توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد سرور مجازی
mgt1234
February 10th, 2014, 16:32
سلام به همه دوستان عزیز
من یه وب سایت موزیک دارم که تا الان از هاست دانلود براش استفاده میکردم اما حالا میخوام بجای هاست دانلود از سرور مجازی استفاده کنم اما هیچ اطلاعاتی در مورد سرور مجازی ندارم و تا بحالم با سرور مجازی کار نکردم!
1. میخوام از سرور صرفا به عنوان هاست دانلود استفاده کنم و خود سایت فعلا روی هاست میزبانی می مونه. با این اوصاف ، برای استفاده از سرور مجازی به عنوان هاست دانلود،ویندوز رو پیشنهاد می کنید یا لینوکس؟
2. سرورهای مجازی توی کشورهای مختلف چه تفاوت هایی باهم دارند؟ مثلا الان توی این سایت (http://madvps.ir/) چند نوع سرور مجازی داره بعضیاشو نوشته انگلیس بعضیاشو نوشته کانادا بعضیاش هلند و ...! یا مثلا سرورهای مجازی میهن وب هاست همشون توی آمریکا هستن... تفاوت این کشورها چیه؟ توی چی تاثیر داره و کدوم کشور بهتره؟
3. برای سرورهای مجازی میهن وب هاست نوشته شده که "پورت ارتباطی 1000mbps، برای سرورهای مجازی باقی سایت ها سرعت پورت رو ننوشته،خواستم بدونم سرعت تمام سرورهای مجازی توی تمام سایت ها همینه؟
فعلا همینا به ذهنم رسید همینا رو جواب بدید تا باتوجه به جواباتون بازم سوال بپرسم.;) خیلی خیلی ممنون:77:
glxx
February 10th, 2014, 16:39
کشورهای مختلف سرعت پینگ مهمترین هستند
مثلا المان پینگ پایین تری دارد
پرت 1000 رو شیر میکنند برای همین چیزی نمی نویسند
فرق کشور ها هر چقدر نزدیکتر باشد سرعت و کیفیت پینگ پایین دارند
sitetheme
February 10th, 2014, 17:04
سلام به همه دوستان عزیز
من یه وب سایت موزیک دارم که تا الان از هاست دانلود براش استفاده میکردم اما حالا میخوام بجای هاست دانلود از سرور مجازی استفاده کنم اما هیچ اطلاعاتی در مورد سرور مجازی ندارم و تا بحالم با سرور مجازی کار نکردم!
1. میخوام از سرور صرفا به عنوان هاست دانلود استفاده کنم و خود سایت فعلا روی هاست میزبانی می مونه. با این اوصاف ، برای استفاده از سرور مجازی به عنوان هاست دانلود،ویندوز رو پیشنهاد می کنید یا لینوکس؟
2. سرورهای مجازی توی کشورهای مختلف چه تفاوت هایی باهم دارند؟ مثلا الان توی این سایت (http://madvps.ir/) چند نوع سرور مجازی داره بعضیاشو نوشته انگلیس بعضیاشو نوشته کانادا بعضیاش هلند و ...! یا مثلا سرورهای مجازی میهن وب هاست همشون توی آمریکا هستن... تفاوت این کشورها چیه؟ توی چی تاثیر داره و کدوم کشور بهتره؟
3. برای سرورهای مجازی میهن وب هاست نوشته شده که "پورت ارتباطی 1000mbps، برای سرورهای مجازی باقی سایت ها سرعت پورت رو ننوشته،خواستم بدونم سرعت تمام سرورهای مجازی توی تمام سایت ها همینه؟
فعلا همینا به ذهنم رسید همینا رو جواب بدید تا باتوجه به جواباتون بازم سوال بپرسم.;) خیلی خیلی ممنون:77:
1.از سرور ویندوز استفاده کنید!
2.فرق زیادی ندارند ولی هرچی پینگشون کمتر باشه بهتره(سرعت تبادل بالاتره) برای بررسی پینگ یک آی پی یا آدرس میتونید از cmdویندوز کمک بگیریدping ip or site.com
3.سعی کنید پرت اختصاصی بگیرید بعضی ها پرت رو با چند نفر مشترک میکنند!مثلا 100مگابایت اختصاصی خوبه!
