توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به سرمایه گذاری و شریک مالی
w.h.t
June 28th, 2014, 22:19
سلام.دوستان قصد راه اندازی یک شبکه تلوزیونی اینترنتی رو دارم.هزینه ابتدایی کار حدود 550000 تومن در میاد که برای گسترشش هزینه بیشتری نیاز هست.البته قصد گسترش توی شش ماه اول رو ندارم و هزینه ای هم نیاز نیست.تضمینی ندارم که درآمد قطعی باشه ولی با توجه به نبود چنین سایتی در دنیا و یا کمبودش برای فارسی زبانان تصمیم به اه اندازیش گرفتم.طرز کار شبکه دقیقا عین شبکه تلوزیونی هست.یعنی مثلا فیلم فرار از زندان رو در ساعت 23 در تاریخ 5 اردیبهشت 94 میدیم به سیستم و سیستم طبق تاریخ و ساعت سرور پخش رو شروع میکنه.از لحاظ امنیت سرور و کد نویسی مورد بررسی خودم قرار میگیره و درصورت لذوم به یکی از دوستانم که عضو دیفیس تیم هک و امنیت آشیانه هست واگذار میشه.از لحاظ طراحی افکت های تبلیغاتی و میان برنامه ها برنامه ویژه ای دارم که پس از قبولی سرمایه گذاری و دادن حد اقل 300 تومن از مبلغ برنامه کامل در اختیار شریک قرار میگیره.کسانی که آماده همکاری هستند خوشحال میشم در پ.خ یا همینجا اعلام آمادگی کنند
فقط خواهشا ، خواهشا ، خواهشا اسپم ندید
بروز باشید
- - - Updated - - -
درضمن برای اطمینان خاطر با استفاده از ورد فایل کاملی نوشته میشه از متن قرار داده و ... که به امضای دو طرف میرسه و همچنین گزارش تکمیل بخش های مختلف کار به صورت هفتگی در صورت درخواست شریک براش ارسال میشه
- - - Updated - - -
آپدیت:
4 تا پ.خ دریافت کردم بابت طرز درآمد سایت.همینجا اعلام میکنم تا برای دوستان کامل مشخص بشه
ببین سایت از سه طریق درآمد داره
1-از طریق پذیرش آگهی میان برنامه که اکثرا شرکت های بزرگ هاستینگ ایران مانند ****** ، میهن وب هاست و... ویا شرکت های بزرگ دیگر که دارای تیزر های تبلیغاتی هستند سفارش میدن
2-از طریق پذیرش زیرنویس که درصورت مناسب بودن قیمت شرکت های در حد متوسط وکوچک هم سفارش میدن
3-از طریق سیستم vip که کاربران برای ورود به سایت باید اشتراک خریداری کنند که هز هزینه ای ممکنه بذاریم
- - - Updated - - -
هزینه ابتدایی کار کاهش یافت...
mehrshad13and11
June 28th, 2014, 23:14
سلام
ایده خوبی هست الان چند تا سایت مجاز هستن که دارن فعالیت میکنن اما اگر غیر مجاز کار کنید مثلا فیلم های امریکایی بخواید بزارید همون هفته اول قول میدم ***** میشید و در دستور کار مراجع قانونی قرار میگیره.
همین الان سایت های دانلود فیلم و سریال مشکل دارن چه برسه به تی وی انلاین...
نکته دوم اینکه شما فرضا این همه هزینه کنید. بعد با این سرعت نت ایران کی میاد تی وی انلاین ببینه؟
خب میره یه ماهواره میگیره میشینه نگاه میکنه حالش که بد نیست:d
و دوم سوالی هست از شما که مخاطب ها رو از کجا میخواید بیارید؟
w.h.t
June 29th, 2014, 00:09
سلام دوست عزیز.عذر میخوام ولی توی ایران هیچجا قرار نیست برسیم.هکر تا دلتون بخواد داریم حتی بهترین هکر های دنیا ایرانی اند.هاستینگ تا دلتون بخواد داریم ولی کلا برای پیشرفت کشور نباید کاری بکنیم چون کار مسئولینه و اونا هم قرار نیست کاری بکنن.این سایت 90 درصدش برای خارجی ها درحال راه اندازیست.ولی مطمئنا از ایران خیلی بازدید کننده خواهیم داشت.قبل از آپارات یادمه خیلی جاها نوشته بودن این سایت نمیگیره و سرعت نت کمه و... .
