-
October 5th, 2018, 15:13
عضو انجمن
ران دامنه و شروع کدام مراحل
سلام
میخوام از تجربه دوستان استفاده کنم و یک پست مناسبی برای افرادی که قصد راه اندازی سایتشون رو دارن مفید باشه
گاهی اوقات با پیشرفت و افزایش معلومات ادم میبینه که باید تو مراحل اول این کارا رو انجام میداد و اگر دوباره شروع کنه سایتی بهتر از این رو میسازه
میخواستم تجربه خودتون رو برام بگید تا این سایتم رو با اصول بیشتر راه اندازی کنم
با تشکر
قصد راه اندازی با وردپرس هست با هاست اشتراکی دانش بالای مبتدی اشنا با سئو و بهینه سازی
برخی از موضوعات مد نظر هست شاید بیشتر باشه راهنمایی کنید
تغییر تو وردپرس برای بهینه سازی و سئو
افزونه مورد نیاز
مرحله مختلف معرفی از جمله وب مستر گوگل و غیره
.....
ویرایش توسط tabtak : October 5th, 2018 در ساعت 21:21
-
-
October 5th, 2018 15:13
# ADS
-
October 5th, 2018, 15:16
عضو جدید
پاسخ : ران دامنه و شروع کدام مراحل
سلام
سایتی که می خواهید بسازید موضوعش چی هست؟
-
تعداد تشکر ها از ticdars به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2018, 15:31
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
ticdars
سلام
سایتی که می خواهید بسازید موضوعش چی هست؟
یک سایت معروفی محصولات نانوایی و فروش هست نه از طریق فروشگاهی چون باید در تماس باشیم
-
-
October 5th, 2018, 16:12
عضو جدید
یک کتاب صوتی خیلی خوب برای شروع کار داخل انجمنم قرار دادم خیلی مفید و موثر هست برای شروع
http://wp-mu.ir/showthread.php?96-%D...&p=119#post119
-
تعداد تشکر ها از ticdars به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2018, 21:27
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
ticdars
لود نشد سایت
-
-
October 6th, 2018, 16:27
عضو جدید
انجمن به مشکل خورده به زودی درست میشه
-
-
October 7th, 2018, 14:55
عضو جدید
با سلام
برای شروع همچینکاری اول و بهترین کار اینه که یک اسم خوب و اینکه به خاطر راحت سپرده بشه باید انتخاب کنید و اونو با پسوند مورد نظر ثبت کنید.
دومین کار اینه که از جایی هاست تهییه کنید که از کیفیت خوبی برخوردار باشه تا در طی مراحل به مشکل نخورید.
و سوم نصب وردپرسه که خودتون اشنایین برای نصبش فکر کنم اگر نبودید اموزش های زیادی است
و چهارم برای بهینه بودن سایت حتما حتما از قالبی با کیفیت و بهینه شده استفاده کنید تا از سرعت و سئو خوبی برخوردار باشه که هم رایگان هست و هم پولی که میتونید از سایت های مشخص خرید کنید.
پنجم بعد از راه اندازی و نصب قالب باید کمک شروع مطلب گزاری و سئو رو شروع کنید.
برای سئو وردپرس من خودم از چندین افزونه استفاده کردم طی 3 سال که بهترینش yoast seo هست و افزونه کامل هست.
بعد نصب افزونه باید یا از yoast seo یا افزونه ای دیگر xml map سایت خودتون رو بسازید.
بعد از ساخت باید سایتو در گوگل وب مستر ثبت کنید که اون هم آموزش هایی زیادی داره توی اینترنت
بعد باید شروع به مطلب گزاری کنید مطالبی که کمتر از 300 کلمه نباشند و حتما در ان ها از عکس استفاده کنید و عکس ها را بهینه کنید .
که موقع نوشتن مطلب افزونه yoast seo هم کمکتون میکنه و اشکالات رو مینویسه
بعد کم کم با انتشار مطالب بهینه و سئو شده و لینک سازی رتبه سایت شما بالامیره البته پروسه طولانی داره
(ببخشید اگر چیزی جا انداختم یا غلط املایی داشتم)
-
تعداد تشکر ها ازFarzad90 به دلیل پست مفید