشن!
میشه چندتا که واقعا اصلا اهمیت نمیدن به کپی رایت برام معرفی کنید؟
من نمیخوام مثل مگاآپلود دومینم بسته بشه به همین خاطر میخوام یه پسوندی بگیرم که دست اینها نرسه بهش.
MagicVps.Com
August 7th, 2015, 14:39
پی ام خصوصی دادم
- - - Updated - - -
میشه چندتا که واقعا اصلا اهمیت نمیدن به کپی رایت برام معرفی کنید؟
من نمیخوام مثل مگاآپلود دومینم بسته بشه به همین خاطر میخوام یه پسوندی بگیرم که دست اینها نرسه بهش.
عزیز شرمنده اینو میگم ولی مگا اپلود یه غولی بود برای خودش و شهرت جهانی داشت و بهشتی بود برای سایتهای و فایلهای وارز بعد یعنی شما میگید سایت شما این قدر توی دینا برای این موضع معروف بهش که اف بی ای بیاد دامنه را ببنده انشالله که به این چیزی که دوست دارید برسه ول یوقتی اون قدر معروف بشه 100 بار هم که ببندش افی بی ای کاربرهاش دنبال دومین جدیدش میان پس از این نظر نگران اف بی ای نباشید
Mrbean
August 7th, 2015, 14:42
عزیز شرمنده اینو میگم ولی مگا اپلود یه غولی بود برای خودش و شهرت جهانی داشت و بهشتی بود برای سایتهای و فایلهای وارز بعد یعنی شما میگید سایت شما این قدر توی دینا برای این موضع معروف بهش که اف بی ای بیاد دامنه را ببنده انشالله که به این چیزی که دوست دارید برسه ول یوقتی اون قدر معروف بشه 100 بار هم که ببندش افی بی ای کاربرهاش دنبال دومین جدیدش میان پس از این نظر نگران اف بی ای نباشید
بلی حرف شما درست٬خوب هدف بنده هم همینه که بزرگش کنم برای شروع این دو مورد مهمه که باید تصمیم بگیرم٬ خوب شما دیتا سنتر معرفی نکردید میشناسید چنین دیتاسنتری که به کپی رایت اصلا اهمیت نده؟
mhiizadi
August 7th, 2015, 14:50
بلی حرف شما درست٬خوب هدف بنده هم همینه که بزرگش کنم برای شروع این دو مورد مهمه که باید تصمیم بگیرم٬ خوب شما دیتا سنتر معرفی نکردید میشناسید چنین دیتاسنتری که به کپی رایت اصلا اهمیت نده؟
Databarn
Lease web
ecatel
- - - Updated - - -
قابل ذکر دونستم بگم ؛ هیچ کدوم از دیتا سنتر ها DCMA رو Ignore نمیکنند ؛ اما بخاطر DCMA و copyright سرور رو ساسپند یا خاموش نمیکنند ؛ اطلاعاتی از شما هم در اختیار شکایت کننده نمیگذارند .
Mrbean
August 7th, 2015, 14:54
Databarn
Lease web
ecatel
- - - Updated - - -
قابل ذکر دونستم بگم ؛ هیچ کدوم از دیتا سنتر ها DCMA رو Ignore نمیکنند ؛ اما بخاطر DCMA و copyright سرور رو ساسپند یا خاموش نمیکنند ؛ اطلاعاتی از شما هم در اختیار شکایت کننده نمیگذارند .
خوب وقتی dmca رو ignore نکنند یعنی کسی یه فایلی رو ریپورت بده بهشون پاک میکنند؟
mhiizadi
August 7th, 2015, 15:06
خوب وقتی dmca رو ignore نکنند یعنی کسی یه فایلی رو ریپورت بده بهشون پاک میکنند؟
خیر کاری به دیتای سرور ندارند و تنها گزارش رو ارسال میکنند
Mrbean
August 7th, 2015, 22:34
غیر این سه دیتاسنتر دیگه کسی پیشنهاد بهتری نداره ؟؟
- - - Updated - - -
غیر این سه دیتاسنتر دیگه کسی پیشنهاد بهتری نداره ؟؟
دوستان کسی نبود دیتاسنتر خوب در این زمینه معرفی کنه؟
jaheshserver
August 7th, 2015, 22:55
خب مشخصه اینکه ovh بهترین گزینه هست.
Mrbean
August 7th, 2015, 22:58
خب مشخصه اینکه ovh بهترین گزینه هست.
