ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد vps

hidden2000
May 1st, 2014, 21:16
با سلام.
من قصد دارم یک سایت نرم افزار های اندروید درست کنم و از اونجایی که سرعت اینترنتم پایین هست تصمیم به خرید سرور مجازی گرفتم.
۱.امکانش هست که از سرور مجازی هم برای میزبانی سایت وردپرسی و هم برای اپلود فایل ها استفاده کرد یا اینکه در کنار سرور مجازی هاست هم خریداری کنم؟کدوم روش مقرون به صرفه هست؟
۲.در صورت خرید هاست،فایل های کم حجم مثل عکس ها رو هم روی سرور مجازی قرار بدم یا روی هاست؟
۳.امکان لیچ کردن فیل ها و یا ریموت سرور به سرور هست؟
خیلی ممنون.

traxex12345
May 1st, 2014, 21:18
با سلام
1-بله
2-هاست
3-بله

ehsaun_kkt
May 8th, 2014, 01:05
با سلام.
من قصد دارم یک سایت نرم افزار های اندروید درست کنم و از اونجایی که سرعت اینترنتم پایین هست تصمیم به خرید سرور مجازی گرفتم.
۱.امکانش هست که از سرور مجازی هم برای میزبانی سایت وردپرسی و هم برای اپلود فایل ها استفاده کرد یا اینکه در کنار سرور مجازی هاست هم خریداری کنم؟کدوم روش مقرون به صرفه هست؟
۲.در صورت خرید هاست،فایل های کم حجم مثل عکس ها رو هم روی سرور مجازی قرار بدم یا روی هاست؟
۳.امکان لیچ کردن فیل ها و یا ریموت سرور به سرور هست؟
خیلی ممنون.

دوست من اگه ميخواهيد يه سايت از بيس بالا بياريد اول با هاست شروع كنيد وقتي بازيدتون از 5000 آي پي در روز گذشت سرور بگيريد، اينطوري پولتون رو هدر ميديد

M.Abooali
May 8th, 2014, 04:18
پاسخ همه موارد + است. منتها کاملا بستگی به سطح دانش شما دارد.

اگر شما بلد باشید، خوب روی سرور مجازی خودتان حالا ویندوز یا لینوکس تفاوت ندارد، امکان بالا آوردن سایت هم دارید. لازم هم نیست حتما کنترل پانل های پیشرفته و پولی نصب کنید (سایت خودتان است قرار نیست هاست بفروشید که به همچون کنترل پانلی نیاز باشد).

اما خوب همانطور که گفتم همه موارد بسته به دانش خودتان است.

adeb
May 8th, 2014, 08:29
بهتره با هاست شروع کنید چون مدیریت سرور برایتان یکم مشکل هست

whpersian
May 18th, 2014, 00:40
یکی از دوستان گفتن سرور مجازی
که من هم با سرور مجازی موافقم به شرط داشتن دانش و کنتر سرور
در غیر اینصورت همون هاست بهتره

daniad
May 18th, 2014, 00:52
سلام دوستم بهت توصیه میکنم از هاست استفاده کنی اگر هم بازدید بالاس هاست با منابع اختصاصی بالا بگیر ولی برای فایل های سایت از سرور مجازی استفاده کن که کانفیگش برا هاست دانلود کار خاصی نداره یعنی تو بهترین حالت 2 تاش نیازه (سرور مجازی و هاست )