حتما بار ها و بار ها برای شما اتفاق افتاده است که برای خرید کارت و یا اکانت های مجازی به فروشگاهایی رفته اید تا نیاز خود را برطرف کنید , اسکریپت فروشگاه ساز ما با امکاناتی که در خود جای داده است میتواند فروشگاه ذکر شده را برای شما بسازدبا استفاده از این اسکریپت شما میتوانید فروشگاه بسازید و محصولات مجازی خود که میتواند کارت شارژ و یا اکانت باشد را به فروش برسانید و تجارت خود را رونق دهید.....
برخی از امکانات
- امکان انتخاب و خرید آسان و بی مشکل در یک صفحه به صورت ای جکس
- امکان ارائه فاکتور برای هر خرید و پرینت آن
- امکان خلاصه آمار خرید ها , کارت ها و.... در پیش خوان مدیریت
- امکان ساخت دسته , محصول , کارت بدونه هیچ محدودیتی
- امکان مدیریت تک تک بخش های اسکریپت از جمله تراکنش ها و جستجوی هر یک از آنها
- امکان ارائه لینک مستقیم برای هر محصول و توضیحات آن
- امکان ساخت مدیران با نام کاربری و کلمه عبور متفاوت
- امکان رزرو کارت ها و زمان مجاز برای پرداخت تراکنش برای جلوگیری از تداخل
- فرم تماس با ما و نمایش درخواست ها در مدیریت و همچنین ارسال پاسخ با ایمیل در مدیریت
-امکان نصب ماژول های اطلاع رسانی و پرداخت و تنظیمات آنها در مدیریت
- امکان جستجوی پیشرفته از محصولات,تراکنش ها و کارت ها
- تنظیمات بسیار جامع اسکریپت مانند عنوان ها ,توضیحات ,ایمیل ها,قالب ها- تخفیف زمان دار
- ماژول جدید برای کنترل بیشتر محصولات
- ماژول ساخت اکانت خودکار ibsng
- ماژول فروش اکانت از فایل (اکانت های خود را در فایل بگذارید و یک به یک به فروش برسانید)
- ماژول پرداخت مبلغ دلخواه
- حذف توضیحات برای هر کارت و افزوده شدن توضیحات در محصولات
- کنترل کارت ها در توضیحات محصول
- فیلد های دلخواه برای محصولات و امکان انتخاب اجباری بودن فیلد
- تغییر در ماژول اطلاع رسانی و ارسال کامل توضیحات محصول به ایمیل
- صفحات دلخواه , ساخت صفحات جدید سایت
- حذف نصب کننده قبلی و ساخت نصب کننده ساده تر جدید
- حذف افزودن آدرس سایت در فایل تنظیمات (آدرس سایت به صورت خودکار تغییر خواهد کرد)
- ویرایش و کوتاه سازی آدرس های صفحات
- امکان بروزرسانی از داخل اسکریپت (دیگر نیازی به copy && paste نمیباشد)
http://8pic.ir/images/cnswgyfa8ijcbmpmt7ij.png
tphp.ir
April 14th, 2014, 21:13
ماژل های زرین پال و پی لاین , اطلاع رسانی ایمیلی قرار داده شد به زودی همه ماژول های بانکی قرار خواهد گرفت
love_hunter
April 14th, 2014, 21:36
واقعا زیبا و فوق العادست
tphp.ir
April 14th, 2014, 21:42
لطف دارین به ما
Alone-dark
April 14th, 2014, 21:46
واقعا مرسی , میشه گفت بهترین اسکریپت ساختین
omidbaghery
April 14th, 2014, 21:50
داداش واقعا عالیه! ایشاالله بزودی یکی از محبوب ترین فروشگاه ساز های خاورمیانه شناخته بشه
MOJTABA005
April 14th, 2014, 22:10
واقعا جای تشکر داره
لینک مدیرتش کجاست ؟
بعد ورژن php حتما باید5.4.0 باشه ؟
tphp.ir
April 14th, 2014, 22:14
موقع نصب پیش نیاز هارو چک میکنه
لینک ادمین هم index.php/admin
بله کم ترین php 5.4
MOJTABA005
April 14th, 2014, 22:16
موقع نصب پیش نیاز هارو چک میکنه
لینک ادمین هم index.php/admin
بله کم ترین php 5.4
هیچ راهی وجود نداره ورژن کم تر از 5.4 نصب کرد ؟
اگه امکانش هست user و pass پنل دمو خودتون هم بذارید
tphp.ir
April 14th, 2014, 22:19
کل اسکریپت با 5.4 نوشته شده الان php 5.5 هم امده 5.4 دیگه چیزی نیس
tphp.ir
April 14th, 2014, 22:33
دمو مدیریت قرار گرفت
user pw = demo
tphp.ir
April 14th, 2014, 22:37
کسانی که در خواست پلاگین کرده اند به زودی نوشته میشه و در سایت قرار میگیره
ten_soldier
April 15th, 2014, 01:40
سلام و خسته نباشید . واقعا عالیه . ظاهر خوب سرعت بالا..
در باره امنیتش من صاحب نظر نیستم اما بتونید امنیت خوبی برای تعریف کنید که معرکه میشه ..
پلاگین های بانکی مستقیم رو بنویسید عالی میشه..
بانک هایی که درگاه های زیادی ارائه دادن به سایت ها : سامان ، پارسیان ، پاسارگاد و ..
همه ماژل های بانکی قرار میگیره و کاملا رایگان خواهد بود
Ramin
April 15th, 2014, 11:13
سلام
اسکریپت بسیار خوبی است . گرافیک و امکانات خوبی نسبت به اسکریپت ها دیگر دارد. اگر امنیت این اسکریپت را بتوانید تامین کنید و نیز پلاگین ها و درگاه ها بانکی را افزایش دهید بی شک سرسخت ترین رقیب Freer خواهید شد ! و استقبال گسترده ای از اسکریپت شما انجام خواهد شد.!
مجدد تاکید می کنم در اولین مرحله تمام سعی خود را در خصوص تامین امنیت و باگ گیری این اسکریپت انجام دهید و سپس برای توسعه و تکمیل آن وقت صرف کنید
موفق باشید
tphp.ir
April 15th, 2014, 11:18
لطف دارین شما
تمامی سعی خودمون کردیم که اسکریپت باگی نداشته باشه حالا زمان مشخص میکنه
به زودی قالب های جدیدی هم برای اسکریپت نوشته میشه + همه درگاه های بانکی
kawon
April 15th, 2014, 11:25
درود ؛
خیلی خوبه فقط اگه قالب ها و ماژول های بیشتری هم داشته باشه..
واسه وارد کردن کارت ؛ همه رو باید دونه دونه وارد کرد ؟ امکان آپلود فایل نداره ؟
واقعا جالبه/اگر از نظر امنیت تاییید بشه میتونه واقعا با فریر رقابت کنه// فقط الان بنده تنها ضعفش رو در اد کردن کارت به صورت گروهی دیدم که اگر اضافه شود چیزی کم نداره/
موفق باشید
tphp.ir
April 15th, 2014, 12:18
هر امکاناتی که در خواست بدید نوشته میشه , اما هنوز یک روزه اسکریپت انتشار داده شده و اگه صبر کنید تمامی خواسته ها تونو انجام میدیم
slashflash
April 15th, 2014, 14:04
در نگاه اول کار خیلی حرفه ای انجام شده.
انشاا... که به همین صورت پیشرفت خوبی داشته باشید.
درخواست یک قالب اختصاصی هم بهتون میخواهم بدهم در یاهو با من در تماس باشید.
mahmood.ariaee
April 15th, 2014, 15:04
باسلام تبریک به خاطر اسکریپت زیباتون
1. لطفا ماژول درگاه بانک ملت روهم بنویسید.
2.راهنمای نصب اسکریپت و ماژول رو هم در در ساتیت پشتیبانی قرار دهید.
tphp.ir
April 15th, 2014, 15:49
باسلام تبریک به خاطر اسکریپت زیباتون
1. لطفا ماژول درگاه بانک ملت روهم بنویسید.
2.راهنمای نصب اسکریپت و ماژول رو هم در در ساتیت پشتیبانی قرار دهید.
ماژول ها در حال آماده سازی هستند
راهنمای نصب هر ماژول در فایل دانلودی موجوده
tphp.ir
April 15th, 2014, 16:27
درگاه سامان و جهان پی اضافه شد
Raid_10
April 15th, 2014, 19:22
با سلام
دست مریضا
اگر شما بتونید ماژول های وی آی پی و آی بی اس ان جی رو بنویسید و نسخه انگلیش سایت رو بالا بیارید
عالی
یه موضوع دیگه هم هست
کنتر پنل های solusvm and another ...... که تحویل به صورت آنی دارن رو اگه بتونید براشون توی این اسکریپت ماژول ارتباط دهنده بنویسید عالیه
hotler
April 15th, 2014, 21:45
واقعاً عالیه.
عالی گرافیکش کل فریر رو میزاره تو جیبش.
فقط میشه به این اسکریپت مثل فریر IBSng رو هم متصل کرد ؟
لینک مستقیم هم براش بنویسد دیگه عالی میشه.
با تشکر.
tphp.ir
April 15th, 2014, 21:47
لطف دارین
اسکریپت یک روزه انتشار داده شده اگه صبر داشته باشین همه امکانات اضافه می کنیم
tphp.ir
April 15th, 2014, 22:19
ماژول درگاه های بانک ملت و پارسیان اظافه شد
توجه داشته باشید که ماژول ها فقط از نظر برنامه نویسی تست میشن پس اگر هنگام استفاده به مشکلی برخورد کردید اطلاع بدید تا برسی بشه
Raid_10
April 15th, 2014, 22:25
ولی جدا فریر پیشش هیج
داش اگه وقت جور بود خودمم کمکتون می کنم
tphp.ir
April 15th, 2014, 23:15
مرسی که به فکر هستین
Parti_Baz
April 15th, 2014, 23:20
لطف دارین
اسکریپت یک روزه انتشار داده شده اگه صبر داشته باشین همه امکانات اضافه می کنیم
اولا دمت گرم
دوما ملت تشنه امکاناتن :ِی
تو یک روز چند نوع ماژول واقعا قابل تحسینه!
tphp.ir
April 15th, 2014, 23:22
شما هم لطف دارین به ما
تمام تلاش مون میکنیم تا از تیم طراحی ما نهایت رضایت داشته باشید
hostfire
April 15th, 2014, 23:26
فقط میگم احسنت :)
s619
April 15th, 2014, 23:32
اسکریپت خوبیه و گرافیک خوبی هم داره ولی خوب چون تازه عرضه شده معمولا کم کاستی هایی هم داره که امیدوارم بر طرف بشه
tphp.ir
April 15th, 2014, 23:36
ممنون از همه کسانی که از ما تشکر کردن مخصوصا زرین پال که ارادت داریم خدمت شون که همیشه از ما حمایت کردن
فردا امکانات بیشتری اضافه میشه
قزوین هاست
April 16th, 2014, 00:32
سلام
خسته نباشید.خوش حال هستم که توانستید این اسکریپت کاربردی را ارائه دهید.
ماشالله در یک روز این همه ماژول نوشتید!!!!
فقط لطفا اگر امکان داره یک قالب هم اضافه کنید تا یکم از شبیه بودن به فریر دربیاد.احساس می کنم خیلی شبیه فریر هست اسکلتش(استایلش).یکم خوشگل ترش کنید عالیه:111: !من از طرح فریر اصلا خوشم نمیاد.(این فقط نظر شخصی من هست و اصلا و ابدا قصد دیگری ندارم)
سپاس گزارم
tphp.ir
April 16th, 2014, 00:39
به زودی قالب های جدیدی قرار میگیره
hotler
April 16th, 2014, 00:50
می بخشید.
میشه یک پلاگین هم برای درگاه پرداخت پرداخت نت تهیه کنید ؟
با تشکر
tphp.ir
April 16th, 2014, 00:52
بله حتما تا فردا صبح گذاشته میشه
hotler
April 16th, 2014, 01:13
یعنی این سرعت پاسخگوییتون خودش کلی ارزش داره.
این طور که مشخصه باید کم کم با فریر خداحافظی کنیم :D
همه چیزهایی که لازم داریم در این اسکریپت موجود هست و اگر چیزی هم کم باشه ، تیم شما به زودی تهیه میکنه. اونم به طور رایگان :)
فقط مشکل امنیتی میمونه که بنده درش سر رشته ای ندارم ولی اساتید کمک کنند که این مورد مهم هم بر طرف بشه.
مورد دیگه اتصال به IBSng هست که خیلی ضروری هست. بعد از اون ماژول کد تخفیف و لینک مستقیم.
یک سوال هم داشتم راهی وجود داره که بتونیم از دیتابیس فریر بک آپ بگیریم و در این اسکریپت امپورت کنیم ؟ تا مراحل جابه جایی آسون تر بشه ؟
ممنون.
nima-s
April 16th, 2014, 02:09
سلام
فقط میتونم بگم گل کاشتین!
