توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب در اسکریپت p30rank
hannah
August 27th, 2010, 05:06
سلام من اسکریپت p30rank نصب کردم ولی 1 مشکل هست میری تو بخش control یوزر پسورد میزنی میره ها ولی یه صفحه اونجا باز کردی بازم یوزر پسورد میخواد
Rezash
August 27th, 2010, 05:54
سورس رو نديدم ! ولي حدس ميزنم شما مثلا در آدرس www.domain لوگين مي كنيد و بعد لينكي كه باز مي كنيد بدون www هست (يا برعكس) . اين مشكل در خيلي از برنامه ها هست.اگر غير اين بود سورس فايل هايي كه اين مشكل رو دارند بذاريد تا چك كنم
hannah
August 27th, 2010, 11:27
این فایل که ظمینه کردم پوشه کنترل هست که مشکل داره اون چیزی که شما گفتین با اونم نشد
Rezash
August 27th, 2010, 12:19
خوب شد فايل error_log رو هم گذاشته بوديد،در واقع ديگه اصلا نياز نشد كدها رو بررسي كنم!
[05-May-2010 13:13:51] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/chatcom/public_html/p30rank.ir/control/index.php:1) in /home/chatcom/public_html/p30rank.ir/control/index.php on line 2
[05-May-2010 13:13:51] PHP Warning: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/chatcom/public_html/p30rank.ir/control/index.php:1) in /home/chatcom/public_html/p30rank.ir/libs/b3.php on line 7
[17-May-2010 08:48:52] PHP Warning: mysql_result() [<a href='function.mysql-result'>function.mysql-result</a>]: Unable to jump to row 0 on MySQL result index 50 in /home/chatcom/public_html/p30rank.ir/control/index.php on line 629
اتفاقا ديشب كه آموزش http://www.webhostingtalk.ir/f148/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B3%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D9%8A-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%B9%D8%B6%D9%88%D9%8A%D8%AA-14266/ رو گذاشتم به اين نكته اشاره كردم:
با اينكه بحث ما نيست اما اين رو هم بد نيست كه بگم يكي از دلايل توصيه به استفاده از اديتور هاي استاندارد پي اچ پي همين هست كه اديتور هايي مثل notepad ويندوز قبل از كد php به خصوص در حال utf
معمولا يك كاراكتر اضافي و غير قابل رويت در همون اديتور ايجاد مي كنند كه وقتي برنامه رو اجزا مي كنيم و خطاهايي مانند
header already sent at line...
يا اين قبلي مواجه ميشيم
فايل پيوست رو جايگزين كنيد به احتمال خيلي زياد درست ميشه
hannah
August 27th, 2010, 12:39
نشد :63:=((
---------------------------
اول خوب کار میکرد یه چیز از database اشتباه پاک کردم دوباره ایمپورت کردم اینجوری شد
Rezash
August 27th, 2010, 12:50
error log رو پاك كنيد، دوباره تلاش كنيد و بعد error log جديد رو بذاريد تا ببينم باز هم اون خطا رو مي ده يا نه
مهدی پاتر
August 27th, 2010, 13:02
من دقیقا این مشکل رو با whmcs دارم نمیدونم مشکل کجاست
میشه راهنمایی کنید؟
Rezash
August 27th, 2010, 13:06
error log رو بذاريد.
حدس من اينه كه شما ، برنامه هاتون رو با notepad يا يك اديتور غير استاندار ويرايش مي كنيد (يا مترجم اين كار رو كرده...)
مهدی پاتر
August 27th, 2010, 13:11
error log رو بذاريد.
حدس من اينه كه شما ، برنامه هاتون رو با notepad يا يك اديتور غير استاندار ويرايش مي كنيد (يا مترجم اين كار رو كرده...)
