ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال 10 ترابایت ب سرور...

mmoparizad
February 15th, 2014, 17:11
سلام دوستان.... اگه اندفه این تاپیمک ب بهانه های واهی پاک نشه عزیزنم محبت کنید بهم بگید برای انتقال 10ترابایت محصولات مختلف صوتی فیلم نرم افزار...ب سرور برای دانلود بازدید کننده باید چ کار کرد؟؟؟آیا سروری هست ک بتونه این حجم داده رو بدون مشکل دریافت و ب بازدیدکننده منتقل کنه؟؟؟میخام طوری باشه ک وسط راه ناامیدم نکنه و خراب نشه...
دوستان ممنون میشم کمکم کنید...

Mihan-Server
February 15th, 2014, 17:39
سیستم عامل سرور مبدا و سرور مقصد چی هست ؟

mmoparizad
February 15th, 2014, 18:03
هنوز هیچی انتخاب نشده است... میخام این اطلاعات رو از شما بگیرم.... میخام کمکم کنید ک بهترین ها رو با این حجم سنگین داده های متفاوت انتخاب کنم... دقیقا میخام همونها رو بدونم... چ کار میتونم بکنم تا موقع آپلود این حجم مشکلی پیش نیاد و افرادی ک قصد دانلود دارن (سایتی برای دانلود بازدید کننده مهیا خاهد شد...) ب راحتی بتونن دانلودکنن.... ممنون میشم کمکم کنید....

OmidX
February 15th, 2014, 18:05
بالاخره سیستم عامل سرور مبدا ک مشخصه ! ، اگه ویندوزه با FTP آپلود کنید ، اگه لینوکسه rsync !

لوکیشن سرور ها هم مهمه ، سرور های شما در کدوم دیتاسنتر و کدوم کشور هستند ؟!

mmoparizad
February 15th, 2014, 18:09
بله با اف تی پی انجام خاهد شد...کشور هم ایران... تفاوتش تو چیه؟؟؟ مثلا اگه ی کشور دیگه میبودم چ تفاوتی میگرد؟؟

کرمان هاست
February 15th, 2014, 18:55
عزیزم با این حجم اولا سرور گرون باید تهیه کنی یا چند سرور ارزون همچین سرور خیلی هزینش زیاده که 10ترابایت فضا بهت بده
بعدشم شما همچین چیزی نمیتونی تو ایران راه بندازی و برات صرف افتصادی نداره موفق باشی

arc1o0
February 15th, 2014, 19:00
سلام

یک مقدار توضیح بدید ببینیم چی به چیه اصلا!

شما از کجا به کجا می خواید منتقل کنید؟!

Mihan-Server
February 15th, 2014, 19:11
10 ترابایت اطلاعات ؟! اونم با سرور های ایران ؟
مقداری زمان بر هست
بوسیله ftp میشه این کارو انجام داد .

Mr.Te0
February 15th, 2014, 19:20
سلام دوستان.... اگه اندفه این تاپیمک ب بهانه های واهی پاک نشه عزیزنم محبت کنید بهم بگید برای انتقال 10ترابایت محصولات مختلف صوتی فیلم نرم افزار...ب سرور برای دانلود بازدید کننده باید چ کار کرد؟؟؟آیا سروری هست ک بتونه این حجم داده رو بدون مشکل دریافت و ب بازدیدکننده منتقل کنه؟؟؟میخام طوری باشه ک وسط راه ناامیدم نکنه و خراب نشه...
دوستان ممنون میشم کمکم کنید...

10 ترابایت واقعا حجم زیادی است.
در پیرو گفته دوستان بهترین راه ftp است ولی زمان زیادی میبره.

mmoparizad
February 15th, 2014, 19:28
بله دوستان میدونم زمان زیادی میبره... این حجم زیاد ب وسیله مدتها زمان و افراد زیادی جمع اوری شده پس انتظار ندارم یک شبه وارد سرورس بشه.... مسئله اینه ک من میخام ی سایت دانلود مثل خیلی از سایتهای دیگه ایجاد کنم میخام لینک دانلود رو از سرور سایت خودم بدم....برای همین میخام این کار رو بکنم.... اگه دوستان پیشنهاد بهرتی دارن ک با هزینه کمتر بشه این کار رو کرد ممنون میشم....
ی نکته دیگه... اگه من لینک از سایتای دیگه بدم میتونم جذب بازدیدکننده داشته بشم؟؟ این روش (لینک از سایتهای دیگه) مناسب هست؟ جواب میده؟؟؟
از همه برای راهنماییاتون ممنونم

