PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک کردن اشتباهی vmware tools

qqww
February 19th, 2014, 04:31
یکی از سرور های مجازی اشتباها از روش vmware tools پاک شده و دیگه نمی شه بهش ریموت دسکتاپ زد

چی کار باید کنم تا درست بشه ؟:-s

OmidX
February 19th, 2014, 06:01
یکی از سرور های مجازی اشتباها از روش vmware tools پاک شده و دیگه نمی شه بهش ریموت دسکتاپ زد

ریموت زدن ، ربطی ب vmware tools نداره دوست من !

اگه آی پی درست شده باشه ، شما باید بتونید ب سرور ریموت بزنید ، برای نصب مجدد vmware tools هم از کنسول vsphere استفاده کنید .

sasanbes
February 19th, 2014, 08:35
ای پی بزار ببینم

Mr.Te0
February 19th, 2014, 10:30

ریموت دیکتاپ ربطی با نصی یا عدم نصب vmtools ندارد.
شما چک کنید فایروال اجازه دسترسی ریموت را صادر کرده باشد.

qqww
February 19th, 2014, 15:44
نمی دونم داشت کار می کرد اما زمانی که داشتم این vmware tools رو پاک می کردم از داخل add/remove program یدفعه ریموت قطع شد و دیگه وصل نشد

سرور رو ریبوت کردم بازم درست نشد

نمی دونم چش شده اصلا cpu هم استفاده نمی کنه

http://www.up2www.com/uploads/1392811866041.jpg

دو تای آخر vps ویندوز هستن که هیچ کدوم نه بالا میان نه کار می کنن :(

mobin96
February 19th, 2014, 18:27
درود

با کنسول vSphere ببینید ویندوز بارگذاری می شود و می توانید وارد شوید.اگر توانستید وارد شوید پیکربندی فایروال،ریموت دسکتاپ و ... را چک کنید ببینید ریموت دسکتاپ درست می شود یا خیر.در صورتی که درست نشد VMware Tools را نصب کنید و دوباره ریموت دسکتاپ را چک کنید.اگر باز هم درست نشد فکر می کنم برای ویندوز مشکلی پیش آمده که در این صورت ابتدا برای از دست نرفتن اطلاعات(اگر مهم هستند) از آن ها بکآپ بگیرید و سپس اطلاعات را در صورت نیاز به سرور جدیدی منتقل کنید.
اگر هم اصلاً ویندوز سرور بارگذاری نمی شود،باز هم اگر اطلاعات درون سرور مهم هستند باید از طریق هارد سرور مجازی از آن ها بکآپ بگیرید و در صورت نیاز آن ها را به سرور جدیدی منتقل کنید.

در پناه حق

qqww
February 19th, 2014, 20:46
درود

با کنسول vSphere ببینید ویندوز بارگذاری می شود و می توانید وارد شوید.اگر توانستید وارد شوید پیکربندی فایروال،ریموت دسکتاپ و ... را چک کنید ببینید ریموت دسکتاپ درست می شود یا خیر.در صورتی که درست نشد VMware Tools را نصب کنید و دوباره ریموت دسکتاپ را چک کنید.اگر باز هم درست نشد فکر می کنم برای ویندوز مشکلی پیش آمده که در این صورت ابتدا برای از دست نرفتن اطلاعات(اگر مهم هستند) از آن ها بکآپ بگیرید و سپس اطلاعات را در صورت نیاز به سرور جدیدی منتقل کنید.
اگر هم اصلاً ویندوز سرور بارگذاری نمی شود،باز هم اگر اطلاعات درون سرور مهم هستند باید از طریق هارد سرور مجازی از آن ها بکآپ بگیرید و در صورت نیاز آن ها را به سرور جدیدی منتقل کنید.

در پناه حق

ممنون از کمکتون
توش پر بک آپ هست و مهم هست
من زیاد وارد نیستم اگه منظورتون همون open consol هست اونم باز نمی شه :(

http://www.up2www.com/uploads/1392830182981.jpg

| KVM - SERVER |
February 19th, 2014, 20:51
سرور اصلیو ریبوت کنید.

qqww
February 19th, 2014, 21:28
سرور اصلیو ریبوت کنید.
چند بار کردم نشد :(

Ramin
February 19th, 2014, 21:47
همانطور که دوستان اشاره کردند حذف و نصب vmware tools ارتباطی به ریموت و مشکلات شما ندارد.

به عنوان پیشنهاد : اگر تمام راهها را تست کردید و نتیجه ای حاصل نشد.به عنوان آخرین اقدام جهت حفظ اطلاعات موجود در vps یک هارد جدید برای همین ماشین مجازی ادد کنید. و سپس مجدد اقدام به نصب ویندوز بر روی هارد جدید نمائید بدون هیچ گونه تغییر و فرمت و دستکاری هارد قبلی و ماشین مجازی. بعد از لود ویندوز جدید اطلاعات موجود در هارد سابق را انتقال دهید..

qqww
February 20th, 2014, 03:46
همانطور که دوستان اشاره کردند حذف و نصب vmware tools ارتباطی به ریموت و مشکلات شما ندارد.

به عنوان پیشنهاد : اگر تمام راهها را تست کردید و نتیجه ای حاصل نشد.به عنوان آخرین اقدام جهت حفظ اطلاعات موجود در vps یک هارد جدید برای همین ماشین مجازی ادد کنید. و سپس مجدد اقدام به نصب ویندوز بر روی هارد جدید نمائید بدون هیچ گونه تغییر و فرمت و دستکاری هارد قبلی و ماشین مجازی. بعد از لود ویندوز جدید اطلاعات موجود در هارد سابق را انتقال دهید..

متاسفانه بد بختی یکی د تا نیست !
هارد خالی اصلا ندارم مگه اینکه یه هارد یه ماهه از دیتا سنتر بگیرم که اونم 25 یورو باید پیاده بشیم :(

می گم راهی نیست بجای نصب ویندوز ریپیر کردش ؟ بالا میاد اونطوری ؟

و اینکه این اصلا کنسول رو می گه dc هست می شه ویندوز نصب کرد با این شرایط ؟

qqww
February 20th, 2014, 04:54
الان تونستم از یک vps خارجی با کنسول وصل بشم ( نمی دونم از ایران چرا وصل نمی شد )

http://www.up2www.com/uploads/1392859184121.jpg

اما نمی دونم چرا کلا از اینترنت قطع شده

چی کار کنم دوباره وصلش کنم ؟

qqww
February 20th, 2014, 16:19
الان تونستم از یک vps خارجی با کنسول وصل بشم ( نمی دونم از ایران چرا وصل نمی شد )

کسی راه حلی نداره ؟

mobin96
February 20th, 2014, 18:40

پیکربندی شبکه و کارت شبکه مجازی رو چک کنید و ببینید کارت شبکه سرور مجازی مورد نظر به درستی کار می کند یا خیر.
اگر کارت شبکه سرور مجازی به درستی کار نمی کند سرور مجازی مورد نظر را خاموش کنید،سپس کارت شبکه آن را از تنظیمات سرور مجازی در vSphere حذف و کارت شبکه جدیدی را اضافه کنید. پس از آن سرور مجازی را روشن کنید و از طریق کنسول وارد سرور شوید و کارت شبکه جدید را فعال و پیکربندی های مورد نیاز را انجام دهید.

در پناه حق