یعنی ovh گیر نمیده به کپی رایت اگر براش ریپورت بشه؟
company_hosting
August 8th, 2015, 00:35
سلام
حرفها ی که زده میشه یکم خنده داره
دوست عزیز شما تنها دیتاسنتری که میتونه قوانین DCMa , ... نادیده بگیریه دیتاسنترهای ایرانی برای شما هست
این حرفها یعنی ، که عضو اتحادیه باشه اون دیتاسنتر و قوانین رعایت نکند ... مگه میشه مگه داریمممممممممم ؟
هر کس میگه فلان دیتاسنتر گیر نمیده عدم داشتن تجربه کافی و علم کافی هست که قبلا ثابت شده
در اروپا فقط واکنش دیتاسنتر به این موارد کم و در یکی زیاد هست اما ایگنور کردنی در کار نیست
تجربه که داریم بعد از دیتاسنترهای ایرانی ، رداستیشن بعد هتزنر و بعد اوی وی اج و لیزوب و ورلداستریم و سینگلهاپ برای این موارد خوب بودن
و توی هتزنر فقط 1 راه داره که مشکلی پیش نیاد و ... که اونم دقت زیاد نیاز داره ...
با علم درست جلو بروید و نه چشم بسته ....
موفق باشید
samaserver
August 8th, 2015, 09:10
اگر میخواهید خیالتان برای مپی رایت همیشه راحت باشه و بودجه کافی هم دارید از سرور های ایرانی تهیه کنید
Mrbean
August 8th, 2015, 19:49
سلام
حرفها ی که زده میشه یکم خنده داره
دوست عزیز شما تنها دیتاسنتری که میتونه قوانین DCMa , ... نادیده بگیریه دیتاسنترهای ایرانی برای شما هست
این حرفها یعنی ، که عضو اتحادیه باشه اون دیتاسنتر و قوانین رعایت نکند ... مگه میشه مگه داریمممممممممم ؟
هر کس میگه فلان دیتاسنتر گیر نمیده عدم داشتن تجربه کافی و علم کافی هست که قبلا ثابت شده
در اروپا فقط واکنش دیتاسنتر به این موارد کم و در یکی زیاد هست اما ایگنور کردنی در کار نیست
تجربه که داریم بعد از دیتاسنترهای ایرانی ، رداستیشن بعد هتزنر و بعد اوی وی اج و لیزوب و ورلداستریم و سینگلهاپ برای این موارد خوب بودن
و توی هتزنر فقط 1 راه داره که مشکلی پیش نیاد و ... که اونم دقت زیاد نیاز داره ...
با علم درست جلو بروید و نه چشم بسته ....
موفق باشید
سرور های ایران باندویتش کمه٬ کدوم دیتاسنتر تو ایران باندویت زیاد میده ؟
ریداستیشن کمتر گیر میده به دی ام سی ای نسبت به او وی اچ ؟؟
منظور تون با علم درست جلو بروید چیست؟ یعنی چطوری میشه هوشیارانه پیش رفت؟
- - - Updated - - -
Ovh فرانسه.
شما با هاش تجربه دارین؟ تا حالا فایل هاتون ریپورت شده بهشون که پیگیری نکنن؟
- - - Updated - - -
اگر میخواهید خیالتان برای مپی رایت همیشه راحت باشه و بودجه کافی هم دارید از سرور های ایرانی تهیه کنید
کدوم دیتا سنتر توی ایران باندویت و هارد های با حجم بالا میده؟
babelirani
August 8th, 2015, 20:29
سلام
عزیزان حرف هایی خنده دار میزنم واقعا از این عزیزان واقعا عجیبه همچین حرف هایی و خنده دار
دیتاسنتر OVH این دیتاسنتر به محض اینکه شکایت رسمی و حتی نیمه رسمی از فایلی بشه بهتون اخطار میده و در صورتی تکرار سرور بسته میشه
دیتاسنتر Hetzner در صورت شکایت رسمی سریعا" بهتون اخطار داده میشه IP شما بسته میشه و در صورت تکرار کل سرور بسته میشه
دیتاسنتر RedStation فقط به شکایت های جدی جواب میده در صورتی که اخطار به شما بده در بعضی مواقع فقط اخطار هستش در دومین بار شما جرمیه میشید و در سومین بار کلا سرور شما بسته میشه
