با سلام
چطور می شود یک دامنه .ir به سرور سنتوس وصل کرد؟
با تشکر
با سلام
چطور می شود یک دامنه .ir به سرور سنتوس وصل کرد؟
با تشکر
. : : : NODROON : : : .
سرور مجازی - میزبانی وب - طراحی سایت - برنامه نویسی
ID Telegram : @Dr_NINJA / Skype : es.rastegar || نماد ساماندهی . پشتیبانی : 24x7
سلام
دامنه متصل کن به کلود فلیر
بعد از طریق کلود فلیر میتونی A Record ایجاد کنی
تک کلود - TakCloud.Com با بیش از ۸ سال سابقه
راه های ارتباطی : ارسال تیکت | ایمیل: info at takcloud.com | گفتگوی زنده سایت | شماره تماس : 09211553169
یعنی به طور مثال می تونم دامنه abcd.ir وصل کنم به سرور؟
چون تا جایی که یادمه با کلود میشه DNS ساخت
. : : : NODROON : : : .
سرور مجازی - میزبانی وب - طراحی سایت - برنامه نویسی
ID Telegram : @Dr_NINJA / Skype : es.rastegar || نماد ساماندهی . پشتیبانی : 24x7
تک کلود - TakCloud.Com با بیش از ۸ سال سابقه
راه های ارتباطی : ارسال تیکت | ایمیل: info at takcloud.com | گفتگوی زنده سایت | شماره تماس : 09211553169
اگر ای پی مسدود شده باشه بهش دامنه وصل میکنیم میشه بهش وصل شیم یا همچنان مسدود میمونه
من یه vps گرفتم نمیتونم کانکت شم گویا مسدود شده ای پی
اولا اگه از دامنه استفاده میکنید، حتی اگه آییپی سرور هم از ایران مسدود باشه، همچنان میشه به سایت دسترسی داشت. اما اما اما فقط به این خاطر همچنان دسترسی دارید که اولا از کلود فلیر دارید استفاده میکنید و ثانیا آیکن ابر رو در کلادفلیر روشن کردید. در اینصورت ایپی سرور هم مسدود باشه، سایتتون با دامنه بالا میاد.
البته جواب های به این تیکت هم جالبه ها. شما الآن دامنه تون به سرور وصل نشده. دامنه تون به کلودفلیر وصل شده. برای وصل کردن دامنه به سرور باید دیاناس سرور راه اندازی کنید و هاستنیمتون رو کانفیگ کنید روش.
اما چون دامنه تون بجای وصل شدن به سرور، به کلود فلیر وصل شده، و ای پی سرور هم مسدود شده و آیکن ابر کلادفلیر هم روشن کردید، همچنان از طریق دامنه، به سایتتون امکان دسترسی هست.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)