ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سؤال درباره میل ریلی در Redstation

OmidX
February 12th, 2014, 01:10
درود ،

دوستان درباره محدودیت ارسال ایمیل در دیتاسنتر رد استیشن میدونم ک برای هر آی پی اصلی ۵۰۰ و برای هر ای پی اضافی ۱۰۰ ایمیل میشه در روز ارسال کرد ...

در اینجا : Dedicated Server FAQs (http://www.redstation.com/dedicated-server/dedicated-server-faqs#mailrelay)

یک میل ریلی رایگان ب آدرس :

relay.redstationmail.co.uk

معرفی شده و نحوه تغییر ریلی هم کامل توضیح داده ، منم مطابق آموزش دیتاسنتر رو دایرکت ادمین این ریلی رو ست کردم ،

حالا سؤال من اینه که با این ریلی رایگان ، چند ایمیل در روز میشه ارسال کرد ؟؟؟ !!!

ایا بازم اون محدودیت ۱۰۰ ایمیل بر قراره ؟؟؟ !!! یا ... ؟؟؟ !!! کلا چه فرقی کرد ک الان من ریلی رو تغییر دادم ؟!

با تشکر از وقتی ک میزارید ...

persianmagic
February 12th, 2014, 01:16
درود همون تاپیک قبلی که زدید بهتون کامل توضیح دادم ولی گفتید متوجه شدم و ....

دوباره خیلی ساده خدمتتون عرض میشه

پورت 25 برای ارسال ایمیل هست.این پورت در شبکه رداستیشن به کل بلاک هست.شما اگر با وی پی اس/هاست و ... بدون هیچ تنظیماتی در سرور رداستیشن بخواید ایمیل ارسال کنید نمیتونید

مگر اینکه از ریلی سرور رایگان رداستیشن رو استفاده کنید که محدودیت ذکر شده رو داره و 1 ایمیل بیشتر از این مقدار نمیتونید ارسال کنید

نکته اخر اینکه ایپی های رداستیشن به دلیل این محدودیت های پرمیوم ایپی نگه داشته شده و 99% ارسال میل با این ایپی ها مستقیم به پوشه اینباکس میره

و مثل سایر دیتاسنتر های مثل هتزنر ایپی ها در ازانس های ضد اسپم بلاک نشده که بیشتر میل ها به پوشه اسپم بره

موفق باشید

OmidX
February 12th, 2014, 01:20
درود همون تاپیک قبلی که زدید بهتون کامل توضیح دادم ولی گفتید متوجه شدم و ....

دوباره خیلی ساده خدمتتون عرض میشه

پورت 25 برای ارسال ایمیل هست.این پورت در شبکه رداستیشن به کل بلاک هست.شما اگر با وی پی اس/هاست و ... بدون هیچ تنظیماتی در سرور رداستیشن بخواید ایمیل ارسال کنید نمیتونید

مگر اینکه از ریلی سرور رایگان رداستیشن رو استفاده کنید که محدودیت ذکر شده رو داره و 1 ایمیل بیشتر از این مقدار نمیتونید ارسال کنید

نکته اخر اینکه ایپی های رداستیشن به دلیل این محدودیت های پرمیوم ایپی نگه داشته شده و 99% ارسال میل با این ایپی ها مستقیم به پوشه اینباکس میره

و مثل سایر دیتاسنتر های مثل هتزنر ایپی ها در ازانس های ضد اسپم بلاک نشده که بیشتر میل ها به پوشه اسپم بره

موفق باشید

از ریلی غیر از رد استیشن هم میشه استفاده کرد ؟! ، مثلا از یک وی پی اس تو یک دیتاسنتر دیگه !؟ :|

من الان از سرور کانادا دارم روزی بیش از ۲۰۰۰ ایمیل ارسال میکنم ، میشه این سرور بشه میل ریلی سرور رد استیشنم ؟؟؟‌!

persianmagic
February 12th, 2014, 02:29
از ریلی غیر از رد استیشن هم میشه استفاده کرد ؟! ، مثلا از یک وی پی اس تو یک دیتاسنتر دیگه !؟ :|

من الان از سرور کانادا دارم روزی بیش از ۲۰۰۰ ایمیل ارسال میکنم ، میشه این سرور بشه میل ریلی سرور رد استیشنم ؟؟؟‌!