دیتاسنتر LeasWeb در صورتی که شکایت از فایلی باشه فقط اعلام میکنه فلان فایل پاک بشه در صورتی که تعداد شکایت ها از سرور شما بیش از حد بشه ( عموما بیش از 10 باز شکایت ) سرور اخطار میگیرد و در صورت ادامه ی این روند کل سرور شما بسته میشه
دیتاسنتر Ecatel اصولا ماهی یک بار کل اخطار هارو میخونن در صورتی که بخونن و تعداد اخطار هاتون بیش از حد بالا باشه بهتون تذکر میدن و دوباره میره واسه ماه های بعد اصولا یه پروسه 3-6 ماهه طول میکشه تا سرورتون دچار مشکل بشه در این دیتاسنتر ولی بازم اخطار بهتون میدم و فایل باید حذف بشه
Mrbean
August 8th, 2015, 20:51
سلام
عزیزان حرف هایی خنده دار میزنم واقعا از این عزیزان واقعا عجیبه همچین حرف هایی و خنده دار
دیتاسنتر OVH این دیتاسنتر به محض اینکه شکایت رسمی و حتی نیمه رسمی از فایلی بشه بهتون اخطار میده و در صورتی تکرار سرور بسته میشه
دیتاسنتر Hetzner در صورت شکایت رسمی سریعا" بهتون اخطار داده میشه IP شما بسته میشه و در صورت تکرار کل سرور بسته میشه
دیتاسنتر RedStation فقط به شکایت های جدی جواب میده در صورتی که اخطار به شما بده در بعضی مواقع فقط اخطار هستش در دومین بار شما جرمیه میشید و در سومین بار کلا سرور شما بسته میشه
دیتاسنتر LeasWeb در صورتی که شکایت از فایلی باشه فقط اعلام میکنه فلان فایل پاک بشه در صورتی که تعداد شکایت ها از سرور شما بیش از حد بشه ( عموما بیش از 10 باز شکایت ) سرور اخطار میگیرد و در صورت ادامه ی این روند کل سرور شما بسته میشه
دیتاسنتر Ecatel اصولا ماهی یک بار کل اخطار هارو میخونن در صورتی که بخونن و تعداد اخطار هاتون بیش از حد بالا باشه بهتون تذکر میدن و دوباره میره واسه ماه های بعد اصولا یه پروسه 3-6 ماهه طول میکشه تا سرورتون دچار مشکل بشه در این دیتاسنتر ولی بازم اخطار بهتون میدم و فایل باید حذف بشه
با این حال هیچ راهی نیست؟ وضعیت کشور چین چطوره ؟ دیتاسنتر داره که بشه ازش سرور خرید/؟
دیتاسنتر های ایران که باندویت زیاد با هارد بالا بدن کدوما هستن؟
serverhaa
August 8th, 2015, 20:56
دوست عزیز چشم پوشی به صورت کامل یه چیز غبر ممکن هست و امکان نداره ... ! در مقدار حساسیت با هم تفاوت دارن فقط و فقط !
mhiizadi
August 8th, 2015, 20:57
با این حال هیچ راهی نیست؟ وضعیت کشور چین چطوره ؟ دیتاسنتر داره که بشه ازش سرور خرید/؟
یه بار پیگیر چین شدم ؛ دیدم بیش از اندازه ی تصور گرونه ! بیخیالش شدم :|
Mrbean
August 8th, 2015, 21:01
یه بار پیگیر چین شدم ؛ دیدم بیش از اندازه ی تصور گرونه ! بیخیالش شدم :|
میشه یه نمونه از دیتاسنتر های چینی رو بدین یه نگاه بندازم به قیمت هاشون؟
mhiizadi
August 8th, 2015, 21:03
میشه یه نمونه از دیتاسنتر های چینی رو بدین یه نگاه بندازم به قیمت هاشون؟
http://www.sinohosting.net/dedicated.php
پورت سرور و سخت افزار در مقابل قيمت رو مشاهده كنيد
Mrbean
August 8th, 2015, 21:07
http://www.sinohosting.net/dedicated.php
پورت سرور و سخت افزار در مقابل قيمت رو مشاهده كنيد
وای چه خبره یعنی کسی خریداری هم میکنه ازشون؟
دیتاسنترهای ایران با بانویت زیاد و هارد بالا موجود است یا ایرانم نداره؟
mhiizadi
August 8th, 2015, 21:10
وای چه خبره یعنی کسی خریداری هم میکنه ازشون؟
دیتاسنترهای ایران با بانویت زیاد و هارد بالا موجود است یا ایرانم نداره؟
بگرديد هست در ايران و حتى در bw بالا ميتونيد تخفيف بگيريد .