سوالی بود در خدمتم
mgt1234
February 10th, 2014, 17:22
1.از سرور ویندوز استفاده کنید!
2.فرق زیادی ندارند ولی هرچی پینگشون کمتر باشه بهتره(سرعت تبادل بالاتره) برای بررسی پینگ یک آی پی یا آدرس میتونید از cmdویندوز کمک بگیریدping ip or site.com
3.سعی کنید پرت اختصاصی بگیرید بعضی ها پرت رو با چند نفر مشترک میکنند!مثلا 100مگابایت اختصاصی خوبه!
سوالی بود در خدمتم
1. به چه دلیل میگید از ویندوز استفاده کنم؟ اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بدید ممنون میشم چون چندتا تاپیکو دیدم گفته بودن لینوکس مناسبه و همینطور لینوکس قیمتش پایینتره،حالا با این اوصاف واقعا لازمه از ویندوز استفاده کنم یعنی با لینوکس کارم راه نمیفته؟ فرقش در چیه؟
2. آدرس سایت سرویس دهند رو توی cmd وارد کنم؟ مثلا mihanwebhost.com؟؟؟
حالا یه سوال جدا از اونا :
- چرا قیمتا توی سایتهای مختلف این همه باهم اختلاف داره؟ مثلا میهن وب هاست یه سرور رو با رم 368 و هارد 25 گیگ و پهنای باند 300 گیگ میده ماهیانه 30 تومن،اونوقت یه سایت دیگه یه سرور رو با رم 512 و هارد 40 گیگ و پهنای باند نامحدود میده ماهیانه 20 تومن!!! یعنی سایت های معروف فقط پول معروفیتشونو میگیرن؟ چون تا اونجایی که دیدم کسی هم از سرورهای این سایتهای ارزون قیمت ناراضی نبوده!!!
| KVM - SERVER |
February 10th, 2014, 17:27
- چرا قیمتا توی سایتهای مختلف این همه باهم اختلاف داره؟ مثلا میهن وب هاست یه سرور رو با رم 368 و هارد 25 گیگ و پهنای باند 300 گیگ میده ماهیانه 30 تومن،اونوقت یه سایت دیگه یه سرور رو با رم 512 و هارد 40 گیگ و پهنای باند نامحدود میده ماهیانه 20 تومن!!! یعنی سایت های معروف فقط پول معروفیتشونو میگیرن؟ چون تا اونجایی که دیدم کسی هم از سرورهای این سایتهای ارزون قیمت ناراضی نبوده!!!
قیمت گذاری هر شرکت متفاوت هست.
سیاست کاری - دیتاسنتر مورد استفاده - قیمت سرور اصلی - و....
بسیاری از دلایل دخیل هست.
mgt1234
February 10th, 2014, 17:35
قیمت گذاری هر شرکت متفاوت هست.
سیاست کاری - دیتاسنتر مورد استفاده - قیمت سرور اصلی - و....
بسیاری از دلایل دخیل هست.
پس یعنی این دلیل نمیشه که یه جا قیمت سروراش نصف یه جای دیگس کیفیت سروراش پایین باشه؟
djmohammad
February 10th, 2014, 18:06
پس یعنی این دلیل نمیشه که یه جا قیمت سروراش نصف یه جای دیگس کیفیت سروراش پایین باشه؟
کیفیت بستگی به سرور اصلی داره که اون شرکت داره ازش استفاده می کنه ...
البته شرکت های مختلفی که تازه راه اندازی میشوند برای جذب مشتری (سیاست کاری ) قیمت محصولات خودشون رو کم میگذارند
شما می تونید قبل از خرید درخواست دهید تا چند نفر از مشتری های اون محصول رو برای جویا شدن کیفیت از آنها به شما معرفی نمایند ...
موفق باشید
sitetheme
February 10th, 2014, 18:06
1. به چه دلیل میگید از ویندوز استفاده کنم؟ اگه ممکنه یه توضیحی در این مورد بدید ممنون میشم چون چندتا تاپیکو دیدم گفته بودن لینوکس مناسبه و همینطور لینوکس قیمتش پایینتره،حالا با این اوصاف واقعا لازمه از ویندوز استفاده کنم یعنی با لینوکس کارم راه نمیفته؟ فرقش در چیه؟
2. آدرس سایت سرویس دهند رو توی cmd وارد کنم؟ مثلا mihanwebhost.com؟؟؟
حالا یه سوال جدا از اونا :
1.چون ویندوز محیط گرافیکی داره و مخصوصا برای شما که تازه از سرور استفاده میکنید کاملا پیشنهاد میشه! لینوکس سیستم عامل سبکی هست ولی به نظرم اصلا بعنوان سرور دانلود مورد استفاده قرار نمیگیره!
