توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یک سرور اختصاصی باهارد و سرعت بالا
tiger2
May 31st, 2014, 16:40
سلام .
اول از اینکه درخواستم رو بگم چند تا سوال دارم که ممنون میشم درست جوابم رو بدبد :
1- دیتاسنتر به نظر شما ایران بهتره با خارج؟ تحریم نداره ؟
2- به سرور اختصاصی امکان اضافه کردن هارد رم سی پی یو و یا حتی پورت بالاتر هست ؟ هزینه اش چه طوریه (منطورم اینه : یک بار پرداخت میشه یا ماهیانه یا سالیانه )
3-روی یه سرور اختصاصی (اگر منابع سرور قوی باشن) امکان میزبانی سایت خودم و ارائه هاستینگ و سرور امکان پذیر هست ؟(یعنی مشکلی با سرعت پیدا نمی کنم ؟)
و اما درخواست :
دوستان عزیز لطفا موارد زیر را بررسی کنند و بهترین افر ها را پیشنهاد بدن ممنون می شم از زحماتتون :
1- راه اندازی فروشگاه های اینترنتی (بالای 10 تا)
2 - راه اندازی شبکه اجتماعی (3 یا 4 تا )
3- آپلود سنتر (دو تا)
4 -چت روم ( 3تا)
5 - ارائه میزبانی هاست و سرور (باتوجه به سوال چند خط بالا )
و چند سری سایت دیگه که پر بازدید هستن .
(ممنون می شم راهنمایی درست بکنید )
تعداد آی پی ها رو هم رو ی هر سرور اعلام بکنید . ممنون .
sssoheil
May 31st, 2014, 17:15
سلام
در مورد سوال 1:بستگی به مورد مصرف شما داره و اینکه ایا پینگ براتون تا چه حد مهم باشه.ولی در کل دیتا سنترهای خارجی از کیفیت و اپتایم و پشتیبانی قوی تری بر خوردارند.
جواب سوال 2:سرور اختصاصی امکان اضافه کردن و جابجا کردن کلیه منابع را به جز سی پی یو دارد.
جواب سوال 3:بستگی به تعداد و نوع هارد سرور شما و کیفیت سرور دارد.
پیشنهاد ما برای شما دیتا سنتر معتبر و با کیفیت سینگل هاپ از موقعیت هلند با پینگ بسیار پایین نسبت به ایران میباشد.
افر زیر برای مصارفی که فرمودید با بالاترین کیفیت قابل ارائه است:
HDD=2 * 500GB SATA lll Enterprice
1 اس اس دی 120 گیگ اضافه
Uplink Port= 1Gbit Dedicated
Bandwidth=30TB outbound,Unlimited inbound
private network 1Gbit Free
IP's=5 Usable static ip addresses
OS=VMware ESXI,Linux,Windows server,...etc
موقعیت= هلند
اجاره ماهیانه = 150 $
================
هزینه IP اضافه:
5 ای پی=3 دلار
13 ای پی=7.5 دلار
29 ای پی=15 دلار
61 ای پی=30 دلار
125 ای پی=60 دلار
------------------------------------------------------------
هزینه افزایش یا تغییر هارد:
تبدیل 2 هارد 500 گیگ به 2 هارد 1 ترابایت=24$
تبدیل 4 هارد 500 گیگ به 2 هارد 2 ترابایت=28$
تبدیل 4 هارد 500 گیگ به 4 هارد 1 ترابایت=40$
تبدیل 4 هارد 500 گیگ به 2 هارد 1 ترابایت=رایگان
تبدیل 4 هارد 500 گیگ به 4 اس اس دی 120 گیگ=رایگان
جهت اطلاع از هزینه تبدیل یا تغییر با هاردهای 3ترابایت و 4ترابایت با ما تماس بگیرید .
امکان خرید هارد اس اس دی با ظرفیت بالای 120 گیگ نیز وجود دارد.
-------------------------------------------------------------------------
هزینه لایسنس Cpanel:
*لایسنس سطح
Stand Alone
برای سرور اختصاصی=19$
........................................
