توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سبک ترین مجازی ساز
reza*
December 30th, 2013, 18:16
دوستان ساده ترین و سبک ترین مجازی ساز چیه ؟ میخوام روی سیستم خودم نصب کنم برای یه سری آزمایش . مهم نیست امکاناتش در چه حد باشه ! همین که با انواع سیستم ها مشکل
نداشته باشه و مصرف منابعش کم باشه کفایت میکنه .
| KVM - SERVER |
December 30th, 2013, 18:18
Virtual Box روی Ubuntu کمتر از 512 مگابایت رم سیستمتون مصرف میشه.
اما روی ویندوز بخواید VMware Workstation ران کنید حداقل 1 - 1.5 گیگابایت لازم هست.
* VirtualBox محصول شرکت Oracle هست (Java) و مجازی ساز بسیار قدرتمندی هست و همینطور از اکثر Guest OS ها پشتیبانی میکنه.
reza*
December 30th, 2013, 18:24
Virtual Box روی Ubuntu کمتر از 512 مگابایت رم سیستمتون مصرف میشه.
اما روی ویندوز بخواید VMware Workstation ران کنید حداقل 1 - 1.5 گیگابایت لازم هست.
* VirtualBox محصول شرکت Oracle هست (Java) و مجازی ساز بسیار قدرتمندی هست و همینطور از اکثر Guest OS ها پشتیبانی میکنه.
ممنون . منتظر نظرات بقیه دوستان .
dexin
December 30th, 2013, 18:33
Citrix - Xen خوبه به نظرم ولی
VMware Esxi مصرفش کمتره.
glxx
December 30th, 2013, 18:35
Virtual Box سبکترین است
vmware خودش رم مصرف ی دارد برای استفاده
این دو معروفترین و بهترین هستند
glxx
December 30th, 2013, 18:36
Citrix - Xen روی سیستم خانگی نصب میشود؟
ایشون برای سیستم شخصی نیاز دارد نه سرور
reza*
December 30th, 2013, 18:42
دوستان من میخوام رو ویندوز نصب بشه
vmware esxi که پیشنهاد میدید خودش سیستم عامل هست .
| KVM - SERVER |
December 30th, 2013, 18:45
دوستان من میخوام رو ویندوز نصب بشه
vmware esxi که پیشنهاد میدید خودش سیستم عامل هست .
ویندوز خودش رم زیادی مصرف میکنه.
Ubuntu در کل بهتر هست.
alireza.076
December 30th, 2013, 18:52
Citrix - Xen روی سیستم خانگی نصب میشود؟
ایشون برای سیستم شخصی نیاز دارد نه سرور
بله نصب میشود و بهتر از virtualbox و vmware در لینوکس عمل میکنه
دوستانی که ESXI رو معرفی میکنند برای دسکتاپ نیست!
برای ویندوز هم vmware و هم virtualbox خوبه،اما virtualbox رایگان هستش من virtualbox رو پیشنهاد میدم، اما امکانات vmwar eبیشتره
ولی در کل مجازی سازی کلا روی ویندوز ارزش نداره، به شدت کند عمل میکنه، بهترین کار اینه که دبیان یا آرچ نصب کنید و روی آنها یا virtualbox نصب کنید یا زن، اما vmware در لینوکس اصلا پیشنهاد نمیشه!
دبیان هم گفتم به خاطره اینه که شما وقتی دبیان رو بالا میارید 65 مگ رم مصرف میکنه فقط!
reza*
December 30th, 2013, 18:57
ویندوز خودش رم زیادی مصرف میکنه.
Ubuntu در کل بهتر هست.
بله نصب میشود و بهتر از virtualbox و vmware در لینوکس عمل میکنه
دوستانی که ESXI رو معرفی میکنند برای دسکتاپ نیست!
برای ویندوز هم vmware و هم virtualbox خوبه،اما virtualbox رایگان هستش من virtualbox رو پیشنهاد میدم، اما امکانات vmwar eبیشتره
ولی در کل مجازی سازی کلا روی ویندوز ارزش نداره، به شدت کند عمل میکنه، بهترین کار اینه که دبیان یا آرچ نصب کنید و روی آنها یا virtualbox نصب کنید یا زن، اما vmware در لینوکس اصلا پیشنهاد نمیشه!
دبیان هم گفتم به خاطره اینه که شما وقتی دبیان رو بالا میارید 65 مگ رم مصرف میکنه فقط!
