توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توقیف دامنه توسط دادگاه
iman4web
February 24th, 2015, 09:37
سلام
هفت سال پیش یک دامنه آی آر ثبت کرده بودم (BMW-SHOP .ir) و یه صفحه ساده درست کرده بودم که کارش فروش لوازم یدکی bmw بودش و هیچ حرفی از نمایندگی و ... نزده بودم تو سایت و فقط لوگوی BMW رو گذاشته بودم که هر کسی میاد میبینه بفهمه کار سایت در رابطه با خودرو bmw هستش و حدود یک سال پیش هم لوگو bmw رو حذف کردم ولی سه ماه پیش از دادگاه نامه آمد که شرکت BMW شکایت کرده و دامنه توقیف شده و به نام شرکت BMW آلمان ثبت شده.
به دادگاه مراجعه کردم و واخواهی کردم ولی اونا وکیل گرفته بودن و به زور دامنه رو مجانی ازم گرفتن.
حالا چی کار میتونم بکنم ؟ اصلا میتونن چنین کاری بکنن ؟ قاضی کاملا طرف اونا رو گرفت و حتی اجازه نداد من حرف بزنم .
کسی اگه وکیل خوب و کار بلد میشناسه تو این ضمینه معرفی کنه
espad
February 24th, 2015, 09:47
اینا جز توافق نامه nic.ir
چنانچه شخص ثالث مدعی وجود حق بر دامنه ثبت شده توسط متقاضی باشد حق مراجعه به مرجع حل اختلاف (http://www.nic.ir/Dispute_Resolution_Providers_ir) و اقامه دعوا طبق توافقنامه حل اختلاف (http://www.nic.ir/Dispute_Resolution_Policy_ir) را دارد.
چنانچه مشخص شود نام دامنه ثبت شده، در زمان ثبت، نام شهر یا شهرستانی واقع در ایران بوده است، مرکز ثبت دامنه در هرزمان حق دارد راسا نسبت به انتقال دامنه ثبت شده به نام شهرداری یا فرمانداری آن شهر یا شهرستان اقدام نماید.
حالا باز خودتون دقیق تر مطالعه کنید شاید تونستید بندی پیدا کنید که مشکلتون رو حل کنه
مقررات و قراردادها – ایرنیک (http://www.nic.ir/Rules_and_Contracts)
dadehban
February 24th, 2015, 09:55
کاملا کار درستی کردند ...
Bmw یک برند است دوست عزیز :)
iman4web
February 24th, 2015, 10:46
چون bmw یک برند است پس هیچ دامنه ای نباید با سه حرف bmw ثبت بشه ؟ این که خیلی مسخرست.
من 7 سال زحمت کشیده بودم و سایتم صفحه اول گوگل ردیف اول بود.
hamid.soltani92
February 24th, 2015, 10:49
دوست عزیز حتی میتونن به خاطر این مدتی که از اسم برندشون استفاده کردید ازتون شکایت و طلب غرامت بکنند.
dadehban
February 24th, 2015, 10:51
چون bmw یک برند است پس هیچ دامنه ای نباید با سه حرف bmw ثبت بشه ؟ این که خیلی مسخرست.
همونطور که گفتم bmw یک برند ثبت شدست و کسی نمیتونه از اسمش استفاده کنه !
شما حتی از لوگو bmw هم تو سایتتون استفاده کردید !!!
delta
February 24th, 2015, 10:56
برادر من هر سیاهی که نوشابه نمیشه!! برند داریم تا برند!!! فکر نکنم زورتون به bmw برسه..شما فروشگاه قطعات bmw راه انداخته بودید بدون مجوز..راه هم ننداخته باشید اسم سایتتون این بوده.مشخصه که دامین رو ازتون میگیرند..
iman4web
February 24th, 2015, 11:07
من استفاده مفهومی کردم و نه استفاده دیگه ای. وقتی شما کارتون لوازم یدکی خودرو bmw هستش که نمیاد آرم ایران خودرو رو بزارید سر در مغازه یا سایتون.
این همه مغازه و تعمیرگاه و فروشگاه bmw هست که آرم bmw رو گذاشتن . آیا دارن سو استفاده میکنن ؟ معلومه که نه . فقط میخوان به مشتری تو یک نگاه بفهمونن ما کارمون لوازم این خودرو هستش و نه چیز دیگی ای
- - - Updated - - -
فروش لوازم BMW مگه جرمه ؟ ما جواز کسب و مجوز داریم . تمام قطعات بصورت رسمی و قانونی وارد میکنیم.
