PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت رایگان فروش کارت و محصولات مجازی Card Store

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

tphp.ir
February 1st, 2016, 20:59
دوست عزیز قصد نصب کردن و تحویل اسکریپت رو ندارید تا الان سه هفتست منتظر نصبم بیش از 3-4 بار هم اطلاعات ارسال کردم
تا الان 75 تومن پول بابت این نسخه هاتون پرداخت شده اما دریغ از یک پشتیبانی درست و حسابی این نشد کار که

دوست عزیز ما درگیر ورژن چهارم هستیم خیلی کم هم سر میزنیم ب انجمن سایت هم بسته شده که یعنی فعلا بشتیبانی انجام نمیشه

من برای شما تا حالا ۳ بار نصب کردم هر بار میاین یا هاست عوض می کنید یا مشکل میخورید ما باید درگیر کار شما بشیم

قرار هم نیست هر لحظه درخواست بشتیبانی کنید همان لحظه انجام بشه

- - - Updated - - -

سلام

آیا امکان فروش سرویس بر مبنای حجم ترافیک هست ؟

از وب سرویس خاصی اضافه میشه؟

persianview
February 1st, 2016, 22:00

می خواستم پس از اتصال به IBSng فروش اکانت بر مبنای حجم داشته باشم . مثلا 1 گیگ تا 10 گیگ

tphp.ir
February 2nd, 2016, 00:02
می خواستم پس از اتصال به IBSng فروش اکانت بر مبنای حجم داشته باشم . مثلا 1 گیگ تا 10 گیگ

در ورژن جدید موجوده اگه عجله ندارید برای ورژن چهارم صبر کنید اگه هم عجله دارید در ورژن سوم در خدمت تون هستیم

mask-online
February 2nd, 2016, 01:54
دوست عزیز ما درگیر ورژن چهارم هستیم خیلی کم هم سر میزنیم ب انجمن سایت هم بسته شده که یعنی فعلا بشتیبانی انجام نمیشه

من برای شما تا حالا ۳ بار نصب کردم هر بار میاین یا هاست عوض می کنید یا مشکل میخورید ما باید درگیر کار شما بشیم

قرار هم نیست هر لحظه درخواست بشتیبانی کنید همان لحظه انجام بشه

با توجه به اظهار نظر شما
فکر نمیکنم در مدت یکسالی که اسکریپت از شما تهیه شده سه بار نصب چیز زیادی باشه
خدمت شما اعلام میکنم یکبار نسخه 2 که خریداری شده بود رو نصب کردید 2 بار نسخه 3 بوده که یکی پس از خرید نسخه و دیگری بدلیل ارتقای هاست نه اینکه فقط بیهوده درخواست ریلود بدیم
این رو هم خاطرتون باشه در ازای مبلغی که دریافت کردید ما هیچ اسکریپیتی نداریم و سورس دست شماست و مجبوریم فقط از شما درخواست کنیم
باز هم خاطر نشان میشم با توجه به اینکه درخواست های مکرر در تایپیک در پست ها در خصوصی در یاهو و غیره مشخصات اعلام شد و سهل انگاری از سوی شما بوده
این تنها پستی بوده که در تایپیک هستن بقیه در خصوصی بوده تاریخ رو مشاهده کنید میفهمید که پشتیبانی درست حسابی ندارید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=110862&page=122&p=1445400&viewfull=1#post1445400

- - - Updated - - -

موارد دیگر
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=110862&page=115&p=1401596&viewfull=1#post1401596
و باز هم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=110862&page=115&p=1403883&viewfull=1#post1403883
اینست پشتیبانی شما
حالا صحبت هایی که در یاهو شد به کنار
پیام هایی که در خصوصی شد به کنار
و سه روز هم از آخرین پست میگذره در تلگرام هم به کنار

hamid1net
February 4th, 2016, 00:12
سلام همون ورژن 1 درگاه حل کردم ای تی پرداخت انتقال دادم الان ایمیل بعد خرید ارسال نمیشه چرا؟