mahdi20
August 8th, 2015, 22:57
والا تجربیات همکاران و نظرات انها مبنی بر تجربه و سابقه اونها خیلی مفید هست کمک می کنه
تجربه خیلی خاصی نداشتم ولی بیشتر با دیتاسنتر هتزنر کار کردم و مشکل کپی رایت نداشتم
ولی طبق تجربه میشه گفت دیتاسنتر های اروپا و امریکا بر اساس قوانین که دارن رسیدیگی می کنن به بحث کپی رایت یکی سخت گیر تر و یکی نرمال تر ولی به صورت کلی همه باهاتون برخورد می کنن اگر خیلی خیلی معروف بشین
دامین هم همون .com
هر وقت موفق شدین جزرو برند های معتبر اروپایی شدین فکر کردین الان FBI میخواد بریزه بگیرتتون بیایین نظر سنجی کنید که واقعا دوستان راهنماییتون کنند نه الان که مشهور نیستید :71:
babelirani
August 9th, 2015, 01:02
در مورد دیتاسنتر های خارجی اصلا فکرشو نکنید هیچ راه گریزی نیست نهایت همون Ecatel هستش میتونید سایتتون رو بر روی بعضی سرویس دهنده های کشور های مختلف ببرید ولی در مورد فایل ها خیر هیچ راهی نیست
دیتاسنتر های چین اصولا به قوانین کپی رایت زیاد پاییبند نیستن ولی همکنون بعضی از بزرگترین وب مستر های حوضه تورنت که سال ها در چین بود سرور هاشون توسط پلیس این کشور دستگیر شده و وضعشون نامعلومه
در کل از قیمت بگذریم روی چینم نمیشه حساب کرد یدفه دیدید کل سایتتون رو بر فنا دادن
دیتاسنتر های ایرانی در موردشون زیاد اطلاع ندارم ولی میتونید از دیتاسنتر اسیاتک استفاده کنید ولی اونم چقد به این مورد جواب نمیده معلوم نیست
چون فقط این نیست که جواب کپی رایت رو نده و دیگ تمام مشکلات زیادی میتونه برای IP و کلا شبکه این دیتاسنتر بوجود بیاد در صورتی که جواب شکایت هارو نده
meysam021
August 9th, 2015, 01:12
دیتاسنترهای آلوده ی هلند
دیتاسنتری که پی رایت رو رعایت نکنه ، مطمئن باشید یه روز حق مشتریشم رعایت نمیکنه ، برای آپلود سنتر چه ربطی به کپی رایت داره؟
دیتاسنتری مثل هتزنر آلمان اگر فایل شما بصورت زیپ باشه که گیر نمیده ، اگر بصورت php باشه و در دسترس عمومی باشه گیر میده ، توی آپلود سنتر ها با پسوند rar و zip ذخیره میکنند.
Mrbean
August 11th, 2015, 11:59
یه سوال دیگه برام پیش اومده که مرتبط با همین موضوع هستش٬ کدوم یکی از این دیتاسنتر های معروف وقتی DMCA دریافت میکنن بعد پیگیری میکنن و به من به محض اینکه از طرف دیتاسنتر ابیوز ارسال میشه فایل هارو پاک کنم که منجر به از بین رفتن سرور هام نشه٬ چنین کاری میشه؟ یعنی همیشه به dmca های که از طرف دیتاسنتر دریافت میکنم رسیدگی کنم سرورهام از بین نمیرن؟؟
007007
October 25th, 2015, 03:25
چند سال پیش که FBI به مگااپلود و فایل سونیک و چند تا دیگه گیر داده بود و داشتن یکی یکی جمعشون میکردن ، این وسط فقط uploaded قسر در رفت یادمه بحثش بود میگفتن سرورش چینیه منطبق با قوانین امریکا نیست.
- - - Updated - - -
دیتاسنترهای آلوده ی هلند
دیتاسنتری که پی رایت رو رعایت نکنه ، مطمئن باشید یه روز حق مشتریشم رعایت نمیکنه ، برای آپلود سنتر چه ربطی به کپی رایت داره؟
دیتاسنتری مثل هتزنر آلمان اگر فایل شما بصورت زیپ باشه که گیر نمیده ، اگر بصورت php باشه و در دسترس عمومی باشه گیر میده ، توی آپلود سنتر ها با پسوند rar و zip ذخیره میکنند.
تو هر اپلودسنتری هرفایلی صوتی ویدیویی ارشیوی میتوان داخلش اپلود کرد این مهم نیست بلکه مهم خود محتوای فایله. مثلا ویدیو کلیپ جدید حاج عبدا... یا فیلمی که هنوز رو پرده سینماست و یا هر اثری که بدون رضایت صاحب اثر اجازه شیر شدن ندارند خب اون موقع اخطار و ابیوز داره تعداد اخطارها هم که بالا باشه این وسط فکر کنم نتوانی همه فایلهایی که اخطار خورده را پاک کنی که اونم باید برنامه نویس یه سیستمی براتون پیاده کنه که هر ادرسی که اخطار خود خودش مستقیما پاک بشه...
netpooyesh
October 25th, 2015, 11:38
هر دیتاسنتری وقتی برای شما ابیوز بیاد حساس هست حالا دیتاسنتر های خارج بیشتر حساس هستند به نظر من یک سرور از ایران کولو کن