*لایسنس سطح
Stand Alone
برای سرور مجازی=7.5$
---------------------------------------------------------------------------
اول از اینکه درخواستم رو بگم چند تا سوال دارم که ممنون میشم درست جوابم رو بدبد :
2- به سرور اختصاصی امکان اضافه کردن هارد رم سی پی یو و یا حتی پورت بالاتر هست ؟ هزینه اش چه طوریه (منطورم اینه : یک بار پرداخت میشه یا ماهیانه یا سالیانه )
3-روی یه سرور اختصاصی (اگر منابع سرور قوی باشن) امکان میزبانی سایت خودم و ارائه هاستینگ و سرور امکان پذیر هست ؟(یعنی مشکلی با سرعت پیدا نمی کنم ؟)
و اما درخواست :
دوستان عزیز لطفا موارد زیر را بررسی کنند و بهترین افر ها را پیشنهاد بدن ممنون می شم از زحماتتون :
3- آپلود سنتر (دو تا)
4 -چت روم ( 3تا)
1. بستگی دارد مورد مصرفی چه باشد.
2. بستگی به دیتاسنتر دارد.
3. بله امکان پذیر است، خیر
4. به شما از آلمان پیشنهاد می نمایم که به شرح ذیل است :
EX40 - Dedicated Server
Ram : 32 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® Core™ i7-4770 Quad-Core Haswell
Hard Disk : 2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Software- RAID 1 Enterprise- Klasse
Bandwidth : 20 TB | IP : 1 | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed
Country : Germany | Datacenter : Hetzner | OS : Custom
سلام
بابت سئوال های شما
بستگی به هزینه ای که میخواید بکنید داره و پینگی ه میخواید بگیرید چرا که عموما قیمت سرور های اختصاصی ایران گرانتر و پینگ پاینتری نصبت به دیتاسنرت های دیگر دنیا داره
در مورد سئوال دوم شما از قدیم گفتن هر چی پول بدید آش میخورید هر سرور رو که خریداری کنید تا فانال دیتا سنتر میتنید آپگرید کنید ولی مطمئنا باید زینه اونو در اجاره ماهانه وحتی در بعضی از دیتا سنتر ها + هزینه ماهانه از شما هزینه راه اندازی هم برای آپگرید میگیرن
برای سئوال سوم هر چقدر منابع سرور شما بیشتر باشه شما میتونید میزبان بزرگتری برای وب سایت ها باشید
برای سرور مورد نظرتون بسته به هزینه و کیفیتی هست که شما میخواید
در صورت تمایل من میتونم از
المان
انگلیس
ایران
برای شما افر های مناسبی تهیه کنم
در صرت تمایل و یا نیاز به اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید
AvalinHost
May 31st, 2014, 19:37
باسلام
جهت خرید سرور می توانید با ما در ارتباط باشید.
babelirani
May 31st, 2014, 19:50
سلام .