این ورژن ها که تبلیغ میکنید اصلا پیدا نمی کنم سایت هم که گذاشتی باز نمیشه ادرس جدید بزارید

فقط هرچه سریع تر مشکل ارسال ایمیل خریدار بهم کمک کنید هرکی خرید میکنه ایمیل نمیاد فراموشی رمز نداره باید دوباره دستی ارسال کنم

rafatel92
February 5th, 2016, 00:48
با سلام
در قسمت توضیحات محصول علاوه بر
فیلد ها : {transId},{Au},{gatewayAu},{price}
لطفا فیلدهای {email} و {date} رو هم اضافه بفرمایید
با تشکر

hamid1net
February 5th, 2016, 01:29
با سلام
با تشکر

کدوم قسمت منظورتون هس پیدا نمیکنم

rafatel92
February 5th, 2016, 14:30
کدوم قسمت منظورتون هس پیدا نمیکنم

بنده ورژن 2 اسکریپت رو دارم
زیر قسمت : توضیحات (نمایش بعد از خرید)
و بالای قسمت : برچسب

eYounes
February 5th, 2016, 15:40
دوست عزیز ما درگیر ورژن چهارم هستیم خیلی کم هم سر میزنیم ب انجمن سایت هم بسته شده که یعنی فعلا بشتیبانی انجام نمیشه من برای شما تا حالا ۳ بار نصب کردم هر بار میاین یا هاست عوض می کنید یا مشکل میخورید ما باید درگیر کار شما بشیم قرار هم نیست هر لحظه درخواست بشتیبانی کنید همان لحظه انجام بشه دوست عزیز شما نه سایت فروش و نه سایت پشتیبانی !!!! و برخورد طلبکارانه با مشتریان !!! وقتی اسکریپتی فاقد پشتیبانی باشد با عرض پوزش مفت هم نمی ارزد ! بهتر نیست جایی را برای پشتیبانی و فروش قرار بدید ؟ این سبک فروش هم با عرض پوزش مانند فروشندگان دروه گرد و فروشندگان مترو می باشد.

mask-online
February 5th, 2016, 15:51
پس از گذشت 6 روز هنوز نصب نکردند اما موقع فروش همیشه در دسترس بودند تا پول کلیه دوستان که سفارش دادند رو دریافت کنند
ایشان رسما اعلام کردند که پشتیبانی ندارد امیدواریم سایر دوستان از ایشون توقعی نداشته باشن و از این پاسخ ها عبرت بگیرند
متاسفانه تا در امر فروش سازمانی معتبر و پاسخگو نباشد چنین موارد و مشکلاتی همچنان پابرجاست

tphp.ir
February 7th, 2016, 19:20
سلام همون ورژن 1 درگاه حل کردم ای تی پرداخت انتقال دادم الان ایمیل بعد خرید ارسال نمیشه چرا؟

این ورژن ها که تبلیغ میکنید اصلا پیدا نمی کنم سایت هم که گذاشتی باز نمیشه ادرس جدید بزارید

فقط هرچه سریع تر مشکل ارسال ایمیل خریدار بهم کمک کنید هرکی خرید میکنه ایمیل نمیاد فراموشی رمز نداره باید دوباره دستی ارسال کنم

دوست عزیز تا ورژن جدید فروش و پشتیبانی قطع شده

- - - Updated - - -

با سلام
با تشکر

حتما دوست عزیز

- - - Updated - - -

دوست عزیز شما نه سایت فروش و نه سایت پشتیبانی !!!! و برخورد طلبکارانه با مشتریان !!! وقتی اسکریپتی فاقد پشتیبانی باشد با عرض پوزش مفت هم نمی ارزد ! بهتر نیست جایی را برای پشتیبانی و فروش قرار بدید ؟ این سبک فروش هم با عرض پوزش مانند فروشندگان دروه گرد و فروشندگان مترو می باشد.