1-پیشنهادات من برای تکمیل حسن های این اسکریپت:امکان شخصی سازی قالب با امکانات گسترده(امکان تعویض نه تنها عکسها، متن ها و رنگ ها ، حتی امکان تعویض استایل و چینش کلی قالب تا شخص بتونه به سلیقه خودش قالب دلخواهش رو طراحی کنه!قالبی منحصر بفرد! البته نه بصورت برنامه نویسی یا ویرایش کد،بلکه به صورت راحت و قابل اجرا برای عموم کاربران بدون داشتن سواد برنامه یا کد نویسی) یا اگر این مورد خارج از توان شماست، افزایش تعداد قالب های از پیش ساخته شده(ترجیها مورد اول)
2-امکان اضافه کردن وبلاگ به اسکریپت.(داشتن محیطی پیشفرض و شبیه به وبلاگ به عنوان وبلاگ برای پست گذاری)
3-درگاه پرداخت بانک تجارت
4-ضمنا میخواستم بدونم آیا میتونید به این اسکریپت امکان خرید شارژ مستقیم ایرانسل، همراه اول یا هر اپراتور دیگه ای که امکان شارژ مستقیم داره رو هم اضافه کنید؟
در اخر اینکه با گلی که شما کاشتین باید گفت خداحافظ freer!!فقط باید باگ گیری بشه و بعدش امکاناتش گسترده تر بشه :53:
MEHDI KARAMI
April 16th, 2014, 02:10
درود
این یک باگ هستش یا چیز دیگه ای؟!
بنده یک کارت شارژ خریداری کردم و وارد درگاه پی لاین شدم اما چیزی پرداخت نکردم و روی دکمه برگشت به سایت مبدا کلیک کردم، اما با این حال رمز شارژ رو نمایش داد و گفت پرداخت انجام شد.
jafarhabibi
April 16th, 2014, 02:11
من دکمه تشکر رو زدم ولی با این حال می خواستم کتبا این مهم رو اعلام کنم
واقعا ممنون
ipsat
April 16th, 2014, 02:29
درود
بنده یک کارت شارژ خریداری کردم و وارد درگاه پی لاین شدم اما چیزی پرداخت نکردم و روی دکمه برگشت به سایت مبدا کلیک کردم، اما با این حال رمز شارژ رو نمایش داد و گفت پرداخت انجام شد.
:39:
nima-s
April 16th, 2014, 02:45
درود
اگر هم باگ باشه درست میشه.همین پست به منزله گزارش بود...
tphp.ir
April 16th, 2014, 09:49
دوست عزیز در گاه پی لاین فقط برا تست گذاشتیم که چگونگی پرداخت ببینین , اگه یکم توجه می کردین می فهمیدین فقط برای تست
ممنون از نظر های خوب تون حتما خواسته های که دارین در کم ترین زمان ممکن انجام میدیم تا چند ساعت دیگه درگاه بانک پرداخت هم گذاشته میشه
tphp.ir
April 16th, 2014, 12:21
درگاه پرداخت نت هم اضافه شد
mibfa
April 16th, 2014, 12:41
سلام
جالب و زیبا بود
یک سئوال : امکان فروش کارت های ویزا و ... هم میشه تعریف کرد برای این ( یعنی شما امکانش را مهیا کنید ) و مورد دیگه بشه توش سریال نامبر هم تعریف کرد و فروخت ؟
اگر این دو امکان هم اضافه بشه خیلی عالی است
اگر موضوع فابل انجام شدن است بگید تا با هم صحبت کنیم . در خصوص هزینه
Raid_10
April 16th, 2014, 13:20
سلام
با اجازه استارتر
همین الانم می شه
tphp.ir
April 16th, 2014, 13:25
امکان آپلود و دانلود کارت ها هم تا چند ساعت دیگه اضافه میشه
ten_soldier
April 16th, 2014, 14:37
اگه امکانش هست درگاه بانک پاسارگاد را نیز قرار دهید. (درگاه خود بانک پاسارگاد ، با درگاه امن پاسارگاد اشتباه نشه)
با تشکر.
tphp.ir
April 16th, 2014, 14:38
بله حتما
mahmood.ariaee
April 16th, 2014, 15:03
با سلام
من اسکریپت رو نصب کردم اما خطای php5.4 میده به میزبان سرور سایت تیکت زدیم که مشکل را برطرف کنید در جواب پاسخ : کاربر محترم، احتراما به استحضار می رسانیم که به دلیل stable نبودن این ورژن در حال حاضر نمی توانیم این مورد را بر روی سرور ها فعال کنیم و بسیاری از کاربران با مشکل مواجه خواهند شد.
حالا را حل چیه چکار کنم.؟
felfel
April 16th, 2014, 17:07
خسته نباشید بنظر میاد جالب باشه
دوستانی که نصب کردند این یا فریر؟!
n4ser
April 16th, 2014, 17:35
بنده به نوبه خودم خواستم بی نهایت تشکر کنم چونکه این خیلی بهتر از فریر میباشد و سبک تر و از ظاهر خوبی برخورداره
tphp.ir
April 16th, 2014, 17:43
دوستان عزیز همونطور که گفته بودیم قسمت آپلود و دانلود کارت هم اظافه شد
----
از دوستانی هم تشکر کردن ممنونم
nima-s
April 16th, 2014, 18:03
دوستان عزیز همونطور که گفته بودیم قسمت آپلود و دانلود کارت هم اظافه شد
----
از دوستانی هم تشکر کردن ممنونم
برادر اگر امکان شارژ مستقیم سیمکارت رو هم اضافه کنید میتونم بگم قطططعا ترکونده! و دیگه هیچ نیازی به سیستم های همکاری در فروش نیست!
در بالاتر هم دوستان گفتند که امکان فروش شماره سریال(نتیجه درخواست تنها 1 مورده) ،فروش کارت با یوزرنیم و پسورد(نتیجه درخواست 2 مورده)
همچنین اگر پنل شخصی سازی ظاهر قالب رو هم اضافه کنید عالی تر هم میشه.پنلی با انعظاف پذیری زیاد.
میخواستم بدونم از 3 مورد بالا کدوم رو میتونید بدون باگ پیاده سازی کنید؟چنانچه این 3 مورد رو بتونید پیاده سازی کنید من از سایت فعلیم(آسان شارژ) مهاجرت میکنم به اسکریپت شما
لطفا بفرمائید از 3 مورد بالا کدوم قابل اجراست؟
tphp.ir
April 16th, 2014, 18:11
برادر اگر امکان شارژ مستقیم سیمکارت رو هم اضافه کنید میتونم بگم قطططعا ترکونده! و دیگه هیچ نیازی به سیستم های همکاری در فروش نیست!
در بالاتر هم دوستان گفتند که امکان فروش شماره سریال(نتیجه درخواست تنها 1 مورده) ،فروش کارت با یوزرنیم و پسورد(نتیجه درخواست 2 مورده)
همچنین اگر پنل شخصی سازی ظاهر قالب رو هم اضافه کنید عالی تر هم میشه.پنلی با انعظاف پذیری زیاد.
میخواستم بدونم از 3 مورد بالا کدوم رو میتونید بدون باگ پیاده سازی کنید؟چنانچه این 3 مورد رو بتونید پیاده سازی کنید من از سایت فعلیم(آسان شارژ) مهاجرت میکنم به اسکریپت شما
لطفا بفرمائید از 3 مورد بالا کدوم قابل اجراست؟
دوست عزیز امکاناتی که گفتید وقت زیادی برای پیاده سازی نیاز دارند و همونطور که مشاهده میکنید زمان زیادی از انتشار اسکریپت نگذشته
بیشتر پیشنهادتتون در موارد کاری ما هستند و اگر کمی صبر کنید به زودی اظافه خواهند شد
nima-s
April 16th, 2014, 18:23
دوست عزیز امکاناتی که گفتید وقت زیادی برای پیاده سازی نیاز دارند و همونطور که مشاهده میکنید زمان زیادی از انتشار اسکریپت نگذشته
بیشتر پیشنهادتتون در موارد کاری ما هستند و اگر کمی صبر کنید به زودی اظافه خواهند شد
بسیار عالی :53:
پس با این وجود باید گفت این یک انقلاب خواهد بود!
چون از عمده دلایلی که باعث میشد شخص فروشنده شارژ بجای استفاده از فریر به سمت سیستم های همکاری در فروش بره، یک مورد از اونها امکان شارژ مستقیم سیمکارت (ایرانسل،همراه اول،تالیا و رایتل) بود و مورد دوم که کم اهمیت هم نیست،ظاهر گرافیکی سایته.بطور مثال ازتون دعوت میکنم به سایت درون امضام که فروشگاه شارژ بندست مراجعه کنید.ببینید چه قالب زیبایی داره!یکی از قالبهای رایگان یکی از سیستم های همکاری در فروشه
خوب شما گفتید امکان شارژ مستقیم هم اضافه میکنید.که واقعا جای تقدیر داره.خوب اگر همچنین بتونید قالب های گرافیکی با امکان شخصی سازی هم اضافه کنید بطور قطع و یقین فروش شارژ در ایران وارد یک مرحله جدید میشه! اون هم خداحافظی از شرکت های همکاری در فروش و همنیطور خداحافظی از فریر هست و روی آوردن به این اسکریپت جدیده! چون هر چقدر هم که قالب های سیستم های همکاری در فروش قشنگ و مدرن باشه،اما قابلیت شخصی سازی نداره و یک قالب رایگان ممکنه در کشور در صدها سایت دیگه هم استفاده بشه و این مورد با برند سازی در تضاده!
براتون آرزوی توفیق روز افزون دارم
موفق باشید
98M!zban
April 16th, 2014, 19:05
فکر می کنم همه چیز کامل باشه میخواستم بگم امکان انتخاب قالب رو بزارید که دیدم هست
به زودی قالبی طراحی می کنم که امیدوارم مورد استقبال دوستان قرار بگیره و رایگان منتشر می کنم اگر اجازه بدید
tphp.ir
April 16th, 2014, 19:12
خواهش میکنم دوست عزیز
اسکریپت به صورت رایگان ارائه شده و هر طور که مایل باشید میتونید استفاده و یا گسترش بدید
April 16th, 2014, 20:43
ماژول پرداخت پارس پال هم اظافه شد
nima-s
April 16th, 2014, 20:58
سلام
یک پیشنهاد جدید
یکی از ارکان مهم درامدزایی و همچنین کاهش مخارج سایت،پذیرش تبلیغات میباشد.لطفا مکانی برای نمایش تبلیغات هم در نظر بگیرید(بنری و متنی.بنر ها به فرمت عکس،جاوا یا حتی آی فریم ها در اندازه های دلخواه(بدون محدودیت اندازه))
April 16th, 2014, 21:06
مرسی که به فکر هستین
ولی گذاشتن بنر یه چیز دلخواست بعضی ها دوست دارن بعضی ها نه به هر حال ما در خدمت شما هستیم هر پیشنهاد مفید بدین انجام میدیم
nima-s
April 16th, 2014, 21:13
مرسی که به فکر هستین
ولی گذاشتن بنر یه چیز دلخواست بعضی ها دوست دارن بعضی ها نه به هر حال ما در خدمت شما هستیم هر پیشنهاد مفید بدین انجام میدیم
راست میگید.میتونید این مشکل رو به این شکل حل کنید.
گزینه ای به پنل مدیریت اضافه کنید
گزینه ای که با انتخاب اون به انتخاب مدیر یک قسمت به قالب سایت اضافه بشه
مثلا بالای سایت بین فروشگاه محصولات مجازی و لیست محصولات فروشگاه.در صورتی که مدیر این گزینه رو تیک زد(انتخاب کرد) قسمت تبلیغات بنری در قالبش به نمایش در بیاد در غیر این صورت خیر
بنر هم انواع مختلف داره.عکسی،فلشی،متنی.در ابعاد افقی،عمودی و در سایز های مختلف.که اگر بتونید این گستردگی رو پوشش بدید عالی میشه اما اگر ممکن نیست میشه بصورت ایده آل 468*60 یا کلا ابعاد افقی رو پوشش بدید و بس
درهر صورت خودتون استادید و بهتر میدونید.بنده فقط پیشنهاد میتونم بدم
tphp.ir
April 16th, 2014, 21:24
درست میگین حالا وقت کردیم انجام میدیم فعلا باید auto account که در الویت قرار داره رو بنویسیم
98M!zban
April 16th, 2014, 21:30
این قسمت مقدار میشه لینک گذاشت ؟
برای بعضی محصولات که در ازای پرداخت می تونیم به همراه اطلاعات نام کاربری و ... لینک دانلودی هم به اونها بدیم ؟
tphp.ir
April 16th, 2014, 21:36
editor داره هر چیزی بخوای میتونی انجام بدی
hotler
April 16th, 2014, 22:03
خیلی خیلی ممنون .