از ایران در صورتی که رتبه الکسا سایت به 500 هزار برسه روزانه حد اقل 100 آی پی بازدید رو فکر میکنم خواهیم داشت که چیز خوبی ب نظر میاد؟!
ببخشید طولانی شد.همه چیرو باهم قاطی کردمو نوشتم
یاشار زوم
June 29th, 2014, 00:14
سلام
ایده خوبیه ولی سرعت اینترنت در ایران کم نیست؟ باید بازدید کننده راحت و بدون مشکل ببینه برنامه هارو
این شبکه 24 ساعته هست؟ تا کی میخواید فیلم و سریال پخش کنید...
w.h.t
June 29th, 2014, 00:18
سلام.عرض کردم در پست قبلیم.90 درصد برای فارسی زبانان دنیاست.بله 24 ساعته هست ولی سعی میشه 12 ساعت برنامه و 12 ساعت تکرارش باشه
در ابتدای کار سعی میشه از برترین فیلمهای سال 2008 تا 2014 استفاده بشه و بعد فیلم های عادی و دست آخر فیلم های ایرانی
p8mlx
June 29th, 2014, 01:31
از اینترنت سریال های قدیمی رو لایو بدون pause ببینن!!!
انگلیسی زبونا که بصورت رایگان بروزترین ها رو شبکه هاشون بصورت رایگان پخش میکنه و قدیمی ها رو هم به انواع مدل میتونن خریداری کنن غیر انگلیسی زبونا هم که هیچی باید واسه زیرنویس دانلود کنن
نمیدونم شاید روی سریال های قدیمی با امکان پاز و رایگان بتونی مشتری داشته باشی...
داره اروگئه حذف میشه منم نگران کاوانی هستم، نمیتونم درست فکر کنم....
به هر حال بنده هم یه سایت فیلم و سریال با مخاطب فارسی زبان و غیره دارم راه میندازم شاید همکاری داشتیم الیته بعد راه اندازی.
- - - Updated - - -
به هر حال اگه ایده خوبی هم باشه و خوب هم اجرا شده باشه چون مشتری هاش محدوده و از هر 10 نفر یکی هم مشتری نیست-پس تبلیغات عالی و گرونی میخاد!!! تاره بعدش باید ببینی چی میشه
من که میگم شبکه ماهواره بزی بهتره :دی کنسرت ( tour ) پخش کن
w.h.t
June 29th, 2014, 11:05
دیشب داشتم روی همین ایدم کار میکردم ، به ذهنم رسید سایت دانلود فیلم بزنم و زیر لینک دانلود فیلم پخش آنلاین بذارم.اینطوری هم میشه.دوستان به نظرتون کدومش بهتره و همچنین هزینه کمتری بر میداره؟
p8mlx
June 29th, 2014, 11:20
کلا از اینکه آنلاین پخش کنه بکش بیرون / میتونی از مزایاش بگی؟
من نمیدونم چه اسراریه
شما تریلر بزار پخش آنلاین پیشکش
w.h.t
June 29th, 2014, 11:37
میتونی از مزایاش بگی؟
من خودم حد اقل روزانه 3 ساعت و حد اکثر 18 ساعت پشت کامپیوترم.مواقعی که خسته بشم میرم یه ربع یا یه بازی میکنم یا میرم سراغ تلوزیون.خوب اگر بدونم شبکه ای هست که پخش آنلاین داره و فیلمهای مورد علاقه من رو هم پخش میکنه صد درصد میرم سراغ اون سایت تا بخوام برم سراغ تلوزیون و 1000 تا کانالو رد کنم تا برسم به ی فیلم تازه اونم مسخره.در ضمن برای سرور هم تحقیقاتی رو شروع کردم.بعضی از سرورها مثل سرور های فرانسه و یا سرور های جنوب آمریکا سرعت عالی دارن و نسبت به آی پی های ایران هم واکنش نشون نمیدن.اینترنت ایران هم رابطه خوبی باهاشون داره و فردی که اینترنت سرعت 512 به بالا داشته باشه نمیگم قطعی نداره ولی در کل بسیار بسیار قطعیش کمه.در کل اگر از سرور های مناسب و همچنین کانفیگ های مناسب تر استفاده بشه ، میشه یه کارایی کرد که قطعی رو رد کنه.