حق با شماست
فعلا فروش کامل متوقف کردیم تا انتشار ورژن جدید

- - - Updated - - -

پس از گذشت 6 روز هنوز نصب نکردند اما موقع فروش همیشه در دسترس بودند تا پول کلیه دوستان که سفارش دادند رو دریافت کنند
ایشان رسما اعلام کردند که پشتیبانی ندارد امیدواریم سایر دوستان از ایشون توقعی نداشته باشن و از این پاسخ ها عبرت بگیرند
متاسفانه تا در امر فروش سازمانی معتبر و پاسخگو نباشد چنین موارد و مشکلاتی همچنان پابرجاست

دوست عزیز من فکر کنم برا شما چند بار توضیح دادیم تا انتشار ورژن جدید نه فروش ن پشتیبانی

چون ورژن جدید با ورژن الان شب تا روزه و ورژن های قبلی ب کار نمیاد

قرار بر این شده فعلا برا هیچ فردی نصب نشه

موفق باشید

hamid1net
February 7th, 2016, 19:32
سلام لطفا ورژن 2 اسکریپت لینک دانلود بزارید ممنون

ID Telegram @Hamidnet (http://telegram.me/hamidnet)

ID Yahoo hamid1net

Ringmoon
February 7th, 2016, 20:37
سلام درود

دوست عزیز در حال تمام کردن ورژن چهارم هستیم

البته تموم شده فقط بخش لاسینس مونده

موفق و پیروز باشید

با سلام
مدت زیادی هست که از این پست گذشته اما هنوز خبری نشده بخش لاینسنس هنوز کار میکنید ؟
mask-online
February 7th, 2016, 22:58
دوست عزیز من فکر کنم برا شما چند بار توضیح دادیم تا انتشار ورژن جدید نه فروش ن پشتیبانی
چون ورژن جدید با ورژن الان شب تا روزه و ورژن های قبلی ب کار نمیاد
قرار بر این شده فعلا برا هیچ فردی نصب نشه
موفق باشید

دوست عزیز بنده هم به شما در خصوص این روند کار و عملکرد شما چندین بار گفتم
شما در ازای پولی که از بنده و سایر دوستان بابت این اسکریپت گرفتی موظفی که پشتیبانی ارائه بدی یا سورس در اختیار بگذاری
شما با آپدیت های متعدد ورژن قبلی مکررا از دوستان هزینه دریافت کردی بی آنکه به کسی دسترسی به اسکریپت رو بدی
دوستان هم با توجه به نیاز و جایگزین بودن اسکریپت از شما خریداری کردند اما فایلی به آنها داده نشد و نیز پشتیبانی مطلوبی دریافت نکردند
اگر خودتان به تایپیکی که زدید مروری داشته باشید اکثریت از وضعیت عدم ارائه سورس و نیز پشتیبانی شما ناراضی بودند در واقع یعنی پولی در جوی ریختن
ما از نسخه قبلی و قدیمی صحبت میکنیم بابت هزینه ای که دریافت کردی و شما دم از ارائه نسخه جدید میزنی اونم به مدت تقریبی یکماه که هنوز ارائه نشده
اونوقت در تلگرام اعلام میکنید که آبروی کاسب در کارش هست چطور اینکه با این وضع عملکرد شما سایر دوستان به شما اعتماد کنند
نتیجه ای که از پاسخ های شما میتوان دریافت نمود و جمع بندی کرد اینه که عمر این اسکریپت و رقابتش فقط یکسال بود و همچنین شما پول و گرفتی و یه آب هم روش
خیلی ها از دایره رقابت با توجه به این روش حذف شدند امیدواریم شما جزو آن دسته نباشید با آرزوی موفقیت

tphp.ir
February 8th, 2016, 14:26
سلام لطفا ورژن 2 اسکریپت لینک دانلود بزارید ممنون

