PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت سرور ترکیبی (Hibrid Server)

farsistar
August 28th, 2014, 21:56
با سلام
دوستانی که تا به حال تجربه راه اندازی سرور ترکیبی رو داشتن لطفا کلیه مراحل رو آموزش بدن ائم از وصل کردن سرور Mysql به سرور و ...

par30shop
August 28th, 2014, 22:14
با سلام
دوستانی که تا به حال تجربه راه اندازی سرور ترکیبی رو داشتن لطفا کلیه مراحل رو آموزش بدن ائم از وصل کردن سرور Mysql به سرور و ...

مورد استفاده رو بفرمایید

برای چه کاری لازم دارید ؟ امکاناتی که در حال حاضر در اختیار دارید

farsistar
August 28th, 2014, 22:24
بنده جهت راه اندازی سرور میزبانی نیاز دارم با کنترل پنل Cpanel
دیدم که برخی همکاران از جمله پرشین هوایز این کار رو انجام دادن .
سرور mysql رو میشه به صورت ریموت متصل کرد چیزی که بیشتر از همه ذهن منو مشغول کرد اینه که چطور دی ان اس سرور و میل سرور رو میشه در سرور مجزا قرار داد

␑ Deev ␑
August 28th, 2014, 22:43
سلام
کافی هست یک MySQL Server ایجاد کنید سپس دسترسی root برای آی پی سرور WWW تان ایجاد بفرمائید.
داخل کنترل پنل cPanel امکان استفاده از External Database Server مقدور هست و تنظیمات خیلی پیچیده ای ندارد.

par30shop
August 28th, 2014, 22:45
بنده جهت راه اندازی سرور میزبانی نیاز دارم با کنترل پنل Cpanel
دیدم که برخی همکاران از جمله پرشین هوایز این کار رو انجام دادن .
سرور mysql رو میشه به صورت ریموت متصل کرد چیزی که بیشتر از همه ذهن منو مشغول کرد اینه که چطور دی ان اس سرور و میل سرور رو میشه در سرور مجزا قرار داد
خوب کافیه فقط یک سرور در همون شبکه به mysqlاختصاص بدید

سی پنل به صورت دیفالت این امکان رو میده و کاملا هم تست شده هست و اسم این مورد hybride نیست و remote Mysql هست

farsistar
August 28th, 2014, 22:48
دوستان عزیز توجه بفرمایید نحوه اتصال سرور مای اس کیو ال رو میدونم اون دو مورد رو میخوام (دی ان اس سرور و میل سرور)

par30shop
August 28th, 2014, 22:51
دوستان عزیز توجه بفرمایید نحوه اتصال سرور مای اس کیو ال رو میدونم اون دو مورد رو میخوام (دی ان اس سرور و میل سرور)
این موارد هیج ارتباطی به دیتابیس سرور ندارند عزیز
هنگام نصب اسکریپ ها و CMS ها باید آدرس mysql رو وارد کنید
مثلا mysql.host.com یا هر آدرسی که براش تعیین میشه و خوپتون دلخواه ست میکنید که این مورد هم یک a Recrd ساده هست و جیز خاصی نیست

␑ Deev ␑
August 28th, 2014, 23:03
باید رکورد های MX که مربوط به Mail Server هست رو به یک سرور دیگر که بر روی آن SMTP Server و موارد مربوط مثل IMAP/POP3/WebMail نصب هست تنظیم کنید.
در مورد DNS هم از DNS Clustering در cPanel اضافه کنید که لازم هست حداقل 2 سرور cPanel و DNSONLY داشته باشید.

farsistar
August 28th, 2014, 23:06
این موارد هیج ارتباطی به دیتابیس سرور ندارند عزیز
هنگام نصب اسکریپ ها و CMS ها باید آدرس mysql رو وارد کنید
مثلا mysql.host.com یا هر آدرسی که براش تعیین میشه و خوپتون دلخواه ست میکنید که این مورد هم یک a Recrd ساده هست و جیز خاصی نیست

بنده هم نگفتم ارتباطی دارند :|
گفتم چطور میشه سرور دی ان اس و سرور ارسال و دریافت دیگه رو یه سرور مجزا قرار داد

- - - Updated - - -

بزارید واضح تر بیان کنم
نحوه ساخت سرور مای اس کیو ال و اتصال آن ( این مورد رو میدونم)
نحوه ساخت سرور ایمیل و اتصال آن (ارسال و دریافت ایمیل توسط سروری دیگر انجام شود)
نحوه ساخت سرور دی ان اس و اتصال آن ( فکر میکنم لزومی به ساختش نباشه)

x.secretly
January 2nd, 2016, 09:53
لطفا اگه کسی دقیق تر می تونه راهنمایی کنه؟
پوزش از اینکه پست قدیمی آپ میشه اما واسه خیلی ها سواله خوب!!! #-o