در ضمن بابت اینکه گفتین از پخش آنلاین بکشم بیرون:
الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت دانلود فیلم داریم ، الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت دانلود داریم ، الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت بازی آنلاین داریم و...
باید توی ایده نوئی بود نه اینکه برداریم تمامی کارهایی ک دیگران کردنو یه کپی بزنیم روش.من یه هکرم.میتونم با حمله به بعضی از سایتها اطلاعاتشونو بردارم و برای خودم سایت بزنم و سایت اونارو پاک بکنم.ولی مگه چندتا سایتو میتونم بزنم.هرچی بزنم بازم میبینم اون سایت یه شعبه دیگه و یه نمونه دیگه داره.الان در ایران و در کل جهان همه دنبال ایده نو هستند
بازم معذرت بابت طولانی شدن جوابم.دستم ک میره ب قلم دیگه مینویسم تا آخر
بروز باشید
Aguila*Roja
June 29th, 2014, 16:38
دیشب داشتم روی همین ایدم کار میکردم ، به ذهنم رسید سایت دانلود فیلم بزنم و زیر لینک دانلود فیلم پخش آنلاین بذارم.اینطوری هم میشه.دوستان به نظرتون کدومش بهتره و همچنین هزینه کمتری بر میداره؟
اگر دقت کرده باشید میبینید که رسانه اینترنتی ایران ای پی تی وی کاری کرده که حتی با سرعت 512 بدون قطعی میشه انلاین برنامه ها رو دید . تحقیق کنید ببینید چجوری اینکار رو کرده شما هم همانکار رو بکنید بلکه یکی از مشکلات بزرگتون حل میشه
w.h.t
June 29th, 2014, 19:25
سلام.میشه آدرسشو بدین؟
- - - Updated - - -
آدرسشو پیدا کردم ولی پخش آنلاینی ندیدم.پخش آنلاین داشت ولی با استفاده از نرم افزار.با نرم افزار من هم میتونم چننین کاری بکنم.برنامه طوری تنظیم شده که از کل حجم استفاده بکنه.ولی اگر سایت بود نمیتونستن چون مدیریتی بر کامپیوتر اون شخص بیننده ندارن.ولی خوب سایتهای زیادی هستند که پخش آنلاین دارن باید روی اونا و پینگی که سروراشون نسبت به ایران دارن کار کنم.(مثل جم آنلاین)
M-Sadeghi
June 30th, 2014, 00:56
ایده فوق العاده ای هست سرعت نت اکثرا سرعتشون کمتر از ۱۲۸ نیست که اونم با یه مقدار مکس راحت لود میشه به شرطی که سرورت سرعت لود بالایی داشته باشه.
قبل از هر کاری بودجه تبلیغات رو جمع کن اونم تبلیغات در شبکه های اجتماعی که مردم بیشتر هستند.
اگر کارت جدی هست و آرشیو فیلم داری و ایده هات در حد حرف نیست تی وی لایو رو بزن.