ID Telegram @Hamidnet (http://telegram.me/hamidnet)

ID Yahoo hamid1net

بعد انتشار ورژن جدید حتما

- - - Updated - - -

با سلام
مدت زیادی هست که از این پست گذشته اما هنوز خبری نشده بخش لاینسنس هنوز کار میکنید ؟

بنا ب درخواست کاربران قسمت پنل کار بری در حال اضافه شدن است

که کاربر های شما اکانت های خریداری شده و اطلاعات کامل خرید تاریخ و .... در اختیار داشته باشند

حتی افزایش موجودی و پرداخت از حساب کاربری هم داشته باشند

ب امیدی روزی که تمام نیاز های شما در اسکریپت ما حل شده باشه

تمامی درخواست های شما در ورژن جدید ایجاد شده اگه بازم امکان خاصی مد نظر دارید حتما اضافه میشه

- - - Updated - - -

دوست عزیز بنده هم به شما در خصوص این روند کار و عملکرد شما چندین بار گفتم
شما در ازای پولی که از بنده و سایر دوستان بابت این اسکریپت گرفتی موظفی که پشتیبانی ارائه بدی یا سورس در اختیار بگذاری
شما با آپدیت های متعدد ورژن قبلی مکررا از دوستان هزینه دریافت کردی بی آنکه به کسی دسترسی به اسکریپت رو بدی
دوستان هم با توجه به نیاز و جایگزین بودن اسکریپت از شما خریداری کردند اما فایلی به آنها داده نشد و نیز پشتیبانی مطلوبی دریافت نکردند
اگر خودتان به تایپیکی که زدید مروری داشته باشید اکثریت از وضعیت عدم ارائه سورس و نیز پشتیبانی شما ناراضی بودند در واقع یعنی پولی در جوی ریختن
ما از نسخه قبلی و قدیمی صحبت میکنیم بابت هزینه ای که دریافت کردی و شما دم از ارائه نسخه جدید میزنی اونم به مدت تقریبی یکماه که هنوز ارائه نشده
اونوقت در تلگرام اعلام میکنید که آبروی کاسب در کارش هست چطور اینکه با این وضع عملکرد شما سایر دوستان به شما اعتماد کنند
نتیجه ای که از پاسخ های شما میتوان دریافت نمود و جمع بندی کرد اینه که عمر این اسکریپت و رقابتش فقط یکسال بود و همچنین شما پول و گرفتی و یه آب هم روش
خیلی ها از دایره رقابت با توجه به این روش حذف شدند امیدواریم شما جزو آن دسته نباشید با آرزوی موفقیت

دوست عزیز زمانی که خریداری کردین ب شما گفته شده که فایلی در اختیارتون قرار نمیگیره

شما میتونید ب یک برنامه نویس سفارش اسکریپت اختصاصی بدید و با توجه ب قیمت ها حدود 10 برابر قیمت اسکریپت مارو پرداخت کنید و اسکریپت خودتون سورس شو تحویل بگیرید

اگه هم منتظرید در ورژن چهارم سورسی تحویل بگیرید بهتره از همین الان اقدام ب اسکریپت اختصاصی کنید .

جون ورژن چهارم فقط برای افراد مورد اعتماد خواهد بود که واقعا قصد استفاده دارند نه سو استفاده و برا بقیه که فقط جهت سو استفاده و کار های دیگه بودند حتی هاست هم در اختیار شون نیست ( شما هم بدلیل گفته های قبلیم جز دسته دومین چون واقعا دلیل این هم نصب و حذف رو نمیفهمم)

شما هم مبلغی که پرداخت کرده اید سورس ورژن 3وم کامل تحویل میگیرد ( بعد از انتشار ورژن جدید)

دلیل تاخیر هم شما ب ذوستان قول داده شده هیچ کمبود امکاناتی نباشه در ورژن جدید
بنده عذر خواهی میکنم