تو این دو روز خیلی پیشرفت داشته و امیدوارم بیشتر هم بشه.
ماژول auto account تا کی آماده میشه ؟
همچنین کد تخفیف ؟
در پست اول هم ذکر کردید که خرید به صورت لینک مستقیم به صورت پیشفرض روی اسکریپت هست ولی الان هر چی تو دمو نگاه میکنم این مرود رو مشاهده نمیکنم.
با تشکر
tphp.ir
April 16th, 2014, 22:55
خیلی خیلی ممنون .
تو این دو روز خیلی پیشرفت داشته و امیدوارم بیشتر هم بشه.
ماژول auto account تا کی آماده میشه ؟
همچنین کد تخفیف ؟
در پست اول هم ذکر کردید که خرید به صورت لینک مستقیم به صورت پیشفرض روی اسکریپت هست ولی الان هر چی تو دمو نگاه میکنم این مرود رو مشاهده نمیکنم.
با تشکر
اگه توجه کنید متوجه میشید که روبه روی هر محصول یک آیکن وجود داره که اگر روی اون کلیک کنید به قسمت خرید مستقیم هدایت میشید
همچنین در مدیریت قسمت محصولات روی نام محصول کلیک کنید تا لینک مستقیم نمایش داده بشه
ماژول ها هم به زودی آماده و در سایت قرار میگیره
Raid_10
April 16th, 2014, 23:17
با این وضع پیش برید تو خاورمیانه معروف می شید
mahmood.ariaee
April 16th, 2014, 23:55
باسلام
چطور میشه ورژن 5.4 php را جهت نصب اسکریپت در سرور تغییر داد؟
tphp.ir
April 17th, 2014, 02:28
با هاستینگ تون صحبت کنید
nima-s
April 17th, 2014, 10:24
سلام
خسته نباشید
هر گاه هر ماژولی که نوشتن تموم شد در اینجا اعلام کنید.چند پیشنهاد جدید برای اسکریپت آماده کردم اما خوب چون وقت ندارید فعلا عنوان نمیکنم
هر گاه کار نوشتن ماژول auto account تمام شد اعلام کنید
با تشکر
tphp.ir
April 17th, 2014, 16:04
شما نظر تون بگین مشکلی نیست
SM-Movie
April 17th, 2014, 20:29
واقعا از هرکی که تو ساخت این اسکریپت دست داشت تشکر گرم میکنم...واقعا کار بسیار بزرگ و زیبایی انجام دادید...واقعا زیبا و کار امد .. جوری درست شده ادم از محیطش لذت میبره واقعا خسته نباشید و دستتون درد نکنه
tphp.ir
April 17th, 2014, 21:26
لطف دارین دوست عزیز , وظیفه بوده
tphp.ir
April 17th, 2014, 22:56
کسی از دوستان درگاه بانک تجارت درخواست کرده بود؟
nima-s
April 17th, 2014, 23:43
کسی از دوستان درگاه بانک تجارت درخواست کرده بود؟
بله بنده درخواست کرده بودم
tphp.ir
April 17th, 2014, 23:45
بله حتما تا فردا صبح اضافه میشه
n4ser
April 17th, 2014, 23:55
این افزونه اتو اکانت کی حاضر میشه؟بنده سریعا نیاز دارم مورد بعدی اینکه میشه اینو با ورژن 5.3 php یا پایینتر هماهنگ کنید؟
tphp.ir
April 18th, 2014, 00:00
خیر زیر 5.4 نمیشه , اتو اکانت هم آماده شه انتشار میدیم
- - - Updated - - -
دوست عزیز nima-s شما مستندات بانک تجارت دارین؟
nima-s
April 18th, 2014, 00:08
خیر زیر 5.4 نمیشه , اتو اکانت هم آماده شه انتشار میدیم
- - - Updated - - -
دوست عزیز nima-s شما مستندات بانک تجارت دارین؟
منظور از مستندات چیست؟
فکر نمیکنم!به این خاطر که جز کارت چیز دیگری در این بانک ندارم
اگر مورد فوق زحمت زیاد و مراحل پر دردسری دارد نیازی به اضافه کردن آن نیست.درگاه پرداخت بانک ملت گزینه بسیار خوبی بعنوان جایگزین میباشد
با تشکر
s619
April 18th, 2014, 00:28
داداش این واسه دروباله اما می تونی ازش استفاده کنی
GitHub (https://github.com/sepehr/uc-tejarat)
یا حق
dadasanh
April 18th, 2014, 01:15
سلام
آموزش نصب را هم در cpanel بزارید لطفا
ممنون
hotler
April 18th, 2014, 01:30
دوستانی که با ورژن PHP در هاست های اشتراکی مشکل دارند.
میتوانند فایل index در پوشه install رو ویرایش کنند . و ورژنی که روی هاستی که استفاده میکنند رو در اون قسمت وارد کنند .
عملاً هیچ سرویس دهنده ای ، به خاطر شما ورژن PHP خودش رو آپدیت نمیکنه چرا که با حل مشکل شما ، چندین نفر دیگه دچار مشکل میشن.
ehsanai
April 18th, 2014, 10:01
بعد از تغییر دادن تو ورژن ، در مرحله ی دوم خطای زیر رو میده
Parse error: syntax error, unexpected '[' in /home/sms25i/domains/mandegarpayamak.ir/public_html/pay/install/theme/views/informations.tpl on line 84
tphp.ir
April 18th, 2014, 10:21
میتوانند فایل index در پوشه install رو ویرایش کنند . و ورژنی که روی هاستی که استفاده میکنند رو در اون قسمت وارد کنند .
عملاً هیچ سرویس دهنده ای ، به خاطر شما ورژن PHP خودش رو آپدیت نمیکنه چرا که با حل مشکل شما ، چندین نفر دیگه دچار مشکل میشن.
دوست عزیز اگر اسکریپت در نسخه های پایینتر پی اچ پی هم نصب میشد دیگه اون کد رو برای چک کردن نسخه پی اچ پی در قسمت نصب نمیزاشتم
راهی که گفتید فقط برای نصب کاربرد داره و بعد از نصب با خطاهای syntax ای روبرو خواهید شد
لطفا اگه سر رشته ندارین راهنمایی نکنید چون باعث اختلال در اسکریپیت میشه
tphp.ir
April 18th, 2014, 10:31
مستندات فنی بانک تجارت هر کی داره ممنون میشم در اختیار ما بزاره که درگاه شو بنویسیم
Ramin
April 18th, 2014, 11:43
مستندات فنی بانک تجارت هر کی داره ممنون میشم در اختیار ما بزاره که درگاه شو بنویسیم
دوستان در صفحه قبل قرار دادند :
داداش این واسه دروباله اما می تونی ازش استفاده کنی
GitHub (https://github.com/sepehr/uc-tejarat)
یا حق
درگاه بانک ملت نیز بسیار بسیار کاربر دارد
tphp.ir
April 18th, 2014, 12:02
دوستان در صفحه قبل قرار دادند :
درگاه بانک ملت نیز بسیار بسیار کاربر دارد
بله اما بنده به مستندات نیاز دارم در صورتی که ایشون ماژول رو معرفی کردن
درگاه بانک ملت قبلا نوشته شده و در سایت هم موجوده
marlonsat
April 18th, 2014, 14:14
سلام دوست من
واقعا خسته نباشید
دست مریزاد
همه چی عالیه تنها پیشنهادی که میتونم بدم اینه که اگه امکانش هست مثل فریر در قسمت مدیر قبل از ورود به قسمت کارت ها یه پسورد تقاضا کنه
n4ser
April 18th, 2014, 14:50
else{
$phpVersion = false ;
$error = true ;
}
این الان چجوری ورژن php مشخص کنیم تو کد بالا؟
tphp.ir
April 18th, 2014, 15:09
else{
$phpversion = false ;
$error = true ;
}
این الان چجوری ورژن php مشخص کنیم تو کد بالا؟
دوست عزیز ایشان ندانسته حرفی زد حتما باید php 5.4 و یا بالاتر باشه
98M!zban
April 18th, 2014, 15:33
کسی از دوستان هست که هاست با ورژن php5.4 در اختیار من بزاره واسه طراحی قالب برای این اسکریپت ؟
tphp.ir
April 18th, 2014, 15:50
کسی از دوستان هست که هاست با ورژن php5.4 در اختیار من بزاره واسه طراحی قالب برای این اسکریپت ؟
دوست عزیز نیاز به هاست نیست
شما اگر wamp و یا xxamp نصب کنید به راحتی میتونید کارتون رو انجام بدید
98M!zban
April 18th, 2014, 16:27
دوست عزیز نیاز به هاست نیست
شما اگر wamp و یا xxamp نصب کنید به راحتی میتونید کارتون رو انجام بدید
اینترنت پر سرعت برای دانلود ندارم وگرنه حتما قبل سوال این کارو میکردم
tphp.ir
April 18th, 2014, 16:36
اینترنت پر سرعت برای دانلود ندارم وگرنه حتما قبل سوال این کارو میکردم
حجم ومپ سرور 35 مگ که با اینترنت 128 کمتر از نیم ساعت میشه دانلود کرد
اما اگه منظور شما نداشتن حجم دانلود ه میتونید از هاست های رایگانی که از پی اچ پی 5.4 پشتیبانی میکنند استفاده کنید , در صورت نیاز بگید تا معرفی کنم
Seryalha.ir
April 18th, 2014, 17:00
حجم ومپ سرور 35 مگ که با اینترنت 128 کمتر از نیم ساعت میشه دانلود کرد
اما اگه منظور شما نداشتن حجم دانلود ه میتونید از هاست های رایگانی که از پی اچ پی 5.4 پشتیبانی میکنند استفاده کنید , در صورت نیاز بگید تا معرفی کنم
ممکنه به بنده معرفی بکنید؟
هاست و دامنه رایگان | زدگیگ (http://www.zgig.ir)
اینو رفتم ایمیل فعالسازی نمیده...
tphp.ir
April 18th, 2014, 17:09
ممکنه به بنده معرفی بکنید؟
هاست و دامنه رایگان | زدگیگ (http://www.zgig.ir)
اینو رفتم ایمیل فعالسازی نمیده...
پ خ شد
mahmood.ariaee
April 18th, 2014, 17:26
باسلام دوستان عزیز
بنظر من یه فکری بشه بحال اینایی که هاست شون php 5.4 نیست تا همه دوستان از این اسکریپت زیبا استفاده کنند.
Download
April 18th, 2014, 18:49
درود
اگر بشود در اتواکانت 2 سرور یا بیشتر را معرفی کرد خیلی عالی میشود
tphp.ir
April 18th, 2014, 20:19
درود
اگر بشود در اتواکانت 2 سرور یا بیشتر را معرفی کرد خیلی عالی میشود
برای اتو اکانت یک نسخه از اسکریپت ارائه میشه که میتونید برای هر محصول یک سرور جدا ثبت کنید
در حال حاظر در حال رفع خطاهای اسکریپت هستیم
به زودی اتو اکانت هم ساخته و ارائه میشه
nima-s
April 18th, 2014, 23:39
ببخشید منظور از auto account چیست که دارید طراحیش میکنید؟
tphp.ir
April 18th, 2014, 23:47
ببخشید منظور از auto account چیست که دارید طراحیش میکنید؟
منظور اینکه دیگه نیاز به ساختن کارت نیست و اسکریپت با وصل شدن به سرور مربوطه کارت رو میسازه
حالا این کارت میتونه شارژ و یا اکانت های ibsng و ... باشه
nima-s
April 18th, 2014, 23:56
منظور اینکه دیگه نیاز به ساختن کارت نیست و اسکریپت با وصل شدن به سرور مربوطه کارت رو میسازه
حالا این کارت میتونه شارژ و یا اکانت های ibsng و ... باشه
ببخشید ممکنه بیشتر توضیح بدید؟
برای مثال برای کارت شارژ ، اسکریپت میتونه به چه سروری متصل بشه؟ به سرور ایرانسل یا سایر برندها برای ارسال خودکار کد ها توسط سرور برای خریدار؟
لطفا بیشتر توضیح بدید که چطوری میشه ازش استفاده کرد؟بنظر ویژگی جالب و با کاربرد گسترده ای هست :39:
Download
April 19th, 2014, 01:22
برای مثال برای کارت شارژ ، اسکریپت میتونه به چه سروری متصل بشه؟ به سرور ایرانسل یا سایر برندها برای ارسال خودکار کد ها توسط سرور برای خریدار؟
لطفا بیشتر توضیح بدید که چطوری میشه ازش استفاده کرد؟بنظر ویژگی جالب و با کاربرد گسترده ای هست :39:
خیر اتو اکانت سازIBSngمیباشد
مثلا برای یک فروشگاه لایسنس نود 32 اسکریپت پس از انجام شدن پرداخت یوزر را اتوماتیک در سرور با اکانتینک IBSng ساخته و به خریدار تحویل میدهد
online.ir
April 19th, 2014, 03:23
درگاه بانک پاسارگاد هم میتونید اضافه کنید
http://pep.co.ir/uploads/1_25_SampleC.zip
http://pep.co.ir/uploads/1_25_JSP.zip
http://pep.co.ir/uploads/1_25_PHPSample.zip
easytrading
April 19th, 2014, 07:03
خیلی زیباست موفق باشید
مدیر وب سایت easytrading.ir
tphp.ir
April 19th, 2014, 09:38
مرسی از دوست عزیزمون online.ir
کسانی که مشکل با PHP 5.4 دارن می تونن از هاست های رایگان استفاده کنن و یا هاست با v PHP 5.4 تهیه کنن که ماهی 5 هزار تومان بیشتر نیست
tphp.ir
April 19th, 2014, 10:40
ببینید طوری طراحی خواهد شد که شما در قسمت مدیریت میتونید سرور های ibsng و یا سرور هایی که بعدا به سیستم اظافه میشه رو بسازید
و در قسمت محصولات هم میتونید سروری که مربوط به محصول مورد نظر هست رو انتخاب کنید و محصول رو بسازید
هنگام خرید کاربر میاد محصول رو انتخاب میکنه و میره برای پرداخت , پرداخت که تکمیل شد اسکریپت به سرور محصولی که کاربر خرید کرده وصل میشه و اکانت و یا کارت شارژ یا ... رو میسازه و در دیتابس ذخیره و به کاربر نشون میده
دیگه از این واضع تر نمیتونم بگم
hotler
April 19th, 2014, 11:26
مرسی از دوست عزیزمون online.ir
کسانی که مشکل با PHP 5.4 دارن می تونن از هاست های رایگان استفاده کنن و یا هاست با v PHP 5.4 تهیه کنن که ماهی 5 هزار تومان بیشتر نیست
عزیز کجا چنین هاستی میدن ؟
بگو ما هم بریم تهیه کنیم.
