به علت تغییر مدیریت ویرایش شد .......
به علت تغییر مدیریت ویرایش شد .......
ویرایش توسط royalhost : August 17th, 2014 در ساعت 23:09
من يه سايت جامعه مجازي دارم با بازديد بالا. خيلي سرور عوض كردم اما از هر جا كه مي خريدم بعد از يه ماه اكانتم مسدود ميشد به علت مصرف بالا.
همه مي گفتن بايد سرور مجازي بخري كه اونم قيمتش بالاس
تا اينكه با رويال هاست اشنا شدم كه قيمتش خيلي عالي بود. سفارش دادم و با پشتيباني خوبشون درجا اطلاعت منو انتقال دادن به هاست خودشون
سرعتش فوق العادس و همه كاربران سايتم راضين.اينم ادرس سايت:blog.takbox.ir
شما لطف داریدمن يه سايت جامعه مجازي دارم با بازديد بالا. خيلي سرور عوض كردم اما از هر جا كه مي خريدم بعد از يه ماه اكانتم مسدود ميشد به علت مصرف بالا.
همه مي گفتن بايد سرور مجازي بخري كه اونم قيمتش بالاس
تا اينكه با رويال هاست اشنا شدم كه قيمتش خيلي عالي بود. سفارش دادم و با پشتيباني خوبشون درجا اطلاعت منو انتقال دادن به هاست خودشون
سرعتش فوق العادس و همه كاربران سايتم راضين.اينم ادرس سايت:blog.takbox.ir
ممنون از شما
به دلیل ارتقای سرور به سرور قدرتمند تر لیست قیمت ها تغیر کرد
برای مشاهده ی کاملا سروس ها کلیک کنید
شما چطور این پلان ها را پربازدید نامگذاری می کنید؟ بالاترین پلن شما 5 گیگ فضا + 100 گیگ ترافیک است .یک سایت پربازدید معمولی در ماه بیش از 400 گیگ ترافیک مصرف دارد و حداقل 1 تا 2 گیگ فقط حجم دیتابیس ! علاوه بر این 2 فاکتور مهم ترین مورد منابع بالایی است که مورد نیاز این قبیل سایت های می باشد !
این سرویسها پر بازدید هستن اگه شما مثلا یکی از اینا رو بخری و منابع برای شما تموم بشه در خواست بدید تیکت میزنید ارتقاع داده میشه حتی اگه تو سرویس ها هم نباشهشما چطور این پلان ها را پربازدید نامگذاری می کنید؟ بالاترین پلن شما 5 گیگ فضا + 100 گیگ ترافیک است .یک سایت پربازدید معمولی در ماه بیش از 400 گیگ ترافیک مصرف دارد و حداقل 1 تا 2 گیگ فقط حجم دیتابیس ! علاوه بر این 2 فاکتور مهم ترین مورد منابع بالایی است که مورد نیاز این قبیل سایت های می باشد !
تمامی سرویس ها پرسرعت هستن می تونید امتحان کنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
نگاه کنید این هاستا مخصوص سایتایی هست که براشون سرعت تعداد انلاین ها مهم هست کولد لینوکسم بزودی نصب می شودمنابع تمام نمیشه عزیز :دی
یک چیزی شما مگر بر روی کلود لینوکس هستید؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)