موفق باشید

mask-online
February 8th, 2016, 19:42
دوست عزیز زمانی که خریداری کردین ب شما گفته شده که فایلی در اختیارتون قرار نمیگیره
شما میتونید ب یک برنامه نویس سفارش اسکریپت اختصاصی بدید و با توجه ب قیمت ها حدود 10 برابر قیمت اسکریپت مارو پرداخت کنید و اسکریپت خودتون سورس شو تحویل بگیرید
اگه هم منتظرید در ورژن چهارم سورسی تحویل بگیرید بهتره از همین الان اقدام ب اسکریپت اختصاصی کنید .
جون ورژن چهارم فقط برای افراد مورد اعتماد خواهد بود که واقعا قصد استفاده دارند نه سو استفاده و برا بقیه که فقط جهت سو استفاده و کار های دیگه بودند حتی هاست هم در اختیار شون نیست ( شما هم بدلیل گفته های قبلیم جز دسته دومین چون واقعا دلیل این هم نصب و حذف رو نمیفهمم)
شما هم مبلغی که پرداخت کرده اید سورس ورژن 3وم کامل تحویل میگیرد ( بعد از انتشار ورژن جدید)
دلیل تاخیر هم شما ب ذوستان قول داده شده هیچ کمبود امکاناتی نباشه در ورژن جدید
بنده عذر خواهی میکنم
موفق باشید

شما هم با اینکه چندین بار توضیح داده شد متوجه نیستید که روش کارتون به چه صورت هست
وقتی شما متعهد به ارائه یه خدمتی میشین قطعا مفتی نخواهد بود و هزینه دریافت میکنید و در ازاش کار و پشتیبانی انجام میدید
وقتی هم که یه اسکریپت یا قالب از قبل تهیه شده عقل سلیم حکم میکنه از اون استفاده کنی نه اینکه بیای از اول بشینی و وقت بذاری تا پیاده کنی
باز هم مکررا شما همه موضوعات رو به نسخه جدیدتون وصل میکنید قطعا با عملکرد شما نه بنده همچنین سایر دوستان نیز امیدی به پشتیبانی و کار شما ندارند
پس نسخه جدید شما فقط برای عده ای داره کار میشه و اختصاصی هست نه برای عموم که دارین صحبش رو میکنین
شما کلا 3 بار نصب انجام دادید اونم در مدت یکسال یکبار پس از خرید نسخه 2 بود که باید نصب میکردید یکبار بعد از خرید نسخه 3 بود که اون رو هم باید نصب میکردید
یکبار هم بدلیل مشکلات ایجاد شده در هاست قبلی که تهیه شده بود نصب کردید که از عهده من خارج بود کلاه شد سه بار فکر نمیکنم 3 نوبت در سال عدد بالایی باشه
همچنین چطور دو نوبت نصب اولیه رو تو نصب پشتیبانی خودتون قرار میدید شما فقط یکبار خارج از کار برای پشتیبانی اقدام کردید پس دست پیش نگیرید
پولایی که از ما و سایر دوستان دریافت کردید که همش توی جوب آب ریخته شد رو هم الان دارید میگید بعد از بالا اومدن سایت کلیه نسخه ها قابل دریافت هست
این چه تفاوتی میان ما و اونایی که تازه با اسکریپت آشنا میشن هست ما هم میدونستیم صبر میکردیم بعد از اینکه دانلودش تو معرض عموم قرار میگیره هست
اگر بنده به ازای هر پست شما میام و جوابی میدم نه بیکارم نه اینکه قصد تخریب دارم میخوام بفهمید که عملکرد شما اشتباه است و و به قول گفتنی مرغ شما یک پا داره
پاسخ این سوالات و جواب ها رو هم تو ذهنتون مروری داشته باشید شاید روش و شگرد فعالیتی شما تغییر پیدا کنه و سایر دوستان نیز واسشون شفاف سازی بشه
که چی دارن از کی میگیرن و در آینده چی پشتیبانی و عملی میخواد سرشون بیاد و یه طرفه به قاضی نرن و بگن مقصر مشتری بوده نه برنامه نویس

