توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست دانلود از ایران !
song-ir
January 28th, 2015, 01:19
سلام
دوستان من نیاز به 1 ترابایت به هاست دانلود از ایران دارم برای vip سازی ! از اونجایی هم که سایتم تازه تاسیس هست بازدیدی اصن نداره و پهنای باند آنچنانی مصرف ندارم و بیشتر نیاز به هارد دارم
در ضمن دوستانی که آفر میدند نماد الکتریکی داشته باشند
RoobinaServer
January 28th, 2015, 01:25
سلام
دوستان من نیاز به 1 ترابایت به هاست دانلود از ایران دارم برای vip سازی ! از اونجایی هم که سایتم تازه تاسیس هست بازدیدی اصن نداره و پهنای باند آنچنانی مصرف ندارم و بیشتر نیاز به هارد دارم
در ضمن دوستانی که آفر میدند نماد الکتریکی داشته باشند
با سلام
vip یک ترابایت روی هاست یا سرور مجازی دقیقا ؟ اسکریپتتون php هست ؟
سقف بودجه ؟ الان روی هاست هست فایلهاتون ؟ اگر نه سروری که هستید چه رمی دارد ؟ (چه رمی نیاز دارید ؟)
ویندوزی راحت تر هستید یا لینوکس ؟ در مورد اسکریپت vip نگفتید.
باتشکر
song-ir
January 28th, 2015, 01:34
بله.
سقف بودجه ؟ الان روی هاست هست فایلهاتون ؟ اگر نه سروری که هستید چه رمی دارد ؟ (چه رمی نیاز دارید ؟)
ویندوزی راحت تر هستید یا لینوکس ؟ در مورد اسکریپت vip نگفتید.
باتشکر
من برای فایل میخوام ! یه ftp فعلا کارم رو راه میندازه میخوام آرشیو کامل کنم ! نیاز به 1 ترابایت هارد دارم ! رم و .... با شما که نظر بدید ! فقط ایران باشه
RoobinaServer
January 28th, 2015, 01:40
من برای فایل میخوام ! یه ftp فعلا کارم رو راه میندازه میخوام آرشیو کامل کنم ! نیاز به 1 ترابایت هارد دارم ! رم و .... با شما که نظر بدید ! فقط ایران باشه
pm شد.
نکته : راه های بهتری هم به جز موردی که پیغام خصوصی شد وجود دارد که برای شما هم به صرفه تر باشد مثلا خرید یک قسمتی از سخت افزار.