تا چند دقیقه دیگه میذارم
برم بگردم ببینم این ارور لوگ اصلا کجاست :d
hannah
August 27th, 2010, 13:17
من یه چی بگم ؟
خو میگم چرا میزنی
واسه دوستم اون صفحه بدون قطعی باز میشه مشکلی نداره
Rezash
August 27th, 2010, 13:18
تا چند دقیقه دیگه میذارم
برم بگردم ببینم این ارور لوگ اصلا کجاست :d
تو هر فولدر ممكن هست يكي ازش ايجاد شده باشه ، فايل error log مربوط به پوشه اي رو بذاريد كه فايل هاي اون بخش همين مشكل رو دارند
مهدی پاتر
August 27th, 2010, 13:21
ویرایش:
همه ی بخش ها مشکل دارن :d
hannah
August 27th, 2010, 13:24
ارور لاگ تو control هست من چک کردم تو پوشه members هم هست ولی اون پوشه با ورود مشکلی نداریم
Rezash
August 27th, 2010, 13:33
error log گذارشي از خطا هاي ايجاد شده در موقع اجراي اسكريپت هست؛يكي از خطا ها ايني بود گفتم و هر پوشه ممكنه اين فايل رو داشته باشه و بسته به تعداد خطا ها و تعداد بار گذاري صفحه ممكنه حجم فايل error log به اعداد نجومي هم برسه !
تو اين اسكريپت p30rank فايل index.php فايل هاي پوشه lib رو نداشتم كه ببينم session_start رو گذاشتند يا نه
شما بعد از <?php در index.php اينو بذار
@session_start();
ببين درست ميشه يا نه
اسكريپت براي شناسايي اينكه كاربر وارد شده يا نه از يك روش خيلي ساده استفاده كرده كه زياد جالب نيست ! فكر كنم با همين گذاشتن session_start مشكل شما حل بشه؛اگر نشد مشخصات رو پ.خ كنيد از رو هاستتون چك كنم
---
@مهدی پاتر : شما فايل .htaccess رو تغيير ندادين ؟ آدرس پيش فرض ذخيره سشن ها درسته ؟ موقع لوگين به اينكه آدرس www داره يا نداره دقت مي كنيد؟
قبلا اين مشكل رو تو فروم هاي خارجي در مورد whmcs ديده بودم (فكر كنم انجمن رسمي خودش بود) ، ظاهرا تا اونجا كه يادمه برنامه طوري نوشته شده كه بايد ساعت سرور و سيستم شما هر دو درست باشند.
مهدی پاتر
August 27th, 2010, 15:00
@مهدی پاتر : شما فايل .htaccess رو تغيير ندادين ؟ آدرس پيش فرض ذخيره سشن ها درسته ؟ موقع لوگين به اينكه آدرس www داره يا نداره دقت مي كنيد؟
قبلا اين مشكل رو تو فروم هاي خارجي در مورد whmcs ديده بودم (فكر كنم انجمن رسمي خودش بود) ، ظاهرا تا اونجا كه يادمه برنامه طوري نوشته شده كه بايد ساعت سرور و سيستم شما هر دو درست باشند.
خیر فايل . htaccess
رو تغییر ندادم سوال دوم رو نمیدونم :D
3. خیر دقت نمیکنم :D
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
error log
وجود نداره :D
Rezash
August 27th, 2010, 15:04
مشكل p30rank كه با همون session_start كه كم بود حل شد.
در مورد whmcs بهتره از پشتيباني خودشون بپرسيد چون من سورسش رو نديدم تا حالا ؛ فايل .htaccess اش رو هم بذاريد يك نگاه بندازم
مهدی پاتر
August 27th, 2010, 15:17
مشكل p30rank كه با همون session_start كه كم بود حل شد.