mehrjonoob
February 19th, 2016, 18:18
سلام برادر سایتی ندارین ببینیم

hamid1net
February 23rd, 2016, 19:37
سلام کسی هس ماژول ibsng کامل انجام داده باشه و استفاده کنه محصولات ماژول ibsng چطوری تعریف کنیم 1ماهه 3ماهه ... و در قسمت ماژول ها تنظیمات ماژول قسمت اخر نام گروه چطوری و دقیقا به چه صورت وارد کنیم فاصله بدیم / بزاریم * بزاریم ; یا ' یا " همه تست کردم
در قسمت محصولات ماژول 1ماهه 3ماهه ... باید تعریف کنیم مگر نه چطور مشخص میشه که مشتری چند ماهه میخواد تمدید یا خرید انجام بده

اقای tphp.ir چطور میتونم بهتون پیام بفرستم
ایمیل من ارسال کنید : hamidnet71@yahoo.com
http://id.dns1.us/index.php/admin/common/login
admin
admin

saeid1346
February 24th, 2016, 16:06
سلام خسته نباشید

واقعا اسکریپت کاملیه تشکر از شما ،

فقط ی چنتا سوال داشتم

اول این که درج ایمیل اجباریه چطور میشه اختیاریش کرد ؟ چیزی مشاهده نکردم در پنل و تنظیمات

دوم این که برای بالا بردن بیشتر امنیت چه کارهایی میشه انجام داد؟ روی کدوم پوشه ها پسورد بزاریم ؟

و سوال اخر سایت رسمی این اسکریپت چی هستش ؟

باسپاس از شما

tphp.ir
February 24th, 2016, 21:04
سلام برادر سایتی ندارین ببینیم

چ سایتی دوست عزیز

- - - Updated - - -

سلام خسته نباشید

واقعا اسکریپت کاملیه تشکر از شما ،

فقط ی چنتا سوال داشتم

اول این که درج ایمیل اجباریه چطور میشه اختیاریش کرد ؟ چیزی مشاهده نکردم در پنل و تنظیمات

دوم این که برای بالا بردن بیشتر امنیت چه کارهایی میشه انجام داد؟ روی کدوم پوشه ها پسورد بزاریم ؟

و سوال اخر سایت رسمی این اسکریپت چی هستش ؟

باسپاس از شما

سلام دوست عزیز اگه چند روز صبر کنید با انتشار ورژن جدید اسکریپت در خدمت تون هستیم و همه سوال هاتون هم رفع میشه

- - - Updated - - -

سلام کسی هس ماژول ibsng کامل انجام داده باشه و استفاده کنه محصولات ماژول ibsng چطوری تعریف کنیم 1ماهه 3ماهه ... و در قسمت ماژول ها تنظیمات ماژول قسمت اخر نام گروه چطوری و دقیقا به چه صورت وارد کنیم فاصله بدیم / بزاریم * بزاریم ; یا ' یا " همه تست کردم
در قسمت محصولات ماژول 1ماهه 3ماهه ... باید تعریف کنیم مگر نه چطور مشخص میشه که مشتری چند ماهه میخواد تمدید یا خرید انجام بده

اقای tphp.ir چطور میتونم بهتون پیام بفرستم
ایمیل من ارسال کنید : hamidnet71@yahoo.com
http://id.dns1.us/index.php/admin/common/login
admin
admin

سلام و عرض ادب با ایدی
https://telegram.me/vooker

در تماس باشید

- - - Updated - - -

دوست عزیز mask online شما هم تا انتشار ورژت جدید صبر کنید حتما سوال ها یا مشکلات تون حل خواهد شد

