PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست دانلود از ایران !

song-ir
January 28th, 2015, 01:19
سلام

دوستان من نیاز به 1 ترابایت به هاست دانلود از ایران دارم برای vip سازی ! از اونجایی هم که سایتم تازه تاسیس هست بازدیدی اصن نداره و پهنای باند آنچنانی مصرف ندارم و بیشتر نیاز به هارد دارم

در ضمن دوستانی که آفر میدند نماد الکتریکی داشته باشند

RoobinaServer
January 28th, 2015, 01:25
سلام

دوستان من نیاز به 1 ترابایت به هاست دانلود از ایران دارم برای vip سازی ! از اونجایی هم که سایتم تازه تاسیس هست بازدیدی اصن نداره و پهنای باند آنچنانی مصرف ندارم و بیشتر نیاز به هارد دارم

در ضمن دوستانی که آفر میدند نماد الکتریکی داشته باشند

با سلام

vip یک ترابایت روی هاست یا سرور مجازی دقیقا ؟ اسکریپتتون php هست ؟

فکر کنم بهتر باشه سرور تهیه کنید.

هاست وب،سرور مجازی،سرور اختصاصی،ثبت دومین،هاست بکاب،سرور تیم اسپیک،فلش چت - روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)

باتشکر

song-ir
January 28th, 2015, 01:28
با سلام

vip یک ترابایت روی هاست یا سرور مجازی دقیقا ؟ اسکریپتتون php هست ؟

فکر کنم بهتر باشه سرور تهیه کنید.

هاست وب،سرور مجازی،سرور اختصاصی،ثبت دومین،هاست بکاب،سرور تیم اسپیک،فلش چت - روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://www.Roobinaserver.ir)

باتشکر

سرور از ایران دارید ؟!

RoobinaServer
January 28th, 2015, 01:32
سرور از ایران دارید ؟!

بله.

سقف بودجه ؟ الان روی هاست هست فایلهاتون ؟ اگر نه سروری که هستید چه رمی دارد ؟ (چه رمی نیاز دارید ؟)

ویندوزی راحت تر هستید یا لینوکس ؟ در مورد اسکریپت vip نگفتید.

باتشکر

song-ir
January 28th, 2015, 01:34
بله.

سقف بودجه ؟ الان روی هاست هست فایلهاتون ؟ اگر نه سروری که هستید چه رمی دارد ؟ (چه رمی نیاز دارید ؟)

ویندوزی راحت تر هستید یا لینوکس ؟ در مورد اسکریپت vip نگفتید.

باتشکر

من برای فایل میخوام ! یه ftp فعلا کارم رو راه میندازه میخوام آرشیو کامل کنم ! نیاز به 1 ترابایت هارد دارم ! رم و .... با شما که نظر بدید ! فقط ایران باشه

RoobinaServer
January 28th, 2015, 01:40
من برای فایل میخوام ! یه ftp فعلا کارم رو راه میندازه میخوام آرشیو کامل کنم ! نیاز به 1 ترابایت هارد دارم ! رم و .... با شما که نظر بدید ! فقط ایران باشه

pm شد.

نکته : راه های بهتری هم به جز موردی که پیغام خصوصی شد وجود دارد که برای شما هم به صرفه تر باشد مثلا خرید یک قسمتی از سخت افزار.

در صورتی که خرید قطعی شد از طریق تیکت بفرمائید.

باتشکر