OmidX
February 15th, 2014, 19:29
بله با اف تی پی انجام خاهد شد...کشور هم ایران... تفاوتش تو چیه؟؟؟ مثلا اگه ی کشور دیگه میبودم چ تفاوتی میگرد؟؟

سرور اوله ایرانه ؟ یا سرور دوم ؟! :|

یا شایدم شما ۱۰ ترا دیتا رو هارد خودتون دارید ، اینا رو میخواید منتقل کنید رو یه سرور اختصاصی تا از طریق اینترنت یا اینترانت قابل دسترسی باشند ؟؟؟؟

یکم بیشتر توضیح بدید ...

Mihan-Server
February 15th, 2014, 19:31
بله دوستان میدونم زمان زیادی میبره... این حجم زیاد ب وسیله مدتها زمان و افراد زیادی جمع اوری شده پس انتظار ندارم یک شبه وارد سرورس بشه.... مسئله اینه ک من میخام ی سایت دانلود مثل خیلی از سایتهای دیگه ایجاد کنم میخام لینک دانلود رو از سرور سایت خودم بدم....برای همین میخام این کار رو بکنم.... اگه دوستان پیشنهاد بهرتی دارن ک با هزینه کمتر بشه این کار رو کرد ممنون میشم....
ی نکته دیگه... اگه من لینک از سایتای دیگه بدم میتونم جذب بازدیدکننده داشته بشم؟؟ این روش (لینک از سایتهای دیگه) مناسب هست؟ جواب میده؟؟؟
از همه برای راهنماییاتون ممنونم
پیشنهاد بنده تهیه دایرکت ادمین یا سی پنل همراه با کانفیگ حسابی هست

Mihan-Server
February 15th, 2014, 19:32
البته هزینه لایسنس دایرکت ادمین نسبت به سی پنل کمتر هست ( جهت کاهش هزینه )

mmoparizad
February 15th, 2014, 19:35
بله این حجم رو داخل هارد دارم و میخام ب سایت منتقل کنم... این حجم ب شکل آرشیو در هاردهای متعدد موجوده... و میخام آپلود کنم.....چقدر در میاد هزینهmihan server????

OmidX
February 15th, 2014, 19:37
بله این حجم رو داخل هارد دارم و میخام ب سایت منتقل کنم... این حجم ب شکل آرشیو در هاردهای متعدد موجوده... و میخام آپلود کنم.....چقدر در میاد هزینهmihan server????

خب اینکه کاری نداره ، شما یک سرور متناسب با نیازتون از یکی از دیتاسنتر های داخلی سفارش بدید ، بعد هارد اکسترنالتون رو ببرید دیتاسنتر خودشون براتون منتقل میکنن ...

mmoparizad
February 15th, 2014, 19:40
خود سرور برام چقد در میاد هزینه؟؟؟؟و انتقال توسط شرکت چطور؟؟؟ ضمنا نظرتون مبنی بر لین از سایتای دیگه چی هست؟؟؟ جواب میده؟؟؟راستی شرکت خوبی سراغ دارید؟؟؟

Mihan-Server
February 15th, 2014, 19:43
ببینید اگر سرور ایران هست بنظر بنده بگید توی هاردی چیزی بریزن اطلاعاتتون رو
و اینکه هزینه شما = هزینه سرور اختصاصی + لایسنس دایرکت ادمین

OmidX
February 15th, 2014, 19:44
خود سرور برام چقد در میاد هزینه؟؟؟؟و انتقال توسط شرکت چطور؟؟؟ ضمنا نظرتون مبنی بر لین از سایتای دیگه چی هست؟؟؟ جواب میده؟؟؟راستی شرکت خوبی سراغ دارید؟؟؟

این حجم دیتا ، حداقل کم کم 5 ترا هم پهنای باند میخواد ، گرون براتون تموم میشه ... خودتون سایت دیتاسنتر ها رو چک کنید :

اسیا تک : مرکز داده های آسیاتک (http://idc.asiatech.ir)

افرانت : AFR@NET (http://www.afranet.com)

پارس آنلاین : مرکز داده ها ، دیتاسنتر (http://www.parsonline.com/fa/services/datacenter)

با پشتیبانشون صحبت کنید ، قیمت بگیرید ...