اگر با حوصله و حرفه ای کار کنی شک نکن جزو برترین سایت های ایران میشی.
p8mlx
June 30th, 2014, 01:32
من خودم حد اقل روزانه 3 ساعت و حد اکثر 18 ساعت پشت کامپیوترم.مواقعی که خسته بشم میرم یه ربع یا یه بازی میکنم یا میرم سراغ تلوزیون.خوب اگر بدونم شبکه ای هست که پخش آنلاین داره و فیلمهای مورد علاقه من رو هم پخش میکنه صد درصد میرم سراغ اون سایت تا بخوام برم سراغ تلوزیون و 1000 تا کانالو رد کنم تا برسم به ی فیلم تازه اونم مسخره.در ضمن برای سرور هم تحقیقاتی رو شروع کردم.بعضی از سرورها مثل سرور های فرانسه و یا سرور های جنوب آمریکا سرعت عالی دارن و نسبت به آی پی های ایران هم واکنش نشون نمیدن.اینترنت ایران هم رابطه خوبی باهاشون داره و فردی که اینترنت سرعت 512 به بالا داشته باشه نمیگم قطعی نداره ولی در کل بسیار بسیار قطعیش کمه.در کل اگر از سرور های مناسب و همچنین کانفیگ های مناسب تر استفاده بشه ، میشه یه کارایی کرد که قطعی رو رد کنه.
در ضمن بابت اینکه گفتین از پخش آنلاین بکشم بیرون:
الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت دانلود فیلم داریم ، الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت دانلود داریم ، الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت بازی آنلاین داریم و...
باید توی ایده نوئی بود نه اینکه برداریم تمامی کارهایی ک دیگران کردنو یه کپی بزنیم روش.من یه هکرم.میتونم با حمله به بعضی از سایتها اطلاعاتشونو بردارم و برای خودم سایت بزنم و سایت اونارو پاک بکنم.ولی مگه چندتا سایتو میتونم بزنم.هرچی بزنم بازم میبینم اون سایت یه شعبه دیگه و یه نمونه دیگه داره.الان در ایران و در کل جهان همه دنبال ایده نو هستند
بازم معذرت بابت طولانی شدن جوابم.دستم ک میره ب قلم دیگه مینویسم تا آخر
بروز باشید
اولندش که تغییر کنسول دادن خستگی آدمو درمیاره، خیلی هم لذت بخشه
لایو نگاه کردن برای کسی هست که دسترسی به شبکه های کابلی ندارن. مطلقاً همین هست که میگم. بعدش اون شخصی که لایو نگاه میکنه ویژگی دیگش اینه که دغدغه حجم مصرفی نداره، تایم اوت نداره ( دغدغه های اصلی ایران ) پس بدون هیچ نگرانی از تماشا لذت میبره / وقتی دوست شما میتونه شب رایگان دانلود کنه، با کیفیت و زیرنویس ببینه چرا باید بیاد سریال غیر زنده شماره در قالب زنده ببینه با مشکلات بالا ببینه ( پس چرا خودت رو مثال میزنی!!! )
مشتری تو فقط کسی میتونن باشن که مشکلات بالا رو نداشته باشن / نیاید فراموش کرد آمریکایی ها برای همین سریال های قدیمی باید کلی پول بدن
w.h.t
July 1st, 2014, 00:58
دوست گرامی شما کلا رفتین روی ایرانی ها.کمی خارجی هارو هم بچسبین.فارسی زبانی که در آمریکاست ، فارسی زبانی که در اسپانیاست ، فارسی زبانی که در ژاپنه هیچ کدوم از اینها سرعت زیر 5 مگ ندارن.ایرانی ها هم مشکلی ندارن.یه سایت بود اسمش فکر کنم تلوبیون بود ولی شایدم یه چیز دیگه.پخش آنلاین شبکه های تلوزیونی بود.با اینکه اینقدر سروراش مسخره بود روزانه بالای 5000 نفر بازدید کننده داشت.برای تبلیغات هم فعلا بودجه ای در نظر نگرفتم.چون توی هر شبکه اجتماعی که فکرشو بکنین یا عضوم یا با مدیراش رفیقم.با کمی پول دادن میتونم بازدید صفحمو ببرم بالا و بعدش تبلیغ سایتمو بذارم اونجا.تازه بعدشم اگر نگرفت اونوقت میرم سراغ تبلیغ که اولین جایی که تبلیغ میکنم سایت سافت 98.چون قبلا هم ad دادم و بازدید عالی داشتم.این رو هم اضافه کنم که در ابتدا فیلمهایی آماده کردم که بازدید کننده رو جذب خودم کنم.فیلم هایی که واقعا آدم اگر 10 بار بشینه ببینه خسته نمیشه مثل فرار از زندان - 24 - سریع و خشن - مرد عنکبوتی و...
