توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیفام خطا در فایل whmcs
hostnic
May 4th, 2015, 09:31
با سلام و عرض خسته نباشید
در قایل orders.php بخش مدیریت whmcs 5.3.12 این ارور وجود دارد.
Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/****/public_html/my/admin/orders.php on line 30
یعنی وقتی در بخش مدیریت سایت، در قسمت بالای صفحه روی سفارش جدید کلیک می کنم تا سفارش های جدید را ببینم با خطای بالا روبرو میشوم
سلام
روی قالبی دیگه تست کنید ببینید باز هم مشکل دارید
hostnic
May 4th, 2015, 12:57
بله باز هم این خطا رو میده
kiarash-khatib
May 4th, 2015, 22:36
اسکریپتو از کجا دانلود کردید ؟
tikweb.ir
May 4th, 2015, 22:53
فایل orders.php رو از نسخه اصلی بگیرید و جایگزین کنید
SamaN DL
May 4th, 2015, 22:54
درود
به نسخه 5.3.13 آپگرید کنید به احتمال زیاد مشکل حل میشه.
hostnic
May 6th, 2015, 10:04
سلام سامان جان
بله آپگرید کردم. مشکلی نداره و کار می کنه نسخه اصلیش ولی من whmcs رو دیکد کردم و تو نسخه دیکد شده ، این فایل ارور میده، فعلا فایل order رو از نسخه اصلی جایگزین کردم و کار می کنم. فقط می خوام دلیل ارور رو بدونم که تو فایل دیکد شده هست
jahromweb
May 6th, 2015, 10:09
سلام سامان جانبله آپگرید کردم. مشکلی نداره و کار می کنه نسخه اصلیش ولی من whmcs رو دیکد کردم و تو نسخه دیکد شده ، این فایل ارور میده، فعلا فایل order رو از نسخه اصلی جایگزین کردم و کار می کنم. فقط می خوام دلیل ارور رو بدونم که تو فایل دیکد شده هستباسلام با جناب سنجری صحبت کنید در این مورد احتمالا اطلاعات کافی دارند موفق باشید
amin0181
May 6th, 2015, 11:01
درود
گمان میکنم که نسخه ن*ا*ل شده شما مشکل داشته که ارور دریافت کردید با ارتقا و یا جای گذاری فایل مشکل حل میشه
kiarash-khatib
May 6th, 2015, 19:05
دوست عزیز شما دیکد کردید فایلو بدونید تو دیکود کردن درست و دقیق در نمیاد پس به فکر دیکد این اسکریپت نباشید فایده نداره
SamaN DL
May 6th, 2015, 19:14
سلام سامان جان
بله آپگرید کردم. مشکلی نداره و کار می کنه نسخه اصلیش ولی من whmcs رو دیکد کردم و تو نسخه دیکد شده ، این فایل ارور میده، فعلا فایل order رو از نسخه اصلی جایگزین کردم و کار می کنم. فقط می خوام دلیل ارور رو بدونم که تو فایل دیکد شده هست
درود بر شما ♥
بنده چنیدین بار تلاش کردم برای دی کردن فایل ها در whmcs همش با خطا مواجه شدم!
اگر آقا سنجری لطف کنن در بحث شرکت داشته باشن تا از تجربیاتشان استفاده کنیم.
hostnic
May 7th, 2015, 10:09
همه فایل های whmcs دیکد شده بدون مشکل کار می کنند به غیر از این فایل