درباره ی طرح تون نظری ندارم ، حتما خودتون فک میکنید درسته ک میخواید عملیش کنید دیگه ...

موفق باشید ...

Mihan-Server
February 15th, 2014, 19:45
اول اینکه هزینه سرور در ایران + پهنا باند و ... زیاد هست و اینکه شاسی سرور شما این 10 ترا بایت رو ساپورت میکنه یا خیر و اینکه احتمالا باید چنتا سرور بگیرید و اطلاعاتو پخش کنید
شما باید به فکر دیتاسنتر باشید فعلا

mmoparizad
February 15th, 2014, 19:45
بله میدونم... عدد میخام.... مثلا n تومن...و نگفتید اول این ک شرکتی مناسب سراغ دارید؟؟ و دوم اینکه میشه از سایتهای دیگه لینک داد؟؟ میتونیم اینطوری بازدیدکننده جذب کنیم؟؟

Mihan-Server
February 15th, 2014, 19:47
بله میدونم... عدد میخام.... مثلا n تومن...و نگفتید اول این ک شرکتی مناسب سراغ دارید؟؟ و دوم اینکه میشه از سایتهای دیگه لینک داد؟؟ میتونیم اینطوری بازدیدکننده جذب کنیم؟؟

منظورتون از

میشه از سایتهای دیگه لینک داد؟؟
چیه ؟

mmoparizad
February 15th, 2014, 19:51
یعنی مثلا من لینک مستقیم سایتهای دانلود دیگه رو بردارم روی سایت خودم بگذارم و توضیحاتش رو ب قلم نویسندگان سایتم اضفه کنم....مثلا نرم افزار... رو از دانلودها لینک مستقیم بردارم... و با توضیحات خودم بگذارم رو سایت... این کار میتونه جذب بازدیدکننده کنه؟؟

Mihan-Server
February 15th, 2014, 19:53
یعنی مثلا من لینک مستقیم سایتهای دانلود دیگه رو بردارم روی سایت خودم بگذارم و توضیحاتش رو ب قلم نویسندگان سایتم اضفه کنم....مثلا نرم افزار... رو از دانلودها لینک مستقیم بردارم... و با توضیحات خودم بگذارم رو سایت... این کار میتونه جذب بازدیدکننده کنه؟؟

بهتره از سرور های خود جهت دانلود استفاده شود نه از سرور دیگران

OmidX
February 15th, 2014, 19:54

اولا مال من نیستن ک ب شما عدد بدم ، در ثانیه حجم بالاست ، باید تماس بگیرید با خودشون صحبت کنید ...

اما بالای 800 ~ 900 تومن در ماه حساب کنید .

mmoparizad
February 15th, 2014, 19:55
بله من هم همین قصد رو دارم اما نمیدونم چطور این حجم داده رو منتقل کنم.... گروهی میگن پارس سرور سرور نامحدود میده... این نا محدود رو شما شنیدید؟؟؟ ایا نا محدود شامل دست کم 10ترابایت هم میشه؟؟؟

OmidX
February 15th, 2014, 19:56
بهتره از سرور های خود جهت دانلود استفاده شود نه از سرور دیگران

اگه درست فهمیده باشم ، این اقا میخواد یکسری دیتا ک رو هارد اکسترنال داره رو بده دیتاسنتر براش کپی کنن رو سرور اختصاصیش .

mmoparizad
February 15th, 2014, 19:57
اولا مال من نیستن ک ب شما عدد بدم ، در ثانیه حجم بالاست ، باید تماس بگیرید با خودشون صحبت کنید ...

اما بالای 800 ~ 900 تومن در ماه حساب کنید .

این هزینه برای من غیر ممکنه....... حتی نصف این هم غیر ممکنه...پس باید چ کار کنم؟؟

mmoparizad
February 15th, 2014, 20:00
اگه درست فهمیده باشم ، این اقا میخواد یکسری دیتا ک رو هارد اکسترنال داره رو بده دیتاسنتر براش کپی کنن رو سرور اختصاصیش .