بروز باشید
- - - Updated - - -
دوستان به غیر از کسانی که برای سرمایه گذاری میان ، اگر کسی انتقاد ، پیشنهاد و یا فیلم خارجی قشنگی در حد سریع و خشن و نید فور اسپید و... سراغ داره اعلام کنه و یا اسمشو پ.خ کنه
بروز باشید
besthosti.com
July 1st, 2014, 01:08
با سلام شرایط برای شراکت مالی را اعلام کنید.
July 1st, 2014, 12:49
با سلام شرایط برای شراکت مالی را اعلام کنید.
پ.خ چک کنین
بروز باشید
netmelli
July 1st, 2014, 12:52
با سلام
ایده خوبی هست
اما در کشوری که پهنای باند هر گیگ 5000 تومان هست
و سرعت برای کاربران مثل حلزون
زیاد در کشور ایران جواب گو نیست
نکته دیگر هم ***** شدن شما هست
و دریافت مجوز هاش و مکافات هاش
w.h.t
July 1st, 2014, 12:56
سلام.میشه توضیح بدین برای چی ***** کنن؟برای دریافت مجوز و.. اگر اطلاعات دقیق دارین ممنون میشم راهنمایی کاملی بکنین
mostafaamirani
July 1st, 2014, 13:02
سلام.میشه توضیح بدین برای چی ***** کنن؟برای دریافت مجوز و.. اگر اطلاعات دقیق دارین ممنون میشم راهنمایی کاملی بکنین
سلام در این که ایده شما خوبه اصلا شکی وجود نداره واقعا عالیه ولی تو ایران برا سایت این همه گیر میدن برای پخش آنلاین گیر نمیدن؟؟؟
w.h.t
July 1st, 2014, 14:16
سلام.آخه قرار نیست چیزی پخش بشه که خلاف قوانین باشه.درسته فیلماش خارجیه ولی ص ح ن ه د ا ر که نیست!!!
شاید فیلم های زیر نویس پخش کنم ولی جاهاییش ک مشکل داشته باشه حذف میشه
بازم ***** میشم؟!
- - - Updated - - -
البته اینو هم اضافه کنم.درصورتی ک با ارشاد مشکل پیدا کنم از خیر ***** کردن فیلمها پرهیز میکنم.چون اخیرا کمی هم اذیتم کردن ، ماشالله تهدید هم کردن برای همین زیاد قصد ندارم با ارشاد چکو چونه بزنم.میرم دنبالش حد اکثر 1 هفته ، مجوز دادن ک دادن ندادن هم جهنم:d
دوستان یعنی کلا 7 تا فیلم سراغ دارین ک قشنگ باشه؟ممنون میشم اسم قشنگترین فیلمهای خارجی که دیدن رو پ.خ کنین
بروز باشید
ULTRAWEB
July 1st, 2014, 15:49
اینجا و در ایران من و شما نمیتونیم این حرکت رو بزنیم شاید اونایی دستشون به پهنای باند میرسه بتونن. واقع بین باش و دنبال شریکم نگرد
w.h.t
July 1st, 2014, 16:17
سلام.ممنون از نظرتون