tphp.ir
April 19th, 2014, 11:57
عزیز کجا چنین هاستی میدن ؟
بگو ما هم بریم تهیه کنیم.
پ خ شد
dadasanh
April 19th, 2014, 16:22
20گیگ هاست رایگان از 20 گیگابایت هاست رایگان | XZN Hosting (http://xzn.ir) که خیلی هم عالیه و اسکریپ روش نصب میشه
برید حالشو ببرید.من خودم سه ساله دارم استفاده میکنم.عالیه
hotler
April 19th, 2014, 18:42
20گیگ هاست رایگان از 20 گیگابایت هاست رایگان | XZN Hosting (http://xzn.ir) که خیلی هم عالیه و اسکریپ روش نصب میشه
برید حالشو ببرید.من خودم سه ساله دارم استفاده میکنم.عالیه
یکم فشار رو سرورشون بیاری کلاً ساسپندت میکنن عزیز !
هاست php 5.4 اپتایم عالی فشار بیار هر کار میخوای بکن اصلا هیچی نمیشه ازش به عنوان هاست دانلود با ترافیک سنگین استفاده کردم مشکلیم نداشت تنها بدیش اینه که بعضی وقتا از دسنرس خارج میشه اونم خیلی کم اتفاغ میفته
dadasanh
April 20th, 2014, 08:28
سلام
لطفا پلاگین درگاه پرداخت از طریق شارژ ایران را هم قرار دهید
باتشکر
tphp.ir
April 20th, 2014, 10:20
سلام
لطفا پلاگین درگاه پرداخت از طریق شارژ ایران را هم قرار دهید
باتشکر
لطفا آدرس سایت شونو بدین
tphp.ir
April 20th, 2014, 14:30
به زودی ماژل نوین پیامک اضافه میشه
dadasanh
April 20th, 2014, 15:21
آدرس سایت شارژايران - شارژ ايرانسل - شارژ همراه اول (http://www.sharjiran.net)
hotler
April 20th, 2014, 15:33
سلام
برای ماژول کد تخفیف برنامه ای ندارید ؟
tphp.ir
April 20th, 2014, 15:57
درگاه باز پرداخت هم اضافه شد
BazPardakht.Com
April 20th, 2014, 15:59
بهتون تبریک می گم سیستم فوق العاده از نظر گرافیک زیبا و و کاملی دارید
براتون آرزوی موفقیت رو دارم
موفق و پیروز باشید
mahdy777
April 20th, 2014, 16:19
سلام
واقعا باید ازتون تشکر کنم
سه مورد که دوستان نگفتن
1.اگر اوتو اکانت میسازید برای تمدید اکانت به مشتری ایمیل بده عالی میشه
2.ماژول پرداخت مبلغ دلخواه و وارد کردن توضیح کاربر برای آن پرداخت کاربردی خواهد بود
3.این هم ایده هستش که تا حالا جایی ندیدم برای اوتو اکانت یوزر تست گذاشته بشه ولی فقط و فقط 1 بار برای اون ایمیلی که وارد میشه اکانت تست فرستاده بشه البته برای ایمیل های موقت اصلا ایمیل نفرسته و همچنین بدونه که برای جی ایمیل test@gmail.com با te.st@gmail.com فرقی نداره و در واقع کلک رشتی نخوره و باز برای اون ایمیل یوزر نفرسته درضمن در این مورد یوزر و پسورد خود اسکریپت بسازه چون ممکنه یوزری که کاربر درخواست بده از قبل وجود داشته باشه
بازم ممنون
hotler
April 20th, 2014, 16:42
سلام
واقعا باید ازتون تشکر کنم
سه مورد که دوستان نگفتن
1.اگر اوتو اکانت میسازید برای تمدید اکانت به مشتری ایمیل بده عالی میشه
2.ماژول پرداخت مبلغ دلخواه و وارد کردن توضیح کاربر برای آن پرداخت کاربردی خواهد بود
3.این هم ایده هستش که تا حالا جایی ندیدم برای اوتو اکانت یوزر تست گذاشته بشه ولی فقط و فقط 1 بار برای اون ایمیلی که وارد میشه اکانت تست فرستاده بشه البته برای ایمیل های موقت اصلا ایمیل نفرسته و همچنین بدونه که برای جی ایمیل test@gmail.com با te.st@gmail.com فرقی نداره و در واقع کلک رشتی نخوره و باز برای اون ایمیل یوزر نفرسته درضمن در این مورد یوزر و پسورد خود اسکریپت بسازه چون ممکنه یوزری که کاربر درخواست بده از قبل وجود داشته باشه
بازم ممنون
واقعاً به جا گفتید . احسنت
mahdy777
April 20th, 2014, 17:43
ممنون
4.استخراج ایمیل های خرید کرده
5.خبرنامه هم اضافه بشه دیگه میترکونه!
n4ser
April 20th, 2014, 21:04
اگر یک گزینه اپدیت باشه که مثلا با یک کلیک اپدیت بشه بروز رسانی های مربوطه رو با اپدیت اضافه بشه خیلی خوب میشه
tphp.ir
April 20th, 2014, 21:36
اگر یک گزینه اپدیت باشه که مثلا با یک کلیک اپدیت بشه بروز رسانی های مربوطه رو با اپدیت اضافه بشه خیلی خوب میشه
پیشنهاد جالبی بود حتما اضافه میشه
dadasanh
April 21st, 2014, 09:10
آدرس سایت شارژ ایران جهت درست کردن ماژول درگاه پرداخت شارژايران - شارژ ايرانسل - شارژ همراه اول (http://www.sharjiran.net) میباشد
ممنون میشم هرچه سریعتر این ماژول را بنویسید
من از اسکریپ فرییر استفاده میکنم ولی اسکریپ شما عالی و فوق العاده است
tphp.ir
April 21st, 2014, 09:25
بله حتما اضافه میشه
tphp.ir
April 21st, 2014, 11:05
آدرس سایت شارژ ایران جهت درست کردن ماژول درگاه پرداخت شارژايران - شارژ ايرانسل - شارژ همراه اول (http://www.sharjiran.net) میباشد
ممنون میشم هرچه سریعتر این ماژول را بنویسید
من از اسکریپ فرییر استفاده میکنم ولی اسکریپ شما عالی و فوق العاده است
اضافه شد
dadasanh
April 21st, 2014, 13:24
این ماژول را از کجا میتونم دانلود کنم و چگونه نصب میشه روی اسکریپ
April 21st, 2014, 13:36
این ماژول را از کجا میتونم دانلود کنم و چگونه نصب میشه روی اسکریپ
در قسمت ماژول ها , راهنمای نصب هم قرار داده شده
اسکریپت ساخت فروشگاه محصولات مجازی (http://cardstore.softha.net/)
mahmood.ariaee
April 21st, 2014, 14:10
لطفا هاست که php 5.4 را ساپورت کنه برام بفرستید.متشکر
tphp.ir
April 21st, 2014, 15:45
لطفا هاست که php 5.4 را ساپورت کنه برام بفرستید.متشکر
گیت فا (http://gatefa.com/) هاست ایران میده ماهیانه 5 هزار تومان با PHP 5.4
ehsan_296
April 21st, 2014, 16:31
با سپاس ا استارتر . به نظر من سطح توقع دوستان رو دارید بالا می برید و توی این چند صفحه که من خوندم همه می خوان که سریعتر انجام بدید و استفاده کنند . در صورتی که این همه کاری که شما داری انجام می دی وقت گزاشتی .
به نظرم یه donat بزار که هرکی که پیشنهادی می ده حداقل کمک مالی بکنه که این بنده خدا داره اینهمه وقت می زاره برای کار یه تشویقی هم بشه . تشکر خشک و خالی خوب نیشت فقط :)
ten_soldier
April 21st, 2014, 18:52
درگاه بانک پاسارگاد هم میتونید اضافه کنید
http://pep.co.ir/uploads/1_25_SampleC.zip
http://pep.co.ir/uploads/1_25_JSP.zip
http://pep.co.ir/uploads/1_25_PHPSample.zip
سلام و با احترام ..
اول از همه تشکر کنم بابت این پشت کارتان که در این مدت کوتاه جواب درخواست حداقل 90% کاربران را داده اید .. میخواستم اگه زحمتی نیست درگاه بانک پاسارگاد را هم که مستنداتشان در لینک هایی که کاربر online.ir گذاشتن بنویسید..
با تشکر.
tphp.ir
April 21st, 2014, 21:19
در حال نوشتن تخفیف هستیم حتما ماژل بانک پاسارگاد هم به زودی اضافه میشه
Download
April 21st, 2014, 21:33
لطفا توی اتواکانت نحوه چینش ایتم ها در صفحه نتیجه پرداخت تجدید نظر کنید
پیشنهاد میشه محصول در بالا نمایش داده بشه و اطلاعات اضافه حذف بشه چون قبل از رفتن به بانک یک بار این اطلاعات به خریدار نمایش داده میشه و تایید میشه
siingle_boy
April 21st, 2014, 21:58
یعنی ما هر چی از این آقا تشکر کنیم بازم کمه مشکل اسکریپت مارو که توسط یک برنامه نویس دیگه نوشته شده بود و جواب گو نبود ایشون حل کردند بدون هیچ چشم داشتی
در مورد اسکریپت خودشونم ما تست کردیم خدایی از freer خیلی سر تره هم از نظر امکانات هم از گرافیک وووو
بازم تشکر میکنم از ایشون همچین آدم هایی جامه ما کم داره
tphp.ir
April 22nd, 2014, 00:26
به درخواست دوستان تصمیم گرفتیم قسمتی به نام حمایت از ما در سایت اضافه کنیم. دوستانی که تمایل داشته باشند می تونن مبلغی به عنوان دونیشن (کمک مالی) پرداخت کنن فقط به خاطر پیشرفت اسکریپت کسانی که دونیشن (کمک مالی) می کنند نام آنها در سایت گذاشته میشه که نفر اول آقای امیر نامدار بود
http://pay.softha.net (http://pay.softha.net/) کمک مالی
http://cardstore.softha.net (http://cardstore.softha.net/) پشتیبانی اسکریپت
dadasanh
April 22nd, 2014, 00:44
با سلام و خسته نباشید
شما لطف کردید و با سرعت ماژول درگاه پرداخت شارژ ایران را نوشته و ارسال نمودید از این حسن انجام کار و سرعت بالا در انجام کار کمال تشکر را دارم
من ماژول را طبق آموزش در سایت نصب کردم ولی در قسمت پرداخت که میرسه پیغام خطا صادر میکنه و به درگاه پرداخت بانک نمیره
پیغام خطا
Service Temporarily UnavailableThe server closed the connection without sending any data.
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems.
Due to heavy load on the server, connections may be temporarily blocked from locations that fetch an unusually high number of pages.
We apologize for the inconvenience.
