ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال و خرید vps

mmch
June 21st, 2015, 13:56
سلام و عرض ادب خدمت همه ی دوستان

بنده چند وقتی هست که سرویس نمایندگی (Reseller) از یکی از شرکت های ارائه دهنده هاست دارم (سرورپارس) حالا چند تا سوال داشتم و همچنین ممنون میشم اگه پیشنهاد قیمتی دارید بفرمائید.

سوال 1: بنده بر روی سرویس reseller ای خودم ( لینوکس ایران - پارس آنلاین - 10 gig ) حدود 30 سایت را میزبانی میکنم. حال سوالم اینجاست که اگر من یک سرویس مجازی با حداقل مشخصات ( مثلا 512 مگابایت رم و ... ) خریداری نمایم و 30 سایت را بر روی آنها انتقال دهم سرعت باز شدن سایت ها بالاتر میرود یا فرقی نمی کند و یا بدتر میشود ؟؟

سوال 2 : شرکت های بسیاری اقدام به ارائه سرور مجازی مینمایند. که این سرویس ها به 2 دسته ی مدیریت شده و غیر مدیریت شده تقسیم میشوند. حال سوال من این است که آیا مدیریت سرور مجازی کار بسیار سختی است و یا از عهده من بر میآید و همچنین این کار بر روی یک سرور مجازی چقدر وقت و زمان یک فرد را میگیرد ؟

در انتها ممنون میشوم اگه سرور مجازی ارزان قیمت ایران ارائه میدهید یا میشناسید معرفی نمائید. توجه کنید بنده با حداقل قیمت میخوام که حداقل 2 ماه با آن سرویس به صورت آزمایش کار کنم و در صورت مناسب بودن سرویس ، سایت هایم را بر روی آن منتقل کنم. لذا با توجه به اینکه میخواهم همزمان چندین سرور مجازی برای تست خریداری کنم ممنون میشوم پیشنهادات با حداقل قیمت باشد ( البته سرویسی که از نظر سرعت بالاتر از سرویس ریسلری خودم باشد).

با تشکر

sitetheme
June 21st, 2015, 14:02
سلام و عرض ادب خدمت همه ی دوستان

بنده چند وقتی هست که سرویس نمایندگی (Reseller) از یکی از شرکت های ارائه دهنده هاست دارم (سرورپارس) حالا چند تا سوال داشتم و همچنین ممنون میشم اگه پیشنهاد قیمتی دارید بفرمائید.

سوال 1: بنده بر روی سرویس reseller ای خودم ( لینوکس ایران - پارس آنلاین - 10 gig ) حدود 30 سایت را میزبانی میکنم. حال سوالم اینجاست که اگر من یک سرویس مجازی با حداقل مشخصات ( مثلا 512 مگابایت رم و ... ) خریداری نمایم و 30 سایت را بر روی آنها انتقال دهم سرعت باز شدن سایت ها بالاتر میرود یا فرقی نمی کند و یا بدتر میشود ؟؟

سوال 2 : شرکت های بسیاری اقدام به ارائه سرور مجازی مینمایند. که این سرویس ها به 2 دسته ی مدیریت شده و غیر مدیریت شده تقسیم میشوند. حال سوال من این است که آیا مدیریت سرور مجازی کار بسیار سختی است و یا از عهده من بر میآید و همچنین این کار بر روی یک سرور مجازی چقدر وقت و زمان یک فرد را میگیرد ؟

در انتها ممنون میشوم اگه سرور مجازی ارزان قیمت ایران ارائه میدهید یا میشناسید معرفی نمائید. توجه کنید بنده با حداقل قیمت میخوام که حداقل 2 ماه با آن سرویس به صورت آزمایش کار کنم و در صورت مناسب بودن سرویس ، سایت هایم را بر روی آن منتقل کنم. لذا با توجه به اینکه میخواهم همزمان چندین سرور مجازی برای تست خریداری کنم ممنون میشوم پیشنهادات با حداقل قیمت باشد ( البته سرویسی که از نظر سرعت بالاتر از سرویس ریسلری خودم باشد).

با تشکر

درود بر شما
1.بستگی به سایت هایی که شما میزبانی میکنید داره ولی قاعدتا رم 512 کم هست برای 30 سایت(باز هم تاکید میکنم بستگی به میزان مصرف سایت های شما دارد)
در خرید سرور مجازی هم باید دقت کنید که اگر تضمین میخواین در کیفیت وجود داشته باشه منابع رو اختصاصی تهیه بفرمایید که قطعا هزینه بالا میره مخصوصا روی سرور ایران
2. فکر نمیکنم سرور مدیریت شده زیاد برای شما استفاده داشته باشد و هزینه شما رو بالا میبره فقط ,ولی خوب باید اطلاعاتی در زمینه مدیریت داشته باشید که خوب شما چون برای هاستینگ میخواین اگر در ابتدا درست پیکربندی بشه سرورتون خیلی در آینده نیاز به فرد متخصص ندارید
3. برای این مورد هم تجربه ای ندارم!
توجه داشته باشید توضیحات بالا تجربه بنده بود و ممکنه که نظر دیگران متفاوت باشه
موفق باشید

jahromweb
June 21st, 2015, 14:04
باسلام

درمورد سرعت : پیشنهاد من حداقل ۲ گیگابایت رم است ،‌ البته باید سایت های شما نیز بررسی شود و مصرف منابع و ... اما حقیقتا ۵۱۲ مگابایت رم برای ۳۰ سایت عاقلانه نیست .
درمورد مدیریت سرور : اگر تخصص در این مورد ندارید پیشنهاد نمیکنم که سرور مدیریت نشده بگیرید . نیاز به اشنایی با لینوکس - اشنایی با پنل های هاستینگ در سطح root - admin و همچنین اشنایی با سرور و کانفیگ و ... دارید.
به هرحال به نظر من ریسلر برای شما انتخاب بهتری میتواند باشد (ازنظر راحتی کار و کم دردسر بودن و...) در سرور ممکن است به هردلیلی مشکلی ایجاد شود اما اگر شما ریسلر باشید وظیفه ی حل مشکل و ... با سرویس دهنده است.

درمورد سرویس ارزان : باید در بخش درخواست سرویس تایپک بزنید .