توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم عامل مناسب برای هاست دانلود روی سرور اختصاصی
NaWeed.ab
March 25th, 2014, 17:21
یه سرور اختصاصی با این مشخصات برای هاست دانلود میخوام اختصاص بدم، توصیهی دوستان استفاده از ویندوز هست یا لینوکس؟
corei7 - 3770
32GB DDR3 Ram
2x3TB HDD
BW : 20TB
no raid controller
مشکل سیستم عامل ویندوز اینه که فقط 2 ترابایت از درایو بوت رو پارتیشن بندی کرد و تقریباً یک ترابایت سوخت میشه ولی این مشکل توی لینوکس نیست
مشکلی که میگن برای لینوکس پیش میاد به خاطر لود بالا ممکنه کرش کنه و احتمال سوختن هارد میره بالا
حالا توصیهی شما اینه که همون ویندوز رو نگه دارم یا اینکه برگردونم روی لینوکس؟
arazit
March 25th, 2014, 17:26
سلام
لینوکس با پنل دایرکت ادمین و وب سرور nginx پیش فرض خود دایرکت ادمین خیلی خیلی عالی هست برای هاست دانلود
منابع بسیار کمی استفاده می کند و بسیار سرعت خوبی داره.
موفق باشید
OmidX
March 25th, 2014, 17:30
یه سرور اختصاصی با این مشخصات برای هاست دانلود میخوام اختصاص بدم، توصیهی دوستان استفاده از ویندوز هست یا لینوکس؟
corei7 - 3770
32GB DDR3 Ram
2x3TB HDD
BW : 20TB
no raid controller
مشکل سیستم عامل ویندوز اینه که فقط 2 ترابایت از درایو بوت رو پارتیشن بندی کرد و تقریباً یک ترابایت سوخت میشه ولی این مشکل توی لینوکس نیست
مشکلی که میگن برای لینوکس پیش میاد به خاطر لود بالا ممکنه کرش کنه و احتمال سوختن هارد میره بالا
حالا توصیهی شما اینه که همون ویندوز رو نگه دارم یا اینکه برگردونم روی لینوکس؟
اگر سرور از hetzner هست (ک فک میکنم هست) ، حتما از رید 1 استفاده کنید !
پیشنهاد میکنم از ESXi استفاده کنید ، دو VPS بسازید ، یکی ویندوز و دیگری لینوکس ...
با ویندوز کارایی مثل انکد ، rar و unrar و ... رو انجام بدید ، بعد آپلود کنید رو سرور لینوکس .
arc1o0
March 25th, 2014, 17:39
اگر فقط یک سایت دارید
CentOS 6.5 Minimal+NginX
اگر قصد میزبانی سایت های مختلف رو هم دارید، دایرکت ادمین هم باید نصب کنید
به قول دوستمون چون سرور هتزنر هست، بهتره از رید1 استفاده کنید تا فایل ها تون رو باخت ندید
موفق باشید.
NaWeed.ab
March 25th, 2014, 17:40
اگر سرور از hetzner هست (ک فک میکنم هست) ، حتما از رید 1 استفاده کنید !
پیشنهاد میکنم از ESXi استفاده کنید ، دو VPS بسازید ، یکی ویندوز و دیگری لینوکس ...
با ویندوز کارایی مثل انکد ، rar و unrar و ... رو انجام بدید ، بعد آپلود کنید رو سرور لینوکس .
سرور مال هتزنر هست، برای انکود و دانلود از آپلودسنترها و تورنت و ... یه vps داریم که بعد از روی اون آپلود کنیم روی سرور لینوکس
OmidX
March 25th, 2014, 17:45
سرور مال هتزنر هست، برای انکود و دانلود از آپلودسنترها و تورنت و ... یه vps داریم که بعد از روی اون آپلود کنیم روی سرور لینوکس
خب پس بهترین سیستم عامل برای شما ESXi هست ... 4 تا آی پی اصافه از DC بگیرید ، براتون کافیه ...