با سلام
فقط جواب سوال هاتون رو میدم دوست عزیز افری براتون دارم
ببنید دوست عزیز ایران یا خارج بودن بستگی به خیلی شرایط داره
ولی در صورتی که تازه کار هستید و معمولا" قیمت خدمات و دانش فنی سرور های داخلی کمتر هستش بهتون پیشنهاد سرور خارج از کشور رو میدم
امکان اضافه کردن هارد و رم و کلا" ارتقای سرور اختصاصی بستگی به خیلی چیزا داره معمولا" در بسیاری از سرور ها امکان ارتقا هستش زمانی که سرور تهیه میکنید این مورد رو باید حتما" سوال کنید
در مورد هزینه هم در بسیاری از دیتاسنتر ها به صورت ماهانه باید پرداخت کنی د البته میتونید سالانه هم پرداخت کنید ولی در بعضی از دیتاسنتر ها هم میشه یک بار پرداخت کنید و دیگه نیاز به ماهانه پرداخت نیست مثلا" دیتاسنتر FDC
سرور اختصاصی قوی بله همچین امکانی هست ولی به شخصه با توجه به تجربه ای که دارم بهتره بحث هاستیگ و ارائه سرور مجازی روی دو تا سرور اختصاصی مجزا ارائه بشن شما به جای یک سرور اختصاصی بسیار قوی 2 تا سرور اختصاصی متوسط بگیرید
چواب سوال هاتون رو با رنگ قرمز دادم سوالی دیگه بود بفرماید بنده و دوستان دیگه مطمئنن جواب خواهند داد
موفق باشید
arc1o0
May 31st, 2014, 20:01
سلام
با شرایطی که مطرح کردید استفاده از هارد های ترکیبی بهترین حالت برای شما می باشد
کاش میزان بودجه را نیز مطرح می کردید
پیشنهاد ما سرور زیر است
E5-1620v2
64GB RAM
2x 240GB SSD + 2x 2TB SATA3
Port: 1Gb/s
Traffic: Unlimited
سوالی بود در خدمتیم.
sarwhost
May 31st, 2014, 20:18
EX40 بدون ستاپ موجود هست نصب و کانفینگ رایگان (VMWAREو روتر جهت جلوگیری از هر گونه مشکلی
جهت موارد دیگر هم میتوانید از طریق سایت تیکت بفرستید
ارسال درخواست - شرکت سروای تی (http://www.sarv-it.com/portal/submitticket.php?step=2&deptid=4)
RAM32 GB DDR3 RAM
Hard Drive2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm
HDD (Software-RAID 1)
Class Enterprise
Connection1 Gbit/s-Port
Guaranteed Bandwidth200 Mbit/s
Backup Space100 GB
Inclusive Traffic20 TB*
tiger2
June 2nd, 2014, 11:14
دوستان ممنونم از آفر هاتون . یه سوال دارم . پورت سرور چیه ؟
hypermusic
June 2nd, 2014, 11:49
اگه براتون کیفیت و پینگ مهمه دیتاسنتر سینگل هاپ اگر هم قیمت و کیفیت براتون مهمه ovh
sssoheil
June 2nd, 2014, 17:34
دوستان ممنونم از آفر هاتون . یه سوال دارم . پورت سرور چیه ؟
اسم صحیح و کامل Uplink Port هست و همون شبکه یا اینترنت سرور میباشد که نمایانگر سرعت شبکه است.که به طور استاندارد پورت های 1 گیگابیت بسته به کارایی کاربر بهترین و مناسبترین سرعت و کیفیت را دارا میباشند.
mobinhost.in
June 2nd, 2014, 20:32
سرور از رد استیشن انگلستان با 50 درصد تخفیف و پشتیبانی 24 ساعته توسط مبین هاست
ارائه سرور از رد استیشن انگلستان توسط نماینده سیلور دیتاینتر رد استیشن انگلستان
mobinhost.com
سرور رو در حال حاضر با پنجاه درصد تخفیف و تا سه ماه و بعد از سه ماه 10تا 20 درصد تخفیف دائمی به شما ارائه خواهد شد
شما هر سروری از رد استیشن انگلستان رو با پشتیبانی 24 ساعته ما توسط تلفن شرکت تلفن همراه و ارسال تیکت خواهی داشت
سرور شما در حال حاضر 50 درصد تخفیف سه ماه خواهد داشت
قیمت پوند هم امروز 5555
تلفن و آدرس ما در امضا موجود هست
توجه داشته باشید بعد از سه ماه هم به شما 10تا 20 درصد تخفیف دائمی تعلق خواهد گرفت
در صورت نیاز به آموزش و رفع مشکلات هم در خدمت شما هستم
vpsgroups
June 5th, 2014, 02:12
سلام .
و اما درخواست :
3- آپلود سنتر (دو تا)
4 -چت روم ( 3تا)
پرتال فروش سرور اختصاصی امریکا و اروپا (http://client.vpsgroups.com/cart.php?gid=8) - شروع از 55$