PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند مشکل در وردپرس

Amir Mohammad 99
March 30th, 2015, 09:54
سلام
چند تا سوال داشتم و مشکل
ببخشید چرا قالب سایتم بالاش اینطوریه ؟ یعنی نچسبیده ! قبلا چسبیده بود اما الان نه !
http://up.vbiran.ir/uploads/27456142769338935706_1.png
و همچنین این مشکل توی پنل مدریتم wp-admin هم هست که اصلا سابقه نداشت !
http://up.vbiran.ir/uploads/42364142769338927003_2.png
این مشکلات وقتی پیش اومد که دیروز سایتم دیر لود میشد و برخی افزونه هایی که نصب کرده بودم خودم و لازم نداشتم + اکسمیت رو حذف کردم .
بعد سایتم اصلا بالا نیومد و رفتم از هاست دو تا افزونه که واسه افزایش سرعت بود مثل gzip و w3 total رو حذف کردم
سایتم بالا اومد و مشکل سرعت هم حل شد
اما قالب اینجوری شد
دیشب که درست شده بود پیخوان اینجوری نبود ولی امروز صبح اینجوری شد
میشه راهنماییم کنید ؟
ممنون

hack2hacker
March 30th, 2015, 15:37
برای من که سالم لود میشه
کش و کوکی مرورگر رو پاک کنید

TN Projects
March 30th, 2015, 16:06
با درود و احترام.
قالب الان بدون موارد ذکر شده بالا میاد.
دوست گرامی این مشکل عمدتا به دو دلیل بوجود میاد : خطاهای کدنویسی چه در قالب و چه در افزونه (بصورت نادرتر رخ میده) - عدم هماهنگی بین قالب و افزونه ها (مشکل عمده).
گاه یک قالب مشکل دار رو نصب میکنید حتی استایل مدیریت وردپرس رو خراب میکنه.
این مشکل بیشتر به علت عدم هماهنگی قالب و افزونه هاست.

zarat
March 30th, 2015, 16:44
سلام
برای من درست لود میشه و چسبیده .
اگه هنوز این مشکل رو دارین و مطمئن هستید که کش و کوکی مرورگر خودتون خالیه ، همه ی پلاگین رو غیرفعال کنید . بعدش یکی یکی فعال کنید و سایت رو چک کنید .
این دسته از مشکلات معمولا به خاطر افزونه ها هستن .
اگر باز هم درست نشد به خاطر w3 total هم میتونه باشه که فایل های CSS و JS رو کمپرس و بهینه میکنه . البته این کار پلاگین اشتباه نیست اما توی بعضی از قالب ها ( مثل قالب خودم ) تداخل به بار میاره واسه همین کلا قید این افزونه رو زدم .

hamid.soltani92
March 30th, 2015, 16:46
سلام و عرض ادب.
اگر هنوز مشکل پابرجاست، یک بار از سیستم کاربری سایتتون خارج بشید و مجددا چک کنید.

kool
March 30th, 2015, 19:39
سلام
بله دقت داشته باشید که ممکنه تنها برای ادمین اینگونه باشه. چون کدهای بیشتری برای ادمین لود میشه.
ممکنه از افزونه و یا قرار دادن کدی در فایل فانکشن بوجود اومده باشه.

alborz94
April 6th, 2015, 00:15
درود
این مشکل به دلیل افزونه کش و gzip هست که نصب کردید و فایل ها را کم حجم می کنن. بسیاری از قالب ها با این دو افزونه و سایر افزونه های کش هماهنگی ندارن به همین دلیل این مشکل رخ می ده.
شما دوباره این افزونه ها را غیرفعال کن و قالب رو یک بار دیگه آپلود کن. به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.
موفق باشی