amirob
May 17th, 2014, 17:56
سلام دوستان من تازه وارد هستم اگر ممکنه من وراهنمایی کنید
من الان روی هاست پربازدید هستم اما تا یه مقدار بازدیدم میره بالا سرعت سرور کند میشه و برای چند روز دچار کاهش شدید ایندکس
میشم با توجه به اینکه چون سایت نیازمندی دارم 99درصد بازدیدهای من ورودی گوگل است
حالا چند تا پرسش از شما دارم
1-آیا فشار به منابع سایت باعث کندی سرور میشه و باعث کاهش ایندکس میشه؟
2-هاستینگ به هیچ وجه زیر بار نمی ره تا میزان منابعی که برای سایت من اختصاص داره رو بگه می گه چون اشتراکیه نمی شه گفت دلیلش چیه؟:62::62:
3-آیا هاست ابری با منابعی که می نویسم می تونه مشکل کندی رو از بین ببره با توجه به این نکته که چند نفر هم کند بودن سرور و تایید کردن با اینکه ماهی 49000 تومن پول میدم البته یه نفر هم میگفت چون بازدید در لحظه هاست های اشتراکی 10 نفر بیشتر نیست این مشکل پیش میاد
4-این منابع برای سایتی با حدود 200 هزار بازدید در روز کافیه ؟؟؟البته می تونم ارتقا بدم
میزان فضا 10 گیگ
پهنای باند 120 گیگ
پردازشگر 8 هسته ای
6000مگا بایت رم
تعداد بازدید در لحظه 100 نفر
راستش نمی تونم سرور اختصاص یا مجازی بگیرم چون هیچ دانش فنی برای اداره ی اونها ندارم
منتظر پاسخ شما هستم با سپاس
من الان روی هاست پربازدید هستم اما تا یه مقدار بازدیدم میره بالا سرعت سرور کند میشه و برای چند روز دچار کاهش شدید ایندکس
میشم با توجه به اینکه چون سایت نیازمندی دارم 99درصد بازدیدهای من ورودی گوگل است
حالا چند تا پرسش از شما دارم
1-آیا فشار به منابع سایت باعث کندی سرور میشه و باعث کاهش ایندکس میشه؟
2-هاستینگ به هیچ وجه زیر بار نمی ره تا میزان منابعی که برای سایت من اختصاص داره رو بگه می گه چون اشتراکیه نمی شه گفت دلیلش چیه؟:62::62:
3-آیا هاست ابری با منابعی که می نویسم می تونه مشکل کندی رو از بین ببره با توجه به این نکته که چند نفر هم کند بودن سرور و تایید کردن با اینکه ماهی 49000 تومن پول میدم البته یه نفر هم میگفت چون بازدید در لحظه هاست های اشتراکی 10 نفر بیشتر نیست این مشکل پیش میاد
4-این منابع برای سایتی با حدود 200 هزار بازدید در روز کافیه ؟؟؟البته می تونم ارتقا بدم
میزان فضا 10 گیگ
پهنای باند 120 گیگ
پردازشگر 8 هسته ای
6000مگا بایت رم
تعداد بازدید در لحظه 100 نفر
راستش نمی تونم سرور اختصاص یا مجازی بگیرم چون هیچ دانش فنی برای اداره ی اونها ندارم
منتظر پاسخ شما هستم با سپاس