ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهم ریختن وردپرس بعد از ارتقا سرور !!!

farbodsteps
June 28th, 2014, 14:21
سلام

وقتی سرور ارتقا داده میشه و بکاپ سایت ما برگردونده میشه سایت وردپرس ما بهم می ریزه 1.پیوندهای یکتا به حالت پیشفرض قرار می گیره 2.تو هر صفحه فقط یک پست قرار می گیره 3.افزونه جلالی از کار می افته

کسی می دونه مشکل از کجاست؟

raminramz
June 28th, 2014, 14:33
میشه اظلاعات بیشتر بدید

چطوری ارتفا دادید کلا php سرور عوض شده؟

پیوند های یکتا و اینا htaccess هست
کلا بعد از انتقال و .. یک بار دیگه باید تنظیم بشه

aligoli
June 28th, 2014, 14:42
سلام

وقتی سرور ارتقا داده میشه و بکاپ سایت ما برگردونده میشه سایت وردپرس ما بهم می ریزه 1.پیوندهای یکتا به حالت پیشفرض قرار می گیره 2.تو هر صفحه فقط یک پست قرار می گیره 3.افزونه جلالی از کار می افته

به چه ورژنی ارتقا دادید ؟

OmidX
June 28th, 2014, 14:44
سلام

بیشتر توضیح بدید دوست عزیز ...

چی رو ارتقا دادید ؟ ، PHP ؟ ، Apache ؟ ، MySQL ؟ ، کنترل پنل هاست دارید ؟ ندارید ؟ اگه دارید چیه ؟

storage
June 28th, 2014, 15:25
سلام

ارتقا سرور چه ارتباطی به بک آپ دارد؟! چک کنید dns ها درست ست شده باشد و از سرور قبل سایتتان لود نشود

zakerweb
June 28th, 2014, 15:40
یه بار هم این اتفاق برای من افتاد
یادم نمیاد دقیقا چجور حل کردم ولی فک کنم یه چیزو به مدیر سرور گفتم عوض کنه
و دوباره بک آپو بش دادم

Yas-Host
June 28th, 2014, 15:48
سلام

1- مشکل پیوند یکتا از سمت .htaccess می باشد. یکبار بر روی دیفالت قرار دهید و سیو کنید سپس بر روی پیوند یکتای مورد نظرتان ست کنید.
2- مشکل از سمت قالب شماست نه سرور!
3- افزونه جلالی شدیدا به دیتابیس و سرور ضربه خواهد زد(البته تنظیمات ساعت و تاریخ سرور نیز باید درست باشد.)

موفق باشید.

a.e
June 28th, 2014, 15:55
دقیقاً بفرمایید چه مواردی از سرور را ارتقا ؛ آپگرید فرموده ایید تا بتوان شما را بهتر راهنمایی کرد.

farbodsteps
June 28th, 2014, 20:12
ممنون از همه دوستان

litespeed رو از 4 به 8core افزایش داده شده - سی پنل و فقط سایت من این مشکل رو داره زمان ارتقا

storage
June 28th, 2014, 20:37
ممنون از همه دوستان

litespeed رو از 4 به 8core افزایش داده شده - سی پنل و فقط سایت من این مشکل رو داره زمان ارتقا

لینک سایت بدهید