توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با عدم کانکت شدن به اینترنت!
Mr.Pouria
June 29th, 2014, 09:58
سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی
دوستان بنده دیروز یک اینترنت از مخابرات خریداری کردم (استان تهران) و بد از فعال شدن سرویس زمانی که تنظیمات را بر روی حالت PPPoE تنظیم میکنم نمیتونم به اینترنت متصل بشم و چراغ کانکت به اینترنت مودم هم روشن نمیشه !
اما بر روی حالت Brige هیچ مشکلی وجود نداره و به راحتی میشه از اینتر نت استفاده کرد !!!
اما خوب من بیتر کاربرذم با این اینرتنت بر روی تبلت و موبایل هست !
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بکنید ...:53:
همچنین نوع مودم TP-link TD-W8951ND هستش ..
- - - Updated - - -
دوستان لازم هست بگم که زمانی که با مخابرات تماس گرفتم (امروز) و مشکل رو گفتم پشتیبان گفت که :
مشکل کندی سرعت داریم و به همین دلیل نمیتونید توی PPPoE متصل بشید ! یک ماه دیگه مجدد تست کنید ! :78:
Mr.Pouria
June 29th, 2014, 10:06
سلام
مودم رو وقتی روی ppoe تنظیم میکنید VPI و VCI رو چند میزنید؟ واسه مخابرات فک کنم 0 و 33 باید وارد کنید
موفق باشید
همون حالت دیفالت مودم قرار دادم !
هم اکنون با این اعدادی که ذکر کردید تنظیم میکنم یک بار
- - - Updated - - -
وقتی بر روی 0 و 33 قرار میدم همش این ارور رو میده
ERROR: FAIL TO UPDATE! Duplicate to a VPI/VCI !
ارور رف شدش اما همچنان مشکل پا برجاست
Ramin
June 29th, 2014, 10:27
سلام
این مشکل ربطی به کندی سرعت ندارد و اگر در Brige کانکت می شود در حالت نیز باید PPPoE باید کانکت شود.
اما مشکل شما: مخابرات نیز در برخی شهرها برای امنیت اکانتها مانند اکثر شرکتهای خصوصی از سیستم ثبت مک آدرس استفاده می کند. بعد از اولین استفاده مک آدرس شما ثبت می شود و دیگر با مکها متفرقه امکان اتصال به اکانت وجود ندارد. از طرفی متاسفانه معمولا اپراتورهای پشتیبانی این شرکت اطلاعات بسیار بسیار اندکی دارند و حتی ممکن است کلمه " مک آدرس" برای آنها غریبه و بی معنی باشد ! به همین دلیل نیز به شما اعلام کرده اند که "به دلیل کندی سرعت وصل نمی شود" به هر حال چک کنید. اگر بعد از فعال شدن سرویس در اولین استفاده از کانکشن Brige استفاده نموده اید مک آدرس کارت شبکه سیستم شما ( و نه مودم) ثبت شده است. به نحوی باید ابتدا برای پشتیبانی توضیح دهید مک آدرس چیست؟ و سپس از آنها بخواهید مک قبلی را حذف کنند !
البته ممکن است مشکل از جایی دیگر نیز باشد. اما معمولا به دلیل مک آدرس است !
Mr.Pouria
June 29th, 2014, 10:40
سلام
این مشکل ربطی به کندی سرعت ندارد و اگر در Brige کانکت می شود در حالت نیز باید PPPoE باید کانکت شود.
اما مشکل شما: مخابرات نیز در برخی شهرها برای امنیت اکانتها مانند اکثر شرکتهای خصوصی از سیستم ثبت مک آدرس استفاده می کند. بعد از اولین استفاده مک آدرس شما ثبت می شود و دیگر با مکها متفرقه امکان اتصال به اکانت وجود ندارد. از طرفی متاسفانه معمولا اپراتورهای پشتیبانی این شرکت اطلاعات بسیار بسیار اندکی دارند و حتی ممکن است کلمه " مک آدرس" برای آنها غریبه و بی معنی باشد ! به همین دلیل نیز به شما اعلام کرده اند که "به دلیل کندی سرعت وصل نمی شود" به هر حال چک کنید. اگر بعد از فعال شدن سرویس در اولین استفاده از کانکشن Brige استفاده نموده اید مک آدرس کارت شبکه سیستم شما ( و نه مودم) ثبت شده است. به نحوی باید ابتدا برای پشتیبانی توضیح دهید مک آدرس چیست؟ و سپس از آنها بخواهید مک قبلی را حذف کنند !
البته ممکن است مشکل از جایی دیگر نیز باشد. اما معمولا به دلیل مک آدرس است !
سلام خدمت شما
من اولین بار به صورت PPPoe متصل شدم و بد از اینکه چند ساعت این مشکل عدم کانکت رو داشتم اومدم روی حالت Brige تست کردک که دیدم کانکت شد ! اما رو حالت pppOe هر کاری کردم نشد !!!!!!!!!
Ramin
June 29th, 2014, 10:41
سلام خدمت شما
من اولین بار به صورت PPPoe متصل شدم و بد از اینکه چند ساعت این مشکل عدم کانکت رو داشتم اومدم روی حالت Brige تست کردک که دیدم کانکت شد ! اما رو حالت pppOe هر کاری کردم نشد !!!!!!!!!
به هر حال به نحوی چک کنید آیا در شهر شما مخابرات از مک آدس استفاده می کند یا خیر؟
اگر پاسخ مثبت بود که مشخص است باید با پشتیبانی تماس داشته باشید.اگر پاسخ منفی بود به دنبال گزینه های بعدی برای رفع مشکل باشید !
abedinam
June 29th, 2014, 20:28
دوست من شما باید ای پی مودم و گت وی رو در Ipv4 ست کنی پشتیبانی مخابرات اصلا نمیدونه پینگ چی هست چه برسه به تنظیمات لول ! سرچ کن گوگل مشکلت حل میشه این لینک هم میتونه کمکت کنه