-
April 12th, 2026, 00:25
راهنمایی در مورد مشکل فیبر نوری مخابرات
درود و خسته نباشید خدمت دوستان 6ماهه هست فیبر خریدم مشکل عجیب که بنده دارم هر ماه نزدیکای تمدید دوره نت قطع و وصلی داره چند روزی اینطوریه بعد درست میشه، مشکلم اینطوریه که چند دقیقه وصله بعد قطع میشه یعنی نمیشه باش کاری کرد انواع dns ها رو در زمان قطعی هم ست میکنم تماس هم میگیرم با پشتیابنی متاسفانه کاملا بی سواد و هیچ نمیدونن، از بزرگوان کسی میدونه علتش چیه ممنون میشم راهنمایی بفرماید
-
-
April 12th, 2026 00:25
# ADS
-
April 13th, 2026, 18:16
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی در مورد مشکل فیبر نوری مخابرات
منم خودم تازه قیبر نوریم وصل شده بعد کارشناس گفته بود کیفیت خط اگر از 29 بالاتنر بره دچار قطعی میشی اینو باید چک کنی اگر بد بود باید برات پاون بزنن که بهتر شه برا منم پاون زد نصاب البته من سواد ندارم اینارو در حد مبتدی دارم میگم
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد
@cryptofundanews
-
تعداد تشکر ها از alirezakaj به دلیل پست مفید
-
April 15th, 2026, 12:20

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
منم خودم تازه قیبر نوریم وصل شده بعد کارشناس گفته بود کیفیت خط اگر از 29 بالاتنر بره دچار قطعی میشی اینو باید چک کنی اگر بد بود باید برات پاون بزنن که بهتر شه برا منم پاون زد نصاب البته من سواد ندارم اینارو در حد مبتدی دارم میگم
سپاس دوست عزیز متاسفانه مشکل از این نیست از حق نگذریم پشتیبانی واقعا سریع پیگیر میشن که مشکل رو حل کنن ولی متخصص نیستن متاسفانه، چندین بار اومدن تست کردن خط و سیم فیبر هیچ مشکلی نداره مودمم ریست میکنن والتاژ و نویز رو خط هم نرماله فکر میکنن مشکل از مودمه به واحد پشتیبانی میگم مشکل از OLT یا PPPoE یا از همه مهمتر به علت تمدید دوره سیسم مک ادرس مودم رو نگه نمیداره حرف من رو قبول نمیکنن الان باز مثل همیشه بعد 5 روز درست شد ولی این اشکال هر ماه تکرار میشه آخرش باید حلش کنم
-
-
April 16th, 2026, 15:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
naruto.ss
سپاس دوست عزیز متاسفانه مشکل از این نیست از حق نگذریم پشتیبانی واقعا سریع پیگیر میشن که مشکل رو حل کنن ولی متخصص نیستن متاسفانه، چندین بار اومدن تست کردن خط و سیم فیبر هیچ مشکلی نداره مودمم ریست میکنن والتاژ و نویز رو خط هم نرماله فکر میکنن مشکل از مودمه به واحد پشتیبانی میگم مشکل از OLT یا PPPoE یا از همه مهمتر به علت تمدید دوره سیسم مک ادرس مودم رو نگه نمیداره حرف من رو قبول نمیکنن الان باز مثل همیشه بعد 5 روز درست شد ولی این اشکال هر ماه تکرار میشه آخرش باید حلش کنم
شما به صورت پس پرداخت هستید یا پیش پرداخت ؟ و از چه شرکتی دارید
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد
@cryptofundanews
-
-
April 17th, 2026, 12:40
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
alirezakaj
شما به صورت پس پرداخت هستید یا پیش پرداخت ؟ و از چه شرکتی دارید
پس پرداخت دوست عزیز و مخابرات انگار حل شد چون جابجایی بوده برای مودم داشتیم دو مک ادرس در دو جا ثبت شده بوده اون قدیم پاک نشده بوده پاک شد و نباید این مشکل دیگه پیش بیاد
ویرایش توسط naruto.ss : April 17th, 2026 در ساعت 12:41
-