PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست ابری

amirob
May 17th, 2014, 17:56
سلام دوستان من تازه وارد هستم اگر ممکنه من وراهنمایی کنید
من الان روی هاست پربازدید هستم اما تا یه مقدار بازدیدم میره بالا سرعت سرور کند میشه و برای چند روز دچار کاهش شدید ایندکس
میشم با توجه به اینکه چون سایت نیازمندی دارم 99درصد بازدیدهای من ورودی گوگل است
حالا چند تا پرسش از شما دارم
1-آیا فشار به منابع سایت باعث کندی سرور میشه و باعث کاهش ایندکس میشه؟
2-هاستینگ به هیچ وجه زیر بار نمی ره تا میزان منابعی که برای سایت من اختصاص داره رو بگه می گه چون اشتراکیه نمی شه گفت دلیلش چیه؟:62::62:
3-آیا هاست ابری با منابعی که می نویسم می تونه مشکل کندی رو از بین ببره با توجه به این نکته که چند نفر هم کند بودن سرور و تایید کردن با اینکه ماهی 49000 تومن پول میدم البته یه نفر هم میگفت چون بازدید در لحظه هاست های اشتراکی 10 نفر بیشتر نیست این مشکل پیش میاد
4-این منابع برای سایتی با حدود 200 هزار بازدید در روز کافیه ؟؟؟البته می تونم ارتقا بدم
میزان فضا 10 گیگ
پهنای باند 120 گیگ
پردازشگر 8 هسته ای
6000مگا بایت رم
تعداد بازدید در لحظه 100 نفر
راستش نمی تونم سرور اختصاص یا مجازی بگیرم چون هیچ دانش فنی برای اداره ی اونها ندارم

منتظر پاسخ شما هستم با سپاس

speednet
May 17th, 2014, 18:23
سلام
می تونید روی هاست اشتراکی هم میزبانی کنید موردی نداره این مورد رو باید با هاستینگتون در میون بزارین ادرس سایت رو هم بزارین

amirob
May 17th, 2014, 18:29
سلام
می تونید روی هاست اشتراکی هم میزبانی کنید موردی نداره این مورد رو باید با هاستینگتون در میون بزارین ادرس سایت رو هم بزارین

ممنون از پاسخ شما ولی هاست اشتراکی امتحانش و برای من پس داده فقط می خوام بدونم این میزان که گفتم کافیه تازه من روی یکی از بهترین شرکت های ایران هستم

newspub
May 17th, 2014, 23:07
دوست عزیز باید یه تغییراتی بدید بنظر من 120 گیگ پهنای باند برای روزی 20000 تا باردید هم کمه چه برسه به 200000
دوم اینکه هاست ابری قابلیت ارتقا داره با کمتذین میرانیکه میتونید بگیرید و ارتقا بدید تا به سطح دلخواهتون برسید
در آخر هم اینکه خیلی وقتا کندی سایت بدلیل هاست نیست و این سایت شماست که احتمالا بدرستی کانفیگ نشده شما اگه رو سرور اختصاصی هم باشید و سایت رو بدرستی کانفیگ نکنید همین اتفاق میفته

Yas-Host
May 17th, 2014, 23:12
سلام دوستان من تازه وارد هستم اگر ممکنه من وراهنمایی کنید
من الان روی هاست پربازدید هستم اما تا یه مقدار بازدیدم میره بالا سرعت سرور کند میشه و برای چند روز دچار کاهش شدید ایندکس
میشم با توجه به اینکه چون سایت نیازمندی دارم 99درصد بازدیدهای من ورودی گوگل است
حالا چند تا پرسش از شما دارم
1-آیا فشار به منابع سایت باعث کندی سرور میشه و باعث کاهش ایندکس میشه؟
2-هاستینگ به هیچ وجه زیر بار نمی ره تا میزان منابعی که برای سایت من اختصاص داره رو بگه می گه چون اشتراکیه نمی شه گفت دلیلش چیه؟:62::62:
3-آیا هاست ابری با منابعی که می نویسم می تونه مشکل کندی رو از بین ببره با توجه به این نکته که چند نفر هم کند بودن سرور و تایید کردن با اینکه ماهی 49000 تومن پول میدم البته یه نفر هم میگفت چون بازدید در لحظه هاست های اشتراکی 10 نفر بیشتر نیست این مشکل پیش میاد
4-این منابع برای سایتی با حدود 200 هزار بازدید در روز کافیه ؟؟؟البته می تونم ارتقا بدم
میزان فضا 10 گیگ
پهنای باند 120 گیگ
پردازشگر 8 هسته ای
6000مگا بایت رم
تعداد بازدید در لحظه 100 نفر
راستش نمی تونم سرور اختصاص یا مجازی بگیرم چون هیچ دانش فنی برای اداره ی اونها ندارم

منتظر پاسخ شما هستم با سپاس

شما با پردازشگر 4 هسته ای و رم 4 گیگ و i/o متوسط میتوانید بر روی سرویس پر بازدید که از سیستم کلاد لینوکس استفاده میکند براحتی با بهترین وضعیت و سرعت فعالیت فرمایید.

هارد ssd / وب سرور لایت اسپید و ارائه کلاد بر روی سرور اختصاصی میتونه منابع رو کاملا اختصاصی کنه تا مشکلی برای سایت شما پیش نیاد و مصرفتون هم بهینه باشد.

موفق باشید.