قرار نیست سروری از ایران تهیه بشه که پهنای کم باشه و همچنین برای ایرانی ها فقط نیست که پهناشون کمه.برای همه فارسی زباناست.بهتره جلومو نگیرین چون پروژه طراحیش راه افتاده.بهتره انتقال و پیشنهاد بدید.قراره با رایتل که اینهمه وقته داره پشتیبان همه دنیا میشه صحبت کنم تا پشتیبان سرور های اختصاصیمون بشه وهمچنین پشتیبان مالی جهت افزایش کیفیت و بهبود اسکریپتمون.درخواست براشون ارسال شده.تایید شده ولی برای بررسی بیشتر به انجمن نمیدونم چیچیشون ارسال شده تا تایید رسمی بشه
بروز باشید
shakari
July 3rd, 2014, 00:54
سلام.دوستان قصد راه اندازی یک شبکه تلوزیونی اینترنتی رو دارم.هزینه ابتدایی کار حدود 550000 تومن در میاد که برای گسترشش هزینه بیشتری نیاز هست.البته قصد گسترش توی شش ماه اول رو ندارم و هزینه ای هم نیاز نیست.تضمینی ندارم که درآمد قطعی باشه ولی با توجه به نبود چنین سایتی در دنیا و یا کمبودش برای فارسی زبانان تصمیم به اه اندازیش گرفتم.طرز کار شبکه دقیقا عین شبکه تلوزیونی هست.یعنی مثلا فیلم فرار از زندان رو در ساعت 23 در تاریخ 5 اردیبهشت 94 میدیم به سیستم و سیستم طبق تاریخ و ساعت سرور پخش رو شروع میکنه.از لحاظ امنیت سرور و کد نویسی مورد بررسی خودم قرار میگیره و درصورت لذوم به یکی از دوستانم که عضو دیفیس تیم هک و امنیت آشیانه هست واگذار میشه.از لحاظ طراحی افکت های تبلیغاتی و میان برنامه ها برنامه ویژه ای دارم که پس از قبولی سرمایه گذاری و دادن حد اقل 300 تومن از مبلغ برنامه کامل در اختیار شریک قرار میگیره.کسانی که آماده همکاری هستند خوشحال میشم در پ.خ یا همینجا اعلام آمادگی کنند
فقط خواهشا ، خواهشا ، خواهشا اسپم ندید
بروز باشید
- - - updated - - -
درضمن برای اطمینان خاطر با استفاده از ورد فایل کاملی نوشته میشه از متن قرار داده و ... که به امضای دو طرف میرسه و همچنین گزارش تکمیل بخش های مختلف کار به صورت هفتگی در صورت درخواست شریک براش ارسال میشه
- - - updated - - -
آپدیت:
4 تا پ.خ دریافت کردم بابت طرز درآمد سایت.همینجا اعلام میکنم تا برای دوستان کامل مشخص بشه
- - - updated - - -
هزینه ابتدایی کار کاهش یافت...
خیلی وقت پیش این ایده رو کرده بودم. ولی جور در بیا نیس.
دلیلشم هم اینه که برای تماشا آنلاین یه فیلم با کیفیت متوسط حالا حداقلش باید بین 700 کیلو بایت در ثانیه دانلود کنه! ( این هم وضیعت اینترنت ایران هست که شمار کمی اینگونه سرعت رو دارند.
هزینه زیاد برنامه نویسی سایت! مننده فکرشو کردم ولی نتونستم بدون برنامه نویسی با یه ایده بتونم جور در بیام. اگه میتونین بسم الله اگه نه بدین برنامه نویس که هزینه بسیاری خواهد داشت! اگه یه چیز خوب بخواین حداقل 5 میلیون الی 10 میلیون!
خوب تا اینجاش بس هست.
