توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مجازی سازی با گرافیک بالا
networkgostar
April 21st, 2015, 11:52
سلام دوستان من میخوام یه سرور با گرافیک بالا ران کنم تا به ماشین هایی که تعریف میکنم یه گرافیک بدم...
با esxi که نمیشه مجازی سازی رو میتونین معرفی کنین که این امکان رو بهم بده؟؟
- - - Updated - - -
اقا کسی نبوووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
007
April 21st, 2015, 11:55
سلام توضیح بهتر بدین برای چکاری میخواین استفاده کنین
بعدشم چرا با وی ام نشه !!
ارادت.
sssoheil
April 21st, 2015, 14:33
سلام
مجازی سازی با سروری مجهز به کارت گرافیک منظورتون هست؟
networkgostar
April 21st, 2015, 15:02
سلام...
ببینید من میخوام لن مجازی راه اندازی کنم و رو ماشین هایی که میسازم یه سهری بازی هایی که قالبیت فقط بازی از طریق لن رو دارن رو ران کنم که این نکار نیاز به گرافیک داره بازی باس رو اون ماشین که مثلا ویندوز 7 روشه نصب بشه و بالا باد و واسه بالا اومدن گرافیک میخواد....
حالا برای اینکار با esxi کلا 128 مگ بیشتر نمیشه گرافیک داد مجبوریم یا یه سیستم رو کلا کنیم سرور که با عقل جور در نمیاد و به هزینشس نمی ارزه پس باید یه سیستم رو مجازی سازی کرد واسه اینکار من شنیدم با سیتریکس میشه این کار رو کرد///
elementary
April 21st, 2015, 15:12
اگر خواستید میتونم بهتون سرور اختصاصی در ایران با گرافیک بدم
networkgostar
April 21st, 2015, 23:02
دوست عزیز من خودم سرور دارم یه رک ۴۸ یرنیت تو شهراد دارم برا یکی از سرورا میخوام این کارو بکنم....
ما هروقت تو این انجمن راهنمایی خواستیم همه افر دادن.
elementary
April 22nd, 2015, 00:08
دوست عزیز من خودم سرور دارم یه رک ۴۸ یرنیت تو شهراد دارم برا یکی از سرورا میخوام این کارو بکنم....
ما هروقت تو این انجمن راهنمایی خواستیم همه افر دادن.
من بهتون افر ندادم گفتم شاید نیاز به کارت گرافیک حرفه ای داشته باشید چون ما تو شرکت سرور های ماینینگ داریم با گرافیک های حرفه ای ولی استفاده نمیکنیم .
شما باید یک کارت گرافیک در اسلات فرعی سیستم قراربدید و با استفاده از VmDirect اون کارت گرافیک رو به ماشین مجازی بدید
networkgostar
April 23rd, 2015, 10:07
حالا این vm direct چی هست؟؟؟؟
elementary
April 23rd, 2015, 11:03
حالا این vm direct چی هست؟؟؟؟
حالتی هست که شما میتونید پورت های pci رو برروی مجازی ساز نصب کنید که بیشتر برای کارت گرافیک استفاده میشه
کارت گرافیک رو روی اسلات دوم به بعد مین برد نصب میکنید بعد از طریق Esxi کارت رو به مجازی ساز معرفی میکنید که این روش VMDirectPath I/O نام دارد