با تشکر

saeid1346
February 24th, 2016, 21:14
سپاس از رسیدگی شما

یه مشکل دیگه ام هست این که بعضی ها به تعداد زیاد خرید تست میزنن اگر بشه محدودش کرد یه جوری به این که تنها سه خرید بتونن در روز بزنن یا چهار خرید عالی میشه از روی ای پی فک کنم بشه این کارو کرد با کوکی.

tphp.ir
February 25th, 2016, 10:35
سپاس از رسیدگی شما

یه مشکل دیگه ام هست این که بعضی ها به تعداد زیاد خرید تست میزنن اگر بشه محدودش کرد یه جوری به این که تنها سه خرید بتونن در روز بزنن یا چهار خرید عالی میشه از روی ای پی فک کنم بشه این کارو کرد با کوکی.

سلام درود

شما ورژن چندومین دوست عزیز

saeid1346
February 25th, 2016, 11:07
سلام درود

شما ورژن چندومین دوست عزیز

سلام مجدد
نسخه فعلی : 2.0.2

fashen
February 25th, 2016, 18:05
همچنان منتظر ورژن جدید هستیم چرا نمیاد

Ringmoon
February 27th, 2016, 17:57
چندین ماهه منتظر ورژن جدیدیم اگر قرار نیست بیاد لطفا اطلاع بدید که منتظر نمونیم اگرم قراره بیاد حداقل یه تاریخ دقیق بدید خسته شدیم به خدا

tphp.ir
February 29th, 2016, 16:13
چندین ماهه منتظر ورژن جدیدیم اگر قرار نیست بیاد لطفا اطلاع بدید که منتظر نمونیم اگرم قراره بیاد حداقل یه تاریخ دقیق بدید خسته شدیم به خدا

سلام و درود

در همین ماه انتشار میشه موفق باشید

fashen
March 27th, 2016, 21:56
فکر کنم کلا سر کاریم و قرار نیست ورژن جدیدی ارائه بشه.

avatco
April 19th, 2016, 01:47
از ورژن جدید چه خبر ؟

لطف میکنید قالب جدیدی که منتشر کرده بودید برای نسخه آخر رو برام ایمیل کنید
من با این ایمیل خرید کرده بودم
avatco.com@gmail.com

Arashna
April 26th, 2016, 01:42
سلام
من ورژن 3 این اسکریپ رو واقغا نیاز دارم ولی میزنم روی خرید اصلا امکانش نیست میشه کسی کمک کنه راهنمایی کنه ؟
من خیلی به این اسکریپت نیاز دارم خیلی هم گشتم ولی اصلا نیست . فقط تورو خدا زودتر جواب بدین. :(
ممنونم

- - - Updated - - -

من شمارم 09213387591 هست و نمیتونم پیام خصوصی بدم به دلیل فعال نشدن این سرویس لطف کنید توو تلگرام برام مسیج بدید
ممنونم

payamkutah
April 26th, 2016, 13:34
سلام
من ورژن 3 این اسکریپ رو واقغا نیاز دارم ولی میزنم روی خرید اصلا امکانش نیست میشه کسی کمک کنه راهنمایی کنه ؟
من خیلی به این اسکریپت نیاز دارم خیلی هم گشتم ولی اصلا نیست . فقط تورو خدا زودتر جواب بدین. :(
ممنونم

- - - Updated - - -

من شمارم 09213387591 هست و نمیتونم پیام خصوصی بدم به دلیل فعال نشدن این سرویس لطف کنید توو تلگرام برام مسیج بدید
ممنونم

گشتم نبود - نگرد نیست

خیلی دنبال این اسکریپ بودم ولی انگار سایت ارائه دهنده دیگه ازائه نمیده - پشتیبانی نمیکنه

tphp.ir
April 27th, 2016, 13:31
سلام
ممنونم

- - - Updated - - -

ممنونم

دوست عزیز ورژن سه تا دو روز دیگه رایگان گذاشته میشه

- - - Updated - - -

گشتم نبود - نگرد نیست

خیلی دنبال این اسکریپ بودم ولی انگار سایت ارائه دهنده دیگه ازائه نمیده - پشتیبانی نمیکنه