در مورد whmcs بهتره از پشتيباني خودشون بپرسيد چون من سورسش رو نديدم تا حالا ؛ فايل .htaccess اش رو هم بذاريد يك نگاه بندازم
پشتیبانی کجاش بپرسم؟ اگه منظورت پشتیبانی whmcs هست باید بگم ناله :D
بیا من آدرس پنل رو بدم خودتون برید نگاه کنید به خدا سرعتم پایین حال و حوصله ی آپلود و دانلود و ... ندارم
ممنون میشم
اگر ممکنه خودتون نگاه کنید بگید بهتون پیغام شخصی بدم
October 21st, 2010, 19:58
ببخشید، من این اسکریپت رو نصب کردم
رمز ادمینش چیه؟
با تشکر
Masoud.B
October 22nd, 2010, 01:13
ببخشید، من این اسکریپت رو نصب کردم
رمز ادمینش چیه؟
با تشکر
از phpmyadmin ببینید
---------- Post added 10-10-22 at 12:13 AM ---------- Previous post was 10-10-21 at 11:56 PM ----------
یه نکته راجع به این اسکریپت بگم ; رمز عبوری که کاربرا تو این سیستم استفاده میکنن کد نمیشه و به همان صورت تو دیتابیس ذخیره میشه ! که خیلی از کاربرا همون پسورد ایمیل و هاستشون رو میدن ، که همه هم وبمستر هستن ، کافیه یکی به دیتابیس دسترسی پیدا کنه ...
shervin114
October 22nd, 2010, 10:43
و نکته دیگه ای در مورد این اسکریپت
همگی آلوده به شل و همگی نفوذپذیر و با امنیت پائین
اگه از این سایت های اسکریپت دانلود کردی اصلا استفاده نکن
sarinoo
November 16th, 2010, 12:41
با سلام :
اسکریپت اصلی افزایش آمار آلکسا که ترجمه شده خود بنده است آماده شده و بدون ایراده ، هزینه نصب اونم 35000 تومانه ،نمیخواد اینهمه استرس داشته باشید که چرا برنامه ها کار نمی کنند.ما براتون نصب می کنیم و کاملاً هم کار می کنند.برید تو سایت من برنامه های خوبی دارم. تیم طراحی وبسایت سارینو | برنامه مدیریت تبلیغات | فروشگاه ساز | فروش هاست و دومین | ریسلر | افزایش رتبه در گوگل | فروش پک اسکریپت (http://www.sarinoo.com)
dade24
November 16th, 2010, 15:20
دوست عزیز فکر کنم سورس شما مشکل داره .. اخه دیدم جاهایی که سورس رو میگیرن و دچار مشکل میکنن تا ....
از یه جای معتبر سورس تهیه کنید ... بعد تست!!!!!!!!!
Arte
November 16th, 2010, 15:54
hannah جان من اصلا تاپیکت رو نخوندم ولی تا اسم این اسکریپت خسته به گوشم خورد احساس کردم این نکته رو بهت بگم که این اسکریپت باگ ترسناکی داره جوری که همین p30rank رو میشه 3 سوت زد .....
ali20
January 15th, 2011, 12:44
سلام - از همه کاربران تشکر می کنم - لطف می کنید بفر مایید چه طور میشه پنجره های بازدید را زیاد کرد ؟
8 یا 12 کرد ؟
و ایا بهترین نسخه این اسکریپ را از کجا میشه پیدا کرد ؟
elnaz110
February 4th, 2011, 16:11
سلام به همه گی ببخشید منم یه مشکل با اسکریپت دارم من حدود دو هفته است این اسکریپت رو نصب کردم امام وقتی حالا میرم تو سایت یک پیغامی میده!!! اینم آدرس سایتم
:: 3sotrank.com :: (http://www.3sotrank.com)
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
کسی نیست به من جواب بده؟
hannah
February 4th, 2011, 19:34
سلام به همه گی ببخشید منم یه مشکل با اسکریپت دارم من حدود دو هفته است این اسکریپت رو نصب کردم امام وقتی حالا میرم تو سایت یک پیغامی میده!!! اینم آدرس سایتم
:: 3sotrank.com :: (http://www.3sotrank.com)
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
کسی نیست به من جواب بده؟
من خودم دیگه استفاده نمیکنم ولی این مشکل واسه گوگل فکر میکنم باشه که سایتو اینجوری کرده با اینترنت اکپلور باز میشه خوب
bia4sms
August 5th, 2012, 18:53
سلام
سیستم جالبی نیست
چون به راحتی این ترفند کشف میشه و گوگل و.... در لیست سیاه قرار می دهد
در کل آدم داره سر خودش رو کلاه میگذراه
کلا دنبالش نباشید بهتره