اگه شرایط بالا رو داشتی حتما بزن چون در نظر گرفته بودم همچین سایتی بتونم بزنم میام رو آنتن!:d
w.h.t
July 3rd, 2014, 02:03
سلام.دیگه دنبال شریک و سرمایه گذار نیستم!چون پولش رو خودم جور کردم و الان گروه ایگل تیم در حال طراحی و کدنویسش هست.الان فقط پیشنهاد برای بهتر بودن کار میخوام
ممنون از نظرت دوست من
بروز باشید
xshya
July 3rd, 2014, 04:10
ای بابا الان نون تو بازی انلایه
چندوقت پیش یه بازیه آس فوقالعاده که فقط بخاطر تبلیغات بد و ناشناس موندن در وب مخصوصا بین گیمیرها مجبور شد 12 سرورش تو کشورهای دیگه رو قطع کنه ورشکست شد
و اگر تیم تبلیغاتی خوب و صبر بیشتری داشت خیلی زود اسم در میکرد البته با سرمایه 50000 دلاری شروع کرد که بیخودی زیاد بوده و البته تیم کاری خوبی هم نبودند
فقط بگم اگر این بازی در ایران و روی سرورهای ایرانی نصب و پخش بشه مثل بمب صدا میکنه و برای گیمیرهای ایرانی جذابیت زیادی داره که حاضر برای بهتر بازی کردن حسابی پول هم خرج کنند
حتی خبر داشتم حداقل بیشتر از 200-300 تا گیمر ایرانی شاید هم بیشتر این بازی رو بصورت انلاین انجام میدادند که نهایت .......
نهوه درامد سازنده از بازی هم خرج پول از طرف بازیکن برای داشتن سلاح و مهمات بهتر و قویتر برنامه ریزی شده بود که الان خیلی از بازیهای انلاین روز دنیا همین سیستم درامدزایی رو دارند
بدبختانه سورس بازی رو ندارم گشتم نبود ایمیل هم به شرکتش زدم جواب ندادند نمیدونم شاید کلا کسی نبوده که جواب بده :d
الان فقط فایلهای کلاینت بازی موجوده که نمیدونم میشه دستکاریش کرد که بصورت سرور کار کنه یا نه
w.h.t
July 3rd, 2014, 10:48
سلام.یه مدت خودم هم رفتم توی همین فکر ک بازی آنلاین بزنم و ایده های جالبی هم داشتم ولی متاسفانه بیش از حد هزینه بر میداره.برای مثال کمترین میزان هزینه رو در نظر میگیرم
کد نویسی:1 ملیون
گرافیک ساده:1ملیون
3سرور:1ملیون
تبلیغات در سایتی مثل دانلود ها:1ملیون
یعنی ماه اول و دوم ب راحتی 4 ملیون آبخورد.تازه اگه کد نویسی پیشرفت بخواد ، گرافیک پیشرفته بخواد ، سرور فول کانفیگ امنیتی بخواد با سخت افزار های عالی ، تبلیغات در چندین سایت بخواد حد اقل 10-12 ملیون هزینه بر میداره ک زیاده!!!
بروز باشید
TakFarsCom
July 12th, 2014, 17:40
مجوز به کجا رسید ؟
چون به نظر من دقدقه اصلی این هست که شما دارین کار مالتی مدیا می کنین
پخش فیلم آنلاین میشه رسانه !!
تا اینجا دو تا مجوز حتمی می خواد
مگه اینکه به نظر من کلا انگلیسی بزن، کاربر بتونه زیر نویس انتخاب کنه
پرداخت از پی پال باشه فقط
و اسم و رسمی از ایران نباشه
برای پشتیبانی حتما نیاز به تلفن داری که می تونی از تلفن های بین الملل استفاده کنی
خارج از کشور بدون پشتیبانی یه قرون هم نمی دن
این ایده بیشتر شبیه این فیلم هاست که از پخش آنلاین پول در میارن
شما در اینده می تونی حتی سریال ، مصاحبه ، برنامه های مخصوص خودت رو درست کنی
و کدینگ ویدئو و صوت خیلی مهمه ... مثل یوتیوب و flv و ... که خیلی بیشتر از خود سایت باید روش کار بشه
این دوستانی که میگن اونور دنیا اینترنت مفته ، دقیقا کدوم کشورها رو میگن ؟؟؟؟؟؟؟
والا من هرجا رفتم اینترنت گرون بود ، ایران اینترنت خیلی هم ارزون بود ، فقط اون ها پهنای باند های بالاتر هم می فروختن که الان تو ایران هم دارن تا 10 مگ میدن
در کل توهم سازی نکنید
- - - Updated - - -
یه مساله دیگه
اگر واقعا فکر می کنی 10 - 12 میلیون زیاده ... کلا دنبال این کار نرو ...
