سلام دوستان
يه ليست از بهترين ديتا سنتر هاي جهان ميشه بديد ؟ و دليل قانع كننده بگيد.
سلام دوستان
يه ليست از بهترين ديتا سنتر هاي جهان ميشه بديد ؟ و دليل قانع كننده بگيد.
فکر میکنم سافت لایر و دپلانت باشن.
دلیلم هم حسن شهرتشون هستش!
LiquidWeb
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
only Iweb canada
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
سلام.
از نظر من، لیست درخواستی شما به شرح زیر است:
1. ThePlanet
کمترین مشکلات فنی و بهترین سطح سرویس در نوع خود در دنیای هاستینگ.
یکی از Stable ترین شرکت های دنیا که همیشه نو آور بوده و بیشترین هم و غم اش، به روز رسانی سیستم هایشان بوده و هست.
2. Rackspace
دارای کمترین شکایت ها و بیشترین نظرات مثبت، پس از شرکت ThePlanet و موفق ترین شرکت از نظر خدمات Managed Hosting در دنیا که تایید این صحبت، با یک سرچ گوگل به راحتی قابل یافت هست.
3. Softlayer
بهترین سطح سرویس به همراه Hardware های واقعاً به روز و کارشناسان قوی و حرفه ای در ضمینه هاستینگ و متخصص در ایجاد شبکه های Cluster و Cloud با جدید ترین روش های روز دنیا.
4. Wiredtree
نو آور ترین شرکت هاستینگ دنیا در شاخه سرورهای لینوکس که بیشترین درصد مشتریان راضی و خوشحال رو در ضمینه میزبانی سرورهای لینوکس داشته و تنها نقطه ضعفش رو میشه قیمت های بیش از حد بالاش دونیست.
شرکت های دیگری هم هستند که میشه ازشون نام برد ولی اینها بهترین های دنیا هستند و این نتیجه تحقیقات من در بازار جهانی هست.
با تشکر.
جناب آریا عزیز خودتون از این چند دیتاسنتر کدومش رو بیشتر قبول دارید . که هم از نظر قیمت خوب باشه (معقول ) هم کیفیت عالی باشه
موفق باشید
خداحافظ !
1and1 هم بد نیست ! تو خود آمریکا خیلی خیلی معروفه ! مثلا سرویس میل اوباما از 1and 1 بوده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)