2.شما از هر کسی میخواین سرور مجازی تهیه کنید ازش بخواین تا یک آی پی از سرور های مجازیشو به عنوان تست بده به شما و شما تو cmd به این صورت وارد کنید تصویریش ضمیمه شد !
3. خوب دلیلش کیفیت هست البته من مطمئن نیستم که کیفیت میهن وب هاست چطور هست چون تازگی ها ازش نارضایتی زیادی دیدم!ولی قرار هم نیست هرکی گرون تر میده کیفیتش بهتره شما باید اون کانفیگی رو که میخواین رو انتخاب کنید و با یک قیمت معقول تهیه کنید!(ولی سعی کنید از سایت های ناشناخته و سایتهای که قیمت هاشون خیلی پایین خرید نکنید!
سوالی بود در خدمتم
18569
در عکس ضمیمه شده به قسمتtimeتوجه کنید هرچی این عدد کوچکتر باشه بهتره معمولا تو سرور های کشور انگلیس تایم بین 200 تا 300 هست!
در پینگ نزدیک بودن اون کشور به کشور ما تاثیر داره!
mgt1234
February 10th, 2014, 21:23
1.چون ویندوز محیط گرافیکی داره و مخصوصا برای شما که تازه از سرور استفاده میکنید کاملا پیشنهاد میشه! لینوکس سیستم عامل سبکی هست ولی به نظرم اصلا بعنوان سرور دانلود مورد استفاده قرار نمیگیره!
2.شما از هر کسی میخواین سرور مجازی تهیه کنید ازش بخواین تا یک آی پی از سرور های مجازیشو به عنوان تست بده به شما و شما تو cmd به این صورت وارد کنید تصویریش ضمیمه شد !
3. خوب دلیلش کیفیت هست البته من مطمئن نیستم که کیفیت میهن وب هاست چطور هست چون تازگی ها ازش نارضایتی زیادی دیدم!ولی قرار هم نیست هرکی گرون تر میده کیفیتش بهتره شما باید اون کانفیگی رو که میخواین رو انتخاب کنید و با یک قیمت معقول تهیه کنید!(ولی سعی کنید از سایت های ناشناخته و سایتهای که قیمت هاشون خیلی پایین خرید نکنید!
سوالی بود در خدمتم
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f56/18569-%da%86%d9%86%d8%af-%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b1-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2%db%8c-untitled-png
در عکس ضمیمه شده به قسمتtimeتوجه کنید هرچی این عدد کوچکتر باشه بهتره معمولا تو سرور های کشور انگلیس تایم بین 200 تا 300 هست!
در پینگ نزدیک بودن اون کشور به کشور ما تاثیر داره!
خیلی ممنون از پاسخگوییتون
حالا دوتا سوال دیگه هرچند مبتدی اما بهرحال سواله :
1. آی پی توی هر سرور اینکه میگن خرید هر آی پی اضافه و براش قیمت تعیین میکنن برای چیه؟ یعنی یه سرور که بعنوان هاست دانلود استفاده میشه چندتا آی پی باید داشته باشه اصلا کارایی این آی پی ها چیه؟
2. برای یه هاست دانلود که ماهیانه تقریبا 300-400 گیگ پهنای باید نیاز داره،رم چند باشه کافیه؟ رم 512 یا 1 گیگ جواب میده؟ چون فقط برای هاست دانلود میخوام،سایت روش نیست!