ممنون . چاره نیست باید روی ویندوز صورت بگیره . نمیتونم سیستم عامل رو لینوکس کنم برای این کار .
vmware work station تست کردم به شدت اعصاب خورد کن بود . الانم دارم virtualbox دانلود میکنم ببینم چی میشه .
alireza.076
December 30th, 2013, 19:19
ممنون . چاره نیست باید روی ویندوز صورت بگیره . نمیتونم سیستم عامل رو لینوکس کنم برای این کار .
vmware work station تست کردم به شدت اعصاب خورد کن بود . الانم دارم virtualbox دانلود میکنم ببینم چی میشه .
خوب چرا ویندوز رو مجازی توی لینوکس بالا نمیارید؟
اگه برای دسکتاپ خودتون میخواهید همچین کاری کنید و فکر میکنید که بیاید رو لینوکس مشکل نرم افزاری و اینجور حرفا بر میخورید، طرز فکرتون اشتباه هستش، خود منم توی همین کار هستم اما آلان نزدیکه 2 ساله که کامپیوتر رنگ ویندوز رو ندیده! خوش بختانه هم که دیگه آلان حتی برای بازی ها هم steam os امده به کمک لینوکسی ها، بازی های تحت steam هم میاد تو بازار از امسال :-D
ولی کلا زحمتش به هنگ های ویندوز، صفحه مرده ی ویندوز موقعی که یه چیزی رو سیو نکردی و .... می ارزه!
در مورد vmware هم مشخصات سخت افزاریتون مگه چی هستش؟!
| KVM - SERVER |
December 30th, 2013, 19:31
اگه برای دسکتاپ خودتون میخواهید همچین کاری کنید و فکر میکنید که بیاید رو لینوکس مشکل نرم افزاری و اینجور حرفا بر میخورید، طرز فکرتون اشتباه هستش، خود منم توی همین کار هستم اما آلان نزدیکه 2 ساله که کامپیوتر رنگ ویندوز رو ندیده! خوش بختانه هم که دیگه آلان حتی برای بازی ها هم steam os امده به کمک لینوکسی ها، بازی های تحت steam هم میاد تو بازار از امسال :-D
ولی کلا زحمتش به هنگ های ویندوز، صفحه مرده ی ویندوز موقعی که یه چیزی رو سیو نکردی و .... می ارزه!
بنده تا یک ماه پیش از ubuntu برای لپ تاپ شخصیم استفاده میکردم.
اما مشکل اصلی که داشتم متصل کردن idevice به سیستم داشتم.
iTunes نسخه ای برای لینوکس نداره .. روی Wine هم درست ران نشد.
راه حل برای این مورد هست؟
فکر نمیکنم.
reza*
December 30th, 2013, 19:31
برای استفاده ی من کدوم لینوکس پیشنهاد میشه ؟ :39: ( به مشکل بخورم تقصیره خودته ها )
4 گیگ DDR3
Core i5
رم تک کاناله هست .
alireza.076
December 30th, 2013, 19:37
برای استفاده ی من کدوم لینوکس پیشنهاد میشه ؟ :39: ( به مشکل بخورم تقصیره خودته ها )
4 گیگ DDR3
Core i5
رم تک کاناله هست .
برای شروع از مینت استفاده کنید، چون گرافیکی که داره باعث جذب کاربرا میشه مخصوصا محیط سینامونش، اگه خواستید بگید براتون لینکش ر بدم دانلود کنید
بعد اینکه نرم افزار های جانبی روش نصبه و تنها کاری که نیاز دارید اینه که نصبش کنید! فقط قسمت پارتیشن بندی رو حواستون رو جمع کنید که مثل من نزنید هاردتون رو فرمت نکنید ;d
از لحاظ مشخصات رم و سی پی یونباید توی workstation به مشکل بر بخورید اما تنها چیزی که میتونه امکان داشته باشه، قدیمی بودن یا سرعت پایینه هاردتون هست
اگه دستکاپ هست معمولا روی کیس یه چراغی هستش که برای هارده و چشمک میزنه، اگه خیلی چشمک میزنه یا ثابت مونده 100٪ از هاردتون هست یا هارد یه صدای تیک تیک میکنه که اون صدا تند میشه
شایدم نرم افزاری برای اینکار باشه که من خبر ندارم برای ویندوز رو
Domain
December 30th, 2013, 19:39
من هم برای کار روی PC و لپتاپ Virtual Box رو پیشنهاد می کنم
alireza.076
December 30th, 2013, 19:44
بنده تا یک ماه پیش از ubuntu برای لپ تاپ شخصیم استفاده میکردم.