میباشد . لطفا راهنمایی کنید
tphp.ir
April 22nd, 2014, 01:09
دوست عزیز اگه توجه کنید گفته Service Temporarily Unavailable
یعنی خدمات به طور موقت در دسترس نیس , ماژل ها از نظر برنامه نویسی یک بار تست میشن فکر نکنم مشکلی باشه
n4ser
April 22nd, 2014, 08:11
با سلام و خسته نباشید
شما لطف کردید و با سرعت ماژول درگاه پرداخت شارژ ایران را نوشته و ارسال نمودید از این حسن انجام کار و سرعت بالا در انجام کار کمال تشکر را دارم
من ماژول را طبق آموزش در سایت نصب کردم ولی در قسمت پرداخت که میرسه پیغام خطا صادر میکنه و به درگاه پرداخت بانک نمیره
پیغام خطا
Service Temporarily Unavailable
The server closed the connection without sending any data.
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems.
Due to heavy load on the server, connections may be temporarily blocked from locations that fetch an unusually high number of pages.
میباشد . لطفا راهنمایی کنید
از هاست رایگان استفاده میکنید؟ این مشکل مربوط به همان است
dadasanh
April 22nd, 2014, 09:36
من خیلی وقته از همین هاست استفاده میکنم و این ماژول را در اسکریپ فریر دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی پیش نمیاد
من کلی اسکریپ را تست کردم باعرض شرمندگی .خودتون استادید ولی فکر کنم ماژول مشکل داره یا اینکه مشکل از جایی دیگه است که دارم چک میکنم
لطفا شما هم ماژول را بررسی کنید که مشکلم حل شود ...بازم تشکر میکنم
tphp.ir
April 22nd, 2014, 10:01
من خیلی وقته از همین هاست استفاده میکنم و این ماژول را در اسکریپ فریر دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی پیش نمیاد
من کلی اسکریپ را تست کردم باعرض شرمندگی .خودتون استادید ولی فکر کنم ماژول مشکل داره یا اینکه مشکل از جایی دیگه است که دارم چک میکنم
لطفا شما هم ماژول را بررسی کنید که مشکلم حل شود ...بازم تشکر میکنم
الان برسی می کنم
tphp.ir
April 22nd, 2014, 10:29
کاربر گرامی dadasanh
لطفا آدرس سایت تونو بدین
dadasanh
April 22nd, 2014, 11:07
آدرس سایت itntik.com میباشد ولی هنوز به صورت کامل راه اندازی نشده تا ماژول درست شود
آدرس سایتی که از فریر استفاده میکنم itntik1.com میباشد
tphp.ir
April 22nd, 2014, 11:20
آدرس سایت itntik.com میباشد ولی هنوز به صورت کامل راه اندازی نشده تا ماژول درست شود
آدرس سایتی که از فریر استفاده میکنم itntik1.com میباشد
خطایی که الان میده مربوط به پیدا نشدن فایل themes/default/views/module/sharjiran.tpl , این فایل رو از ماژولی که دانلود کردید بردارید و تو قالب بزارید
dadasanh
April 22nd, 2014, 16:17
مرسی فدایی داری عزیز .
tphp.ir
April 22nd, 2014, 16:20
سلام و با احترام ..
اول از همه تشکر کنم بابت این پشت کارتان که در این مدت کوتاه جواب درخواست حداقل 90% کاربران را داده اید .. میخواستم اگه زحمتی نیست درگاه بانک پاسارگاد را هم که مستنداتشان در لینک هایی که کاربر online.ir گذاشتن بنویسید..
با تشکر.
مستندات مربوط به پی اچ پی قابل دانلود نیست
dadasanh
April 22nd, 2014, 17:30
باسلام و خسته نباشید
در صورت امکان یک آموزش کلی در قالب pdf در رابطه با کار با قسمت مدیریت اسکریپ (اضافه کردن کارت تکی و گروهی . معرفی محصول ) ایجاد کرده
و در سایت قرار دهید تا مشکلات و سوالات برای کاربرات کمتر پیش بیاد...
الان برای معرفی کارتها به صورت گروهی چگونه و در چه قالبی باید معرفی کنیم
باتشکر
dadasanh
April 22nd, 2014, 17:36
سلام
چگونه میتوانیم در قالب سایت قسمتی برای تبلیغات خودمون قرار دهیم یا یک لینک در قالب سایت قرار دهیم
April 22nd, 2014, 18:31
باسلام و خسته نباشید
در صورت امکان یک آموزش کلی در قالب pdf در رابطه با کار با قسمت مدیریت اسکریپ (اضافه کردن کارت تکی و گروهی . معرفی محصول ) ایجاد کرده
و در سایت قرار دهید تا مشکلات و سوالات برای کاربرات کمتر پیش بیاد...
الان برای معرفی کارتها به صورت گروهی چگونه و در چه قالبی باید معرفی کنیم
باتشکر
بله هر چه زودتر نوشته خواهد شد
در حال حاظر باید کارت ها در یک فایل txt و با فرمت
{name cart#id mahsol#meghdar cart#vaziat cart}
باشند
وضعیت کارت ها هم میتونه 0 یعنی فروخته نشده , 1 یعنی فروخته شده , 2 یعنی غیرفعال باشه
tphp.ir
April 22nd, 2014, 18:34
سلام
چگونه میتوانیم در قالب سایت قسمتی برای تبلیغات خودمون قرار دهیم یا یک لینک در قالب سایت قرار دهیم
در صورتی که html بلد باشید باید به قسمت قالب ها و بخش مربوطه برید و فایل مورد نظر رو ویرایش و لینکتون رو بزارید
قالب پیشفرض هم در مسیر /themes/default/ قرار دارد
مینا-صیفی
April 22nd, 2014, 18:38
من تازه دیدم اقای tphp.ir تبریک بابت اسکریپت فروشگاهی انلاین که ساختیت و رایگان منتشر کردید .
یاهوتون را میتونم ادد کنم ؟
tphp.ir
April 22nd, 2014, 18:41
خواهش می کنم لطف دارین شما
Re0p@yahoo.com
kourosh_it
April 22nd, 2014, 18:53
درود بر شما بسیار عالی
خیلی بهتر هست از فریز مخصوصا از نظر گرافیک !
مستندات فني اتصال به درگاه پرداخت اينترنتي بانك پاسارگاد کد نویسی ASP.Net (http://barnamenevis.org/showthread.php?256227-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D9%86%D9%8A-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%D9%8A-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%83-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%AF-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-ASP-Net)
بکارتون نمیاد اینا !!
مدرسه طراحان ایرانی – دانلود مجموعه مستندات فنی درگاه های پرداخت بانکی (http://serw.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D8%AC%D9%85%D9%88%D8%B9%D9%87-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1/)
دوست عزیز دانلود نمیشه خودتون یه بار تست کنید
sinakhan
April 23rd, 2014, 00:30
این که شما فرستادین پرداخت امن پاسارگاد اون قبلی پاسارگاد
مگه پرداخت امن پاسارگاد (پی پاد) با درگاه پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد فرق داره ؟؟!!
توسعه دهنده (http://www.paypaad.ir/fa/2012-05-28-11-29-41/page-22/page-145)
aminzadeh
April 23rd, 2014, 11:20
سلام یکی از دوستان طریقه آپدیت PHP Version 5.3.28 به ورژن 5.4 یا بالاتر را بده - من هر چی می گردم نمی تونم یه راه مناسب پیدا کنم - ورژن لینوکس من centos 5.9 هست
dadasanh
April 23rd, 2014, 11:35
باسلام و خسته نباشید
شرمنده در خصوص معرفی کارتها من نتونستم کارت معرفی کنم .قابل توجه است در خصوص اسکریپ فریر و تعریف کارت گروهی
یک فایل txt که در ان فقط یوزر و پسورد میباشد با یک کما جدا سازی میشود و فایل را آپدیت کرده و به اسکریپ معرفی میکنیم
ولی در اسکریپ شما نمیتوان این عمل را انجام داد .لطفا در صورت امکان یک کارت به صورت نمونه معرفی کنید.و بفرمائید برای معرفی چندین کارت
به صورت گروهی و در قالب یک فایل چگونه عمل کنم.(یک فایل TXT که در آن 25 عدد کارت معرفی شده و یکجا برای اسکریپ معرفی شود)
باتشکر
tphp.ir
April 23rd, 2014, 11:49
باسلام و خسته نباشید
شرمنده در خصوص معرفی کارتها من نتونستم کارت معرفی کنم .قابل توجه است در خصوص اسکریپ فریر و تعریف کارت گروهی
یک فایل txt که در ان فقط یوزر و پسورد میباشد با یک کما جدا سازی میشود و فایل را آپدیت کرده و به اسکریپ معرفی میکنیم
ولی در اسکریپ شما نمیتوان این عمل را انجام داد .لطفا در صورت امکان یک کارت به صورت نمونه معرفی کنید.و بفرمائید برای معرفی چندین کارت
به صورت گروهی و در قالب یک فایل چگونه عمل کنم.(یک فایل TXT که در آن 25 عدد کارت معرفی شده و یکجا برای اسکریپ معرفی شود)
باتشکر
ببینید شما اول محصولاتتون رو میسازید , کنار هر محصول یک شماره هست که مخصوص همون محصول ه وقتی که ساخت محصولات تموم شد یک فایل با فرمت txt میسازید و کارت هاتون رو مثل فایلی که گذاشتم توش میزارید
نوع گذاشتن هر کارت هم به این صورت از سمت چپ به راست هست
{وضعیت کارت#مقدار کارت#شماره محصول#نام کارت}
توجه داشته باشید که وضعیت محصول میتونه یکی از اعداد ( 0 به معنی قابل فروش, 1 به معنی فروخته شده, 2 به معنی غیرفعال ) باشه
همچنین مقدار کارت میتونه کد های html هم داشته باشه
tphp.ir
April 23rd, 2014, 13:21
سلام یکی از دوستان طریقه آپدیت php version 5.3.28 به ورژن 5.4 یا بالاتر را بده - من هر چی می گردم نمی تونم یه راه مناسب پیدا کنم - ورژن لینوکس من centos 5.9 هست
اگه هاست تون امکان تغییر v php داشته باشه می تونید بالا ببرید اگه هم نه یا باید به هاستینگ تون بگید یا هاست با ورژن مورد نظر تهیه کنید
dadasanh
April 23rd, 2014, 13:42
سلام میگم خیلی گلی کسی قبول نداره
یک سوال دیگه .من میخوام یوزر و پسورد داشته باشم در کارتهام.
برای مسال میخوام آپیدیت آنتی ویروس یا مانند آن بفروشم.که نیاز به یوزر و پسورد باشه
میخواستم ببینم این یوزر و پسورد را در کارت چطوری بنویسم .چون قالبی که شما دادید اصلا جایی برای یوزر و پسورد نیست
برای مسال یوزر test و پسورد 1234 را میخوام به عنوان کارت شارژ معرفی کنم .لطفا این قسمت را هم توضیح بدید
باتشکر
tphp.ir
April 23rd, 2014, 13:52
سلام میگم خیلی گلی کسی قبول نداره
یک سوال دیگه .من میخوام یوزر و پسورد داشته باشم در کارتهام.
برای مسال میخوام آپیدیت آنتی ویروس یا مانند آن بفروشم.که نیاز به یوزر و پسورد باشه
میخواستم ببینم این یوزر و پسورد را در کارت چطوری بنویسم .چون قالبی که شما دادید اصلا جایی برای یوزر و پسورد نیست
برای مسال یوزر test و پسورد 1234 را میخوام به عنوان کارت شارژ معرفی کنم .لطفا این قسمت را هم توضیح بدید
باتشکر
مقدار کارت یک فیلده که میتونه هر مقداری داشته باشه
شما میتونی به صورت متنی بزاری و یا هر کدوم رو داخل <p></p> بزاری
پیشنهاد میدم یکبار یک کارت بسازید و بعد کارت رو دانلود کنید و از مقدار اون کارت تو ساخت کارت گروهی استفاده کنید
dadasanh
April 23rd, 2014, 14:22
باسلام دوباره
من وقتی کارتی از سایت خریداری میکنم تمام مراحل به خوبی انجام شده و به درگاه وصل میشود مشخصات نیز
درقسمت درگاه شارز ایران وارد میکنم ولی در مرحله آخر اعلام میدارد که نتیجه پرداخت خطا داشته است و عدد خطا
را صفر اعلام میکند و دوباره به سایت باز نمیگردد و کارت خریداری شده را نشان نمیدهد
لطفا کمک کنید.