دوست عزیز پشتیبانی میشه

اعلام کردم تا انتشار ورژن جدید کسی نه خریداری کنه نه از افراد سودجو اسکریپت تهیه کنند چون ورژن سوم رایگان میشه و خودتون ضرر می کنید

دمو نسخه تست ورژن جدید آماده شده کسانی که مایل هستند برای تست پ خ بدهند

سایت هم تو همین هفته دوباره بالا میاد جهت خرید و پشتیبانی ورژن جدید

کسانی هم که اسکریپت مارو فروختن یا به هر نحوی سو استفاده کردند بهشون نه اسکریپتی داده میشه نه فروخته میشه که حدود 18 نفر میشن

موفق و پیروز باشید

avatco
April 27th, 2016, 14:43
سلام

از کجا میشه دمو ورژن جدید رو دید ؟
برای ارتقا به ورژن جدید هم باید هزینه پرداخت کرد ؟
برای افرادی همه ورژن ها رو خریداری کرده باشند چطور ؟

و اینکه حدودا چقدر دیگه ماژول نسخه نهاییش منتشر میشه ؟

tphp.ir
April 27th, 2016, 15:03
سلام

از کجا میشه دمو ورژن جدید رو دید ؟
برای ارتقا به ورژن جدید هم باید هزینه پرداخت کرد ؟
برای افرادی همه ورژن ها رو خریداری کرده باشند چطور ؟

و اینکه حدودا چقدر دیگه ماژول نسخه نهاییش منتشر میشه ؟

پ خ یا تلگرام در ارتباط باشید

arteen
April 28th, 2016, 12:38
در تلگرام هم پاسخگو نیستید چرا !
قیمت ورژن جدید رو میفرمایید لطفا ؟

tphp.ir
April 29th, 2016, 03:56
در تلگرام هم پاسخگو نیستید چرا !
قیمت ورژن جدید رو میفرمایید لطفا ؟

عزیز پیامی از طرف شما ارسال نشده
اعلام میشه

arteen
April 29th, 2016, 12:57
عزیز پیامی از طرف شما ارسال نشده
اعلام میشه
بنده همون حسین گ.. هستم که جوابمو نمیدید و 8ماهه قبل درخاست طراحی یسایت دادیم که قرار عمومی بدید بیرون !

tphp.ir
April 29th, 2016, 22:15
بنده همون حسین گ.. هستم که جوابمو نمیدید و 8ماهه قبل درخاست طراحی یسایت دادیم که قرار عمومی بدید بیرون !

ایدی تون چی بوده؟ دوباره پیام بدید

- - - Updated - - -

متاسفانه انجمن دیگه توانایی ادیت تاپیک رئپو ب کاربران نمیده

قراراه ادمین تاپیک ادیت بده و لینک دمو جدید رو با سایت پشتیانی ب زودی آپدیت میشه

MOJTABA005
April 29th, 2016, 22:17
ایدی تون چی بوده؟ دوباره پیام بدید

- - - Updated - - -

متاسفانه انجمن دیگه توانایی ادیت تاپیک رئپو ب کاربران نمیده

قراراه ادمین تاپیک ادیت بده و لینک دمو جدید رو با سایت پشتیانی ب زودی آپدیت میشه

درود
ورژن 3 رو کی به اشتراک میزارید ؟

vistaix
May 16th, 2016, 11:46
پ کو ورژن 3؟ مجانی ؟
1 قرن شد

tphp.ir
May 27th, 2016, 13:07
سلام و عرض ادب خدمت همه کاربران فروشگاه ساز

بابت تاخیر انتشار ورژن جدید عذر خواهی میکنم

ورژن جدی اسکریپت در تاپیک چدید قرار گرفت و ورژن های رایگان هم قرار گرفته است

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=166750