پس اگر اینجوریه مرکز ثبت دامنه کلا اجازه استفاده سه حرف BMW تو دامنه هاشو نده و نذاره کسی ثبت کنه.
- - - Updated - - -
در ضمن یک فکس برای ما فرستادن که لوگو مارو استفاده نکنید و من هم بلافاصله لوگوشو حذف کردم. ولی اینکه اسم bmw تو دامنه هستش دلیل بر شکایت میشه ؟
nexinel
February 24th, 2015, 11:08
استارتر گرامی، اولا شرکت bmw در ایران یک نماینده رسمی و در بعضی موارد انحصاری دارد و شکایت هم احتمالا توسط ایشان پیگیری شده است. و ثانیه، بله ایشان حق دارند هر دامنه ای که برند bmw را شامل شده باشند، مسدود کنند و یا می توانن کاری به کار آن نداشته باشند. نام و تصویر مربوط به این شرکت ثبت شده و تحت حمایت قانون است و کسی حق استفاده شخصی و بدون اجازه از آن ها را ندارد.
dadehban
February 24th, 2015, 11:08
من استفاده مفهومی کردم و نه استفاده دیگه ای. وقتی شما کارتون لوازم یدکی خودرو bmw هستش که نمیاد آرم ایران خودرو رو بزارید سر در مغازه یا سایتون.
این همه مغازه و تعمیرگاه و فروشگاه bmw هست که آرم bmw رو گذاشتن . آیا دارن سو استفاده میکنن ؟ معلومه که نه . فقط میخوان به مشتری تو یک نگاه بفهمونن ما کارمون لوازم این خودرو هستش و نه چیز دیگی ای
- - - Updated - - -
فروش لوازم BMW مگه جرمه ؟ ما جواز کسب و مجوز داریم . تمام قطعات بصورت رسمی و قانونی وارد میکنیم.
پس اگر اینجوریه مرکز ثبت دامنه کلا اجازه استفاده سه حرف BMW تو دامنه هاشو نده و نذاره کسی ثبت کنه.
- - - Updated - - -
در ضمن یک فکس برای ما فرستادن که لوگو مارو استفاده نکنید و من هم بلافاصله لوگوشو حذف کردم. ولی اینکه اسم bmw تو دامنه هستش دلیل بر شکایت میشه ؟
عزیز سیاست کاریشون اینطوره !
منطقشون صدق میکنه که فلان دامین نماینده ماست؟ "نه"
پس باید سلب امتیاز بشه ...
ایران که نیست :))
iman4web
February 24th, 2015, 11:09
الان ایستگاه و دیجی کالا هم برند هستن ؟ یعنی کسی حق استفاده از کلمه istgah و digikala رو تو هیچ دامنه ای نداره ؟
dadehban
February 24th, 2015, 11:12
الان ایستگاه و دیجی کالا هم برند هستن ؟ یعنی کسی حق استفاده از کلمه istgah و digikala رو تو هیچ دامنه ای نداره ؟
نه !
بنده بیام یه سایت بزنم مثلا edigikala.com با لوگوی دیجی کالا ، 100% شکایت میکنن !
iman4web
February 24th, 2015, 11:12
نه شاکی خود شرکت اصلی bmw بوده و من با نماینده ایران صحبت کردم و گفتن ما شاکی نبودیم و کار شما هم غیر قانونی نبوده چون استفاده مفهومی نکردین (با وکیلشون هم صحبت کردم)
dadehban
February 24th, 2015, 11:13
حالا مثلا من بگم ، آره این محصولاتو من از دیجی کالا (اصلی) خریدم و گذاشتم تو وبسایتم برای فروش :-|
saeedj
February 24th, 2015, 11:16
نه
چون اگر اينها بصورت شركت هم ثبت بشن با حروف فارسي شركت و برند ميشن. يعني "ديجي كالا" و براي دامنه هاي حروف انگليسي نميتونن ادعايي بكنن.
ولي اگر از نامشون سو استفاده بشه ميتونن شكايت كنن.
همونطور كه دوستان گفتن bmw يه غول هست! فك نكنم كسي بتونه باهاشون سر كنه
farhadhelix
February 24th, 2015, 11:16
این مدلیشون دیگه ندیده بودم
dsamyes
February 24th, 2015, 11:32
ی زمانی ی دوستی بود facebook.ir رو داشت
سرش چند سال شکایت اینا شد اخرش مفتی از دستش در اوردن
....
m0rt3za
February 24th, 2015, 11:40
سلام
کاری نمی تونید بکنید
طبق قوانین دامنه از شما گرفته شده
iman4web
February 24th, 2015, 11:42
پس نتیجه میگیریم هیچ موقع دامنه آی ار ثبت نکنین که همه چی رو هواست.