ممنون
ehsan_296
April 23rd, 2014, 14:34
سلام یکی از دوستان طریقه آپدیت PHP Version 5.3.28 به ورژن 5.4 یا بالاتر را بده - من هر چی می گردم نمی تونم یه راه مناسب پیدا کنم - ورژن لینوکس من centos 5.9 هست
اگر دسترسی روت دارید اطلاع دهید توضیح بدم براتون
tphp.ir
April 23rd, 2014, 14:47
باسلام دوباره
من وقتی کارتی از سایت خریداری میکنم تمام مراحل به خوبی انجام شده و به درگاه وصل میشود مشخصات نیز
درقسمت درگاه شارز ایران وارد میکنم ولی در مرحله آخر اعلام میدارد که نتیجه پرداخت خطا داشته است و عدد خطا
را صفر اعلام میکند و دوباره به سایت باز نمیگردد و کارت خریداری شده را نشان نمیدهد
لطفا کمک کنید.
ممنون
خطایی که میگید در نتیجه پرداخت اسکریپت نمایش داده میشه و یا در خود سایت شارژ ایران ؟
dadasanh
April 23rd, 2014, 15:50
این خطا بعد از پرداخت در شارژ ایران و در مرحله (منتظر باشید تا اطلاعات بررسی شود) یک صفحه باز میشود
که مربوط به اسکریپ است و این خطا را میدهد.
tphp.ir
April 23rd, 2014, 15:54
این خطا بعد از پرداخت در شارژ ایران و در مرحله (منتظر باشید تا اطلاعات بررسی شود) یک صفحه باز میشود
که مربوط به اسکریپ است و این خطا را میدهد.
خوب دوست عزیز اینطور که بنده فهمیدم خطا به وسیله شارژ ایران نمایش داده میشه و این مربوط به شارژ ایران هست
اگر بنده درست متوجه نشدم پ خ کنید تا برسی کنیم
tphp.ir
April 23rd, 2014, 18:58
به دلیل هزینه های که برای اسکریپت و بالا موندن همیشگی اسکریپت به وجود آمده بخشی به نام حمایت از ما قرار دادیم که متاسفانه کسی توجهی نکرد
مجبوریم برای تامین هزینه ها بعضی از ماژول ها رو پولی کنیم با قیمت بسیار پایین
الان ماژول تخفیف با قیمت بسیار پایین افزوده شد
ماژول دانلود ایمیل های ثبت شده هم به صورت رایگاه اضافه شد
موفق باشید.
برای دیدن دمو کلیک کنید
http://demo1.softha.net/
خرید ماژل و پشتیبانی
http://cardstore.softha.net/
dadasanh
April 23rd, 2014, 21:15
باسلام
درگاه شارز ایران به خوبی کار میکند و مبلغ را واریز میکند ولی در موقع بازگشت به اسکریپ و نشان دادن فاکتور پیغام خطا صادر میکند
باتشکر
tphp.ir
April 23rd, 2014, 21:30
باسلام
درگاه شارز ایران به خوبی کار میکند و مبلغ را واریز میکند ولی در موقع بازگشت به اسکریپ و نشان دادن فاکتور پیغام خطا صادر میکند
باتشکر
فایلی که گذاشتم رو جایگزین فایل قبلی کنید app/components/modules/payment/sharjiran.php
در صورتی که مشکل حل شد اطلاع بدید تا ماژول رو ویرایش کنیم
dadasanh
April 23rd, 2014, 21:44
فایل مورد نظر را جایگزین کردم متاسفانه دیگه به درگاه پرداخت بانک اتصال پیدا نمیکند
dadasanh
April 23rd, 2014, 21:46
پیغام خطا Oops! Google Chrome could not find شارژايران - شارژ ايرانسل - شارژ همراه اول (http://www.sharjiran.net)
صادر میکند
dadasanh
April 23rd, 2014, 22:10
1994719948آیا امکانش هست که قسمت معرفی کارت و محصول مانند فریر به صورت فرم باشد
boyi
April 23rd, 2014, 22:28
سلام
من اسکریپت فریر را در سایت نصب کرده دارم ولی وقتی ورژن PHP را در Cpanel از 5.2 به 5.5 جهت نصب اسکریپت cardstore ارتقا می دهم این پیغام در بالای صفحه سایت ظاهر می شود.
Warning: Illegal string offset 'action' in /home/.........../public_html/www.............ir/index.php on line 17
لطفا راهنمای فرمایید.
با سلام درگاه درست جواب داد و پرداخت تکمیل شد ولی بعد از نشان دادن فاکتور همزمان با فاکتور
پیغام Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in/home/u954196779/public_html/app/controllers/site/paymentController.php on line 105 را هم نشان میدهد
مینا-صیفی
April 24th, 2014, 00:18
با سلام درگاه درست جواب داد و پرداخت تکمیل شد ولی بعد از نشان دادن فاکتور همزمان با فاکتور
پیغام Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in/home/u954196779/public_html/app/controllers/site/paymentController.php on line 105 را هم نشان میدهد
اگه مشکل شما با پلاگین درگاه بانکی هست چرا از کس دیگه و جای دیگه پلاگین جای دیگه را استفاده میکنید از هرجایی که درگاه دارید از سایت شرکت مورد نظر پلاگین مخصوص خودشون را نصب کنید استفاده کنید اگه مشکل دارد مشکل از پلاگین اون شرکت نیست از اسکریپت یا جای دیگه هست که باید برنامه نویس چک کنه .
dadasanh
April 24th, 2014, 00:29
خانم صیفی این پلاگین را دوستان زحمت کشیدند و ساخته اند تا در اسکریپ استفاده کنم نه شرکت اصلی /
مینا-صیفی
April 24th, 2014, 00:50
خانم صیفی این پلاگین را دوستان زحمت کشیدند و ساخته اند تا در اسکریپ استفاده کنم نه شرکت اصلی /
شما 1% هم متوجه نشدید منظورم را به من ربط نداره دخالت نمیکنم BYE For Ever
dadasanh
April 24th, 2014, 01:00
من متوجه شدم ..اون پلاگین برای این اسکریپ نوشته نشده بود که دوستان زحمت کشیدند
مینا-صیفی
April 24th, 2014, 01:46
من متوجه شدم ..اون پلاگین برای این اسکریپ نوشته نشده بود که دوستان زحمت کشیدند
اهان من اشتباه کردم راست میگید حواسم نبود این اسکریپت جدید اومد و هیچ شرکتی فعلا پلاگین براش نساخته.
diges
April 24th, 2014, 05:49
به دلیل هزینه های که برای اسکریپت و بالا موندن همیشگی اسکریپت به وجود آمده بخشی به نام حمایت از ما قرار دادیم که متاسفانه کسی توجهی نکرد
مجبوریم برای تامین هزینه ها بعضی از ماژول ها رو پولی کنیم با قیمت بسیار پایین
الان ماژول تخفیف با قیمت بسیار پایین افزوده شد
ماژول دانلود ایمیل های ثبت شده هم به صورت رایگاه اضافه شد
موفق باشید.
برای دیدن دمو کلیک کنید
عنوان - فروشگاه محصولات مجازی (http://demo1.softha.net/)
خرید ماژل و پشتیبانی
اسکریپت ساخت فروشگاه محصولات مجازی (http://cardstore.softha.net/)
برای حمایت الان زود هست شما اسکریپت کامل کنید مطمین باشید حمایت می شه
tphp.ir
April 24th, 2014, 10:11
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/19947-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-card-store-1-pnghttp://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/19948-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-card-store-pngآیا امکانش هست که قسمت معرفی کارت و محصول مانند فریر به صورت فرم باشد
در حال حاظر هم به صورت فرم هست
اگر منظورتون کارت ها به صورت فیلد باشه , خیر در حال حاظر امکانش نیست
tphp.ir
April 24th, 2014, 10:13
سلام
من اسکریپت فریر را در سایت نصب کرده دارم ولی وقتی ورژن PHP را در Cpanel از 5.2 به 5.5 جهت نصب اسکریپت cardstore ارتقا می دهم این پیغام در بالای صفحه سایت ظاهر می شود.
Warning: Illegal string offset 'action' in /home/.........../public_html/www.............ir/index.php on line 17
لطفا راهنمای فرمایید.
خط 17 فایل index.php این هست.
if($post['action'] != '' || $get['action'] != '')
{
if($post['action'] == '')
{
$data[action] = $get['action'];
$data[card] = $get['card'];
$data[qty] = $get['qty'];
$data[gateway] = $get['gateway'];
$data[email] = $get['email'];
$data[mobile] = $get['mobile'];
$noJavaScript = 1;
دوست عزیز اسکریپت فریر در نسخه های پایینتر پی اچ پی نوشته شده و وقتی پی اچ پی رو ارتقا بدید به مشکل بر میخوره
tphp.ir
April 24th, 2014, 10:19
این خطا مربوط به بسته بودن set_time_limit که از طرف هاستینگ تون به دلایل امنیتی که داشتن بسته شده
3 راه برای حل این مشکل وجود داره که به انتخاب خودتون انجام بدید
1: موقع نصب اسکریپت گزینه نمایش خطا ها رو باید خیر انتخاب کنید
2: فایل app/config/main.php رو باز کنید و متنی به نام E_ALL رو به 0 تغییر بدید
3: فایل هایی که گذاشتم رو جایگزین فایل های قبلی کنید
البته بسته بودن این تابع پی اچ پی مشکلی در اسکریپت ایجاد نمیکنه و فقط در صورتی که فعال باشه روند اجرای برخی از قسمت های اسکریپت روانتر خواهد بود
tphp.ir
April 24th, 2014, 10:35
برای حمایت الان زود هست شما اسکریپت کامل کنید مطمین باشید حمایت می شه
میشه بفرمایید منظور شما از کامل بودن چیه ؟ من و تیمم بیشتر وقتمون رو صرف اسکریپت کردیم و در حال حاظر هم فکر نمیکنم اسکریپت کامل نباشه ؟
امکاناتی که دوستان درخواست میدن هر کدوم برای کار خودشونه و اگه ما بخوایم به همه اونا رسیدگی کنیم مطمعنا وقت بسیار زیادی از ما خواهد گرفت
همچنین هزینه هایی مثل هاست و ضرر های دیگری مانند پروژه هایی که یک تیم برنامه نویسی میتونه در طی این زمان داشته باشه هم در نظر بگیرید و یک طرفه قضاوت نکنید
tphp.ir
April 24th, 2014, 10:39
اهان من اشتباه کردم راست میگید حواسم نبود این اسکریپت جدید اومد و هیچ شرکتی فعلا پلاگین براش نساخته.
نیازی به ساخت ماژول توسط شرکت ها نیست ما خودمون بیشتر درگاه ها رو نوشتیم و به زودی تکمیل خواهد شد
ehsanmoradi404
April 24th, 2014, 11:09
بله فروش ماژول حق شماست خب زحمت کشیدین ولی یه دفعه 25000 تومان
حالا که پولی شده و از این به بعد هم پولی خواهد بود دیگر قسمت حمایت از ما (پرداخت مبلغ دلخواه) معنا ندارد.
tphp.ir
April 24th, 2014, 11:20
حالا که پولی شده و از این به بعد هم پولی خواهد بود دیگر قسمت حمایت از ما (پرداخت مبلغ دلخواه) معنا ندارد.
پولی شده ولی همه چیز پولی نخواهد بود
بخش حمایت حذف شد
کسانی که حمایت کرده بودند در صورتی که میخوان ماژول رو تهیه کنن پ خ کنن تا مبلغ پرداختی از مبلغ ماژول کم بشه
Ramin
April 24th, 2014, 11:26
در حال حاضر کدام موارد از حالت رایگان خارج شده است؟
اگر ماژول آسان پرداخت را نیز برای اسکریپت آماده کنید نیاز برخی دوستان به اسکریپت های مجزا برای این کار برطرف خواهد شد
tarahiha
April 24th, 2014, 11:30
دوست عزیز این برنامه نویسان عزیز کلی زحمت کشیدن و مسلما کلی وقت گذاشتن تا این اسکریپت ساخته بشه و وقتی می بینن کسی حمایت نمیکنه پس واقعا حق دارن
تعدادی از ماژول های خاص پولی کنن اون گزینه حمایت از ما هم فکر نمی کنم موردی داشته باشه در ازای این همه کار رایگان و ماژول رایگانی که نوشتن مبلغی حمایت بشه جای دوری نمیره
بعد باعث انگیزه بیشتر این عزیزان میشه تا کارهای جدیدتر و بهتری ارائه کنن من واقعا از زحماتشون تشکر می کنم و کارشون هم کاملا تایید شده است
ehsanmoradi404
April 24th, 2014, 14:44
دوست عزیز این برنامه نویسان عزیز کلی زحمت کشیدن و مسلما کلی وقت گذاشتن تا این اسکریپت ساخته بشه و وقتی می بینن کسی حمایت نمیکنه پس واقعا حق دارن
تعدادی از ماژول های خاص پولی کنن اون گزینه حمایت از ما هم فکر نمی کنم موردی داشته باشه در ازای این همه کار رایگان و ماژول رایگانی که نوشتن مبلغی حمایت بشه جای دوری نمیره
بعد باعث انگیزه بیشتر این عزیزان میشه تا کارهای جدیدتر و بهتری ارائه کنن من واقعا از زحماتشون تشکر می کنم و کارشون هم کاملا تایید شده است
بله منم کاملا قیول دارم و نمی خواهم این تاپیک مربوط به این بحث ها باشه و بهتره مبحث حرفه ای خودشو که مربوط به محصولات مجازی Card Store باشه.
