PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد cloudflare و سرور دانلود

Mrbean
April 21st, 2015, 06:43
سلام، براي سرور دانلودم ميخوام از سرويس رايگان كلودفلير استفاده كنم، مشكلي در سرعت و باندويت پيش نمياد؟

007
April 21st, 2015, 06:52
سلام برای سرور دانلود لزومی به استفاده از کلادفلر نیست.
اگر هاستتون رو میفرمایید خوب استفاده بهتری از منابع مانند پهنای باند خواهید داشت در صورت استفاده از این سرویس
ارادت

Mrbean
April 21st, 2015, 11:04
سلام برای سرور دانلود لزومی به استفاده از کلادفلر نیست.
البته اگر هاستتون رو منظورتونه خوب استفاده بهتری از منابع مانند پهنای باند خواهید داشت.
ارادت
من نميخوام موقعيت سرور دانلودم پيدا بشه، افت سرعت داره اگر استفاده كنم؟

- - - Updated - - -

کسی از اساتید تجربه نکردن با کلوفلیر؟؟؟

mehrdad2
April 21st, 2015, 18:57
سلام

مطمءن باشيد افت سرعت داريد چون از سرور هاي اونها رد ميشه(عاميانه) مخصوصا كه فري مي خواهيد استفاده كنيد

OmidX
April 21st, 2015, 19:18
برای سرور دانلود اینکار توصیه نمیشه ، ب شرطی ک سرور دانلود شما ایران نباشه ، افت سرعت محسوس نیست !

InterServer.ir
April 21st, 2015, 22:11
سلام

این مورد رو تست کردم چند مدت پیش نتیجه این بود که سرعت دانلود به شکل محسوسی پایین میاد حتی در دانلود با سرور هم این افت سرعت براحتی قابل مشاهدست

elementary
April 21st, 2015, 22:44
ایپی یک لوکیشن دیگه رو بر روی سرورتون روت کنید !

mehrdad2
April 21st, 2015, 22:53
كاري كه استاد عزيز آقا محمد گفت رو بتونيد انجام بديد بهتره اينو بدونيد كه اگر براي اون كار كه مد نظرتونه زياد روش حساب نكنيد چون اون كه بخواد پيدا كنه راحت پيدا مي كنه :)))))))

Mrbean
April 22nd, 2015, 15:23
سپاس از همه ی عزیزان، فقط یه مشکل بر خوردم، من سایت اصلی با کلودفلیر کار میکنه، بعد یه ساب دومین زدم که سرور دانلودم باشه، الان تو دی ان اس زون سی پنل به ساب دومین آی پی سرور دانلود رو دادم ولی کار نمیده! چطوری اینو از کلودفلیر جدا کنم؟

- - - Updated - - -

کسی نبود این مشکلو حل کنه؟

mshoja
April 22nd, 2015, 19:54
فک کنم اگه رکورد A بزنید و اون ipسرور دانلود رو بزنید درست بشه

behnam289
April 22nd, 2015, 20:06
سپاس از همه ی عزیزان، فقط یه مشکل بر خوردم، من سایت اصلی با کلودفلیر کار میکنه، بعد یه ساب دومین زدم که سرور دانلودم باشه، الان تو دی ان اس زون سی پنل به ساب دومین آی پی سرور دانلود رو دادم ولی کار نمیده! چطوری اینو از کلودفلیر جدا کنم؟

- - - Updated - - -

کسی نبود این مشکلو حل کنه؟

سلام

چون شما از cloudflare استفاده کردید اصلا در سی پنل record بزنید کاری انجام نمیده . باید این کار را در پنل cloudflare انجام بدید ( در قسمت dns setting )

Mrbean
April 23rd, 2015, 06:34
سلام

چون شما از cloudflare استفاده کردید اصلا در سی پنل record بزنید کاری انجام نمیده . باید این کار را در پنل cloudflare انجام بدید ( در قسمت dns setting )
خوب اين كار رو ميكنم ولي از نتورك كلودفلير استفاده ميكنه در صورتي كه ip سرور دانلود رو ميدم.

Cpt.Liux
April 23rd, 2015, 07:25
باید توی پنل کلود فلیر زون بسازید و به ای پی سرور دانلود متصلش بکنید.

Mrbean
April 23rd, 2015, 09:45
باید توی پنل کلود فلیر زون بسازید و به ای پی سرور دانلود متصلش بکنید.
یه a رکورد توی کلود فلیر اضافه کردم و به آی پی سرور دانلود وصل کردم، اما پینگ که میکنم آی پی کلود فلیر رو پینگ میکنه!؟
من نمیخوام روی آی پی اون پینگ بشه، مشکل من دقیقا اینجاست که چطوری باید حلش کنم؟