PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست، )تورو خدا اول شرایط رو بخون، بعد پست بده(

ghandeasal69
March 2nd, 2015, 15:15
سلام به دوستان عزیز،
من به یک هاست با فضای حدود 20 گیگ نیاز دارم،
من چند فایل اکسس با حجم های بالا دارم، حدود 2گیگ، .
می خوام این فایل ها رو تو هاست آپلود کنم و از یه تریقی، افزونه، اسکریپت، یا هر تریق دیگه که شما می دونید، )تحت وب( از این فایل اکسس استفاده کنم.
من قصد ویرایش ندارم، فقط نیاز به جستوجو در فایل های اکسس رو دارم.
کسانی که میتوانن یه چنین امکانی با چنین هاستی در اختیار من بزارن، پیام بدن لطفاً.
قیمت پایین خواهشاً.
کار های آپلود فایل ها رو هم خودتون باید زحمتش رو بکشید، چون من سرور ندارم برای آپلود.
امکان استفاده از سرور هم برای این کار ندارم، باید از هاست و تحت وب استفاده کنم.
منتظرم، با تشکر.

Mehran18
March 2nd, 2015, 15:24
سلام.
اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم برای این کار بهتر هست سرور مجازی ویندوز تهییه کنید..

ghandeasal69
March 2nd, 2015, 15:34
سلام.
اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم برای این کار بهتر هست سرور مجازی ویندوز تهییه کنید..

سلام دوست عزیزم.
عرض کردم که امکان استفاده از سرور و ریموت برای بنده میسر نیست، من می خوام با هزینه مناسب تر و از همه مهمتر تحت وب با این فایل کار کنم.
متشکرم از پاسخ شما دوست عزیزم.

hamid.soltani92
March 2nd, 2015, 15:38
سلام و عرض ادب.
احیانا دیتابیس ایرانسل/همراه اول رو نمیخواید به این صورت استفاده کنید؟!

aligoli
March 2nd, 2015, 18:11
سلام به دوستان عزیز،
من به یک هاست با فضای حدود 20 گیگ نیاز دارم،
من چند فایل اکسس با حجم های بالا دارم، حدود 2گیگ، .
می خوام این فایل ها رو تو هاست آپلود کنم و از یه تریقی، افزونه، اسکریپت، یا هر تریق دیگه که شما می دونید، )تحت وب( از این فایل اکسس استفاده کنم.
من قصد ویرایش ندارم، فقط نیاز به جستوجو در فایل های اکسس رو دارم.
کسانی که میتوانن یه چنین امکانی با چنین هاستی در اختیار من بزارن، پیام بدن لطفاً.
قیمت پایین خواهشاً.
کار های آپلود فایل ها رو هم خودتون باید زحمتش رو بکشید، چون من سرور ندارم برای آپلود.
امکان استفاده از سرور هم برای این کار ندارم، باید از هاست و تحت وب استفاده کنم.
منتظرم، با تشکر.

برای این حجم چرا سرور مجازی نمی گیرید ؟

emperor3508
March 2nd, 2015, 18:12
نه کنترل پنل دایرکت ادمین و نه سی پنل قابلیت Read کردن فایل های اکسس رو ندارند !
از سرور مجازی استفاده کنید ...

lemo1996
March 2nd, 2015, 18:16
دایرکت ادمین با سی پنل ؟

ماهانه یا سالانه ؟

payacom
March 2nd, 2015, 18:25
یک اسکریپت براتون میتونیسیم که کار جستجو رو انجام بده و از فایل های اکسس استفاده کنید ، مشکلی نیست
هزینه هم ماهانه 15 ت سالانه 150 ت
اطلاعات بیشتر وب سایت شرکت و پشتیبانی آنلاین (http://payapars.ir)

novin-web
March 2nd, 2015, 23:44
سلام
دوست عزیز برای اینکار بهترین گزینه سرور مجازی هست
بدوت شک روی هاست اشتراکی با این حجم دیتا مشکل پیدا خواهید کرد

taksis
March 2nd, 2015, 23:56
اگر نمیتونید سرور مجازی بگیرید من نت افراز رو پیشنهاد میکنم دقیقا به کار شما میخوره
هاست های حجیم با قیمت های مناسب میده
برای جستجو فایل های اکسس میتونید یه اسکریپت بنویسید اینکارو انجام بده یا حالا اگر سی پنل و دایرکت ادمین این کارو میتونن بکنن با همونا انجام بدید.من نمیدونم کار نکردم با این دوتا

parsvia
March 3rd, 2015, 09:28
با سلام خدمت شما کاربر عزیز
در خدمتیم

در صورتی که فقط نیاز به هاست دارید که سرویس لینوکس رو در اختیارتون میزاریم و فایلتون رو هم آپلود می کنید
هزینه هم ماهانه 18 ت

لطفا از افر های ما دیدن کنید
فروش ویژه زمستان 93 ساران هاستینگ - هاست لینوکس حرفه ای و پربازدید (http://www.webhostingtalk.ir/f20/135952)

شرکت ساران داده پردازان ارجان
دریافت نمادمون هم در مراحل پایانیش هست

www.saranhosting.com (http://www.saranhosting.com/)

mobinhost.in
March 3rd, 2015, 09:34
سلام دوست عزیز, شما بهتر است هاست مجازی تهیه کنید, در صورت نیاز با قیمت مناسب میتونیم تقدیم کنیم
در صورتی هم که هاست اشتراکی نیاز دارید مشکلی نیست

Yas-Host
March 3rd, 2015, 14:21
سلام و عرض ادب.
احیانا دیتابیس ایرانسل/همراه اول رو نمیخواید به این صورت استفاده کنید؟!

سلام

همه که برنامه نویس نیستند تبدیل کنند .

RoobinaServer
March 3rd, 2015, 14:26
سلام دوست عزیزم.
عرض کردم که امکان استفاده از سرور و ریموت برای بنده میسر نیست، من می خوام با هزینه مناسب تر و از همه مهمتر تحت وب با این فایل کار کنم.
متشکرم از پاسخ شما دوست عزیزم.

شما میتوانید از سرور مجازی ویندوز استفاده کنید اما ریموت نزنید و تحت مرورگر وب خود کار کنید.

هاست وب،سرور مجازی،سرور اختصاصی،ثبت دومین،هاست بکاب،سرور تیم اسپیک،فلش چت - روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)

در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید سرور ایران از ماهانه 18500 قابل ارائه میباشد.

باتشکر