تبلیغات این پروژه فقط باید 5 6 تومن باشه
کدینگ و کد نویسی سایت باید روی 10 تومن باشه حداقل
من پروژه های سنگین 6 8 میلیونی زدم ، می دونم که دارم میگم وسعت پروژه رو
اول سرمایه گذار رو اوکی کن
با یکی دو تومن کار به هیچ جا نمیرسه
M-Sadeghi
July 12th, 2014, 18:10
الان سایت کینگ سرا من بامدیرش صحبت کردم تو جشنواره گفت ماهانه راحت 30 میلیون درمیارند. گفتم چجوری نگفت:d
w.h.t
July 15th, 2014, 03:11
سلام.ممنون از کمک و نظرات دوستان.پروژه دادم طراحی و از لحاظی مالی هم خداروشکر کم نیاوردم توی طراحیش ولی برای خرید سرور مطمئنا کم میارم.چون طبق تحقیقاتی ک کردم 3 تا کشور پینگ خوب ب ایران دارن.3 تا سرور حد اقل ماهی 1 تومن در میاد ک بتونم خیلی هزینه کنم ماهی 500 میتونم پول سرور بدم.شاید در صورت کمبود بودجه پروژه رو بفروشم و پروژه بهتر دیگه ای ک در ذهنم دارمو عملیش کردم.
بروز باشید
- - - Updated - - -
درضمن کسانی ک خریدار این پروژه هستند ممنون میشم پ.خ بدن و قیمتاشونو ارسال کنند.درضمن به خریداران واقعی پیشنهاد 3 سرور از 3 کشور مختلف با پینگ مناسب داده میشود و همچنین نزدیک به 30 فیلم بروز و برتر دنیا + 50-60 فیلم فارسی شده توسط ایران فیلم به رایگان اهدا خواهد شد
بروز باشید
w.h.t
July 26th, 2014, 14:19
سلام.دوستان نصف پروژه کاملا تموم شده.دوستانی که ایده دارن یا میخوان پروژه رو بخرن در پ.خ با من در ارتباط باشن
بروز باشید
alaviyoon
July 26th, 2014, 14:54
سلام
ایده ی خوبی هست ولی خودتون میدوندی که اینجا ایران هست و مشکلات زیادی پیش رو خواهید داشت .
توصیه میکنم که خوب برنامه ریزی کنید و با چند مشاور اینترنتی مشورت کنید و ایده تون رو بگید و همه چیز رو بسنجید تا خدایی نکرده وقت و سرمایه تون هدر نره .
برای سرمایه گذاری هم اینجا نگردید به نظرم برید سراغ موسسات و بانک ها فقط یه بند پ ( پارتی ) نیاز دارید !
اگه شراکت خوب بود خدا هم شریک داشت :)
موفق باشید
w.h.t
July 26th, 2014, 16:06
سلام.ممنون از نظرتون.از شراکت منصرف شدم و فعلا فقط قصد گسترش و یا فروش اسکریپت رو دارم
بله میدونم اینجا ایرانه ولی مگه آپارات چطوری داره میره جلو؟میدونم اون سرویسیه که اول دانلود میکنه و بعد پخش میکنه ولی اگه ایده مناسب باشه همین سایتو هم میشه درستش کرد که همزمان با سرعت عالی دانلود و پخش کنه.تا حالا نزدیک 7-8 نفر صحبت کردم.خداروشکر سرور تونستم پیدا کنم ک با ایران پینگ مناسبی داشته باشه.هنوز هم دنبالشم امید وارم بتونم چیز بهتری پیدا کنم.