بله روی وی پی اس دیگه باید ریلی سرور ایجاد کنید و مشخصات رو مثل ریلی سرور رداستیشن اضافه کنید

البته اموزش راه اندازی ریلی سرور در این انجمن کمتر از 200 نیست :)

:53:

ADMlN
February 12th, 2014, 08:24
بله روی وی پی اس دیگه باید ریلی سرور ایجاد کنید و مشخصات رو مثل ریلی سرور رداستیشن اضافه کنید

البته اموزش راه اندازی ریلی سرور در این انجمن کمتر از 200 نیست :)

:53:

آموزش نه، برای راه اندازی این میزان باید هزینه کنین

پورت 25 هم بلاک نیست تا جایی که اطلاع دارم.

zartosht
February 12th, 2014, 09:02
آموزش نه، برای راه اندازی این میزان باید هزینه کنین

پورت 25 هم بلاک نیست تا جایی که اطلاع دارم.

پورت بلاک نیست اما ایمیل ها برگشت داده میشوند .

شما نیمتوانید به صورت مستقیم با IP سرور خود ایمیل ارسال کنید .

اگر در هر 2 سرور از دایرکت ادمین یا cpanel استفاده کنید میتوانید سرویس mail کاربر های مورد نیاز خود را به سرور کانادا انتقال دهید که نیاز به هزینه و ... نیست .

آموزش هم داخل gogole.com بگردید زیاد هست اگر پیدا نکردین پ.خ بدید آموزش بزارم .

OmidX
February 12th, 2014, 15:27
اگر در هر 2 سرور از دایرکت ادمین یا cpanel استفاده کنید میتوانید سرویس mail کاربر های مورد نیاز خود را به سرور کانادا انتقال دهید که نیاز به هزینه و ... نیست .

آموزش هم داخل gogole.com بگردید زیاد هست اگر پیدا نکردین پ.خ بدید آموزش بزارم .

هر دو سرور دایرکت ادمین روشون نصب ه ، هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم :| (:|

zartosht
February 13th, 2014, 10:34
هر دو سرور دایرکت ادمین روشون نصب ه ، هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم :| (:|

به عنوان مثال شما کاربر domain.com
شما باید هر دو کاربر را در 2 سرور کانادا و انگلستان بسازید . بعد از طریق admin وارد DNS administrator شوید و رکرد mail.comain.com را به ip سرور کانادا خود متصل کنید .

این واسه ایمیل های دریافتی بود . واسه ایمیل های ارسالی باید مثلا اگر ار طریق PHP انجام میشه در کد های PHP خود آدرس local را به سرور کانادا خود متصل کنید .

.

همچنین اگر ارسال ایمیل از طریق نرم افزار انجام میشود شما با مشکلی مواجه نیستید . و ارسال از طریق سرور کانادا شما انجام میشود .

esh
February 14th, 2014, 15:48
بغیر از راه دوستمان می توانید با باز کردن یک پورت غیر از 25 در دو طرف و تنظیم سرور ارسال کننده مانند آموزش خودتان با پورت (server::port) مشخص شده. در گیرنده نیز relay_domains و relay_hosts را ویرایش کرده و ارسال کننده را قرار دهید.

OmidX
February 14th, 2014, 18:07
بغیر از راه دوستمان می توانید با باز کردن یک پورت غیر از 25 در دو طرف و تنظیم سرور ارسال کننده مانند آموزش خودتان با پورت (server::port) مشخص شده. در گیرنده نیز relay_domains و relay_hosts را ویرایش کرده و ارسال کننده را قرار دهید.

میشه بیشتر توضیح بدید ، راه دوستمون اصلا منطقی نیست ...

چطوری یه پورت ب جز ۲۵ بشه پورت smtp ؟

این relay_domains و relay_hosts کجاست ؟! :D

esh
February 14th, 2014, 18:44
چطوری یه پورت ب جز ۲۵ بشه پورت smtp ؟

در فایروال پورت مورد نظر را باز کنید و در تنظیمات SMTP فایروال SMTP_PORTS شماره پورت را هم قرار دهید. در فایل exim.conf (آدرس/etc/exim.conf) در بخش daemon_smtp_ports شماره پورت را اضافه کنید.

این relay_domains و relay_hosts کجاست ؟! :D

در فایل exim.conf (آدرس/etc/exim.conf)