- - - Updated - - -
اینها نباید دامنه رو از من میخریدند ؟
m0rt3za
February 24th, 2015, 11:47
پس نتیجه میگیریم هیچ موقع دامنه آی ار ثبت نکنین که همه چی رو هواست.
- - - Updated - - -
اینها نباید دامنه رو از من میخریدند ؟
فقط دامنه آی آر شامل این موضوع نمیشه
سایر پسوند ها هم شامل این قانون میشه
وقتی میتونن شکایت کنن و دامنه رو مجانی بگیرن مسلما نمیخرن
البته فکر کنم هزینه های ثبت و تمدید رو باید پرداخت کنن.
saeedj
February 24th, 2015, 12:28
فقط دامنه آی آر شامل این موضوع نمیشه
سایر پسوند ها هم شامل این قانون میشه
وقتی میتونن شکایت کنن و دامنه رو مجانی بگیرن مسلما نمیخرن
البته فکر کنم هزینه های ثبت و تمدید رو باید پرداخت کنن.
اتفاقا آي آر از لحاظ امنيت مالكيت از بقيه بهتره. چون دست خود ايرانه. شوراي اختلاف ايراني داره. لااقل يه دادگاهي چيزي برگزار ميشه
اگه دات كام رو ازت بگيرن حتي نميدوني بايد به كي بگي!
ی زمانی ی دوستی بود facebook.ir رو داشت
سرش چند سال شکایت اینا شد اخرش مفتی از دستش در اوردن
....
facebookirani.ir هم دست منه. ولي چون خاليه كسي ازم نگرفته :D
dsamyes
February 24th, 2015, 12:32
اتفاقا آي آر از لحاظ امنيت مالكيت از بقيه بهتره. چون دست خود ايرانه. شوراي اختلاف ايراني داره. لااقل يه دادگاهي چيزي برگزار ميشه
اگه دات كام رو ازت بگيرن حتي نميدوني بايد به كي بگي!
facebookirani.ir هم دست منه. ولي چون خاليه كسي ازم نگرفته :D
قيمت پايه 2.000.000 تومان
الان به فیسبوک میگم مفتی ات بگیرن :)))))
novin-web
February 24th, 2015, 12:40
سلام
دوست عزیز
یک موسسه حقوقی هست در اسپانیا شهر مادرید
به نام ثبت مادرید معروف هست.
هر شرکتی که توسط این ارگان ثبت بشه یعنی ثبت مادرید باشه کلیه حقوق مادی و معنوی در تمام دنیا برای این شرکت خواهد بود.
اکثر شرکت های بزرگ مثل : گوگل - فیسبوک bmw ..... همگی ثبت مادرید هستند.
برای همین هست دامنه شما رو براحتی ضبط کردند.
مدتی پیش گوگل هم یک دامنه رو به همین طریق به نصاحب خودش در اورد.
saeedj
February 24th, 2015, 12:40
قيمت پايه 2.000.000 تومان
الان به فیسبوک میگم مفتی ات بگیرن :)))))
فك نكنم بتونه. اين ايرانيه هااا (حالا ديدم ميتونه بهشون ميگم 99.5% تخفيف ميدم...لااقل پول ثبتش دربياد)
اينو گرفته بدوم يه شبكه اجتماعي را بندازم.......ديگه حسش نبود
dsamyes
February 24th, 2015, 12:49
فك نكنم بتونه. اين ايرانيه هااا (حالا ديدم ميتونه بهشون ميگم 99.5% تخفيف ميدم...لااقل پول ثبتش دربياد)
اينو گرفته بدوم يه شبكه اجتماعي را بندازم.......ديگه حسش نبود
اره اتفاقا روی facebook.ir هم ی بحثی بود طرف تا چند سال نگهش داشت ایران نداد دامین رو بهشون:D
حالا میگفت قبلش خودشون ی مبلغ نا چیزی رو هم پیشنهاد داه بودند:))
ولی چندصد برابرشو صر وکیل کردند و بعد چند سال شکایت و اینا گرفتن...
nexinel
February 24th, 2015, 13:13
سلام
دوست عزیز
یک موسسه حقوقی هست در اسپانیا شهر مادرید
به نام ثبت مادرید معروف هست.
