ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند فردی مسلط به طراحی قالب whmc و ورد پرس

majidisaloo1
April 4th, 2014, 20:26
با عرض سلام و احترام

با توجه به نامهربانی یکی از طراحان عزیز نیاز به ایجاد این تاپیک شد
لطفا فردی که مسلط به طراحی قالب whmcs و طراحی ورد پرس است به بنده آی دی یاهو یا راه ارتباطی بدهد برای انجام تغییراتی نیاز به ایشون هست
لطفا فقط کسانی که واقعا سواد کافی در این امر را دارند اطلاع بدهند چون یک کار حرفه ای و شاید ساده نباشد!

با سپاس
عیسی لو

444555
April 4th, 2014, 20:31
با سلام خدمت شما دوست عزیز لطفا یاهو پاسخگو باشید من پیام دادم خدمتتون tanha_wanted

gholamkale
April 4th, 2014, 20:34
با عرض سلام و احترام

با توجه به نامهربانی یکی از طراحان عزیز نیاز به ایجاد این تاپیک شد
لطفا فردی که مسلط به طراحی قالب whmcs و طراحی ورد پرس است به بنده آی دی یاهو یا راه ارتباطی بدهد برای انجام تغییراتی نیاز به ایشون هست
لطفا فقط کسانی که واقعا سواد کافی در این امر را دارند اطلاع بدهند چون یک کار حرفه ای و شاید ساده نباشد!

با سپاس
عیسی لو

سلام و عرض ادب
عزیز تغییراتی که مدنظرتونه برام بفرستید تا بررسی بشه

majidisaloo1
April 4th, 2014, 20:34
با سلام خدمت شما دوست عزیز لطفا یاهو پاسخگو باشید من پیام دادم خدمتتون tanha_wanted

با سلام
رزومه کاری خودتان را برای بنده ارسال نمایید
چون کاربر جدید هستید و بنده شما رو ندیدم با نوع کارشما آشنایی ندارم
با سپاس

royl
April 4th, 2014, 20:40
اگه قالب باشه میتونم کمک کنم ولی مازول و اینا نه
دقیقا چه تغییری میخوایید؟

majidisaloo1
April 4th, 2014, 20:45
اگه قالب باشه میتونم کمک کنم ولی مازول و اینا نه
دقیقا چه تغییری میخوایید؟

قالب whmcs است در style یک مشکلات جزئی دارد + همسان سازی با ورد پرس هم یک مورد کوچیک داره

hostfire
April 4th, 2014, 20:50
قالب whmcs است در style یک مشکلات جزئی دارد + همسان سازی با ورد پرس هم یک مورد کوچیک داره

جناب عیسی لو شخصی رو میتونم معرفی کنم در لول فوق تاپ که اون افراد نامهربان که فرموید 5 درصد توانایی ایشون رو ندارن
چقدر میتونید هزینه کنید؟

majidisaloo1
April 4th, 2014, 20:54
جناب عیسی لو شخصی رو میتونم معرفی کنم در لول فوق تاپ که اون افراد نامهربان که فرموید 5 درصد توانایی ایشون رو ندارن
چقدر میتونید هزینه کنید؟

کار خاصی ندارد نهایت 5 دقیقه کار دارد من خودم وقت ندارم وگرنه سرچ بزنم حل میشه!
هزینه خاصی نیاز نداره 4-5 دقیقه کار است برای من آی دیش را ارسال بکنید البته الآن دارد یکی از افراد که پست داده در همین تاپیک رفع میکنه اما خوب اگر نشد میتونیم باهاشون کار بکنیم
احتمالا یک کارمند طراح هم در محدوده تهران نیاز خواهیم داشت که میخواهیم بهترین را داشته باشیم

ToooPDL
April 4th, 2014, 21:08
سلام خدمت آقامجید عیسی لو
آی دی یاهو
hyrcanwebco

البته قبلا add شدیم توی ادلیست

Yas-Host
April 4th, 2014, 21:40
با سلام.

اول یک سوال از جناب آقای عیسی لو

فضولی نباشه و عذر میخوام : مگر این قالب رو جناب وهاب برای شما طراحی نکردند؟! ایشون هم قطعا بهتر میتونه به شما برای ویرایش کمک خواهد کرد.

در مورد ادیت نیز بصورت رایگان در خدمت همکار عزیز هستیم.

تماس بگیرید.

موفق و سربلند باشید.

majidisaloo1
April 4th, 2014, 22:29
با سلام.

اول یک سوال از جناب آقای عیسی لو

فضولی نباشه و عذر میخوام : مگر این قالب رو جناب وهاب برای شما طراحی نکردند؟! ایشون هم قطعا بهتر میتونه به شما برای ویرایش کمک خواهد کرد.

در مورد ادیت نیز بصورت رایگان در خدمت همکار عزیز هستیم.

تماس بگیرید.

موفق و سربلند باشید.

بله وهاب طراحیش را انجام داده اما خوب یک مقدار انگار سرش شلوغه واسه همین مزاحمش نشدم

با سپاس باهاتون هماهنگ میکنم
عیسی لو

vp_server
April 5th, 2014, 15:10
تایپیک به درخواست استارتر بسته شد.