ممنون میشم این دوتا سوال ابتداییم جواب بدید :d
mahdi66
February 10th, 2014, 21:43
درود
1. پیشنهاد ما ویندوز هست
2. فاصله کشور در پینگ تاثیر دارد و کشورهای مختلف نسبت به میل و کپی رایت برخوردهای مختلفی دارند
3. سرعت پورت بسیار مهم است که میشه گفت همان سرعت اینترنت هست بیشتر سرورها 1گیگ هستند و برخی هنور 100 مگ می باشند
سوالی دیگه ای بود در خدمتم
http::/PolServer.ir
sitetheme
February 10th, 2014, 21:50
خیلی ممنون از پاسخگوییتون
حالا دوتا سوال دیگه هرچند مبتدی اما بهرحال سواله :
1. آی پی توی هر سرور اینکه میگن خرید هر آی پی اضافه و براش قیمت تعیین میکنن برای چیه؟ یعنی یه سرور که بعنوان هاست دانلود استفاده میشه چندتا آی پی باید داشته باشه اصلا کارایی این آی پی ها چیه؟
2. برای یه هاست دانلود که ماهیانه تقریبا 300-400 گیگ پهنای باید نیاز داره،رم چند باشه کافیه؟ رم 512 یا 1 گیگ جواب میده؟ چون فقط برای هاست دانلود میخوام،سایت روش نیست!
ممنون میشم این دوتا سوال ابتداییم جواب بدید :d
1.آی پی اضافه به کار شما نمیاد! والا من خودم تا به حال آی پی اضافه نخواستم آی پی اضافه یعنی علاوه بر آی پی قبلیتون یک آی پی دیگه هم داشته باشید(شما یک سرور با یک آی پی کافیه براتون!:d)
2.رم سرور ربطی به پهنای باند مصرفی نداره شما باید ببینید چند تا یوزر و چند تا یوزر آنلاین دارید! اگر تازه شروع کردید و یوزری ندارید با رم 1 گیگ شروع کنید خوب هسترم 512 هم اگر کیفیت سرور خوب باشه بله جواب میده!(مورد داشتیم رم 512 از رم 2 بهتر کار کرده چون ظاهرا رم دو بوده آما خالی از کیفیتhttp://www.webhostingtalk.ir/images/IPBPRO/smilies_IPBPRO/4.gif)
mgt1234
February 10th, 2014, 22:06
1.آی پی اضافه به کار شما نمیاد! والا من خودم تا به حال آی پی اضافه نخواستم آی پی اضافه یعنی علاوه بر آی پی قبلیتون یک آی پی دیگه هم داشته باشید(شما یک سرور با یک آی پی کافیه براتون!:d)
2.رم سرور ربطی به پهنای باند مصرفی نداره شما باید ببینید چند تا یوزر و چند تا یوزر آنلاین دارید! اگر تازه شروع کردید و یوزری ندارید با رم 1 گیگ شروع کنید خوب هسترم 512 هم اگر کیفیت سرور خوب باشه بله جواب میده!(مورد داشتیم رم 512 از رم 2 بهتر کار کرده چون ظاهرا رم دو بوده آما خالی از کیفیت:d)
خیلی ممنون
فعلا تا همینجاشو میخواستم بدونم.
پس شد سرور ویندوز با رم 1 گیگ با یه آی پی
اگه بازم چیزی به ذهنم رسید میپرسم :d
بازم ممنون:53:
kourosh_it
February 11th, 2014, 00:19
درود خسته نباشید
از سرور مجازی بخوایید بعنوان هاست دانلود استفاده کنید باید iis نصب و کانفیگ کنید و نسخه 2003 ویندوز سرور پیشنهاد میشه
کشور ها مختلف هست بستگی به پینگشون به ایران و کیفیت اون دیتاسنتر داره ! مثلا آلمان و انگلیس گزینه های خوبی هستند
پورت برای سرور مجازی همون 1000 مگابایت هست ولی با کمی قدرت کم تر !
موفق باشید
Mr.Te0
February 11th, 2014, 14:14
نظرات رو خوندم دوستان فقط به پینگ سرور های در لوکیشن های مختلف اشاره کرده بودند.
به نظر بنده علاوه بر پینگ خوب کیفیت هارد و به طور کلی سخت افزار سرور بسیار حائز اهمیت است.
arDEmbOt
February 11th, 2014, 14:25
۱- توصیه می شود از لینوکس به علت پایداری و قدرت مانور بالاش استفاده شود
۲- هر چه کشور به شما نزدیکتر پینگ کمتر و زمان دریافت داده کمتر
۳- خوب پورت هم که مشخصه چی می شه هر چه پورت پرسرعتر بهتر
technopardaz
February 11th, 2014, 14:36
با سلام
خدمت شما دوست عزیز عرض کنم طبق صحبت هایی که دوستان کردن محیط ویندوز برای شما که کاربر عادی هستید بهتر و کاربردی تر هست و کار اسان تر اما در ضمینه سرور های مجازی توصیه من به شما اینه که از لحاظ قیمت و کیفیت باید به چند نکته توجه کنید .