هر شرکتی که توسط این ارگان ثبت بشه یعنی ثبت مادرید باشه کلیه حقوق مادی و معنوی در تمام دنیا برای این شرکت خواهد بود.
اکثر شرکت های بزرگ مثل : گوگل - فیسبوک bmw ..... همگی ثبت مادرید هستند.
برای همین هست دامنه شما رو براحتی ضبط کردند.
مدتی پیش گوگل هم یک دامنه رو به همین طریق به نصاحب خودش در اورد.
ما موسسه ای به اسم "ثبت مادرید" نداریم و این صرفا یک اصطلاح تبلیغاتی در موسسات خدمات حقوقی و ثبت شرکت ایرانی است. به این معنی که برند شما تحت پروتکل مادرید که مرجع صادر کننده آن سازمان wipo می باشد، ثبت خواهد شد. شما می توانید اسم یا تصویر مورد نظر خود را با هزینه های مجزا در هر یک از شاخه ها و طبقه بندی های تعریف شده ثبت کنید و از بابت عدم سوء استفاده سایرین در تمام کشور های هم پیمان، آسوده خاطر باشید.
بطور مثال شما کلمه abc را در شاخه فناوری ثبت می کنید و دیگر هیج شخصی حق استفاده از این نام در این شاخه را نخواهد داشت، اما در شاخه های دیگر بطور مثال پوشاک می توانند استفاده نمایند.
سیدرضا بازیار
February 24th, 2015, 13:17
چنانچه مشخص شود نام دامنه ثبت شده، در زمان ثبت، نام شهر یا شهرستانی واقع در ایران بوده است، مرکز ثبت دامنه در هرزمان حق دارد راسا نسبت به انتقال دامنه ثبت شده به نام شهرداری یا فرمانداری آن شهر یا شهرستان اقدام نماید.
من قبلا یه دامنه به نام kazeroon.org ثبت کردم که سالها قبل متعلق به فرمانداری شهرستان کازرون بوده
میتونن این دامنه رو ازم بردارن؟
چیکار کنم که کسی نتونه اون رو از من برداره؟
ali0000
February 24th, 2015, 13:27
اتفاقاً بی قانون ترین و بی حساب کتاب ترین رجیسترار همین سازمان فیزیک نظریه ( nic.ir ) من سالهاس ازشون دامنه نمیگیرم و مشکل از اونجایی شروع شد که یه دامنه بدون هیچ اطلاع و تماسی از پنل ما منتقل شد هر چقدر مکاتبه و تماس داشتیم بسیار غیر حرفه ایی و غیر قانونی پاسخ میدادن در پیت ترین رجیسترارها هم چنین رفتار ناشیانه ایی انجام نمیدن در کنار تمام این مسائل اصلاً امکانات و رعایت اصول امنیتی مالکین رو هم نداره و زندگی نامه طرف و روی شناسه و هویز قرار میده که همین موضوع هم از ناتوانی در مدیریته دامنه های ثبت شدشه بحث ثبت دامنه و پروسه چند روزه برای تاییدش که دیگه نوبره و جالبتر اینکه به تعطیلات هم نزدیک باشه کاش امتیاز ir هم لغو میشد و شبیهin بصورت عمومی ارائه میشد ....
saeedj
February 24th, 2015, 14:24
من قبلا یه دامنه به نام kazeroon.org ثبت کردم که سالها قبل متعلق به فرمانداری شهرستان کازرون بوده
میتونن این دامنه رو ازم بردارن؟
چیکار کنم که کسی نتونه اون رو از من برداره؟
اون مورد براي دامنه ملي آي آي بود!
se7en-host
February 24th, 2015, 15:14
عزیز شما از برند اونها استفاده کردی معلومه که می تونن شکایت کنند
سیدرضا بازیار
February 24th, 2015, 15:16
اون مورد براي دامنه ملي آي آي بود!
پس اگه شما دامنه بین المللی یکی از مسئولین کشور رو بردارید, نمیتونه هیچ کاری کنه؟
!MihanIt!
February 24th, 2015, 15:17
آنها به راحتی هم می توانند شکایت کنند و صد در صد حق به آنها داده می شود.
1eng.ir
February 24th, 2015, 17:21
googleadwords.ir
حال ندارم تمدید کنم، یکی ایمیل بزنه وکیل گوگل بیان مفتی بگیرن :d