اما مشکل اصلی که داشتم متصل کردن idevice به سیستم داشتم.
iTunes نسخه ای برای لینوکس نداره .. روی Wine هم درست ران نشد.
راه حل برای این مورد هست؟
فکر نمیکنم.
خوده هسته مک لینوکسه، اما این موارد به خاطر انحصار طلبی اپل هستش که ...
میتونید ویندوز رو توی virtualbox نصب کنید . itunes رو هم روش مشکلی نداره و یکی از دوستانم استفاده میکرده فقط ویندوز xp نصب نکنید که با itunes یه خورده مشکل داره
جایگزین itunes هم توی لینک زیر هست
معرفی نرم افزار پخش موزیک: Nightingale ،Guayadequ و Songbird و غیره (http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,58552.0.html)
در راه لینوکس موفق باشید :d
reza*
December 30th, 2013, 19:55
برای شروع از مینت استفاده کنید، چون گرافیکی که داره باعث جذب کاربرا میشه مخصوصا محیط سینامونش، اگه خواستید بگید براتون لینکش ر بدم دانلود کنید
بعد اینکه نرم افزار های جانبی روش نصبه و تنها کاری که نیاز دارید اینه که نصبش کنید! فقط قسمت پارتیشن بندی رو حواستون رو جمع کنید که مثل من نزنید هاردتون رو فرمت نکنید ;d
از لحاظ مشخصات رم و سی پی یونباید توی workstation به مشکل بر بخورید اما تنها چیزی که میتونه امکان داشته باشه، قدیمی بودن یا سرعت پایینه هاردتون هست
اگه دستکاپ هست معمولا روی کیس یه چراغی هستش که برای هارده و چشمک میزنه، اگه خیلی چشمک میزنه یا ثابت مونده 100٪ از هاردتون هست یا هارد یه صدای تیک تیک میکنه که اون صدا تند میشه
شایدم نرم افزاری برای اینکار باشه که من خبر ندارم برای ویندوز رو
مینت ؟ لینک ؟ :d
سیستم لپ تاپ هست هارد 2.5" 5400
قدیمی نیست به خاطر RPM کم به مشکل میخوره .
reza*
December 30th, 2013, 19:56
من هم برای کار روی PC و لپتاپ Virtual Box رو پیشنهاد می کنم
ممنون از پیشنهاد شما . دارم تستش میکنم .
alireza.076
December 30th, 2013, 20:05
مینت ؟ لینک ؟ :d
سیستم لپ تاپ هست هارد 2.5" 5400
قدیمی نیست به خاطر RPM کم به مشکل میخوره .
پس ریاد تفاوتی بین vmware و virtualbox ندارید اما یه خورده بهتر عمل میکنه virtualbox
این برسی مینت
بررسی لینوکس مینت 16 سینامون | LinuxReview (http://linuxreview.ir/1392/09/linux-mint-16-cinnamon-review/)
این لینک دانلودش با میزکاره سینامون، بعد اگه خوسایتد میتونید kde یا mate یا ... نصب کنید ولی من چون سینامون خیلی دوست داشتم واسه همین لینکش رو دادم بهتون :d
Linux Mint 16 "Petra" - Cinnamon (64-bit) - Linux Mint (http://www.linuxmint.com/edition.php?id=144)
از سروری که خپاستید میتونید دانلود کنید
بعد اینکه مینت زیر شاخه ی اوبونتو هستش، لینک اولی که دادم بخونید کار دستتون میاد
فقط برای قسمت پارتیشن بندی رو یه خورده سرچ کنید و یه بار هم روی مجازی ساز نصب کنید
موفق باشید
taghi.karimi
December 30th, 2013, 20:33
در صورتی که در رم محدودیت ندارید میتونید از vmware Workstartion استفاده کنید.
فقط موردی که در اون دیدم با آپاچی سازگاری کامل ندارد.
اما در vbox این مورد وجود نداره و کاملا سازگار هست .
موفق باشید
ertebat7
December 30th, 2013, 22:50
وی ام ویر و virtual box هر دو مناسب هستند و سبک دوست عزیز
reza*
December 30th, 2013, 23:07
ممنون از همه ی دوستانی که شرکت کردند . مخصوصا علیرضا . :d
novin-web
December 30th, 2013, 23:34
سلام
vmware
بهترین گزینه هست