قیمت اولیه و ثانویه و تعادل این دو
و ....
Mihan-Server
February 11th, 2014, 15:34
سلام به همه دوستان عزیز
ببینید لوکشین بهتر هست اروپایی باشه امریکایی هم بود مشکلی نداره البته به دیتاسنتری که سرور در آن میزبانی میشود و مشخصات و نوع سرور بستگی دارد
اینکه ننوشته شاید منظورش اطلاع رسانی بوده که میخواسته بگه پورت ما 1 گیگ هست و برای همه همینطوره ..
mgt1234
February 15th, 2014, 16:05
سلام
ممنون از پاسخ همگی یه چندتا سوال جدید دارم :
1. آیا میشه روی سرور مجازی ، اسکریپت انتقال فایل نصب کرد و فایل ها رو از سرور سایت های دیگه توسط این اسکریپت انتقال داد به سرور؟
2. سرعت آپلود فایل از سرور مثلا 20 مگابایت بر ثانیس،آیا سرعت دانلود هم همینجوری بالاست یا به سرعت اینترنت خودمون بستگی داره؟
در کل میخوام بدونم آیا میتونم مثلا یه فایل 1 گیگابایتی رو از یه سایت اول انتقال بدم به سرور خودم بعد از سرور خودم اون فایلو با سرعت بالا دانلود کنم؟
Mr.Te0
February 15th, 2014, 16:31
سلام
1. آیا میشه روی سرور مجازی ، اسکریپت انتقال فایل نصب کرد و فایل ها رو از سرور سایت های دیگه توسط این اسکریپت انتقال داد به سرور؟
2. سرعت آپلود فایل از سرور مثلا 20 مگابایت بر ثانیس،آیا سرعت دانلود هم همینجوری بالاست یا به سرعت اینترنت خودمون بستگی داره؟
در کل میخوام بدونم آیا میتونم مثلا یه فایل 1 گیگابایتی رو از یه سایت اول انتقال بدم به سرور خودم بعد از سرور خودم اون فایلو با سرعت بالا دانلود کنم؟
1- بله میشه - نرم افزار هایی مثل فایل زیلا
2- بستگی به شبکه سرور داره و به سرعت اینترنت شما ارتباطی نداره .. معمولا سرعت دانلود و اپلود در سرور های مختلف بین 1-100 مگابایت بر ثانیه است
3- این کار رو میتونید بکنید ولی دانلود فایل به سرعت اینترنت شما بستگی داره.
Mihan-Server
February 15th, 2014, 17:30
سلام
1 . این مورد که شما میگید مربوط به لیچر ها میشه و فکر نمیکنم ربطی به Ftp و filezilla داشته باشه
2 . بستگی به شرایط اینترنت شما دارد بعضی مواقع هست که سرعت سرور بسیار بالایست اما دانلود از آن از سمت ایران مشکل دارد
درصورتی که دانلود از سرورتون مشکلی نداشته باشه بله
;)
mgt1234
February 15th, 2014, 20:16
1 . این مورد که شما میگید مربوط به لیچر ها میشه و فکر نمیکنم ربطی به Ftp و filezilla داشته باشه
2 . بستگی به شرایط اینترنت شما دارد بعضی مواقع هست که سرعت سرور بسیار بالایست اما دانلود از آن از سمت ایران مشکل دارد
درصورتی که دانلود از سرورتون مشکلی نداشته باشه بله
;)
بله،منظورم اینه که فایل رو از یه سرور دیگه انتقال بدم به سرور خودم که دیگه نخوام کار دیگه ای انجام بدم. اسکریپتشو دیدم خواستم بدونم ایراد نمیگیرن اگه استفاده کنیم روی سرور مجازی؟
در مورد اون دانلود هم منظورم اینه که مثلا من اگه بخوام یه فایل رو از داخل سرورم انتقال بدم به کامپیوتر شخصی،این عمل بستگی به سرعت اینترنت خودم داره یا انتقال فایل از سرور به کامپیوتر خودم با سرعت سرور انجام میشه؟