میخام از هاردهای اکسرنال داده های متفاوتی از صوت و فیلم و نرم افزار... رو ب سرور منتقل کنم و سایتی ویژه دانلود آماده کنم... اما نمیدونم این حجم داده رو باید کجا ببرم چ سروری و چجوری میتونه این حجم رو ساپرت کنه(فعلا 10ترابایت)

raspinah
February 15th, 2014, 20:00
دوست عزیز لطفا در پیغام خصوصی نام سایتتون را اعلام کنید ، ما میتونیم این انتقال را براتون انجام بدیم در صورتی که سرور را از ما تهیه کنید .

OmidX
February 15th, 2014, 20:02
این هزینه برای من غیر ممکنه....... حتی نصف این هم غیر ممکنه...پس باید چ کار کنم؟؟

خب اگه تازه میخواید شروع کنید ، از vps / vds با حجم پایین تر (500 گیگ یا 1 ترا) شروع کنید ، از دیتاسنتر های اروپایی هم استفاده کنید ک قیمت پایین براتون در بیاد ...

داخل ایران هزینه ی پهنای باند بالاست ! ، فقط یه موضوع میمونه ک این دیتای شما باید از طریق ftp ب سروریی ک میخرید منتقل شه ، ک اونم بستگی ب سرعت اینتر نت شما خواهد داشت !

arc1o0
February 15th, 2014, 20:05
عجب اسپم بازاریه اینجا

دوست عزیز شما نیاز ندارید هزینه بی خودی بابت چیزی که نیاز ندارید پرداخت کنید.!

شما 99.99% فایل ها تون رو می تونید در اینترنت پیدا کنید.

با یک سرور مجازی دانلود کنید تغییرات مدنظرتون رو اعمال کنید و در سرور اصلی آپلود کنید!

توجه کنید که برای هاست دانلود، سرور ایران تحت هیچ شرایطی پیشنهاد نمی شه!

negar.
February 15th, 2014, 20:05
ده ترابایت از سرور به سرور؟
یا از سی دی دی وی دی هارد به سرور؟.

mmoparizad
February 15th, 2014, 20:08
عجب اسپم بازاریه اینجا

دوست عزیز شما نیاز ندارید هزینه بی خودی بابت چیزی که نیاز ندارید پرداخت کنید.!

شما 99.99% فایل ها تون رو می تونید در اینترنت پیدا کنید.

با یک سرور مجازی دانلود کنید تغییرات مدنظرتون رو اعمال کنید و در سرور اصلی آپلود کنید!

توجه کنید که برای هاست دانلود، سرور ایران تحت هیچ شرایطی پیشنهاد نمی شه!

لطف کنید بیشتر راهنماییم کنید... من میخاستم از طریق لینک مستقیم سایتای مختلف مثلا دانلودها میهندانلود... لینک مستقیم رو رو سایتم بگذارم و توضیحاتش ب قلم نویسندگان باشه.... آیا این شدنی نیست؟؟؟ برام مهمه بتونم بازدیدکننده داشته باشم

mmoparizad
February 15th, 2014, 20:14
ده ترابایت از سرور به سرور؟
یا از سی دی دی وی دی هارد به سرور؟.

داخل هاردهای اکسرنال

arc1o0
February 15th, 2014, 20:15
لطف کنید بیشتر راهنماییم کنید... من میخاستم از طریق لینک مستقیم سایتای مختلف مثلا دانلودها میهندانلود... لینک مستقیم رو رو سایتم بگذارم و توضیحاتش ب قلم نویسندگان باشه.... آیا این شدنی نیست؟؟؟ برام مهمه بتونم بازدیدکننده داشته باشم

شما با این کار اولا تبلیغ سایت های دیگه رو می کنید!

دوما لینک ها ممکنه بعد از مدتی از کار بیافته

سوما اکثر سایت ها پسورد میزارند روی فایل هاشون و شما مجبورید پسورد اون ها رو در سایتتون بزارید یا اگر پسورد نداشه باشید کارایی نداره!

کلا چیزی جز وابستگی برای شما نخواهد داشت!

از طرفی با لینوکس هم کار نکردید.