فقط گفتم هم حمایت هم پولی معنا نداره و نمی دونستم حرفم اینقدر تاثیر گذاره.
شما هم جز برنامه نویسان بودین؟
فرم ساز پرداخت- پرداخت مبلغ (http://ariopay.ir/) دقیقا قالب حمایت از ما Card Store که صفحه پرداخت آنلاین شماست.
dadasanh
April 24th, 2014, 16:40
سلام
فایلها را جایگزین کردم بعد از پرداخت و درهنگامم بازگشت و قبل از نشان دادن فاکتور پیغام خطای
Service Temporarily UnavailableThe server closed the connection without sending any data.
را نشان میدهد
CityKala.net
April 24th, 2014, 19:53
مسئله مربوط به هاستينگ هست و باتوجه به متن، از هاست رايگان استفاده ميكنيد..
dadasanh
April 24th, 2014, 20:16
اقای
CityKala.net (http://www.webhostingtalk.ir/member/29225/) باسلام
با عرض پوزش مشکل از هاست نیست مگه میشه تو یک سایت دیگه که دارم از همین هاست اسکریپ فریر به خوبی داره جواب میده
ولی الان با این اسکریپ جواب نمیگیرم.پس مشکل از هاست نیست .
شکر خدا دوستان برنامه نویس اسکریپ جوابهای قانع کننده ای دارند که بسیار عالی جوابگو میباشند
باتشکر
CityKala.net
April 24th, 2014, 20:18
اقای
با عرض پوزش مشکل از هاست نیست مگه میشه تو یک سایت دیگه که دارم از همین هاست اسکریپ فریر به خوبی داره جواب میده
شکر خدا دوستان برنامه نویس اسکریپ جوابهای قانع کننده ای دارند که بسیار عالی جوابگو میباشند
باتشکر
نه منظور من اين نيست كه اين هاست كلاً مناسب نيست، بلكه من ميگم اين هاست براي اين اسكريپت مناسب نيست به لحاظ برخي تابع ها كه در هاست هاي رايگان بسته مي شود.
tphp.ir
April 24th, 2014, 21:34
بله منم کاملا قیول دارم و نمی خواهم این تاپیک مربوط به این بحث ها باشه و بهتره مبحث حرفه ای خودشو که مربوط به محصولات مجازی Card Store باشه.
فقط گفتم هم حمایت هم پولی معنا نداره و نمی دونستم حرفم اینقدر تاثیر گذاره.
شما هم جز برنامه نویسان بودین؟
فرم ساز پرداخت- پرداخت مبلغ (http://ariopay.ir/) دقیقا قالب حمایت از ما Card Store که صفحه پرداخت آنلاین شماست.
نه دوست عزیز آریا بنر یکی از دوستان هستن و اون فرم برای درگاه زرین پال رایگان عزضه کردیم برای همه کاربر های انجمن
tphp.ir
April 24th, 2014, 23:53
اقای
باتشکر
دوست عزیز شما به ما لطف دارین ولی همین تور که گفتن مشکل از هاست
بنده با هزینه خودم برای شما یه هاست PHP 5.4 تهیه میکنم که بتونین به راحتی استفاده کنید به ایدی یاهوم پیام بدین
Re0p@yahoo.com
boyi
April 25th, 2014, 11:28
سلام
من برای تست اسکریپت در سایت xzn.ir یک هاست رایگان گرفتم
اسکریپت نصب می شه همه چی OK
فقط نمیدونم آدرس پوشه نصب و چی بزنم همه چی امتحان کردم ولی اشتباه می شه
http://xzn.ir/home/u684168086/public_html/
http://pay88/xzn.ir/home/u684168086/public_html/
http://pay88/xzn.ir/
http://xzn.ir/pay88/
پشتیبانی هم نتونست کمکی بکنه
با سلام
/home/u684168086/public_html/
پوشه نصب شما احتمالا این باشه
----------------
با احترام
بخش پشتیبانی هاست رایگان
که اشتباه
tphp.ir
April 25th, 2014, 12:57
سلام
من برای تست اسکریپت در سایت xzn.ir یک هاست رایگان گرفتم
اسکریپت نصب می شه همه چی OK
فقط نمیدونم آدرس پوشه نصب و چی بزنم همه چی امتحان کردم ولی اشتباه می شه
http://xzn.ir/home/u684168086/public_html/
http://pay88/xzn.ir/home/u684168086/public_html/
http://pay88/xzn.ir/
http://xzn.ir/pay88/
پشتیبانی هم نتونست کمکی بکنه
با سلام
/home/u684168086/public_html/
پوشه نصب شما احتمالا این باشه
----------------
با احترام
بخش پشتیبانی هاست رایگان
که اشتباه
درود
ببینید پوشه نصب منظور پوشه ای هست که جلوی آدرس سایت قرار میگیره یعنی دقیقا جایی که فایل index.php قرار داره
به طور مثال آدرس سایت شما http://pay.xzn.ir/script/ هست خوب پوشه نصب میشه script
امیدوارم متوجه شده باشید
boyi
April 25th, 2014, 16:20
میبخشید برای ورود به قسمت مدیرت ابن پیغام میاد ایراد از کجاست
framework\core\exception\ControllerException File: /home/u684168086/public_html/source/framework/core/controller.php
Line: 97
Trace:
#0 /home/u684168086/public_html/app/controllers/admin/commonController.php(91): framework\core\Controller->render('common/login', Array)
#1 [internal function]: app\controllers\admin\CommonController->actionLogin()
#2 /home/u684168086/public_html/source/framework/core/router.php(143): call_user_func_array(Array, Array)
#3 /home/u684168086/public_html/source/framework/framework.php(114): framework\core\Router->router()
#4 /home/u684168086/public_html/index.php(22): Framework->run()
#5 {main} Message: 404 view file not found /home/u684168086/public_html/themes/admin/views/common/login.tpl
tphp.ir
April 25th, 2014, 16:55
میبخشید برای ورود به قسمت مدیرت ابن پیغام میاد ایراد از کجاست
framework\core\exception\ControllerException
File: /home/u684168086/public_html/source/framework/core/controller.php
Line: 97
Trace:
#0 /home/u684168086/public_html/app/controllers/admin/commonController.php(91): framework\core\Controller->render('common/login', Array)
#1 [internal function]: app\controllers\admin\CommonController->actionLogin()
#2 /home/u684168086/public_html/source/framework/core/router.php(143): call_user_func_array(Array, Array)
#3 /home/u684168086/public_html/source/framework/framework.php(114): framework\core\Router->router()
#4 /home/u684168086/public_html/index.php(22): Framework->run()
#5 {main} Message: 404 view file not found /home/u684168086/public_html/themes/admin/views/common/login.tpl
شما ببینید در این مسیر فایل login.tpl وجود داره یا نه
اسکریپتو دوباره نصب کردم همه چی درست شد
یه سوال داشتم
من ip که به بانک برای اتصال درگاه معرفی کردم مربوط به یه سرور دیگست حالا این اسکریپتو رو یه سرور دیگه ای نصب کردم آیا راهی هست که بدون معرفی ip دیگری به بانک درگاه سرور جدیدو به همان ip اتصال داد؟
و یوزر و پسورد admin admin مدیریتو از کجا عوض کنم؟
tphp.ir
April 25th, 2014, 18:19
اسکریپتو دوباره نصب کردم همه چی درست شد
یه سوال داشتم
من ip که به بانک برای اتصال درگاه معرفی کردم مربوط به یه سرور دیگست حالا این اسکریپتو رو یه سرور دیگه ای نصب کردم آیا راهی هست که بدون معرفی ip دیگری به بانک درگاه سرور جدیدو به همان ip اتصال داد؟
و یوزر و پسورد admin admin مدیریتو از کجا عوض کنم؟
خیر حتما باید همون آی پی باشه
مدیریت قسمت کاربران و ویرایش کاربر در اونجا میتونید عوض کنید
ipsat
April 25th, 2014, 19:29
بهتره فایل اینستال رو تر و تمیز درست کنید و از کد $_server['server_name'] برای وارد شدن اتوماتیک آدرس سایت استفاده کنید.
amirhoseyn1377
April 26th, 2014, 00:30
واقعا عالیه فقط چنتا چیز کوچیک هست فکر میکنم خودشون میدونن و بزودی بر طرف میشه قالبارم زیاد کنید ممنون
tphp.ir
April 26th, 2014, 11:30
واقعا عالیه فقط چنتا چیز کوچیک هست فکر میکنم خودشون میدونن و بزودی بر طرف میشه قالبارم زیاد کنید ممنون
قالب های جدید به زودی قرار میگره
haftsepehr
April 26th, 2014, 11:41
بسیار عالی ، تو بحث قالب در آینده کمکتون خواهیم کرد
iamlegend2254
April 26th, 2014, 16:55
سلام دوستان
کسی هست کمکم کنه هاست عوض کنم هاست قبلیم php 5.4 ساپورت نمیکرد یه هاست مجانی پیدا کردم اما نمیدونم چیکار کنم
id yahoo : mansour.rasti
ممنون میشم کمکم کنید
tphp.ir
April 26th, 2014, 17:33
سلام دوستان
کسی هست کمکم کنه هاست عوض کنم هاست قبلیم php 5.4 ساپورت نمیکرد یه هاست مجانی پیدا کردم اما نمیدونم چیکار کنم
id yahoo : mansour.rasti
ممنون میشم کمکم کنید
سلام تو یاهو ادتون کردم بهتون میگم چی کار کنید
ten_soldier
April 26th, 2014, 22:00
ما هنوز منتظر درگاه پاسارگادیم :( همه درگاه ها رو زدین جز پاسارگاد .. متاسفانه هنوز نتونستم به همین خاطر اسکریپت رو رو سایت خودم تست کنم ..
rezagh2007
April 26th, 2014, 22:22
سلام.
ممنون از اسکریپت خوبتون-منتظر امکانات خوب شما هستیم
فقط یه چیزی قربان
منم خواستم اسکریپتو رو هاستم نصب کنم و مثل خیلی از دوستان مشکل php داشتم.هاست رایگان از xzn گریفتم تا تست کنم.ولی متاسفانه یه خورده به مشکل برخوردم
اول اینکه لطفی کنید فایل اینستال رو درستش کنید.موقع نصب همه چی درهم ورهم هستش.تمامی متن ها-لاین ها-کادر ها و... وارد همدیگر شده و ظاهر گرافیکی رو بهم زده و اصلا نمیشه فهمید باید متن و نوشته رو در کدوم قسمت وارد کزد. اگه منظورم رو درست متوجه نشدید بگید تا یه عکس بگیرم و ضمیمه کنم تا در شروع اول این مشکل بسیار بسیار ساده رو رفعش کنید.
و بعد اینکه موقع نصب همش خطای پایگاه داده رو میده و من هر چی زذم نتونستم اسکریپت رو نصب کنم. شاید اگه همه چی داخل هم نبود میشد فهمدید دقیقا باید چی رو وارد میکردم.
و یه نظر!!!!!!!!!!!!
شما دارید خیلی زحمت میکشید و کاشکی همون طور که در پست های اول گفته بودید فعلا اگه واستون مقدور بود پلاگین ها رو رایگان قرار میدادید.البته میدونم هزینه داره واستون ولی گفتم اگه واستون مقدور باشه مثلا همین ماژول تخفیف.
و یه پیشنهاد خیلی مهم :
الان همه میخوان این اسکریپتو نصب کنن و خیلیا مشکل هاست و ورژن php دارن.شما بیایید خودتون یه نمایندگی هاست با قابلیت نصب اسکریپت رو بگیرید و خودتون معرفیش کنید. و مطمئنا همه دوستان از شما تهیه خواهند کرد ، هم به خاطر حمایت و هم به خاطر اطمینان-- در اینصورت همه میتونن این اسکریپت رو داشته باشن ونصب و استفاده کنند و اینطوری هم یه کمی هم از هزینه های شما از همین فروش هاست بدست میاد و شاید اینگونه بتونید فعلا ماژول ها رو رایگان بزارید.
نوشته ام خیلی زیاد شد و خیلی ممنون که به نظرات دوستان اهمیت میدید و سریعا پاسخ و رسیدگی میکنید.
با تشکر از زحماتتون
tphp.ir
April 26th, 2014, 22:34
ما هنوز منتظر درگاه پاسارگادیم :( همه درگاه ها رو زدین جز پاسارگاد .. متاسفانه هنوز نتونستم به همین خاطر اسکریپت رو رو سایت خودم تست کنم ..
ذرگاه پاسارگارد کسی مستندات در اختیار ما قرار نداد , یکی از دوستان لینک داد ولی دانلود نمی شود
سلام.
