-
April 18th, 2020, 02:37
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازsaeed.mihan به دلیل پست مفید
-
April 18th, 2020 02:37
# ADS
-
April 18th, 2020, 16:05
عضو انجمن
پاسخ : آموزش سئو محلی
ممنون از مطلب خوب و کاربردی
-
-
April 18th, 2020, 16:26
مطلب بسیار کاربردی بود ، ولی من توی ثبت مکان توی نقشه گوگل مشکل دارم ، بعضیاشون ثبت میشه و بعضیا هم اصلا ثبت نمیشه ، چه فاکتور و قوانینی داره برای ثبت مکان ؟
-
-
April 19th, 2020, 00:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hadihosseininet
مطلب بسیار کاربردی بود ، ولی من توی ثبت مکان توی نقشه گوگل مشکل دارم ، بعضیاشون ثبت میشه و بعضیا هم اصلا ثبت نمیشه ، چه فاکتور و قوانینی داره برای ثبت مکان ؟
ثبت سایت در گوگل مپ به دلیل تحریم های گوگل کمی سخت تر و زمان بر شده است می بایستی چند بار تست کنید امتحان کنید و نزدیک 10 روز ثبت کنید بعد از ثبت فردا برای شما پیام میاد اینکه ثبت شده سریع به چند نفر بگید به جایی که ثبت کردید امتیاز بدن و نظر بدن تا گوگل ثبتش کنه
-
-
April 19th, 2020, 15:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hadihosseininet
در ثبت مکانهای شهری تاکنون یک مورد هم به مشکلی برنخوردیم، اما اگر خارج از شهر باشد که معمولا لوکیشنهای کمتری ثبت است، اطلاعات را تکمیلتر وارد کنید (مثلا حتما عکس از مکان بذارید) و اگر ثبت نشد، چندین بار مجدد تلاش کنید.
در کل سئو محلی را جدی بگیرید تا مشتریان حضوریتان افزایش یابد.
ویرایش توسط saeed.mihan : April 19th, 2020 در ساعت 15:30
مشاهده آموزش های صفر تا صد سئو، دیجیتال مارکتینگ، شبکه: میهن لرن
-
-
آموزش مقدماتی سئو
راهنمای سئو (بهینه سازی موتور های جستجو) برای دوستان تازه وارد
کسب جایگاه و گرفتن ترافیک در موتورهای جستجو مثل گوگل
اگر علاقه زیادی برای یادگیری سئو داری و ذوق متخصص سئو شدن رو داری میتونی از این آموزش چند قدم رو به جلو رو برداری و بهت قول میدم ارزششو داره که با دقت بیشتری این راهنما رو چند بار بخونی.
این دوره کوتاه مقدمه ی خوبی برای آشنایی شما با تمامی سرفصل های اصلی سئو هست، از استخراج کلمات کلیدی (Keyword research) که یکی از مهم ترین قسمت های شروع فرایند بهینه سازی برای گوگل است که ترافیک با کیفیت رو بدست بیارین، تا اینکه چطوری سئو داخلی (On-page SEO) سایت رو گوگل پسند بچینید، تا لینک سازی سفید (Link Building) برای صفحات مهم سایت و ساختن زیرساخت کسب قدرت دامنه، پس با من همراه باشین و هر سوالی که براتون پیش اومد رو ازم بپرسین.
-
-
آموزش های بسیار خوبی بود.من یک وب سایت برای گل فروشی دارم راه اندازی میکنم و میخوام با قالب پرستاشاپ این کار انجام بدم بخ نظرتون سئو تو همه ی cms ها به یک شکل هست و کدوم یک سئو راحت تری داره
-
-
June 10th, 2020, 23:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeediran
آموزش های بسیار خوبی بود.من یک وب سایت برای گل فروشی دارم راه اندازی میکنم و میخوام با قالب پرستاشاپ این کار انجام بدم بخ نظرتون سئو تو همه ی cms ها به یک شکل هست و کدوم یک سئو راحت تری داره
بدون تردید از وردپرس استفاده کنید
-
-
June 18th, 2020, 13:46
بسیار ممنونم از اطلاعات مفیدی که در مورد سئو محلی در اختیار ما قرار دادید، اما به نظر من این مسائل را بایستی در طول زمان و از طریق تجربه یاد گرفت.
-