فعلا بهتره یک سرور مجازی ویندوز بگیرید و فایل ها رو روی همون دانلود و ویرایش کنید و لینک رو از سرور مجازی روی سایت بزارید تا کمی راه بیافتید و با خم و چم کار آشنا بشید.

mmoparizad
February 15th, 2014, 20:20

دوما لینک ها ممکنه بعد از مدتی از کار بیافته

سوما اکثر سایت ها پسورد میزارند روی فایل هاشون و شما مجبورید پسورد اون ها رو در سایتتون بزارید یا اگر پسورد نداشه باشید کارایی نداره!

کلا چیزی جز وابستگی برای شما نخواهد داشت!

از طرفی با لینوکس هم کار نکردید.

فعلا بهتره یک سرور مجازی ویندوز بگیرید و فایل ها رو روی همون دانلود و ویرایش کنید و لینک رو از سرور مجازی روی سایت بزارید تا کمی راه بیافتید و با خم و چم کار آشنا بشید.

بله اینا رو میدونم اما چاره ای دیگه ای ب ذهنم نرسید.... راستش تا حالا اینطوری ک شما میگید کار نکردم و بلد نیستم ممنون میشم طوری راهنماییم کنید ک بفهمم....مثلا سروس مجازی مشابه هارد اکسرنال خودم هست؟؟؟از کجا میشه این سرور رو تهیه کرد؟؟ و این ک چقد برام هزینه در میاد؟؟ راستش معذوریت مالی هم دارم...

negar.
February 15th, 2014, 20:36
هارد ببرید دیتاسنتر هایی مثله پارس آنلاین.
هر ترا 90 تومان میگرن.

mmoparizad
February 15th, 2014, 20:44
هارد ببرید دیتاسنتر هایی مثله پارس آنلاین.
هر ترا 90 تومان میگرن.

این سرور مجازی چی هست؟؟؟ هزینه اش از تقریبا 1 ملیون کمتر نمیشه یعنی ک این رو پیشنهاد میدید؟؟؟

negar.
February 15th, 2014, 20:46
این سرور مجازی چی هست؟؟؟ هزینه اش از تقریبا 1 ملیون کمتر نمیشه یعنی ک این رو پیشنهاد میدید؟؟؟
همینه دیگه.
فایل های شما چیا هستند؟
اکثرا همه چیز در این دنیای زیبا با تمام زشتی هاش پیدا میشه.

mmoparizad
February 15th, 2014, 21:04
همینه دیگه.
فایل های شما چیا هستند؟
اکثرا همه چیز در این دنیای زیبا با تمام زشتی هاش پیدا میشه.

فایل صوتی پ دی اف فیلم کارتون... سریال.... خلاصه هرچه ک فکر کنید پیدا میشه.... حتی فیلم اموزشی زبانهاوووووووووووو......

negar.
February 15th, 2014, 21:31
فایل صوتی پ دی اف فیلم کارتون... سریال.... خلاصه هرچه ک فکر کنید پیدا میشه.... حتی فیلم اموزشی زبانهاوووووووووووو......

تمام اینا در نت وجود داره.

Mr.Te0
February 16th, 2014, 01:00

.

سلام
دوست عزیز فکر میکنم همه ما اسم این سایت هارو حداقل یکبار شنیدیم و ازش استفاده کردیم ، پس فکر نمیکنم حس تبلیغ داشته باشه.

mmoparizad
February 16th, 2014, 09:13
تمام اینا در نت وجود داره.

سلام... همونطور ک تو پستا گفتم میخام ی سایت دانلود راه بندازم و 10ترابایت داده مختلف داخل هارد دارم.... نمیدونم این حجم داده رو باید چطور وارد سرور کنم و آیا سروری هست ک بتونه ساپرت کنه؟؟ و اینک هزینه اش برام چقد میشه....

mmoparizad
February 16th, 2014, 09:15
داخل هاردهای اکسرنال

بله

arc1o0
February 17th, 2014, 00:53
سلام
دوست عزیز فکر میکنم همه ما اسم این سایت هارو حداقل یکبار شنیدیم و ازش استفاده کردیم ، پس فکر نمیکنم حس تبلیغ داشته باشه.

شما فکر می کنید بتونید یک بنر برای ما روی سایتتون بزارید؟

mmoparizad
February 17th, 2014, 07:34
شما فکر می کنید بتونید یک بنر برای ما روی سایتتون بزارید؟

چ بنری؟؟ برای چ کاری؟؟؟ متوجه منظورتون نمیشم ممنون میشم واضحتر بگید