لطفی کنید فایل اینستال رو درستش کنید.موقع نصب همه چی درهم ورهم هستش.تمامی متن ها-لاین ها-کادر ها و... وارد همدیگر شده و ظاهر گرافیکی رو بهم زده و اصلا نمیشه فهمید باید متن و نوشته رو در کدوم قسمت وارد کزد. اگه منظورم رو درست متوجه نشدید بگید تا یه عکس بگیرم و ضمیمه کنم تا در شروع اول این مشکل بسیار بسیار ساده رو رفعش کنید.
با اینترنت اکسپلورر درسته صفحه اینستالش اما با موزیلا درهم و توهم توهم میشه .. با ie تست کنید.
tphp.ir
April 26th, 2014, 22:39
سلام.
فقط یه چیزی قربان
منم خواستم اسکریپتو رو هاستم نصب کنم و مثل خیلی از دوستان مشکل php داشتم.هاست رایگان از xzn گریفتم تا تست کنم.ولی متاسفانه یه خورده به مشکل برخوردم
اول اینکه لطفی کنید فایل اینستال رو درستش کنید.موقع نصب همه چی درهم ورهم هستش.تمامی متن ها-لاین ها-کادر ها و... وارد همدیگر شده و ظاهر گرافیکی رو بهم زده و اصلا نمیشه فهمید باید متن و نوشته رو در کدوم قسمت وارد کزد. اگه منظورم رو درست متوجه نشدید بگید تا یه عکس بگیرم و ضمیمه کنم تا در شروع اول این مشکل بسیار بسیار ساده رو رفعش کنید.
و بعد اینکه موقع نصب همش خطای پایگاه داده رو میده و من هر چی زذم نتونستم اسکریپت رو نصب کنم. شاید اگه همه چی داخل هم نبود میشد فهمدید دقیقا باید چی رو وارد میکردم.
و یه نظر!!!!!!!!!!!!
شما دارید خیلی زحمت میکشید و کاشکی همون طور که در پست های اول گفته بودید فعلا اگه واستون مقدور بود پلاگین ها رو رایگان قرار میدادید.البته میدونم هزینه داره واستون ولی گفتم اگه واستون مقدور باشه مثلا همین ماژول تخفیف.
و یه پیشنهاد خیلی مهم :
الان همه میخوان این اسکریپتو نصب کنن و خیلیا مشکل هاست و ورژن php دارن.شما بیایید خودتون یه نمایندگی هاست با قابلیت نصب اسکریپت رو بگیرید و خودتون معرفیش کنید. و مطمئنا همه دوستان از شما تهیه خواهند کرد ، هم به خاطر حمایت و هم به خاطر اطمینان-- در اینصورت همه میتونن این اسکریپت رو داشته باشن ونصب و استفاده کنند و اینطوری هم یه کمی هم از هزینه های شما از همین فروش هاست بدست میاد و شاید اینگونه بتونید فعلا ماژول ها رو رایگان بزارید.
نوشته ام خیلی زیاد شد و خیلی ممنون که به نظرات دوستان اهمیت میدید و سریعا پاسخ و رسیدگی میکنید.
با تشکر از زحماتتون
1- مشکل اینستالی وجود نداره اون به خاطر هاست رایگان هست و پیشنهاد میکنم از هاست رایگان استفاده نکنید
2- خطای پایگاه هم از هاست رایگان
3- برای پلاگین ها هم یکم قیمت پایین میاریم که بتونین تهیه کنید
4- چند روز دیگه نمایندگی هاست هم در سایت اضافه میکنیم با قیمت پایین تر از همه هاستینگ ها
ten_soldier
April 26th, 2014, 22:50
ذرگاه پاسارگارد کسی مستندات در اختیار ما قرار نداد , یکی از دوستان لینک داد ولی دانلود نمی شود
بازم میگم اگه کسی مستندات بانک پاسارگاد داره بده ممنون میشم
بفرمایید مستندات را آتچ کردم.
rezagh2007
April 27th, 2014, 00:05
با اینترنت اکسپلورر درسته صفحه اینستالش اما با موزیلا درهم و توهم توهم میشه .. با ie تست کنید.
ممنون از راهنمایی
ipsat
April 27th, 2014, 00:09
مشکل فایل اینستال با تغییر 3 کد سی اس اس حل گردید.
فایل زیر جایگزین فایل فایل اصلی در پوشه اینستال کنید.
install\theme\css
iamlegend2254
April 27th, 2014, 08:16
سلام دوستان
نصب کردم حالا میخوام واردش بشم این میاد
File: /home/iaccount/domains/iaccounts.ir/public_html/buy/source/framework/core/router.php
Line: 128
Trace:
#0 /home/iaccount/domains/iaccounts.ir/public_html/buy/source/framework/framework.php(114): framework\core\Router->router()
#1 /home/iaccount/domains/iaccounts.ir/public_html/buy/index.php(22): Framework->run()
#2 {main}Message: 404 not found controller app\controllers\buy\CommonController
tphp.ir
April 27th, 2014, 10:09
بفرمایید مستندات را آتچ کردم.
دوست عزیز درگاه بانک پاسارگاد فایلی هم داره برای ساخت امضای دیجیتال
این فقط توضیحات در مورد چگونگی اتصال و پرداخت هست
- - - Updated - - -
سلام دوستان
نصب کردم حالا میخوام واردش بشم این میاد
File: /home/iaccount/domains/iaccounts.ir/public_html/buy/source/framework/core/router.php
Line: 128
Trace:
#0 /home/iaccount/domains/iaccounts.ir/public_html/buy/source/framework/framework.php(114): framework\core\Router->router()
#1 /home/iaccount/domains/iaccounts.ir/public_html/buy/index.php(22): Framework->run()
#2 {main}Message: 404 not found controller app\controllers\buy\CommonController
دوست عزیز به احتمال زیاد شما موقع نصب پوشه نصب رو اشتباه وارد کردید
iamlegend2254
April 27th, 2014, 10:47
پوشه نصب رو باید چطوری وارد کرد
مثلا یه پوشه توی هاست باز کردم به نام buy
tphp.ir
April 27th, 2014, 11:03
پوشه نصب رو باید چطوری وارد کرد
مثلا یه پوشه توی هاست باز کردم به نام buy
خوب پوشه نصب همین buy هست
nikitapay
April 27th, 2014, 13:04
سلام این اسکریپت نسخه انگلیسی هم داره؟
ما اکانت به کاربرای اروپایی میفروشیم هیچ اسکریپت به این صورت به زبان انگلیسی پیدا نکردم:109:
tphp.ir
April 27th, 2014, 14:48
سلام این اسکریپت نسخه انگلیسی هم داره؟
ما اکانت به کاربرای اروپایی میفروشیم هیچ اسکریپت به این صورت به زبان انگلیسی پیدا نکردم:109:
منو تو یاهو ادد کنید
re0p@yahoo.com
ten_soldier
April 27th, 2014, 15:29
دوست عزیز درگاه بانک پاسارگاد فایلی هم داره برای ساخت امضای دیجیتال
این فقط توضیحات در مورد چگونگی اتصال و پرداخت هست
درود
من وقتی با بانک قرارداد بستم این فایل PDF رو بهم دادن و سه تا فایل به نام های private و terminal و merchant .. فایلی برای ساخت امضای دیجیتال نمیده بلکه همین private را باید در هاست آپلود کنیم ..
من برای freer و whmcs و جوملا ، دارم استفاده میکنم و بدون مشکل ..
با تشکر.
tphp.ir
April 27th, 2014, 16:26
درود
من وقتی با بانک قرارداد بستم این فایل PDF رو بهم دادن و سه تا فایل به نام های private و terminal و merchant .. فایلی برای ساخت امضای دیجیتال نمیده بلکه همین private را باید در هاست آپلود کنیم ..
من برای freer و whmcs و جوملا ، دارم استفاده میکنم و بدون مشکل ..
با تشکر.
دوست عزیز در صورتی که مستندات رو مطالعه کرده باشید نوشته شده که
("RSAProcessor.class.php");
ﮐﻼس ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ RSA ، اﻳﻦ ﮐﻼس در PHP وﺟﻮد ﻧﺪارد و ﻣﻲ ﺑﺎﻳﺴﱵ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ اﺳﺘﻔﺎدﻩ ﺷﻮد.
tphp.ir
April 27th, 2014, 16:57
به درخواست کاربران ماژل تخفیف زمانی 30% قیمت آن کاهش یافت
موفق باشید
http://cardstore.softha.net
iamlegend2254
April 27th, 2014, 17:34
سلام
وقتی میخواد بره صفحه بانک ملت این ارور میادخطایی رخ داده است . کد خطا 421
tphp.ir
April 27th, 2014, 17:53
سلام
وقتی میخواد بره صفحه بانک ملت این ارور میادخطایی رخ داده است . کد خطا 421
طبق شماره های خطا در مستندات این خطا مربوط به اشتباه بودن آی پی هست
iamlegend2254
April 27th, 2014, 18:38
منظورتون کدوم آی پی ؟ آی پی بانک ملت ؟
tikweb.ir
April 27th, 2014, 18:46
متاسفانه فرصت نشد سورس اسکریپت رو ببینم ولی به نظر میاد برنامه نویسی منسجمی داشته باشه
سعی کنید روی قالب های اسکریپت بیشتر کار کنید(یه قالب بیشتر نیست براش !)
البته کم کم که جا بیفته قالب براش طراحی میکنن و توی سایتای اسکریپت میزارن برا دانلود
ولی برای شروع یکم خودتون باید دست به کار بشید
tphp.ir
April 27th, 2014, 18:53
منظورتون کدوم آی پی ؟ آی پی بانک ملت ؟
خیر آی پی سروری که به بانک برای دریافت درگاه دادید با آی پی سرور فعلی مطابقت نداره
- - - Updated - - -
متاسفانه فرصت نشد سورس اسکریپت رو ببینم ولی به نظر میاد برنامه نویسی منسجمی داشته باشه
سعی کنید روی قالب های اسکریپت بیشتر کار کنید(یه قالب بیشتر نیست براش !)
البته کم کم که جا بیفته قالب براش طراحی میکنن و توی سایتای اسکریپت میزارن برا دانلود
ولی برای شروع یکم خودتون باید دست به کار بشید
تا حد امکان سعی شده تا MVC رعایت بشه
بله حتما اظافه خواهد شد
boyi
April 27th, 2014, 21:01
سلام.
فقط یه چیزی قربان
چون من این اسکریپتو تو xzn نصب کردم گفتم یه چند تا توضیح بدم
مشکل پایگاه داده از اینه که در اسکریپت پیشفرض localhost که باید تغییر بدین mysql.xzn.ir
پوشه نصبم به این صورت http://yourname.xzn.ir/
و مشکل IP در خطای درگاه بانک ملت مشکل دوست دیگر چون شما باید IP جدید به بانک ملت معرفی کنید
و کلا از هاست رایگان استفاده نکنید بهتره
Raid_10
April 27th, 2014, 23:07
سلام
این ماژول اتو اکانتینگ چی شد ؟:ی
ten_soldier
April 28th, 2014, 00:28
ﮐﻼس ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ RSA ، اﻳﻦ ﮐﻼس در PHP وﺟﻮد ﻧﺪارد و ﻣﻲ ﺑﺎﻳﺴﱵ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﺟﺪاﮔﺎﻧﻪ اﺳﺘﻔﺎدﻩ ﺷﻮد.
والا من برنامه نویسی بلد نیستم برای freer هم با پرداخت هزینه برام نوشتن ...
الان این لینک را مشاهده کنید :
افزونه ها - کامپوننت آسان پرداخت بانک پاسارگاد (http://www.afzoneha.ir/component/k2/item/417-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%AF#% D8%AC%D8%B2%D8%A6%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84)
پس این سایت به چه طریقی اومده درگاه پاسارگاد رو برای جولا تعریف کرده؟
با تشکر.
online.ir
April 28th, 2014, 03:52
توی این فایلها نیست ؟
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/49f056668903adb71.rar
تو فایل زیپی که گذاشتید بود
خیلی خیلی متشکر
Cyrus.The.Great
April 28th, 2014, 09:54
سلام. برای ورود به ادمین ارور میده.
نام کاربری و یا کلمه عبور وارد شده صحیح نیست
tikweb.ir
April 28th, 2014, 10:01
منظورتون برای مدیریت دمویی هست که در اول تاپیک گذاشته شده؟
بله بنده هم تست کردم ارور داد
فکر کنم پسورد چنج شده
tphp.ir
April 28th, 2014, 10:36
بله متاسفانه یکی پسورد تغییر داده و واقعا دلیل این کار شو هم نمیدونم چون بچه 3 ساله هم میتونه تغییر بده این نشانه هکر بودن نیست نشانه بی فرهنگ بودنه
دوباره اسکریپت نصب میکنیم با همون یوزر پسورد demo